Мъчи ме нещо неизживяно. Да го потърся ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчи ме нещо неизживяно. Да го потърся ли?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1692 пъти
Здравейте. Няма да разтягам излишни локуми. Напоследък често си мисля за един човек, който ми остана неизживяна тръпка. Иска ми се да му пиша, но не съм сигурна точно какво, някак ми е странно изведнъж да изскоча от нищото. Не знам дали още има интерес към мен, не знам дори дали е свободен. Харесва ми снимки и някои публикации във фейсбук, не че това значи нещо. Смятам да го потърся по някакъв измислен повод, но не ми идват идеи. Вие какво бихте му писали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 6db1bdb7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що си правите нещата по-трудни от колкото са всъщност?


"Хей, здрасти" е напълно достатъчно, за да започнеш разговор. На кой му дреме имаш ли или няма причина? То щом говориш с някой - значи ти се говори с него.

Като започнете да си говорите за два часа ще ти стане ясно всичко около него и вече можеш да прецениш дали да му кажеш "айде да пием по едно кафе".


На възрастни хора трябва да им държиш ръчичката като на първолаци, деа...




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0fe422332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом ти харесва снимките във Фейсбук, (стига да е често, а не рядко и да са снимки с теб, а не пейзажи примерно, щом е мъж и не е гей) , в такъв случай е много вероятно да има интерес към теб и да те харесва тебе самата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 20de3a23f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ще ти кажа как завърши опита на една такава тръпнеща след години по съпруга ми. Намери го след много време, обади му се от телефона на негова колежка, след като бе отрязана се е завлякла на едно събитие, където е присъствал и му се лепнала да си разказва биографията, но той просто и казал довиждане и си тръгнал с колеги. После му прати покана във фбук, блокира я с думите " Тогава не станало нищо, че сега ли?" и още от сорта "Тази има ли акъл?".
Аз не бих взела да съживявам някакви минали тръпки, прекъснати връзки и пр.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0091a8ef7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих му писала здрасти, как си, от доста време не сме се чували. Как вървят нещата при теб. При подходящ отговор от негова страна бих предложила да излезем да пием по едно кафе (след края на карантината).

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 90b32e52cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По принцип и едно здравей върши работа. Само да не изглеждаш жалка и търсеща внимание от някой, с когото не се е получило. Аз лично не бих потърсила по никакъв повод. Щом някой е миналото ти, нека да остане там.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 989ca67be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c6b939156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може би не е лошо да дадеш малко повече информация за отношенията ви преди. Ако той те е отсвирил, по-добре не го търси.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 56b7451e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласен съм с Братан - усложняваш го ненужно. Просто му пиши. "хей здрасти! " наистина е достатъчно. Питаш го как е, от доста време не сте се чували, как я кара и така нататък, уважително разбира се че може да не иска да си пишете, и ако е така, че ще изчезнеш. Еднорога в моя живот така направи първия контакт с мен, след като ме е мислела дълго време, нещата в последствие се прецакаха, но наскоро се свърза отново така с мен, точно защото и между нас остана нещо неизживяно и винаги сме били специални един за друг и сега се опитваме да видим дали може да стане нещо и изглежда добре. Давам ти пример, че "Хей, здрасти! " свърши работа 2 пъти. Любовта е за смелите, които не се колебаят и не слушат "разумните" коментари, които ти казват, че няма смисъл. Дерзай.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: af5146c042
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3,много ли се кефиш че твоя я отрязъл,сигурно същия твой ти се е похвалил как я отрязъл:)хаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d2cb8faf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж. Като човек, който 8 месеца вече се бори с неизживяна и недовършена история, поради обстоятелства, защото той не живее в България, но имахме връзка и беше истинска и красива, колкото и кратка да беше, ще ти кажа пиши му. Станаха много неща, той се отдърпна от мен. Много се прееба всичко така да кажем в отношенията ни. Имаше период мисля, че 2 месеца не ми беше писал, въпреки че аз правих крачки. По оная вечер си писахме 3 часа нон стоп, ей така.
Просто като ми се допише с него, правя го. Пиша Здравей или Какво правиш и той отговаря почти веднага и там си лафиме някви неща.
Няма шанс да сме заедно, нито има как, но сърцето ми винаги ме влече към него и не знам докога ще е така. Като има нещо недовършено или неизжвяно, така е.
Пиши му, човек, нищо не губиш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 830d5edd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм с подобен проблем... обадих му се... направих му на два пъти подарък... обеснявах му се... той си изтри вайбъра... сега отново има вайбър пратих му разни клипчета с релаксираща музика... получава ги, но не дава отметка за видяно... просто не му е до мен. Аз имам проблем че се интересувам от него... за жалост не зная кога най-накрая ще си тръгне от мислите ми... Това продължи прекълено дълго при мен... Историята е от 2002г... На моменти просто ескалира желанието ми да говоря с него... но никакъв резултат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker