Иска само фелацио.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска само фелацио..
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2016 пъти
Здравейте, момиче съм на 22г., имам приятел от 2 години и половина, на 23г е той. Историята е доста дълга, ще гледам да бъда кратка и ясна. От както сме заедно правиме много радко секс, даже първата година от връзката ни нямаше никакъв секс, буквално.. винаги е се възбужда, когато почна да го целувам, даже понякога и без причина е възбуден, но единственото което иска е фелацио, много рядко се стига до секс, а ако се стигне то е по моя инициатива. Не съм непривлекателна, напротив винаги съм имала внимание от мъжкия пол, и винаги съм се поддържала, гримирала и съм се обличала приклекателно, също така редовно спортувам. И не разбирам каква е причината да не иска да прави секс с мен, при положение, че се възбужда винаги, когато го докосна. Харесвам всякакви неща в секса и не съм консервативна, няма нещо което да е искал и да съм му отказала, нито пък съм нимфоманка, която постоянно му налита, да си каже човек, че го притискам. Какво ли не съм си мислила, колко ли пъти не съм се чудила къде е проблема? Минах през мисли от това, че ми изневерява, че е асексуален до това, че е гей, но защо тогава ще го възбуждам? Сигурно ще си помислите, че не ме обича и уважава, но напротив държи се много добре с мен, обгрижва ме, прави ми подаръци, уважава родителите ми, когато има нещо, винаги идва на секундата и ми помага, също така ме ревнува и то много(без причина). Но идва парадокса, че не иска секс, знам не е най-важното но когато нещо не ти е позволено още повече го искаш, не бих му изневерила, за мен е много долно и ако го направя най-вече ще предам себе си, а това не мога да си го простя! Ходих даже на психолог, психоложката ми каза, че секса допринася за една пълноценна връзка 70%, което е разбираемо.. Не знам, какво да правя вече, не мисля, че с времето ще се промени нещо, а една нормална жена не може да живее без секс, защото най-малкото самочувствието й отива на кино. Говорила съм с него много пъти, той ми казва, че няма никакъв проблем просто в повечето случай бил изморен за секс. Извинявайте за целия този роман, ще съм благодарна да ми дадете някакъв съвет!:)
п.с стойте си във вкъщи, нека спрем разпространението на вируса!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: c872b54e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да правиш убийствени свирки. Или да го е супер страх от бременности. Или да не го привлича нещо в интимната ти зона (което не би се повлияло от това, че получаваш мъжко внимание и се гримираш и обличаш) Може да му трябва успокоение в случай, че се е психирал, че свършва бързо, когато прониква в теб или, че не успява или че му спада. Може да е всяко от тези и още други.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2417e71b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познавам няколко подобни типажа. Явно сексът не е за всеки, но бога ми как го обичам.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c266de5f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Освен ако не бачка 10 часа на ден или е каторжник, не е изморен за секс. Тия глупости жени и мъже ги пробутват открай време, за да прикрият някакъв друг проблем. Колкото повече му търсиш обяснения и му вярваш, толкова по-зле ще става. Тропни с крак и му кажи от какво имаш нужда, да му стане ясно че фалшивите му обяснения не минават. Или да ти каже къде е проблема, или да си го разреши, в противен случай единстгвения ти избор е да се разделите. Пък свирките да си ги прави сам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f7d9c88d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има друга.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 19c7615b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи бил изморен, обаче за фелацио не е изморен? Много странно. Спри му фелациото и да видиш как коренно ще се промени, към теб ама коренно ще си промени отношението. А той на теб орални ласки доставя ли ти? Или само седне някъде и те чака...? Ако е такъв случая махай се от там, защото има някакъв проблем този човек, и щом не ти споделя този проблем ще расте, ли расте. Спри му фелациото и му гледай сеира.

Хелга

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5d2438ed6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Към 1 отговор, попринцип го е страх от това да не забременея, и винаги като се стигне до секс се пазиме, но може най-малкото да ми доставя удоволстие по други начини, за свършването - скорострелец... Към 6 отговор, пробвала съм да му отказвам няколко пъти, и като откажа почва да ми вменява вина, от сорта “ти си имаш друг щом не искаш”, “значи те е гнус” и т. н, и за да не се чувства гадно му правя..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c266de5f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еми авторке в такъв случай му отговаряй със същото. Помоли го първо той да ти направи и тогава ти на него. Иначе евтините манипулации които ти прилага са ясни. Ти сметни дали ще се ловиш на инфантилни глупости или ще държиш на себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 19c7615b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отново номер 6! Авторке, на теб не ти ли е гадно, като се държи по-този начин? Според мен ви е време за раздяла. Аз ако бях на твое място щях да му кажа нарочно " Да, гнус ме е но го правя заради теб". Имаш си работа с пълен егоист, ще дойде време и ще ти писне. Щом не те задоволява дори орално, какво правиш в тази връзка? Само му духаш ли? Махай се от там, той не те уважава изобщо. И пак ти казвам спри да му правиш или си остани за него една играчка...:( Един човек трябва да знае кога да напусне една връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b0bd61114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това е тотален егоист.Държи само на собственото си удоволствие.За теб-нищо.Да,и аз правя и то с удоволствие френска на мъжа ми,но после продължаваме по стандартния начин.Подкрепям №5-има друга.Секса си го прави с нея.Отвори си очите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 73e8d50705
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имате страхотна женска логика. Първо твърдите, че много бързо преценявате дали един мъж става или не става, а винаги попадате на такива дето не стават. Всеки втори дришльо може да си събуе панталоните и някоя да му лапа, не виждам какви сексуални качества намираш в него, но сигурно крие нещо.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 75bacb4b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятелят ти е с много ниско либидо. Възбужда се, защото не е импотентен. Остави го, не се мъчи с такъв. Мислите за изневери са глупост. Той гаджето си не може да оправи, какво остава за втора... Мъжете, които изневеряват, не се държат така. Ще те оправи и тебе и нея и съседката... Ма не е такъв. Чист пенсионер е. Разкарай го.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 75bacb4b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сега ти прочетох и коментара отдолу, авторка, скорострелец хавата той е комплексар. Естествено, че ще те изкара тебе виновна, като не може да изкара и половин час в леглото. Кръгла нула е в секса и си избива комплекса. Човекът толкова си може. И да го съжаляваме, няма как да му помогнем. С мили думи не става. Много мъже и млади са точно така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker