Как да я изведеш на среща/възрастова разлика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я изведеш на среща/възрастова разлика
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1783 пъти
26г М.

От дълго време чатя на различни момичета, уви ударям на камък.п

Пробвах с момичета около 20.22г да пълен игнор, започнах да свалям летватата.надолу.18 17г..
Не си търся само секс а наистина момиче с което да ти е приятно да си говориш да излизаш да споделяш да я гушкаш.
И.тъй като съм от малък град, броя на момичетата е сведен до минимум.20 25г са или студентки или са в чужбина.. остават малък кръг и просто явно нямам късмет с тях.

Допадна ми едно момиче на 17г. Засичам я на няколко пъти в едно кафе, наистина сладко момиче, малка на ръст с красиви очи, не кифла и не фьорца като повечето.
Дори се оказа че пее, и то наистина добре още повече ме впечатли.
Добавих я в истаграм обаче ме хвана срам да и пиша.. някак си както и да го въртиш 9г разлика са си мн поне аз така си мисля не че имам задни помисли..

Обаче като гледам как същите излизат с 29 30годишни, кво пък аз да не съм изрод.. и реших да и харесам а някоя снимка а някое стори..

На първо стори не реагира на второ реагира вече, не пришпорвах нещата.. беше качила накъв клип как пее и написах коментарче и благодари и ми върна отговор.. на следващото се разсмя и т.н

Тук идва въпроса как да продължа чата, тя повече не е писала, но и аз не знам с какво да я захвана като тема..а наистина искам да опитам нещо сериозно... за мен тя е като малко сладурче.. а директно за среща уви няма как я поканя и да се получи.. още по малко с тая карантина :Д

Иначе за мен: завърших преди година икоминика висше, имах собствен бизнес до преди 4 месеца, бях започнал ново начинание но в момента е в застой, стройна фигура спортист, прилично обличащ се. С брада, но ако се избръсна минавам за 22 годишен :ддд

Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 240d14cd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом от сега те е срам, няма смисъл. Насочил си се към малки, защото имат ниски или несъществуващи критерий. Освен лека свалка друго няма какво да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c148aaa939
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не ти пука, момичетата си падат по батковци. Щеше да е ненормално и подсъдно ако беше под 14, а тя вече е млада жена на 17. Опитай да я заговориш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a7f341870e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разликата е перфектна ,просто тя е малка,не е пълнолетна ,но ще стане :)
Приятеля ми е с 13 г по-голям и абсолютно никакви предразсъдъци нямам нито той,а и изглежда с 5-6 г по-млад
Да не ти пука от тези 9 г ,обичате ли се са просто цифричка

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c4e3706108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дори и да походите малко после и тя ще стане студентка някъде в друг град или в чужбина.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 79357bb1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за отговорите и аз си мислих кво са пък толкова. годините, аз нямам задни помисли няма от какво да ме е страх.

Но тук. пък идва другия проблем от възрастовата граница, не знам на каква тема да я подхвана за да и задържа вниманието. Освен че знам че пее друго нищо не знам. Съдейки по снимките и цитатите и сторита ми изглежда свястно и интелигентно момиче.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fbdfefe292
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, пише ти ж. на 22 години. Ще бъда максимално откровена.

Колкото и да е клиширано, работи - просто бъди себе си. Не я напрягай с теми от сорта на вируси, политика, работа, чужбина, пари и т. н... Ако можеш наблегни на по-"леки" теми за това, което ти обичаш, за това, което обича момичето, бъди забавен, бъди различен във всичко.
Прегледай ѝ снимките по-внимателно. Например, ако има такива с куче, подхвани разговор на тема кучета, ако има снимки с китара, започни разговор на тази тема и прочие. Предполагам, че ми схвана мисълта.

И един много важен съвет: пропусни баналностите. На мен лично ми се случвало да ми пише супер привлекателно момче на 26 почти, но и доста банално, скучно и шаблонно. Още в началото ми уби желанието за разговор.
Моля, не ме разбирай погрешно, не става дума за каприз, просто всеки да ти пише едно също, дотяга нечовешки.

Може да започнеш вашия разговор примерно с нещо като "Здравей, имаш ли нещо против да се запознаем? " или "Здравей, пееш чудесно. Би ли споделила как се казва песента от... " еди кой си клип, ако има такъв в профила ѝ.
Повярвай ми, ако момичето те харесва, ще си проличи. И ако не веднага, то малко по-нататък. (Аз лично, като по-малка бях изключително срамежлива и затворена. Дори и да съм харесвала някого, той никога не е узнавал за това. ) Дано твоето момиче НЕ е като мен.

Относно срещата, може да я питаш съвсем небрежно. Пример: Имаш ли нещо против в петък следобед да се видим еди къде си за по кафе"? Само гледай да не е много усамотено място, за да не се уплаши или да не я спре семейството ѝ. Между другото, може да я поканиш на кино, ако има такова в града ви. Ако пък карантината продължи дълго, защо не и само разходка? И не забравяй да я гушнеш - най-любимото за всяко момиче. Освен това показва интерес, чистосърдечие, грижа.

Има, обаче, една възможна спънка - родителите ѝ. Казваш, че е на 17, но не и кога прави 18. Има вероятност родителите ѝ да са против връзката ви. Не, че като направи 18, веднага биха се променили, но тогава девойката ще стане поне малко по-самостоятелна.
Разбира се, не искам да те плаша, нито да те отказвам, само констатирам. И втори вариант: семейството ѝ да те хареса именно заради това, че си по-голям, зрял и би могъл закриляш дъщеря им. И, не, разликата ви не е толкова голяма, в норма си е. Винаги мъжът трябва да е по-напред с годините, за да има баланс. Жените порастват по-рано (обикновено).

Иначе ми харесва изказът ти, начинът на мислене, адекватността, въобще всичко, което си написал. Ако щеш вярвай, твоята тема ми напълни душата. Жалко, че не срещнах някой като теб, когато бях на 17. Цял живот мечтая да обичам и да ме обичат, но досега все не се получава. Дано поне при вас с момичето нещата се получат прекрасно и да сте здрави, щастливи и винаги заедно. Успех! ❤️

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ad77c6db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: Wooww благодаря за коментара ти^^

Преди да прочета последните 4 изречения разсъждавах върху всяка написана от теб дума и докато четях се чудя какво да взема и да перифразирам в моя случай така, че да ми спомогне и оставих непрочетен последния абзац.

Казах си добре дай ще действам и после ще върна обратен отговор тук да ли е подействало по някакъв начин нещо от взетото тук..., но стигнах до последния ти абзац и нямаше как да чакам за да ти дам едно Огромно Благодаря за написаните думи. :)

Да премина към темата: вчера се опитах да похвана разговор относно една нейна рисунка която беше споделила, завързахме 4-5 изречения, но като цяло лъхаше на студенина от нейна страна, въпреки, че отговаряше на всяко съобщение или просто го лайкваше(изречението/думата).
От къде прецених за студенината, ами като водиш чат/разговор колкото и да трябва и острешния да откликне за да има начин за продължение. То ми се стори като На разпит в районното за съжаление.

Нямам мн опит такане признавам си, знам и че днешните момичета са презадоволени от обожатели, така е, няма спор че сигурно още 10 15 и пишат само тая вечер... Някак си ако намеря начин да изпъкна(да се отличавам)не знам как бих и изглеждал в очите. Или жалък или пич(какъвто наистина се представям и съм такъв- точен съм).
Обаче идва и другия вариант може би сметнала и за прекалено голям, защото съм убеден Че мога да изпъкна в очите и ако тя ми позволи
... имам качества и неща които повечето хора ги нямат в днешно време, е да мога да бъда и лигльо и кретен, но с момиче :(( не ми се иска..

Донякъде това с пропускането на Баналностите, е малко труден Елемент за премахване.. Според мен за да се премахне по лесно просто трябва да има някакъв отсрещен сигнал че ти дава шанс поне(все едно да получиш разрешение за кацане от командния център, иначе само ще кръжиш наоколо ) в смисъл такъв да се води някакъв разговор пък вече квото сабя покаже.

Ще спомена, само, че с тези мрежи спокойно можеш да добиеш представа за даден субект, за неговите роднини.. абе все едно проучване да си направиш.

Така, до колкото забалязах и по статуси и по снимки и по т.н. е доста запалена по музиката, и тук идва твоето предложение за нейн клип с песен, уви аз и преди това съм ги разгледал,забелязал съм и какъв стил музика пее и винаги е в един жанр, буквално мога да и задам ритуричен за мен(защото знам вече) въпрос: "
Здравей, пееш чудесно. Би ли споделила как се казва песента от... " еди кой си клип""", но тук идва проблема, ако отговори:
Благодаря ти, песента е Риана ....^!&!'
Демек с половин уста..., Ето тук дайте СЪВЕТ КАК са реагирам? Как да продължа.

НО Ако ме запита защо как какво ами ти харасваш ли ама от кога как къде ... ей бого да така става.. , но съдейки до сегашното.. знам какво да очаквам Благодаряяяя
/ЗАЩО СЪМ ВИНАГИ ПЕСИМИСТИЧНО НАСТРОЕН И ВИНАГИ ЧАШАТА Е НАПОЛОВИНА ПРАЗНА.../може би защото е проста матаметика ами може би е и нещо повече на по високо ниво :Д чакай , че се отлеснах.

Може би трябва да се хвана като удавник за сламка за малката искрица, защото все пак води и някакъв може би смешен може би не, но води Диалог, доста биха подминали или дори няма го прочетат. Или още на първия опит биха сийнали, е да не спекулирам с коли пари и смешни истории, сторита снимки с маркучи наргилета, с 220 с колата, може би и за това е така.

Всеки път си казвам явно така е писано ще.дойде време, обаче времето си минава и колкото и в други начинания да си се справял понякога едно може би малко(за мен важно) нещо накланя везната и се сгромолясваш и в другитр неща и после пак започваш отначало.

Относно родителите и, ами знам ли, виждайки че са по съвременни хора, момичето я засичам и на кафе и на диско(въпреки, че няма 18г) то в днешно време кой би ги спрял. Не е някоя шпаклована като стар голф, изглежда спокойна, приятно срамежлива, но с лека нотка напереност, все пак днешните соц мрежи на кое дете не биха вдъхнали увереност в техния свят(докато не дойде тежкото след 18г справяне с живота) а пък е и симпатична има един такъв отличаващ се поглед. Май и той ме вплени^^

Ако по някакъв късмет стигна до предложение за излизане, може би най добрия начин е Кино в едно градче на 10мин от нас знам едно добро което преди или след него може да се комбинира с Разходка в страхотен парк. ЗА Кафе може би бил се притеснил доста ако отсреща няма малко обратна взаимопомощ.
А до това да я гушна ако е само на разходка не го разбрах(баси тъпата тиква) кога как в кой момент да я гушна? то мога и да я нося щото съдейки по телосложението и е колкото една загряваща треровка в залата^^ мъничка .. оф почвам да се отплесквам..

Последно, аз съм от типа хора които като видя че досаждам(поне аз така мисля).се отдръпвам и спирам край.. понякога опитвам втори/трети път но просто да се доуверя в себе си.
Да кажем, че на този етап няма интерес към мен и отговаря от любезност(да винаги го мисля и това) и не е някоя овца да те отреже като куче или пък просто си оставя отворена вратичка по този начин.

Как да постъпя аз?:
1. Ако продължа да и пиша и не видя обратен отговор ще спра след втория третия път.
2. Ако продължа и няма обратен отговор ще започна да се нервирам.
3. Да и пиша отвреме на време просто да подържам някакъв интерес? И да чакам да я засека някъде(уви сега мега трудно) и да и видя реакцията без да и казвам нищо или просто да я поздравя/усмихна)
4. Да и пиша от.врме на време просто да подържам разговор и да отида да я заговоря на живо някой път като я срещна,което ще ми е леко притеснително ако досега не сме могли да завържем разговор в чата дори..
5.Да спра напълно ?
6. Да продължавам и да нахалствам безотказно(въпреки че не съм такъв)

Колкото и любовни истории да съм чел или да съм чувал за тях, повечето винаги в началото единия в началото изобщо не е проявявал интерес, дори напротив ненавиждал е този осреща, отблъсквал го е, и накрая заживели щастливо, защото другото магаре не Се отказало.
Последен пример за който чух е за историята на Горбачов и неговата жена.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ee8473d4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виждам, че имаш много въпроси и нужда от съвет. Разбира се, нямам против да помогна, доколкото мога, но не възнамерявам да пиша тук, защото първо - коментарите се одобряват много бавно и избирателно, според "пикантността" на темата и второ - понякога дори и супер добронамерен и възпитан да напишеш, той не се одобрява. (Защо, админи?!)

Така че ти предлагам да погледнеш видеото от линка и да погледнеш коментарите под него. Там ще ти оставя мейла си. Проверявам го често, така че когато и да пишеш, няма да е късно.

https://youtu.be/B6OurSSUN2M Само трябва да цъкнеш на "първо нови", за да ти излезе.

Аа, и няма за какво да ми благодариш. Наистина много ще се радвам, ако мога да помогна.

Надявам се, че още си следиш темата. Ще чакам да пишеш. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker