На чат се държи странно ,а когато сме заедно - всичко е повече от перфектно.Аз ли приемам нещата прекалено на вътре? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На чат се държи странно ,а когато сме заедно - всичко е повече от перфектно.Аз ли приемам нещата прекалено на вътре?
преди: 4 години, 25 дни, прочетена 1536 пъти
Здравейте. От вече почти 2 години имам приятел. И двамата сме на 19. Връзката ни е окей, обичаме се и държим много един на друг. Не веднъж ми е показвал, че наистина иска да е с мен, че му пука и т. н., но има нещо в него, което до ден днешен много не разбирам. Значи, когато сме на вън или в къщи или като цяло, когато говорим очи в очи има винаги какво да си кажем, все разтягаме локуми както се казва, но когато комуникираме по чат се държи странно. Отговаря ми с по 2, 3 думи и понякога аз съм тази, която поддържа разговора. Той изрично ми е казвал, че не обича много много да пише и че когато си е в тях постоянно играе игри на компютъра, говори с приятели или гледа филми и за това не пише кой знае колко. Не се съмнявам в чувствата му или пък още по малко - да има друга. Не знам аз ли приемам нещата на вътре... попринцип съм човек, който се разстройва от най - малкото особено, когато става дума за връзка. Не искам да приемам това толкова при сърце, но наистина този факт много ме разстройва, колкото и лигаво да звучи. Аз знам, че цялата паника е излишна, но... ще се радвам да чуя вашите мнения. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 24 дни
hash: dc8a247ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами като не ти се вярва да има друга, ще бъдеш втора цигулка. Изобщо занеш ли какво всъщност прави той вкъщи. Ако не си била у тях, не можеш да прецениш дали казва истината. Като цяло обаче всичките му приказки звучат като оправдания, сякаш крие нещо. Прави си сметка.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: c8d501ff9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какви мнения? Човека изрично ти е казал защо пише по малко, и че не му харесва да комуникирате много така и като стане както те е предупредил, ти казваш, че е "странно". Не е странно и знаеш защо е. Защо се правиш на луда и търсиш под вола теле? Прочети си собствения пост и ще си отговориш на всичките измислени въпроси по проблеми, които май сама си сътворяваш, поради липса на истински такива. Знаеш, че приятеля ти те обича и държи на теб и всичко си ви е наред във връзката. Наистина звучиш лигава с това. "Разстройвала се от най-малкото" - ами престани да се лигавиш и да се чудиш какво не ти е наред, когато имаш толкова много, на което да се радваш и заради което да си щастлива.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 114aedbdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И моят приятел е така - когато сме физически заедно е най-готиният човек на света, честно. Забавляваме се, гушкаме се, дразним се, помагаме си, говорим си, всичко. В чата все едно не е той - просто не мога да си пиша с този човек. Отговаря след часове, забравя да си гледа телефона, питам го нещо и отговаря на друго... направо е способен да ме изкара извън нерви. Така сме вече две години та може да се каже, че почти свикнах. Изключително дразнещо е когато нещо не си на кеф и искаш просто да поговориш с него да не можеш да го намериш, защото... някаква тъпа причина. Не си единствената с такива проблеми... просто са си такива и наистина не обичат да чатят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: 6dbec4b929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се шашкай, доста мъже сме така. Това с чата е убийство. Даже и по телефон да говориш е тъпо, ако е повече от две-три думи, колкото да се разберат хората.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 2184a5fec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Радвай се, че не е обратното.

Raspberry

 
  ...


...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 85560dca69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И моят приятел не обича да пише, аз пък не си падам по разговорите по телефона. Когато сме очи в очи, всичко е перфектно. Чатовете ни обикновено са само уговорки за среща, тук-там някой информира другия за нещо и пишем по-активно около 10 минути. За мен не е проблем, такъв съм си го взела. Всъщност съм доволна, че комуникацията ни е най-вече на живо, защото мисля, че това е правилно и нормално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: b15bb52295
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам за теб обаче аз като си пиша с любимия ми има думи като лайно, тъпачка и т. н., а иначе има закачки и не е такъв! Затова дръж твоя под око понеже не се знае какви изненади може да има след време

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 172379b789
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не обича да пише човека. Казал ти го е. И аз се дразня, когато приятеля ми ми пише. Абе звънни бе човек.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: dc8a247ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хора които не могат да поддържат елементарен разговор без да има физически контакт имат само физическа близост. Тоест твоя приятел и тези на другите коментиращи се интересуват от вас само физически. А "повечето мъже сме така" значи точно същото, но не се надявайте някой да ви го признае реално. Иначе много ви "обичат".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker