Имам връзка, а обичам друг човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка, а обичам друг човек
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2623 пъти
Здравейте, на 28 години съм. Имам проблем, който ме мъчи вече от близо година.
Имам сериозно дългогодишна връзка с момче. Прекрасен човек, добър и мил, никога не сме имали сериозни скандали, до преди известно време не си представях живота без него. Живеем в собствено жилище, но с голям кредит.
Мисля че всичко беше наред, до момента в които през 2019г не се запознах с друг човек, той преобърна представите ми за живота на цяло. Показа ми една друга по - мила светлина. По принцип не съм влюбчив човек и трудно ме впечатлява някои, но с този човек беше различно. Държеше се с мен различно, и не само за да ме вкара в леглото, а просто защото човека си беше такъв. Първоначално всичко запозна само виртуално, тъй като бяхме колеги в една и съща фирма, но в различни градове. Няколко месеца с този човек си пишехме 24/7. Усетих неща които до този момент сякаш не бях изпитвала, сякаш ми се случва за пръв път. Видяхме се на два - три пъти без да се случи нещо по - сериозно. Така свикнахме един с друг, дори и само с писане и чуване по телефона, че не усетихме и двамата кога се влюбихме един в друг. Той ми даде изключителна упора, винаги се притесняваше и беше с мен във всичко, нещо което бях забравила. В този момент разбрах и че не съм щастлива в настоящата си връзка, вече дори и не обичам. За съжаление, за да се виждам с другият човек лъжех всякакси, само за да прекарам един щастлив и прекрасен ден.
Един ден ме попитаме готова ли съм да се разделя с предишния и да пробваме какво ще се получи между нас. Бях готова да го направя, но се чувствах виновна, че оставам сам човек с голям кредит, а аз отивам да си живея живота. Така постепенно започнах да се обричам на нещастие, депресирах се, но ме беше страх да направя каквато и да е промяна.
Другият човек продължи да се вижда и пише с мен, каза че ще бъде търпелив и ще ми даде достатъчно време, защото иска да бъде с мен. Аз също го исках много, но цялата ситуация ме изнервяше и почнахме да спорим. Всичко продължи 10-11 месеца. Накрая се скарахме, аз останах при сегашния си приятел, а той каза че не иска да бъде вторият човек.
Вече 3 месеца не комуникираме, знам че и той страда, но страдам и аз. Всеки ден плача неспирно и съжалявам че съм такъв страхливец. Съжалявам, че не успяхме да си дадем шанс. Още лудо обичам този човек, само той ме кара да се усмихвам пълноценно.
В момента съм в депресия, чудя се какво да правя в живота си и как да продължа. Как да зарежа всичко и да бъда щастлива? Или да се обрека на нещастие, защото виждам че е така, след като вече не обичаш някого?
Моля за съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 71b4d2814a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тц тц тц оо милата иска да изневери, ама да не изпусне питомното. Добре, че съм от мъжете, които не се страхуват да са сами, но не са и самотни.
Никаква полза от връзки, като твоята.
А тея, които и кредити теглят за жените си, за бъдещете си деца... Майко мила, не им завиждам.
Жените са си курви и тва си е.. Щяла да бзъде с него.
Е каква е гаранцията, че ще си с новия, като пак ше срещнеш нов и ще почнеш да "изпитваш" уникални нови неща.
Бах му майката.. И тва ако е любов.
Всичко е илюзия

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ba9c6c2078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Другото момче може да се премести в града, в който си и ти, и заедно да покриете оставащия кредит по жилището. Така настоящият ти приятел няма да се налага да плаща, освен ако не държи да го запази като свое жилище.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 287d98d72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не може на 28 г. възраст, в която трябваше вече да си създала семейсто и деца ти да залиташ по някакъв си там при положение, че сама каваш, че имаш дългогодишна връзка с мил и стойостен човек. Много подло ще е, ако го оставиш сам с кредита. Всичко се връща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b8356ce5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега, докато си прекъснала отношения е най-коректно да се разделиш с приятеля си. Можете да продадете и с кредит, може ти да останеш, може той да иска, докато не поговорите, няма да разбереш. И, когато приключиш да потърсиш човека като свободна жена. Според мен ще е тъпо да търсиш контакт без да си променила ситуацията и да изискваш сигурност, която си отказвала до сега.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: efad9f8088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо си започнала да си пишеш с друг като си имала връзка, ето я първата виртуална изневерява, предаваш човека до себе си после търсиш тук подкрепа да го напуснеш. ти си една шавлива ов. а.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c09be9e294
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаше щеше, залагсш на сигурно, как си представяш живота?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9637c525ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Поредната.

Ще започна да ги записвам, наистина. Пък после да ми говорят как съм бил женомразец, за това, че говоря истинки, подкрепени с фактология.

Скучно ви става, бе. Ей това е цялата проблемация на жените. Не можете да сте пълноценни човеци ако няма мъж в уравнението. Нямате интереси, хобита, изпълващи с живинка неща. За това ги търсите другаде.

Тя не искала да става, ама то пък някак си от самосебе си... пишела си само 24/7 с някой, в което няма нищо лошо нали?? Ха... чувствата се предизвикват! Тогава, когато започнеш да ги търсиш несъзнателно.
Защо когато човек е прясно влюбен в някой НЯМА СИЛА НА ТАЯ ЗЕМЯ, която да го накара да погледне друг? Защото е много влюбен, а после не е? Глупости...

Любов се поддържа, ежедневно, тогава, когато искаш да я има. Когато не искаш - започваш несъзнателно да я търсиш във всеки, който срещаш.

Защо ли никога в тоя живот не ми се случи просто да спра да обичам някоя жена? Да, нещата се променят, видоизменят, усещанията също. Ама как пък един ден не се събудих и не си казах, ей... тоя човек, с който съм изживял толкова емоции, вече изобщо не ме интересува.

Отговор: Защото знам как се обича.


Отговор на твоя въпрос... ставай и се махай. Ходи да търсиш "Щастието", което след 11 месеца на проблеми вече е започнало да се пропуква, ама като поживеете 5 години всичко ще е същото, нали?




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0bb93460cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не можеш да очакваш някой да те чака вечно. Никой не е толкова търпелив. Хората не могат да си спрат живота и шансовете с по-смели и адекватни личности само за да чакат теб — голямата принцеса. От истината боли.

Страхлива си и ако не промениш това, или ще си нещастна, или ще се превърнеш в поредната изневеряваща постоянно, което е грозно и неприемливо. Този човек, който е бил влюбен в теб и си разигравала уж несъзнателно, явно доста те е обичал, за да изтърпи несигурността ти. Ако питаш мен, хем много е издържал, хем не се е замислил достатъчно, че щом сега изневеряваш, смятай какво ще е, като се съберете.

Стягай се и си наложи промени преди да е късно. И също... не си вярвай, че той може да страда за теб много, когато даже и не общувате. Кой знае... може да си е намерил по-точна мацка от теб, която знае какво иска и не е готова да си пропусне шанса, защото уж трепери от страх. И... още нещо, последно, обещавам: като обичаш искрено, място за страх няма според мен. На теб чисто и просто ти е омръзнала рутината с пича с кредита и искаш някой да ти го прави по-интересно.

Толкова от мен.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3a274b21a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дали този човек или друг, факт е че връзката ти е изчерпана.. Седни с приятеля ги и ме кажи, че искаш да се разделите без да му се обясняваш за новата връзка. Нито сте първите нито последните. Имате опция да остане апартамента написан от двамата. Впредвид твоята инициатива направо му го остави. Няма нужда от драми и намесване на друг човек. Утре ще създадете едно дете.
Само новите и факта, че този човек който ти е грабнал сърцето може да е за кратко. Вариант е също да се изнесеш и да си събереш няколко месеца мислите и да вземеш решение. Виждаш ли една собственост до какво води. Да бяхте поживали и тогава да теглиш кредит.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: eebe0b2f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Остави човека с който си сега, щом нито го обичаш и си готова му да изневериш с друг. Не му губи напразно времето, дай му шанс докато може да намери наистина свястна жена, която е готова за семейство.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 196e1403fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3 месеца са доста време. Ами ако този вторият, който е бил необвързан, вече си е намерил половинка, която също е била необвързана и е тръгнал да гради семейство и т. н. Ти какво искаш? Искаш да зарежиш човекът с който си. Майната му на кредита, ама в труден момент да те изоставят наистина показва много. Защо е изтеглил голям кредит за жилище? Не е ли заради теб? .... А ти, за "по-мила светлина" в живота, да ти го преобърне. Искаш да ти е леко и лесно, а?
Добре, хубаво, напусни го, а после какво? Ще тръгнеш да разваляш животът на този, с който не си общувала 3 месеца... пък след време може да има и трети? Що не? Като се е изчерпал вторият... отиваш на следващият.
Истината е, че вече има много жени като теб. Защо никога не се поучавате от грешките на другите??

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5c94a154f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Леле колко много нападки към авторката. Хайде, разбирам за фейсбук ако беше примерно, но в spodeli. net всички сме анонимни и не смятам, че е необходимо да се правим на моралисти, така че хайде да си признаем - влюбването е до време. В един момент угасва и се превръща в духовна обич. Тръпката изчезва и вече не е същата. Особено ако връзката е дългогодишна. Обичта си я има, но самата тръпка, пеперудите в стомаха, чувството, че летиш сред облаците.. това го няма. И ако попадне нов човек, който да предизвика това чувство то е напълно нормално това да се случи. Голямото НО е, че в много случаи ти си заобичал своя мъж/жена духовно наистина много силно. Тази обич, тя няма общо с тръпката. И новия обект на чувствата ти няма как да замени съпруга/та ти в сърцето ти. Аз примерно обичам моя приятел повече от всеки друг... той е най близкия ми човек! Но не ме привлича отдавна и търся емоцията в други момчета. Но което и момче да си харесвам никога няма да замени моя приятел в сърцето ми. Защото като човек и като душа той е незаменим.
Ще кажете защо съм с него, защото го обичам, затова! Направете разлика между "влюбване и привличане" и "обич".

Ето откъде идват такива дилеми. Опитайте се да вникнете в това преди да нападате авторката.

Съвет към авторката: ако духовно обичаш своя мъж не се поддавай на тази тръпка. Опитай се да обясниш на втория човек как стоят нещата и се виждайте тайно, без твоят мъж да разбира. И така докато тръпката не изчезне. Но ако втория човек не изпитваш само привличане и пеперуди в стомаха към него и смяташ, че емоционално ти е по - близък от мъжа ти, трябва да му кажеш истината, да се разберете за кредита и да отидеш при втория човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6f99d548f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На 20 съм и като чета такива неща за жените почва да ми се повдига от тях. А за настоящия колко ще страда помислила ли си?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec989c4bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 14:". Опитай се да обясниш на втория човек как стоят нещата и се виждайте тайно, без твоят мъж да разбира. И така докато тръпката не изчезне. " И:"Направете разлика между "влюбване и привличане" и "обич". "
Че и за духовност говорим....

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3a6103093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Няколко месеца с този човек си пишехме 24/7."
А къде е бил твоят приятел през това време, при любовницата или при приятелката на колегата ти?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5c94a154f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16, аз съм 14.
Да, много добре знам какво е духовна любов!!! Аз може лесно да се влюбвам, но е трудно и почти невъзможно да заобичам някого!Да, между привличане и обич има разлика, кое не разбра?Аз бичам моят приятел като част от мен, като част от семейството ми!А това да допусна някого толкова навътре до себе си е нещо изключително трудно при мен!!!А това че е възможно да се влюбя в някое момче заради външно привличане не означава, че ще го обичам.Може да го караме само на закачки, срещи, флиртове, но като ми мине този мерак вече съвсем забравям за обекта на чувствата ми.Докато приятелят ми е този, който е в сърцето ми завинаги!И е останал в сърцето ми не заради външния вид или нещо в него, което ме привлича, а заради сърцето и душата му!
Така че кое не разбрахте??

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8156eafa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Помисли си, че времето, в което залъгваш този за нищо, може да си намери нещо. Не бъди жестока към него, защото е грозно. Трябва да имаш съвест. Той има възможности, нали? Какво да търсиш иначе...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c61e264642
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   ДО 15
Жените обичат до едно време, после като маймуните, ама от онези маймуни разгонените, отиват на следващ мъжкар и т.н.
Мислиш, че на едно животно му пука за нечии чувства???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 554637cfb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Съветът ми е да не си толкова жалка към хората, които те обичат, при това незаслужено. Не заслужаваш нито чакащия, нито подлъгания.

Нека резюмираме: единият човек е теглил кредит на свое име (будала), за да можеш да живееш с него. "Живеем в собствено жилище" , "Бях готова да го направя, но се чувствах виновна, че оставам сам човек с голям кредит". Хем той плаща всичко, хем е и твое, а? През сополивата муцка заслужаваш не шамар, а ритник от кон. Малко срам нямаш ли, поне мъничко? Не те ли е срам да претендираш към собствеността на човек, когото курвенски лъжеш и не участваш в кредита му?

Вторият, с когото само случайно (естествено, случайно) сте почнали да си пишете 24/7 те чака, чака, чака, а тя миличката мънка, врънка та мрънка. Ни диво, ни питомно не ще, после нещастна била, миличката сладуранчица. А че въпросният втори си е боклук, това е ясно. Явно няма никакво уважение към чуждите връзки след като те е обарвал още преди да скъсаш с първия. То и ти нямаш, вижда се.

Бепце, не ставаш. Ни като човек, ни като каквото и да е. Слушай си пропаднали лелчета като №14 (достатъчно прости, че да търсят оправдание на деградацията си) и си се утешавай колкото щеш, истината сама си я изковала.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5c94a154f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 21, моля Ви уважаема/и госпожо/госпожице/господине, аз съм на 24 г, не съм Ви "лелче".И след като грам знаете какво е страст и какво е истинска обич и не разграничавате двете неща хайде да не си лепим етикетчета, окей?Аз съм сгодена за мъж от 7 г., който много обичам,уважавам и ценя!Но отдавна не изпитвам страст към него.Което не ми пречи да го обичам!Но страстта ми липсва.Страстта е това, което изпитах когато те се запознах с него.Нека Ви светна нещо, номер 21 както и всички моралисти тук.

Няма как да изпитваш страст към един и същ човек до края на живота си!Страстта/ тръпката е едно пламъче, което се появява когато се запознаеш с човека.И първите моменти в които осъзнаеш, че го харесваш - страстта е онова чувство, което те кара да усещаш, че любовта ти е дала криле.Към моя приятел страстта отдавна изчезна.И той вече не е обект на моята страст.Но за сметка на това е човек когото обичам като част от моето семейство и като най - близкия ми човек!И сега обект на моята страст е един колега с когото се запознах този зимен семестър.

Понеже бях изпуснала едно упражнение, отработвах с друга специалност и седнах до него, защото само мястото до него беше свободно.И в един момент слушайки го как коментира с асистента курсовата работа, която изработвахме по време на час и как се дразнеше на останалите от курса, които бяха много разсеяни и все недоразбрали и им правеше забележка останах с впечатлението, че е изключително интелигентен и сериозен човек!Когато всички бяхме станали и се бяхме събрали на едно място ,понеже асистента ни показваше как се работи с един уред за измерване забелязах колко привлекателен е в цял ръст!Такива дрехи, такова тяло!През цялото време погледът ми беше в него, чак се разсеях и не можах да си свърша работата.Трагичното е, че той не ме погледна.Мисля, че даже изобщо не беше забелязал, че в техния курс е дошло да отработва момиче от друга специалност и, че седи до него.Така мисля, защото той беше концентриран единствено върху курсовата работа и задачите...пълен игнор.Започнах да разпитвам другите и от тези, които го познават разбрах, че е женен и имал дете...но въпреки това не можах да си го избия от главата.

Искам да ме забележи.Засичах го в двора на университета почти всеки ден където стоеше сам и пушеше.През почивките го гледах докато пуши през прозорците и се заканвах да дойда при него , но ме беше срам.В един момент се престраших, опитах, но изобщо не ме отрази, отговори ми сухо и набързо.Не ми се получи, личеше си, че е дръпнат и не е общителен.

Сега с това извънредно положиние няма как да се виждаме и ми дойде друга идея да го заговоря при което е по - сигурно, че ще стане.Ще му пиша във фейсбук да го попитам нещо за едни протоколи уж от нашия курс имаме нужда от помощ, все ще измисля за какво, и в същия момент ще си кача в профила най - страстните и сексапилни снимки, които имам! Тези, които съм си правила още от 2 години точно за да чрез тях да карам моите обекти на чувствата да ме забележат.С такива пози ,такива дрехи, такова тяло, че просто всичко ще е провокативно и съм убедена, че щом ги види вече няма начин да ме игнорира и да не ми пише независимо, че е женен! Сестра ми постоянно ме мотивира като ми казва, че имам късмет, че съм надарена с уникално тяло и, че цитирам я "ако мъж откаже да си пише с дама с моята красота значи е обратен" :Д

И преди да ме разберат погрешно моралистите уточнявам аз не искам връзка с този човек, не искам да му развалям връзката и отношенията с жена му, не искам да се мешам в семейството му!Напротив!Аз уважавам жена му и детето му живи и здрави да са!Не съм такава жена!Просто искам да ме забележи, да ме харесва, да се сближим като приятели, да пофлиртуваме и да излизаме тайно и да го направим един - два пъти колкото да ми мине мерака!След това ще си намеря друг обект и него го оставям намира, защото страстта ми към него не е вечна никога няма да се превърне в обич, аз мога да обичам само един човек и никой никога няма да замени приятеля ми! Аз го обичам колкото и невероятно да ви звучи, просто търся страттта и само повърхностно мислещите хора не могат да разберат защо всъщност се случват изневерите!!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f87561dfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз си мисля, че е най добре да се разделиш със сегашният. Просто защото това е най добрият подарък който можеш да му направиш. Че сам ще плаща кредита, ще му е последния проблем. Той по късно ще го осъзнае...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3f39f3e5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Големи дилеми, голямо чудо. Сложни и противоречиви личности, бетер литературни герои има тук. Със сърца, големи като цигански тържик. Един обичат духовно, във втори са влюбени, трети - за флирт и забавление, пети -за спорта и т.н. Но да не си помисли някой лошо, нее, те по принцип не са ТАКИВА! В сърцето си обичат само един! Между краката не е важно колко.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7a71481d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Кажи на новия че старият е разбрал за вас и си е тръгнал от теб оставил ти е и жилището и кредита да си живеете пълноценно с новата тръпка. Обясни как с два бона заплата сама няма да се справиш с кредита за жилището и ти трябовта любовта му и подкрепата му. После пиши тук да разберем и ние с колко мощен шут те е разкарал. Не осъждам сексуалната ти изневяра. Чукай се най вероятно и приятелят ти чука по ще 10 такива като теб дето с него са изпитали невероятни чувства но за разлика от теб знае как да ги държи на страна. Ей не се научихте това жените че секса няма общо с семейството и задоволяването на нагона не рябва да пречи на постигнатото.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec989c4bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 18:"аз знам какво е духовна любов". Щом си убедена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 13b973b489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 14/18/22.
Уважаема госпожо,
Вие психически добре ли сте? Само на 24 години сте от седем години сгодена и вече давате рецепти за щастлив живот.
Значи твърдите, че има разлика между духовна и физическа любов. Духовната любов се изразявала във вечна обич към партньора, а физическата любов била краткотрайна, вследствие на влюбване и изживяване на тръпка.
Сега вие сте на 24 г. Да предположим, че ще имате активен полов живот още 30 години, до 55, и през това време естествено спите с различни мъже подбрани от вас.
При това положение вие искате да ни убедите, че през тези 30 години активен полов живот от ваша страна, правейки еднократен секс с десетки различни мъже заради последвало влюбване към тях, всичко това ви прави духовно и нравствено извисена и по никакъв начин не влияе на връзката ми със сегашния ви приятел. Чудесно! Поздравления! Съветвам ви да създадете анонимен клуб на духовно-нравствено извисените курви и курвари. Уверявам, ви ще намерите доста поддръжници.
М45

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f164390206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   22,

що не оставиш женените мъже на мира, а? Търси страсти със свободни мъже. Я се постави на мястото на жена му? Кеф ли ти е? А на мястото на годеника ти?
И не, не сме моралисти, но ти си ужасно жалка и заблудена! Никого не обичаш ти, само себе си. Лекувай се. Годеникът ти заслужава свястно момиче.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 160f909f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ако търсиш все страст , доста броя ще навъртиш и накрая сама .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3f39f3e5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Оня трол и тук напълзя с тъпата си история с колегата, този път под формата на коментар # 22. Както ще пишете измислици, поне бъдете по-оригинални, бе!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 69397d1c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Обичаш приятелят си или е самозаблуждение?!
Заради кредит започваш да се зарибяваш с други?!
Така ли му помагаш?!
Всеки път като имате финансови и емоционални проблеми ще бягаш при други,така мила ми госпожА му губиш времето!
Не мога да обичам някого и да си правя кефа с други!!!
Не може да обичаш повече от един човек,не си пораснала и осъзнала,а може би никога няма да пораснеш,след като приятелят ти го определяш като момче.
От къде знаеш колко страда другия?! Той е искал връзка с теб,като не е могъл,се е оттеглил и продължил напред.
Няма какво да чоплиш,освен да се разделиш със сегашния си приятел,да забравиш другия и да продължиш напред.
Когато осъзнаеш какво искаш,тогава започвай връзки,до тогава си прави кефа и не наранявай нечие достойнство и сърце,защото госпожА всичко се връща стократно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker