Рапърите филмари ли са? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Рапърите филмари ли са?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1012 пъти
Абе пълно с рапъри, рапърки, рапърчета дето пеят какви мутри са, колко наркотици продават, как ебат курвите, и не знам си какво, но има ли някаква истина в думите им или всичко е лъжа? Аз си мисля, че това са пълни филмари които харчат парите на богатите си родители, а заблудените келеши им вярват. Гледах едно американско предаване за техните рапъри, оказа се, че 99% от тях никога не са били арестувани, дето се вика - един червен светофар нямат, ама иначе в песните се изкарват големи гангстери от гетото и т.н., хахаха, пък вие си ги слушайте и се кефете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 35cf7a2c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, ще пораснеш още малко и ще спре да ти прави впечатление, че изобщо съществуват.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ff1c4aa9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не! ФИлмираните са тези, който ги гледат YouTube, слушят ги по Spotify и заведения, а после ходят по концерти, дето дават от 20 до 100 лева, за да чуят 3 песни на живо и да се нащракат съ селфитата.
Криско, преди да стане "официално" известен, беше супер популярен в сегмента 16 до 23-4 годишни. Пееше основно "делкам бело" "бело белисимо" "с бучка амфет" и некви такива "забавни" неща. Уж беше "ъндърграунд", ама си беше добре подготвен продукт. Заедно с "господин 100 кила", който по-това време го раздаваше "гангстер", удари и по групата, които малко или мнго харесваха "килата", който честно казана, беше далеч по-атрактивен от другите рапъри. И двамата бяа шоумени. За 2-3 години, криско имаше "наркомански", "любовни", "забавни" и даже удари и на "народни" песни. И стана кажи-речи, най-популярната звезда.
Интересното е, че днешните 8-9 годишни, които са деца на първата му аудитория (криско е на... не знам 32-3 години днес? ) сега са му фенове отново.

Колкото до "харч парите на мама и тате"... Неее, мама и тате са направили мнгоо добра ивестиция, кояот се отплати хилядократно. Родителите на Криско, са сравнително популярно дуо от Габрово, които имаха досаттъчно връзки и познания, както и бяха успели, да нахъсат Криско, който имаше изяви, много преди, да стане най-поплярния наркоман в странта. Говорим изяви в детски предавания.

Така че, това ще кажа - Може да не му понасям музиката, но не мога да открека, че определено е много успешен и е постигнал целите си, а това изисква усилие и талант (Да, въпреки помощта на семейстовто си).

Сега - За американските - Ами там ситуацията е малко объркана. Един рапър, може да струва половин долар днес, а утре да е на стойност от половин милиард долара. Ето го например въпросният 50 cent. От никому известен келеш, дето е продавал наркотици за бандата си, започва да става популярен на "квартално ниво", някой го гърмял, ама го недогърмял, оказва се, че е забавен, после Dr. Dre вижда следващата златна мина и хоп - един от най-успешните рапъри на всички времена. Самият той изкара 150 млн. долара, а покрай него, се направиха поне 3 пъти повече.
За да станеш "сценичен генгста", много по-лесно е, ако преди това си бил "истински генгста", а и доокрасиш много. В смисъл - ако се знае, че си бил в банда и си продавал наркотици, няма кой да излезе и да каже, че не си направил нещата, за които пееш, дори и да са силно преувеличени.
А и 50 cent хитро-хитро излезе от gangsta стила, като "член на банда и убиец", а го представи, като някаква рок звезда и го изкара едва ли не забавно. Направи рапът повече поп от поп музиката и се отплати.
Работата е, че е до образ. Какъвто образ пробуташ, ако се хареса, ще си популярен. По-лесно е, да пробуташ иситнския си образ, вместо да направиш изкуствен такъв, но ако си добър актьор - защо не. Да, има и филмари, но те дори не разбират бизнеса.
Филмарите са феновете.

ПС - Най-добрият рапър за мен е Lil Dicky! SAVEEEE THAAAT MONEEEYYY! - Еврейн рапър от средната класа, бате! Вероятно е
бил девствен, преди да изкара паричките!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b0141a6600
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Грешката е в теб.
Песента си е песен, живота си е живот.
То във филмите например Силвестър Сталоун е изтрепал няколко десетки хиляди човека.... ама на, той бил актьор човека :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1cbd0c49f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ха номер 1 уцели точно с 1 изречение.
Примитивна и тъпа негърска музика!
Мен винаги са ме отвращавали този кич ланци друсание на мазни негърски задници грозни негърски мутри.
Съпоставими са с нашенската цигания, даже нашите месни мангупи са по музикални.
Още по смотани са белите глупендери и смотанячки прости които им се кефят и подражават. Позьори. Той една трева не е изпушил до сега ама се пъчи с няква куха пача отзад дет за хонорар се клати като патка.
Да им пикая на маймунските номера.
Ама те няма да просъществуват дълго така че да не ти пука и на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker