Бременна съм ,а не обичам мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна съм ,а не обичам мъжа си
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2992 пъти
Бременна съм, но не обичам приятеля си. Да не е от вчера или от днес, но след като видях 2те черти и си представих, че до края на живота си трябва да съм с този човек и да живея този живот. Сякаш нещо рухна, не спирам да плача от няколко дни. Искам детето, винаги съм мечтала за дете. Той не е лош човек, напротив смятам ще е прекрасен баща, прекрасен приятел е, но за връзка... Толкова различни сме, нямаме общи теми за разговор, за нищо друго освен за работа не можем да си говорим. Телефонния ни разговор е не повече от 1минута. Съответно, не се смеем, не се усмихваме, не се забавляваме. Няма как да имам хубави моменти, ако комуникацията липсва. Аз съм изключително амбициозна и като реша нещо обръщам света и го правя. Той е доста самовлюбен. Въпреки, че няма автомобил и кара моя и живея в моя дом. Казвах, му да почва 2 работа, но това му е под нивото. Спря да се поддържа, честно казано ме е срам да излизам с него. Но ако му кажа, нещо и се засяга. Не спира да говори за другите който са успели, че им е било един вид дарум. Говорим как всичко е общо, а всъщност той не е дал нищо от това което имам от както сме заедно. Стана такъв мрънкащ след като, напусна работа и почна собствен бизнес съответно 2г той не тръгва и често ми. иска пари. (Комуникация никога не сме имали, ходили сме на 2 почивки на 1та мрънкаш 10дни, че не му харесва храната, на другата че не му е забавно. ВСИЧКИ други се забавляват и хапват, той винаги нещо не му е наред. Няма приятели, не се разбира с роднините си, не излиза. На 30г. е Реална той не може да гледа себе си, камоли ли дете. Но не е проблема в финансите, аз ще се справя и сама. Проблема е как да му кажа, че не го искам, без да ме накара да правя аборт? Преди да имаме дете беше ми казвал многократно, че ако се разделим щял да ми го вземе и някакви такива. Сега веднага се скарахме как ще се казва и той злобен крещеше, че трябва да е както той казва и тн. Може би искам твърде много, не знам. Иска ми се, да родя това дете и да му дам живота който очевадно баща му не може. Но същевременно, да не го лишавам от неговото внимание. Но съм сигурна, че той ще ме накара, да го махна щом не е с мен. Не знам как да подходи....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 456e7bac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти нещо не си в час първо казваш че ще е.добър баща после пишеш че е несериозен.Моя съвет е да родиш детето и да го обичаш а другото каквото сабя покаже

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 52fe9a203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дали ще махнеш детето е само твое решение а всичко друго е убийство за което има предвидено наказание, а как да му съобщиш вариантите са викаш някой от родителите ти за подкрепа и му казваш да се изнесе и че не желаеш нищожна общо с него и защо, другия вариант е отиваш при някой близък и по телефона.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8604079709
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо ама нашата иска да го зареже и само издръжчицата да си ползва. Перфектният бизнес план за женитв.
Кво ни ревеш на нас? Някой кара ли те да си с него, да си му правила та и детв и то дете от човек, който не можеш да гледаш?!
Това доказва само как жените гледате на мъжете, като ма донор и нищо друго.
Винаги е било така, детето и после тоя скапаняк мъжа ми да се оправя. Аз вече мога всичко сама и не ми трябваш.
Оправяй се. Ейй абе майката си е ебало ей.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1c6df1c966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Махни го, бе. С такава неграмотна майка, но пък със самочувствие до небесата, това дете ще изтрещи. Махни го - и това, и бъдещите също.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e77c0c0f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Махай го, не заслужаваш дете, щом не е за теб защо забременя от него, само заради това, че имала желание за дете, та ти си все още детето, явно си недорасла мрънкаща пикла, прави деца след това им прицакваш живора. Ами утре може и следващия тъпкач да не искаш ама пак да си бременна и Ко прайм?
Прави аборт, защото ще си блъскаш главата бая години, финансите са ти най-малкия проблем.
Как забременявате и ви скимва, че мъжа до вас не е за вас, Еми затваряйте си краката за тези, които не харесвате

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d9ce0aee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Правиш си кефа с него и като стана белята вече не го искаш. Много си загубена

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a845294ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И как ще те накара? Едно е да иска, друго да стане. Кажи му, че си бременна от друг и ще уредиш 2 въпроса от раз.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0a384fb24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това ще е съвет, не го приемай като заповед, виждам, че си в напрегнат момент.

За момента се откажи напълно. Деца може да имаш и после. Но връзката ви се разпада, а нито един от вас няма да е в състояние да е самотен родител. За него е ясно защо. За теб също.

Знам, че искаш дете, но помисли малко. Става дума за друг живот вече. Това дете, какво би искало то самото? Дисфункционално семейство? Майка и баща, мразещи се, каращи се кой да го вземе само за себе си? Двама души, пилеещи пари и време по водене на дела, които може да се употребят за обучението и грижите на новороденото? Как ще се грижиш, работиш и водиш дело едновременно? Ако казабото от теб е вярно, то ти от чист дълг не можеш да го оставиш с такъв "баща" (до момента едно хубаво качество не каза за него).

Малко хора са готови за деца, сред тях не спадат развеждащите се. Не мисли само за това, което ти искаш в момента. Не е вече само твоя живот под въпрос. Разделете се, намери си друг човек. Някой, с който можете да имате семейство, а не съжителство.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5372c12365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще си съсипеш живота..хем на теб хем на детето.Дете съм на разведени родители и по това,което пишеш приличаш на майка ми(жена,която умее да се справя сама) а приятеля ти на баща ми.Повярвай ми няма да стане чудо и той да се промени с появата на бебето.И да,въпроса е във финансите!Повярвай ми не е никак лесно да гледаш бебе сама и да имаш и за теб и за него ако бащата не е стабилен финансово.Не разчитай и на родителите си!Не са длъжни!
Не казваш на колко години си.
Аз лично живеех в постоянни скандали,защото просто те бяха адски различни като хора,темперамент и амбиции,което е адски тъжно.Най-грешното за мен е да се седи с някой заради детето!Млада си,ще родиш това дете,то ще порастне и ти какво?Цял живот ще трябва да търпиш някакъв си търтей и да си нещастна,не обичаща!Или разделена самотна майка.После ще трябва да търсиш някого,който да те приеме и с дете и да го обича като негово.
Колкото и гадно да звучи..според мен най-правилно е да направиш аборд и когато си намериш човека за теб,когото да обичаш и да си пасвате,тогава ще си най-щастливата щом се появи и едно бебе вместо да плачеш.Да,децата са хубаво нещо,искаш дете добре,но ще му съсипеш живота още преди да е станало в съзнателните си години!Помисли и за последствията след това как ще му се отрази това родителите му да не се разбират,карат или да се разделите още докато е малко и да е ту при тоя ту при оня.Ще му съсипете психиката.Недей да си го причиняващ на себе си и на едно дете,защото повярвай ми е ужасно.Щом от сега те заплашва,че ще ти го вземе...което е малко вероятно.
Ако все пак решиш да го задържиш първо поговори с родителите си за този вариант,защото сама няма да се справиш нито физически,нито финансово.А да ти го вземе няма как.За да вземат дете от майка му тя или трябва да е алкохоличка,наркоманка и неспособна да го гледа или нещо такова.Първо няма как да го вземе,защото това не е вещ а човешко същество,което не отделят от майка му току така само защото на него така му е скимнало.Той няма доходи,жилище дори кола какво ще взима хаха съда абсурд да му го присъди ;) докато ти имаш жилище,кола и си финансово стабилна няма какво да стане не се притеснявай.Най-много да го осъдят на издръжка в зависимост от доходите му.
Много добре си помисли,говори с родителите ти какво ще те посъветват те,защото тук не е само до искам и не искам и мечтала съм това не е куче а дете,което после ще е най-потърпевшо от твоите не обмислени действия.Просто не си съсипвай живота и младостта.Ако останеш с него има два варианта:или сядаш и говориш за промяна и какво не ти харесва в него или ще трябва да гледаш 2 деца.
Успех и вземи най-правилното решение за теб :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2c6207889c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По всяка вероятност няма да ти хареса но ще те посъветвам единственото логично нещо - направи аборт и се раздели с този човек. Че вие не сте един за друг и живеете по навик и компромис, си е ваша работа и вие ще си носите последствията за своя страх и пасивност един ден.

Но да създадеш дете и да го поставиш в такова... "семейство" където хората нямат нищо общо един с друг, би било престъпление. Много хора си мислят , че като се появи дете, нещата ще се оправят. Но не си дават сметка, че искат дете най вече от собствен егоизъм. Отчаяно се нуждаят от някакъв лъч радост в живота си. Но изобщо не си дават сметка, че няма да могат да подсигурят нормална среда на любов и разбирателство в която да расте това дете. На какво ще го научите ти и мъжа ти, по отношение на човешките взаимоотношения?
Излишно е да ти обеснявам какво следва след години с тези деца, нали? Ще помоля някой който е расъл в подобно "семейство" да сподели на тази бъдеща майка на какво обрича детето си, от първа ръка. Знам, че има немалко такива хора тук.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 053946b149
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Малееей, какъвто го описа, партньорът ти е едно нищожество, дето не става за нищо. Стана ми интересно защо тогава ти, амбициозната и оправна, финансово независима при това жена, живееш с този индивид? Толкова ли си грозна, че не можеш да си намериш по-стойностен? Сама пишеш, че не го обичаш, защо лягаш с него тогава? Ако ти трябва само за да ти направи дете, пак не е ок, защото то ще наследи неговите гени. Толкова те е страх от самотата ли? Не разбрах защо иначе ще трябва да го търпиш до края на живота си, нито как той ще те накара да абортираш ако ти не искаш? Изобщо доста противоречия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4b53087694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не се отказвай , за да си с него , ти е харесало нещо . Семейния живот не е цветя и рози . И аз понвкога се чудя дали направих най- добрият избор , не всичко ни харесва в половинката , но пробвайте доколкото може да сте заедно , малкото човече ще има нужда от вас .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c5739ebba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И как ще те накара като не искаш,като минат 4 месеца и е късно за аборт тогава му казвай.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4740a28721
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Никой мъж не може да накара жената до себе си да махне детето, може да я убеди. Но решението е нейно и няма как да я накара - законно също. Пиша това, защото много жени, които искат дете смятат, че ако мъжа е на мнение да се махне детето, те са длъжни да го направят. Не, не сте длъжни. И между впрочем, това е тежко решение, за което една жена може да съжалява цял живот. Особено ако има усложнения и не може да има деца вече, а такива случаи има.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9773361481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Махай това дете и оставяй този боклук. Дори да останете заедно или да се разделите, детето ще отрасне без баща.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2f392bbb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   само не разбирам, защо след като си толкова недоволна от него си още с него?
сега вече е малко късно, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c3173e0e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Първо - ти си неграмотна. (ДарУм, коЙто са успели)

Второ - "ще е прекраен баща", "не може сам да се гледа, камо ли дете"

Трето - "страхотен приятел е", "няма никакви приятели"

Четвърто - държавата да вземе дете от майка си, трябва да е на метадон и да не може да купи един пакет солети. Няма такъв филм да се взима детето от бащата.



Въпросът за милион лева, евро, йени, ти защо си с тоя човек щом НЕ ГО обичаш? А?

Щяла да има дете, да си го гледа сама, ама не може да напусне мъжа, който не обича... ей т'ва са повечето жени... ;)




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d84df14a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Добре бе човек, като не си го обичала, като е нямало комуникация между вас, като сте били толкова различни ЗАЩО ЗА БОГА сте живяли заедно до сега? Заради глупавия секс ли? Ми негово право си е да иска да е с детето си, то не е само твое. Да си мислила преди да си правила секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7451c8a3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Това е твоето тяло, как точно може да те накара да направиш аборт, особено след като се разделите? Всяко дете се нуждае от любов, внимание, но и спокойна среда вкъщи.. предполагам разбираш, че можеш да дадеш тези неща и сама. От личен опит говоря, знам какво е да живееш с родители, които не са щастливи заедно. Не са се били, не са били агресивни, просто изглеждаха нещастни, сякаш нещо йм липсваше. Трябваха йм 20 години да приемат фактите и да се разделят по живо по здраво, но повярвай ми през тези години ми беше може би дори по-тежко отколкото на тях, защото всеки ден се прибирах с нежелание, беше ми омръзнало да йм гледам недоволството в очите. Вече 2 години са разделени и изглеждат по-добре от всякога. Та така де, изборът е твой, но ако сега не го обичаш, след 10 години направо ще го мразиш. Помисли за детето си и за средата, в която искаш то да бъде отгледано.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a07b5553c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ама че кофти ситуация. Работата е там, ако детето не е станало по грешка, че е трябвало да не го правиш изобщо, щом не искаш да имаш семейство с този човек. Той няма как да те накара да направиш аборт, това е твоето тяло и ти решаваш какво да правиш с него. Ако не сте женени, те съветвам да изчакаш няколко месеца, преди да тръгнеш да се разделяш с него. Стресът няма да ти повлияе добре на бременността. Даже най-добре след раждането на детето да се разделите. Силно се съмнявам, че ще ти го вземе - това обикновено са само заплахи, един мъж не може да се грижи адекватно за бебе, да не говорим, че след 2-3 безсънни нощи ще е тотално изтрещял.

Та така, според мен изчакай детето да се роди и после зарязвай бащата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3378d926b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Изчакваш го да излезе от вас, сменяш бравата, събираш му нещата в няколко сака и ги изнасяш пред вратата. Като тръгне да вика или да разбива вратата, звъниш в полицията. Прекратяваш всякаква комуникация с него.

Как изобщо си търпяла такова нещо досега - това е психически тормоз, да ти крещи, да те заплашва бременна. Че той направо те изнудва - мисли че като те е забременил и си е вързал гащите, че ще си го отглеждаш заедно с детето до живот. Естествено, че няма право да те кара да правиш аборт - няма никакви права, дори не сте женени. Въобще няма да влизаш в дискусии и разговори по въпроса - спираш всяка комуникация и толкова. Детето си е твое. Аз не бих го посочила и за баща, за да не ми прави проблеми после. Каква полза от такъв баща - на него не му пука за детето, само ще го използва, за да те обижда и унижава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 75bd353885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Кофти ситуация. От юридическа гледна точка той може да поиска установяване на бащинство, дори да не сте заедно. В следствие на това да получи режим на контакт с детето и да бъде реален участник в живота му.
Не споделяш каква е възрастта ти, дали детето е било планувано и дълго чакано.
Пресметни положителните и отрицателните неща в ситуацията.
Ние със съпруга ми правим опити от доста време и като жена копнееща за дете не бих те посъветвала да направиш аборт, но не съм в твоята позиция, за която трябва и мисъл за бъдещето.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4740a28721
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Някои от коментарите са доста злобни, само да ви напомня, че пишете на бременна жена. И не давайте толкова лековерно съвети за аборт, не знаете колко случаи на усложнения след аборти има и как това може да съсипе живота на една жена! Роди си детенцето, няма да съжаляваш!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a07b5553c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Чета коментарите и се чудя - толкова хора я съветват да прави аборт, а тя ясно е казала, че иска да си задържи детето.
Защо бе, хора? Ако ще се разделя с мъжа, не е задължително да прави аборт. Може да си гледа детето сама. И не обяснявайте за разбитите семейства и децата без баща. Много по-добре е едно дете да го отглежда сам, но стабилен родител, отколкото да расте в разбито семейство, в скандали и нещастие с родители, нямащи смелостта да се разделят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f5275bb782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Дали да задържиш детето е твой избор и аз те подкрепям каквото и да решиш! Аз на твое място бих задържала детето, след третия месец не може да се прави аборт и тогава може да приключиш отношенията с приятеля си. Разбира се то ще си дойде на раждането и на изписването и ще участва в отглеждането на детето, но просто няма да сте заедно и това е нормално, ако така ще се чувстваш по-щастлива.
Аз станах майка преди гидина и нещо и е супер лесно да имаш бебе, няма нищо общо с това, което бях чела преди това из форумите, а после като почне да се гуши и да си играе с теб е още по-приятно времето прекарвано с детето.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ecd4427e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Абе момиче, беше мъка да ти прочета писанията до краят.
Така, щом искаш детето задръж си го. А този "прекрасен баща" и "прекрасен приятел" го разкарай и го съди за издръжка. Той се е възползвал от теб, нека сега да си понесе последствията.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c0aba3895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Защо не мисли за всички тези неща преди да правите секс без да се пазите? Затова хубаво се мисли кой е човека до теб и дали реално може да живееш с него и дали искаш точно той да е баща на детето ти. Като в началото забележиш нещо и то не се променя, ами Чао и толкова. Няма смисъл мъченически да понасяш всичко, или да се карате непрестанно. Просто човекът не е бил за теб отдавна. Едно е леглото, друго е характерите да съвпадат и да си представяш живота с някого. Като второто не става, няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4e8ae42375
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не махай бебето щом искаш дете, излъжи го че си забременяла от друг и той сам ще си тръгне.
Ако мислиш че сама можеш да се справяш и да си гледаш детето по-добре го разкарай този мрънкащ некадърен за нищо злобар. Така ти се отваря шанс да срещнеш друг по-свестен мъж ако ти е писано и да опиташ нов по-добър старт на семеен живот.
В крайна сметка, по-добре сама отколкото зле придружена.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b0217daa01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Какви злобни коментари към авторката!Изкарвате се големи моралисти а я карате да прави аборт, вие я карате да убива невинно същество само защото според вашите представи тя няма да е добра майка.Никога ли не сте чували за разведени майки, които отлично си се справят в гледането на децата им сами??Авторке, моят съвет е ако си преценила , че финансово ще се справиш сама си бъди честна с този мъж, не го лъжи, кажи му в очите това, което каза на нас, а ако те е страх дали няма да има груба реакция и насилие от негова страна кажи му го като събереш вашите и те са с теб през това време.И го направи преди да се е родило детето , за да му дадеш името, което ти искаш! То да ти кажа и с моя вече липсва комуникация и забавление, но не защото е груб или заядлив, а защото няма какво повече да си кажем и някак отегчително стана с него и по тази причина търся тръпката в други, виждам се тайно с тях, забавляваме се.Но въпреки това обичам моя мъж истински и само него мога да обичам.Всякакви неща се срещат в този живот.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: add0ca2f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Стой с ваще и с един полицай в къщи и му кажи. Иначе май така може да те набие, че аборта ще си стане на момента безплатно. А детето няма как да ти го вземе. Ама лошото е да не тръгне от омраза към тебе като го вижда събота и неделя да започне да го бие. Само това си помислих от цялото четене. И кой ти е казал, че като двама човека имат дете трябва да са цял живот заедно? Виж колко много разводи стават вече. Вие ще сте поредните разделени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker