Защо е толкова важно ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111871)
 Любов и изневяра (27005)
 Секс и интимност (13207)
 Тинейджърски (21327)
 Семейство (5815)
 Здраве (8869)
 Спорт и красота (4526)
 На работното място (2743)
 Образование (6891)
 В чужбина (1482)
 Наркотици и алкохол (1035)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1655)
 Други (16390)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е толкова важно ?!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3061 пъти
Привет на всички. Темата ми е провокирана от неща които виждам постоянно, а някой от тях са се случвали и на мен. Защо жените гледате толкова социалният статус на мъжа ?! Защо е толкова важно да има пари, скъпа кола и добри финансови възможности във момента на познанството ви ?! Защо не се гледа например това, че даден мъж е трудолюбив, начетен и перспективен ?! Може за момента да е голтак, но ако е перспективен развитето и парите рано или късно ще дойдат само, че това сякаш бива пропускано от нежният пол за сметка на моментния резултат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 94f6892033
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, че са ти пропуснали качествата, поне ти е станало ясно, че не те заслужават. Момиче съм в началото на 20-те, ако това има някакво значение, излизала съм със заможни момчета, но само толкова. Какво значение има, че е красив с хубава кола и пари, като по характер грам не може да си паснем. Разговори около някакви общи теми и толкова, нищо по-задълбочено. Аз също обръщам внимание на статуса, но го отбелязвам като прост плюс на мъжа. Не ме ли грабне като характер и физическо привличане само с пари няма как да се получат нещата.
Та мисълта ми е, че не си грабнал истински дамите, с които си излизал. Ако наистина те харесаха, нямаше да те оставят само защото нямаш големи финансови възможности. Правилната, която ще бъде твоя, ще те обикне такъв, какъвто си и ще работи здраво заедно с теб, за да изградите по-висок статус.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6c489e4a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото жените търсят финансова сигурност за себе си и за бъдещите си деца. Но умните оценяват, ако някой "моментен голтак" има потенциал за развитие. По принцип аз гледам мъжа да е перспективен, защото искам да се посветя на дома и децата и да работя нещо от вкъщи, което ми е приятно и не отнема много време. Затова основно мъжът трябва да е този, който може да издържа семейството.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1a98c7a7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Настоящето е резултат от това колко сио бил перспективен преди 2 години. Ако си бил перспективен тогава и сега не си успял, значи не си бил толкова перспективен.
Както се казваше във филма Scarface: Първо изкарваш парите, после засужаваш респекта и чак тогава идват жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c207c5932
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много жени, за които това е без значение. но мъжете масово не забелязвате такива жени. Както може да се обобщи, че мъжете не отразяват жени, които не са силно гримирани, не носят секси дрехи и нямат маникюри и прически постоянно. И че не отразяват умни жени и прочие. Колко лайка според теб получават в социалните мрежи подобни натокани мадами и колко са сваляни навсякъде и колко получават по-естествените жени? Жени, които откровено приличат на кифли и се държат като такива са по-високо оценени и уважавани.
За мен лично е важно да работи и да получава редовно заплата. Да е начетен.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 150697ae49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторе, щом парите рано или късно (колко късно?) ще дойдат, какво пречи да се изчака да дойдат, пък тогава да се започне връзката? Ако въобще дойдат. Познавам такива перспективни, дето затънаха и не само, че нищо не изкараха, ами продухаха всичко и завлякоха сума народ.. Моментният резултат, както го наричаш, е факт, за разлика от неясните бъдещи развития и успехи.
Аз не познавам човек, мъж или жена, без значение, който да иска да е беден, да кара някакъв скапан таралясник и да няма пари за едно кафе.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d6c6473fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Защото са алчни затова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1e7f5f6ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото ако една жена е курва - тя не се интересува от нищо друго, освен от пари и коли. Иска да е кокона, да не и се налага да работи. Рано или късно обаче 90% от тях си идват на мястото.
Преди време така зарибявах една колежка, тя се усети и си ми каза директно - Нямаш шанс, аз си търся някой богат. С теб може да излезем на кафе или на бар, ама само толкова.
Тя искала мъж, който да я издържа и да не и се налагало да работи.
Е, сега работи на 2 места, гледа дете, мъжът и не е нито от най-богатите, нито от най-успелите.....

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fe53476bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Твоят въпрос е все едно някоя жена да попита, защо мъжете гледат само външния вид и възраста на една жена и почти игнорират останалите и качества.
Биология и само биология! Това е инстинкт за размножение, който е заложен във всеки един човек. Всеки пол има различна роля в размножението и съответно има за приоритет различни неща. Милиони години хората са живели и оцелявали много трудно и съответно жените са принудени много да внимават с кого точно създават поколение, защото от техният избор, много често е зависело не само оцеляването на децата, но и тяхното собствено. През последните стотина години това малко се е променило, но този кратък срок не може да промени милиони години еволюция. Природата не действа толкова бързо.
Като правилно си забелязал, жените ценят в един мъж, най-общо казано, способността му да оцелява, да защитава и да осигурява оцеляване семейството си. Те се чустват инстинктовно привлечени от доминантни и силни мъже, от мъже които могат да им дадат сигурност. Това са т.н "алфа мъжкари" - лидерите.
В днешно време не е необходимо да можеш физически да изтрепеш с меч хиляда врагове на племето, за да бъдеш възприеман за най-подходящ материал за размножение. Парите са много мощен еквивалент на физическата сила, дори многократно я превъзхождат като "афродизиак" - за голямо съжаление на културистите. Материалната осигуреност на един мъж, до голяма степепен задейства инстинкта за създаване на семейство и размножение при жените. Затова за тях е много по важно мъжът да е материално осигурен, отколкото да е млад и красив.
Като цяло много хора (и мъже и жени) предпочитат сигурното и лесното, отколкото да правят някакви сложни сметки какво би се случило в бъдеще. От тук и отговора на твоят въпрос - за много жени е по-добре да се хванат с някой вече забогатял и доказал се мъж, отколкото да "инвестират" време и внимание в някой "с потенциал", защото този потенциял я се развие, я не...т.е има риск.
Надявам се моето обяснение донякъде да хвърли светлина върху твоята дилема и да ти помогне да си направиш правилните изводи за живота си в бъдеще. Изводът, до който аз лично съм стигнал в живота си е - никога не поставяй жените и тяхното одобрение или неодобрение на първо място в него. Живей си живота, забавлявай се, развивай се и постигни най-доброто от потенциала си...и жените сами ще те забележат и ще дойдат. Те ужасно много харесват независимите и уверени в себе си мъже, който са позитивни и не поставят жените на някакъв пиедестал, т.е не поставят себе си по-ниско от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4c5f7b0733
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Много жени издържаме мъжете си и чакаме деня, в който те ще успеят. Ако се разровиш назад в сайта ще намериш десетки такива теми, в които жената поема всички сметки, жената пазарува, жената шофира, а мъжа й в същото време не се знае какво точно прави и къде харчи своите пари. Така че стига сте ни вмъквали всички в една графа, спрете да точите лиги по изкуствени мацки с изкуствени желания и всичко ще е наред.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b07ab54cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти какво ще предпочетеш? Да бачкаш цял живот, за да караш от заплата до заплата или да те дондуркат, без да се налага да робуваш на шефове, и да се фукаш във фейсбука къде си ходил и в каква кола те возят?

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 34e6cc2b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ужасно прави сте всички! Аз написах темата и въпреки, че сам знаех отговорите ми го потвърдихте и вие.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 982e91a2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както вие мъжете искате от нас да сме естествено красиви, (което е почти невъзможно), с хубави тела и по възможност големи гърди, така и ние искаме финансова стабилност от вас. Нали все пак е общоприет закон, че мъжът издържа семейството си? Да кажем, че ние няма да зсбелязваме колко пари имате, но един как ще издържате и деца? Когато растат се сравняват с другите и искат това, което имат и останалите. Освен това как е възможно момичетата да са по-упенолюбиви от момчетата? Жените мислят за кариера и бъдещето си, а момчетата понеже знаят,че имат къща, завещана от родителите си и пръста си не мърдат да имат хубави оценки и след това да завършат за професия, която ще им бъде доходоносна (разбира се не всички момчета са с ракова мислене има и амбициозни), но с такова впечатление съм останала...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2837af9516
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   А защо за мъжете е толкова важно тя да е млада и красива? Ама тя сега може да е дебела, ама да отслабне, защо не гледате това? Ей така звучиш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c59db3de86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Бива пропускано от елементарни и прости жени. Явно не си се насочил към качествени. Ако търсиш жена със силикон, хиалурон, тяло на манекенка и леко поведение, не е учудвай тя да търси мъж с пари и социален статус.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d7190c147b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Казаното от #8 е отлично обяснено.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 982e91a2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Питаш защо повечето жени търсят пари ли? Ти би ли се оженил за мъж, който едвам връзва двата края? Който мете улиците на градовете или мие чинии в някой ресторант? Накрая патят децата от цялото това безпаричие. Казвам го от личен опит, защото израснах в бедно семейство, такива хора, които са без образование и са се принудили да ни оставят на баба и дяди, прекарвайки 10 г. по чужбина понеже сме нямали какво да ядем и сме носили каквито дрехи намерим. Само с любов и ласки нищо не се постига. За съжаление светът се върти около парите...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 68b24eb46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   На мен пък не ми е важно, ама въобще.
Единственото, което ме интересува у мъжът, е да е красив - както отвън, така и отвътре. Да се поддържа външно, да е свестен, нормален, добър, честен, интелигентен, адекватен, да може да се разчита на него, да обича да се гушка, да не е извратен, да не е курва. Ето това е моят идеал за мъж. Нищо друго не ме вълнува.

Ж,22

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fc0b1d18c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   До 17

Единственото важно за теб било, всичко в този човек да е твоята идея за пефрфектен мъж.
Сигурно си от тези, дето подават молба за развод, като "принцът" забрави да вдигне седалката на таолетната ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fc0b1d18c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 13

Виж, за теглото по-може, върпеки, че вероятнаста ако на млади хгодини дебелееш, да станеш фиданка след това е далееееч по-малка от това, да се замогне някой мъж ... но за красотата малко....

Тръгнали двама пияни, да правят секс:
Момчето:
- Оооох, нещо не ми идва отвътре. Това е защото си много грозна.
- Еййй, беее простак сеслки! Това е защото си много пиян!
- Е хубуу де. Аз утре ще изтрезнея, ами ти какво ще направиш?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5c36e06f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Защото повечето са раснали в ерата на МИТКО ПАЙНЕРА, - схващаш нали?
2-ро От малка майка й и говори, като пораснеш , ще си намериш богат мъж.Тя пораснала и усъзнала, че има раничка между краката, хем сърби- хем търси чесало, но богато.


Грозно е , но е истинско, само тези които имат нещо в главата , може да се хванат с голтак, спокойно и успех, не ти трябват тези евтините.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 796fbbe2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Защото ако един мъж е скъсан цървул, значи няма амбиции и способности, както и желание да не е такъв. Аз не търся дете за гледане, а мъж все пак. Познавам няколко жени, чийто мъже не работят и само се оплакват, че ги боли гъза от лежане на дивана и са "болни". То жените са виновни, че ги търпят де...Ние искаме богати, вие искате красиви - имаме сделка, нали?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f178b10121
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   А, 30 плюс годишните "момчета", както се наричат напоследък?
Аз гледам някакъв мрънльо, дето вместо да се развива, обвинява Биби, вселената, системата и схемата и ЧАКА, нещо да се промени, да му се дадат някакви обстоятелства, или не знам, не знам какво точно. Но се твърди, че потенциалът е там и чака нещо да изскочи, някакъв звезден миг.
Пък момчето, примерно над 30, у тяхните. И на всяко виждане ми разказва някакъв нов бизнес план, нова мечта, тотално нов мироглед и в тоя стил. Абе лаладжийски истории, знаете.
И накрая аз трябва да се чувствам нещо виновна, че не съм оценила потенциала, щото човекът ми е разказал всичките си добри идеи и планове за живота.
Ми, не. Не намирам такъв, толкова ли е сложно. Идеите не ми звучат сериозно, ти не ми изглеждаш супер идеен и креативен, а непостоянен нереализиран я мечтател, я мръньо. Планът ти ми идва бебешки. И не съм меркантилна, но не съм пък виновна, че имам повече акъл.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5d8b68c8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 16, и най-скапаният живот е по-добър от липса на такъв. Разбирам личния ти опит, но ти гледаш на нещата от твоята страна, а нищо в този живот не е едностранно.

Предпочитам да имам деца вместо на стари години да се самобичувам, че съм бил некачествена стока. Впрочем с или без пари - няма значение! Бедният и богатият изнасилвач си остават боклуци /Харви Уайнстийн щеше ли да е по-добър, ако беше някакъв клошар/, бедният и богатият добряк също си остават свестни. Парите само карат някои хора да смятат, че човекът е по-добър и да са по-спокойни, а пропускат, че и онзи с парите е на една Жанвиденова зима или фалит от стартовото положение, т.е. да бъде беден. А според слуховете се задава яка световна икономическа "корона" криза, та ако ще ги избираме по парите или работата, ще си останем стари и самотни.

Парите не гарантират нищо и не са вечни. Просто илюзия, която мозъкът ни ползва, за да се чувства спокоен. Той, мозъкът ни, много обича илюзиите - за контрол, за сигурност, за щастие и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1856166212
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   13, жените викаш не си падат по красиви и млади мъже, а само по 60 г. шкембелии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b056696e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторе, ако момичетата около теб са такива, трябва спешно да смениш средата. Казвам ти го, понеже и аз бях в същата ситуация доста време. Определено не всички момичета са меркантилни, човек просто трябва да бъде внимателен. Честно казано, аз започнах да осъзнавам нещата след третото си разочарование. Сега съм безкрайно благодарен на Господ, че не позволи нещо да се случи тогава и ме извади от тази среда. Сега дори и да попадна на златотърсачка или нещо подобно, просто я отминавам с усмивка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0a9470c583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз пък съм от "умните " жени, които не си търсят мъж-готов продукт (с неограничени финансови възможности), а точно противоположното: мъж с потенциал ( умен, работлив с чудесна професия). Така че, спокойто, ще те вземе някоя умна жена, не меркантилна кифла.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 150697ae49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Какво му остава на бедняка освен да мрази богатите и да завижда, че не е на тяхното място? Може да няма пари да се обръсне, както се казва, обаче е много умен, перспективен,
красив, а бе изобщо по-по-най в собствените си очи. И всяка жена, която моментално не пламне от любов по него и не е готова да живее с 5 лв на ден в очакване на бъдещите му невероятни успехи е меркантилна, долна сметкаджийка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3d65293cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Защото се намираш в България. Тук жените се оценяват само и единствено по кифленския/к*рвенски външен вид, а мъжете по парите и колите. И ако нямаш такива ще ти се подиграват, че си никой.
В чужбина не е точно така. Първо там хората имат по-добри условия да развият потенциала си. Разбира се и там има меркантилни жени. И там има "голтаци" също така, които не са постигнали нищо, въпреки по-добрите обстоятелства около тях отколкото в Бг. Но сякаш там тези случаи са по-рядко. И нещата там са по-умерени, като изключим супер-богаташите.
Примири се, живееш в Бг.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2837af9516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   "че вероятнаста ако на млади хгодини дебелееш, да станеш фиданка след това е далееееч по-малка от това, да се замогне някой мъж"
Аз познавам повече жени, които са отслабнали, отколкото вечно онеправдани мъже, които са се замогнали.
И въобще не мисля, че тия вечно онеправданите някога се замогват. Те са прекалено заети да обвиняват всички - жените, обществото, живота, глобалното затопляне - за своите провали.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f3b81fef7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не съм гледала пари , но да не е на минимална и да забива на едно място , просто да ни е хубаво заедно , пари си имам .

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ea995b2277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мога да кажа, че гонят химерни мъже. Висок стандарт и сигурност са две различни неща. Какво могат да постигнат ли? Ми, ще си хванат заблудени пичове с кола на лизинг, апартамент на ипотека и мислещи се за стабилни мъже. Такива само теглят от банките и се праеят на велики. Децата на децата им ще връщат дълговете. Познавам няколко такива смешници, абсолютните неориентирани сбърканяци, ама са си хванали момиченце да им бутат количките с бебетата. Един от тях, не може да си връзва обувките като хората, за какво си говорим? Друга тема - Минали покрай мъже. :( Как раждат деца от такива? Едни смотани, с нежни ръце, мухъли.. Не знаят и как да се държат. Щях да изчукам поне на трима такива жените. Не е нормално да раждате деца на такива олигофрени. Помислете за децата си. Нищо, все пак тази криза ще ви приземи. Иначе ще трябва да живеете стари моми над 30.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 749e95c8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Масата от жените в Бг нямат собствена сигурност като добре платена работа и собствена независимост.Аз живея в чужбина и тук нещата са доста по различни което ме учудваше в началото но свикнах. Нашенки ги мързи да работят и мъжа им е длъжен да ги подсигурява ама иначе претенции за равноправие във семейството колкото щеш мужът и да я издържа да мие чинии да готви и чисти а тя на маникюр и прическа и претенции че нямало да работи за 1000 лв. Аз пострадах от такава жена която не вярваше в планове и мечти и сега за жалост на дъщеричката ни живее в България в жилището на техните работи за 800 лв месечно и гледа детето с парите който аз и пратя а мойте планове блянове и мечти са реализирани в Собствен бизнес в Германия къща чисто нови два автомобила и страхотна жена до мен която обожава дъщеричката ми и ме подкрепя в ПЛАНОВЕТЕ да заведа дело за попечителство и малката да дойде да живее при нас. П.С с новата ми приятелка сме заедно от времето в което нямах пукнат цент току що започнал работа за 2 пъти по ниска заплата от нейната, но с много мечти и планове. А за жените търсещи реализиран мъж успех в чакането. И да знаете зад всеки успял мъж стои жена която е здраво стъпила на земята и знаеща че колкото и такива чакащи като вас да е чукал мъжът и всички сте придворни а тя кралицата. П.С мъж на 30г.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6fd23f5b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Защото като забременее жената, мъжът ще е този който ще издържа семейството и ако не може започват семейните скандали. Моят баща винаги ме е поущтрявал да си търся мъж с добра професия и добри доходи. Аз самата изпитвам страх да се возя в стари коли, шофьорските умения са отделно. Да не говорим, че самата аз имам хубав апартамент и сравнително нова кола и няма да смъкна летвата и да излизам с някой по-беден от мен, защото най-малкото на него няма да му е комфортно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b177c2fac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   21, очевидно и ти идваш от Марс. Тези богати, за които пишеш, не са богати, а са хора от дребната буржоазия и средна класа, но ти не знаеш и какво е средна класа. Сигурно и ти се мислиш за средна класа. Богатите са многоимотни и с ресурси, могат да имат почти всяко момиче.. Познавам една дето налита на такива, спи една вечер и я зарязват. Нормално, все пак това са хора с възможности. Но, тъжната истината за теб и подобията ти, е че няма толкова богаташи. :) Имам приятел с жилище, хуабава кола, професия и 1.8 чисти пари и живее сам от години, а е на 27. Е, това не пречи да е още самотен. И защо е сам? Не е грозен, но не е мечтан образ за жените. Защото не е балък, защото не е 1.90, защото не е като Лазар Ангелов и пр. Да, вие вярвате в химерни мъже. Всички качества и стандарт на едно място, но такива почти няма. Сбъркани сте. Истината боли много, но е факт и трябва да се научите да живеете с нея. Така, че не излагай тия глупости за бедни и богати. Когато нямаш представа в какъв свят се намираш, когато не си запознат със икономическото положение и класите в обществото.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 89cc0450c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Хубавите, умни жени с добро образование и професия си търсим подобен мъж. Бедността не е порок, но добрият доход от работа е свързан с подходящо образование и професия. Не може най-търсената специалност да е психология и някаква икономика. Това не носи професия с приходи. Аз съм филолог и преводач, работя от къщи като фрийлансър. Започнах да работя като студентка с руски, арабски и фарси. Изнесох се от родителския дом под наем на таванче в Обеля, но САМОСТОЯТЕЛНО. Единствено ми дадоха лаптопа, подарък от баба. Стисках зъби, оцелях и научих още 4 езика на ниво C 2 със сертификат. Печеля повече от ИТ. Нямам кола, а мотор, купих си къща до София, имам спестявания и харесвам истински мъже, които не се страхуват от работа, упорити са колкото мене, поддържат се физически, не ядат джънкфут и харесват мотори. Член съм на мотоклуб. Има чудесни истински мъже. Не съм кифла и нямам корекции, но държа на фитнеса и плуването.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a0a17f7ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   НОМЕР 33
А да си чувала, че жената е упората на мъжа и, че му дава сили за да продължи напред? Нещо такова да си чувала? А, принцесо?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 06315172b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   В съвременното общество една от най големите заблуди е така наречената стабилност.
Повечето са много заблудени и няма ни най малка представя, че истинската стабилност се крие в овладяването и вечната борба с нестабилността.
Този икономически срив и страх идва да покаже на много заблудени, че стабилност няма.
Та ние сме на прага на заплаха от война последното десетилетие.
Финансови кризи,мигранти,тероризъм,фалити,вируси,болести отдавна забравени се връщат,психопатщина,разводи на килограм,опасности зад всеки ъгъл а сега и биотероризъм с предстоящ невероятен глад и мизерия се задава на хоризонта.
Къде я видяхте тази стабилност и сигурност!!!
Женските мераци няма да се сбъднат с 2 думи и скоро ще им се наложи да израстнат емоционално и умствено и да проумеят, че живеем във времена където нестабилността ще ни съпътства за цял живот!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1b232b390a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Евала на 34, коментарите с единичка са най-болезнени. Истината се приема трудно. Но, реално ниските вотове не оборват фактите.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c65224c1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Истината ще става още по болезнена с напредването на времето и капризните женици живеещи във сериали, реклами и фантазии, които ще се превръщат системно в стари моми.
Изпедерастяването на подрастващото поколение ще създаде колонии от самотни женици и стада от лесбийки.
Та за нас истинските мъже, било то бедни или среден стандарт скоро ще има богат избор от такива и само ще ни се налага да отсяваме боклука а той не никак малко.
Последната година това при мен започва да се случва.
Наслука пичове, кризата има и добри страни!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 92a088f606
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Истинската любов е просто любов и не се влияе от "перспективи" и материални придобивки. Човек не може да живее нито с кола, нито с апартамент. Връзки, основани на подобна основа са абсолютно кухи и много скоро и двамата заживяват като съквартиранти, които дори не се виждат. Обратно, ако двама човека наистина се обичат и държат на себе си, нещата им се получават дори и в материално положение. Да, не става бързо, нито лесно, нито пък живеят в лукс, но целият им живот е много по-щастлив, отколкото на други, които са преследвали материалното и са презадоволени. Преди време, всяка сутрин, когато отивах на работа, на спирката идваше запъхтяна една жена с три малки деца. Въпреки, че всеки път бързаше и хващаше автобуса в последният момент, никога не я видях намусена или изнервена. Напротив, винаги се смееше и направо се забавляваше с децата, докато тичаха за спирката. Те самите също бяха супер спокойни и ведри. Просто щастливо семейство, което се наслаждава на живота, без да има нужда да се вози в джип за 200 бона и да ходи да кара ски в Алпите, примерно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 868b266b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Не знам защо си мислите, че богат мъж отговаря на красива жена. Плоудяхте ли нещо? Богат мъж отговаря на богата жена, както и красив мъж отговаря на красива жена! Няма да обяснявам богат и красив мъж на какво отговаря. Но женските ви болни мозъци са изкривили всичко!!! Успех в търсенето и намирането, съжаление за който няма право да избира.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed6b1a8133
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 13 каза:
А защо за мъжете е толкова важно тя да е млада и красива? Ама тя сега може да е дебела, ама да отслабне, защо не гледате това? Ей така звучиш.

А на мен са ми казали:
По-добре пълно момиче, че да те не изненада като роди и напълнее.
Че има момичета фиданки, ама като родят, напълняват, стават хипопотамчета и край. Нема отслабване. :D
Така че - пълничка така, като роди, пак ше си е пълничка.
Но не да хващаш няква изваяна и да се хвалиш пред приятели колко хубаво момиче имаш и след като забременее да почне да дига яко килата, да роди, и така да си остане, да качва кила, но да не може да сваля. Имам бивша колежка - такъв тип и тя ми го е дала тоя съвет. ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9c26a07157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Мнението на коментар 41 е най-смисленото. имаше и други верни неща в някой от коментарите, но тук много точно цели в десятката. Не може да караш красив мъж със заплата под 1.5к, да се заглежда по момичета с лунички и наднормено тегло. Аз мога да легна с която искам от фолк певиците, но те ще изберат чичковците по 120 кила с кореми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker