Влюбена във ветеринаря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена във ветеринаря
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1204 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет и ще се опитам да ви разкажа моята история максимално кратко.
Жена на 27 години съм, живея в малък град. Имам домашни любимци и покрай тях се запознах с ветеринаря.Той е страхотен мъж, на 26 години, красив,възпитан и свободен . Харесвам го много, но не съм сигурна че чувствата ми са споделени. През септември бяхме заедно на една сватба, танцувахме, говорихме си, каза че ще ми се обади да излезем. Останах с впечатлението че ме харесва, но не се обади.След това се видяхме, няколко пъти заради котката и се държеше все едно нищо не е станало и не ми е обещал да се обади. След време реших аз да го поканя(въпреки че ме беше много срам)Поканих го на кино, каза ми че е зает, но ще намери време и след няколко дни отидохме. Мина добре, беше приятно, но това беше..след киното отново обеща че ще се обади но не го направи. След време реших да му пиша, отговори ми, държи се много мило. Когато имам проблеми с котките откликва веднага, идва и вкъщи да ги прегледа.Но не предлага да се видим или той да ми пише първи.Мислех си първоначално че може и той да се притеснява но май просто не ме харесва. Но защо тогава прие да излезем и защо ми отговаря когато му пиша. Дали просто е много възпитан и не иска да ме обиди или се притеснява?Неудобно ми е пак аз да го каня, не искам да ме помисли за нахална.Какво да правя, да се откажа ли от него,да го забравя или да му призная че го харесвам,с риск да се изложа и после да е неудобно когато се виждаме заради котките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a7f74aeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си напълно сигурна, че е свободен и ако смяташ, че има симпатии към теб, може да събереш смелост и да му признаеш, че го харесваш. Ако се получи неловко, обърни нещата на шега.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 48f6fb45a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами питай дали иска да излезете някой път, не казвай час, дата, изчакай ако те покани се вижте ако не, не го мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c4669f9ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз съм влюбен в моя параджия, нарочно повреждам парното и го каня да го оправя, гася лампата, а той бяга в коридора да оправя бушоните. Как мислите, дали имам шанс?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bede27b029
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той просто е един културен млад човек, но няма интерес към теб. Търси друг, успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fe969a4f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти малоумна ли си?Какво по красноречиво от това"не те харесвам"не разбра,човека ако иска щеше да те покани,това че ти го харесваш не значи че и той те харесва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ad311b3b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е сигурно харесва ли те или не. Има три варианта-не те харесва, но е възпитан/гей е/ харесва те донякъде, но е пасивен.
Кажи му, че го харесваш, за да разбереш със сигурност имаш ли шанс или не.. но все пак се подготви психологически, че е възможно увлечението ти да не е споделено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b26a7ed528
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вземи си още котки, да имаш повече поводи да го виждаш! Иначе и аз мисля, че няма интерес към теб. Работата му е такава, трябва да бъде любезен с клиентите, затова не те е отрязал директно. Не му досаждай повече и не се излагай!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 16296475bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо, браво за инициативността до момента, рядко се среща и аз лично я ценя у една жена високо.
Иначе, ако още искаш нещо да стане, след досегашните неуспехи, вече е време за признание, но по всичко, което написа е 50-50 дали е типичен леко притеснителен ветеринар, на който му е приятно да се виждате, но няма смелост да предложи или просто не те харесва. Ако имаш смелост да поемеш този шанс, дерзай. Заслужаваш всичко да се окаже добре и да се нареди, защото си смела и инициативна и се надявам така да стане, но просто на този етап не се знае. Ако не се получи, не се разколебавай - кефи ме тази, която описваш че си, жалко ще е да спреш да си нея.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 43fe9b3a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако един мъж те харесва като жена, ако те намира привлекателна и красива, няма начин да не те покани на среща, нищо не може да го спре!

Може би този ветеринар е женен или си има гадже, но тогава защо ще приема поканата ви за кино? Все пак, едно кино е доста романтично място предвид тъмнината и близките една до друга седалки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 64355afec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5 и КЪДЕ точно прочете "не те харесвам"? Или малоумният си ти май...

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 009fd0ac84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си му клиент. Как да се държи ???

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 09d8c6ce35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Колко са ми познати такива истории и празни надежди, че обекта на чувствата ти изпитва същото към теб.През всякакви такива съм преминала.Върна ме в миналото и в тийнейджърските ми години.
А сега сериозно.Аз съм реалист.И ще ти кажа какво виждам аз като един страничен човек,който не е нито оптимист, нито песимист.Просто реалист! Докторът те харесва като приятелка или просто като човек с който си общува.Ако те харесваше щеше ако не всеки ден то поне често да те търси, да те кани поне понякога на среща.Той не си е спазил обещанието, че ще ти се обади уж да се видите поради една простичка причина - просто е бил ангажиран, има си и други неща на главата, не си му само ти.И съвсем те е отписал.По това си личи, че не си му първа мисъл в главата.Просто те уважава като човек, вероятно обича да си общува с теб и да излизате, но дотам.Нищо не изпитва.Мисля,че случаите в които се засичате случайно с бивш съученик и си кажете "ще се чуем да пием кафе някой път", на така и не се случва са ви до болка познати.Е , така е и при този случай.
Казвам го от опит, защото знам какво е.И на мен много пъти ми се е случвало - харесвам си едно момче и от най - дребното , което направи за мен аз се впечатлявам и започвам да си създавам едни надежди,че ме харесва .По - добре го забрави, но знам, че няма да е никак лесно ако много си хлътнала.И няма лошо да си имаш една тръпка в себе си, да си общувате, да си излизате, но си имай едно наум.Любовта е сложно нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker