Приятелят ми е дърво във всичко... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е дърво във всичко...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3034 пъти
Особено сега с тази карантина се побърквам, защото постоянно сме заедно. Аз самата съм доминантна жена (зодия овен ако ви говори достатъчно, той е РАК) и не искам доминантен мъж, който да ми тропа по масата, ще се избием, но искам някаква инициатива, а отстрани във всичко моят приятел изглежда, че се съгласява с мен, покорен е направо, което не искам, но най-много ме нервира как изглежда незаинтересован винаги какво ще стане. Просто отвсякъде изглежда, че той е жената, а аз мъжът във връзката като изключим това, че е смел и би ме защитил винаги, не е мамино синче. Но ето.
Сексът ми е голям проблем. Не съм маниачка, харесва ми и там да доминирам, но някак си искам да е по равно. Какво става - романтичен е, това-онова, но винаги аз започвам първа, той се пльоска, целуваме се и абсолютно всеки път съм отгоре. Човекът си обича да се подчинява и не го крие, но никаква идея, никаква креативност, всичко благодарение на мен. Изглежда добре, надарен си е, но ето, че просто лежи. Мисля си - секси жена съм, огнена съм, вместо това да го разпали, той се кефи, че не трябва пръста да си мърда. И да, в началото също беше така, но мислех, че е заради срамежливостта му, защото е притеснителен, а и имам значително повече опит. Не знам как да говоря с него, без да се обиди, защото в сръдлив и после ще се мръщи. Намеквала съм. Де да беше само сексът.
Романтичен е, но очаква аз да правя жестовете. Веднъж ме пита - “защо някоя вечер не ме заведеш на Копитото, много искам да посетим това място”. Човек, мъж си, искаш нещо - поеми ти инициативата, аз имам купища работи на главата, пък и не веднъж съм правила жестове. Просто предложи, не очаквай аз да предлагам. Но той иска да съм и медиум. Аз първа да пиша все докато е на работа да го питам как е. Аз всичко първа. Той ще направи жест само след като аз направя. Ядосвам се просто, може аз да съм кривата. Единствената му наистина лоша черта е, че е сръдлив и обидчив. И ето пак нещо, уж присъщо за жените. Аз ако се развилнея ще покрещя и ще ми мине, той ще се муси и ще му мине. Факт, че пълно щастие няма, ама кой е прав в случая? Не е нужно в едно семейство да има лидер, но в повечето случаи има. Аз искам в моето да съм аз, но човекът до мен да има някаква позиция. Не като безгръбначно. Шофирам аз, той има уплах и не може да кара. Това не е никакъв проблем, ама на моменти ме изнервя как съм длъжна да съм му такси. Аз пазарувам, двамата готвим, но ако не съм напазарувала аз и гладни ще седим, защото няма да може да реши какво да купи сам. Майка ми казва, че никъде няма да намеря хубав и умен, който да ме слуша като него. Но все пак, кой греши? И живеем заедно от няколко месеца, двойка сме от 3 години, аз съм на 25, той на 24.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 55c5585115
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ужас. Не бих издържала повече от ден. Това е супер отблъскващо мъж да се държи като педал.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 762c84aaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбрахме те. това което питаш е "Дали наистина искам да го разкарам". Както винаги - нито правилното място, нито правилните думи, нито правилният начин, и най важното - нито правилният човек.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1032addcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И 3 години го карате така?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ecd1aec6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не грешите никъде, просто сте несъвместими.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3d99304181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вие сте си разменили ролите :)
и пак няма угодия :)
Ако попаднеш на някой аналогов мъж, има да режеш домати за салата, а тук се жалиш, че си си хванала мекотело.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: de18b24ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Накрая годините като прочетох ми стана ясно ,защо не започна с тях
Един мъж трябва да е по -голям от жената до себе си за да усетиш "мъжа",има и изключения ,но в случая не си оцелила изключението

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6fe72143cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Стигнах до зодиите, че си овен, а той рак и вече всичко ми е ясно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 610b17719d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Искаш някой да те бие и е** грубо след това.
Едно време на такива жени им викаха кучки...
И внимавай какво си пожелаваш, че току виж се сбъднало.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5712d17025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Къде го намери тоя с "уплах"хаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: eeb9130ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Прочетох само първото изречение. Скъсай с човека и го отърви от мъката да се занимава с жена, която се определя/оправдава със зодията си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4064c59db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   хахаха , виж се само колко си противоречиш , самата си викаш че си доминантна жена , а сапунките и стереотипите са ти втълпили обратния идеал за една връзка....кат си доминантна начи ще може да траеш пасивния си мъж , ако не си тогава не си хващай пасивен мъж , ква е дилемата дееа

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b75a72ced0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Леле дай да се разменим с теб. Ти ела с мен, а твоя да мине с моята. Едно към едно за нещата. От секса и нежеланието за всичко, до мръщения и празни приказни и сърдения за какво ли не.

Аз съм другата версия на теб - зодия ЛЪВ.

Какво ще кажеш за размяна?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1b349bcb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторкее, какво намираш в такива типажи? Написала си цял ферман, а си губиш времето с него. Това, което търсиш си го подминаваш с лекота, убеден съм.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6fea56863f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е ти искаш хем едното хем другото. Няма как, като ти си водещата ти поемаш инициативата. А и бтв никога не бих бил с момиче като теб и слава богу не съм за сега.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 95f8f908a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да, факт е, че пълно щастие няма. Доминантната, остави момчето РАК да си живее спокойно и се събери с един скорпион или овен. Като се развилнееш и разкрещиш и те ошамари два-три пъти , ще разбереш набързо кой е лидерът, гръбначното, мъжът с позицията и т.н. Като бил дърво приятелят ти, къде зяпа като ходи с него 3 години? Ако толкова време не ти е стигнало да разбереш какъв е, това говори много лошо за теб. Щом от няколко месеца сте се събрали и ти вече си недоволна и се дразниш от всичко в този човек, как се виждаш с него занапред? Избрала си го, за да властваш над него, защото знаеш, че пред някой "мъжкар" няма ти вървят номерата. Защо тогава сега се оплакваш,че той бил жената? Какво всъщност искаш - хем ти да си лидер,хем той да бъдел инициативен? Че ти с твоята доминантност му не го оставяш да се прояви като мъж даже в секса. Май ти си толкова жена? Явно тестостеронът е повече в теб.
Майка му не го е направила мамино синче, но ти ще успееш, защото се държиш повече като майка, отколкото като партньорка.
Конкретно за колата - хубаво прави, че не шофира момчето, щом си преценява възможностите. има много самонадеяни глупаци, които избиха толкова народ по пътищата. И много естествено, че пазарува този, който е с колата.
Честно казано, не виждам бъдеще във връзката ви. Ако все пак останете заедно, не след дълго ще пуснеш тема от сорта " Мъжът ми е дърво и му изневерявам".
Майка ти е права, все пак тя си те познава най-добре -друг няма да ти "играе по гайдата".

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 442f01c25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Душичката златна, доминантна тя.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 890590eec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ъъъ... 'защо някой ден не ме заведеш до място, до което се ходи с кола', а ти си тази, която шофира, си е живо предложение, не ми е ясно точно каква инициатива очаква от теб, след като ти е казал, че иска там, но чисто и просто дотам се ходи с кола; не върви и да ти казва кога ще ходите, след като от теб зависи кога ще ти се шофира... а това, че не вика си е живо щастие... това, че само ти пазаруваш обаче не е ок, защо не ходите заедно на пазар, не си слугиня все пак и не си длъжна редовно ти да мислиш за това какво ще се яде и да мъкнеш като мравка тежките торби, пък било то и до колата... пък и той е мъж, защо ти ще му пазаруваш, утре ще очаква и на почивки да го водиш, каква е тая педерастия...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3f9310777a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хахаха. Аз имам подобно поведение на него и също съм рак (все пак не вярвай толкова на това със зодиите, това са просто съвпадения) само че май на мен ми подхожда такова поведение понеже съм жена. Неговото е доста смешно, но го разбирам, ако бях мъж, щях по същия начин да си търся само и единствено жена която да ме доминира... Съжалявам, характер е, не знам какво да направиш, освен да го помолиш понякога и той да поема инициативата и да кажеш, че това би те зарадвало много. Заради теб може и да положи усилия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a769da817b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мърла. Три години заедно и чак сега те задразнил. Ясно е, че от три години си търсиш някой друг, но все не намираш и не искаш да пуснеш клона.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e6104689c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Горкият ти мъж, знам колко е трудно да се живее с овен! Нямате си и на идея колко е трудно да се живее с вас! Значи казваш, че искаш да командваш и ти командваш, обаче в същото време, се дразниш че, мъжът ти е по-пасивен? Извинявай, но ти не знаеш какво искаш, нито от себе си, нито от мъжа си. И да не беше написала зодията си, пак щях да се сетя, че си овен! Овните са най-жестоките хора на земята, имаше един мъж дето уби толкова евреи за забавление, какво доказателство още трябва? Силно се надявам мъжът ти, да избяга от теб. Наистина ми стана жал, а за теб се надявам да си намериш майстора.

Хелга

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2e3d222a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 20, тоя мъж овен “ дето уби евреите “ ти лично ли го видя в действие, или бълваш глупости просто за спорта? !
Хайде да не започвам на тая тема, че ще ми блокират коментара, а искам да кажа две думи за авторката.
Хем боли, хем сърби, а? Искаш да си доминантна, пък искаш другия да е иниациативен. Искаш в секса да си “отгоре” пък си се уморила в ездачката? Искаш силен и самостоятелен мъж, а си избрала амеба? Какво точно искаш? Кой знае как си го скопила човека и не смее да надига. Жени, спрете да скопявате тези мъже, защото после мрънкотите как не били такива или онакива....
мразя жени като теб, а аз самата съм жена.
В нашият дом мъжа ми е глава на семейството, но заедно взимаме решенията, всеки се съобразява с другия, всеки един от нас е пълноправен и пълноценен член на дома! Нито той ми се налага, нито аз на него.
А ти искаш да скопяваш и да си царица, пък когато мъжа си държи топките в копринена торбичка не те устройва...
Съжалявам, искала си плазмодий - ползвай си го! Искаш мъж на място - наведи малко главата и остави човекът да води.
В крайна сметка има много плюсове когато мъжа се усеща Той - главата на семейството, а не плужек върху, който да си изтриваш обувките.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: af3339c4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке не знаеш какво искаш. Хем искаш да водиш, хем не си доволна от това. Когато искаш противоречиви неща е нормално да не ги получаваш, защото няма как. Избери с кое ще направиш компромис и си намери мъж със съответните качества. Не ти е виновен настоящия, ти си знаела какъв е поначало и затова си го избрала.
Може би не си толкова доминантна колкото мислиш. Или просто до момента не си намирала някой достатъчно "достоен" за теб. Или всъщност търсиш партньорство на равни начала, не връзка тип подчинен-шеф.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9f38483107
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ох, овне ли била? Това ми изясни нещата! "Не е важно нещата да се правят както трябва, а да се правят така, както ние искаме! " По-меката версия на лъва, който е: "нещата трябва да се правят както аз искам. Аз никога не греша, а и слабо ми пука за останалия свят, мухахахахаха! "

Предпочитам зодии, които могат да позволят на другия да има инициативата без да се стига до 100 изгаряния на клада, брутална революция и 3 граждански войни по пътя към това позволение, което на всичкото отгоре ще е временно - максимум за една седмица.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 47822119be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз съм зодия стрелец. Сега може ли да те мина един-два пъти? Ей така без никакви работи други. Виж кво готино

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6162453b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Типична реакция на хората, когато някой изложи даден проблем да му се каже: Е ти какво, другата крайност ли искаш???! Искаш някой да ти тропне по масата и да те бие..... :D
Жената иска баланс и да се чувства в пълноценна връзка и я разбирам.
Колкото и да ти се цупи, комуникирайте.
Кажи му съвсем приятелски какво ще те зарадва.
Ако почне да се муси - не му се оправдавай или извинявай, все пак сте двойка и трябва да си споделяте какво мислите.
И от там на сетне поспри с поемането на инициатива. Започни ти да го молиш за неща. Нека той да инициира секса и не поемай ти нещата, той да действа.
Някой път пък ти му кажи мислил ли си къде може да ме заведен, за да се разсеем малко двамата някъде :)
Смени ритъма на нещата и го остави той да води просто.
Ако нещата не се променят си задай въпрос ще го приемеш ли. Струва ли си да го приемеш и да се съобразиш с тези неща. Ако не, млада си и ще си намериш някой друг.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3539ee8b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Тази жена определено не знае какво иска. Затова раздели се с момчето и ти си намери някой по инициативен, пък да видим тогава какво ще пишеш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8902c644bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторке, още ли сте заедно с приятеля си и как се развиват нещата?
Не вярвам много, че характерът се определя от зодията, но бях с мъж Рак, абсолютно копие на описания от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker