Майка ми ми забранява да отида при гаджето ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми ми забранява да отида при гаджето ми!
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1207 пъти
Ние ходим от една година. Януари 2017 се запознахме случайно по Фейсбук и макар и виртуално се сближихме толкова много и двамата установихме че сме сродни души имаме общи интереси общи преживявания. Заобичахме се и това е първия човек който допуснах толкова навътре до себе си! Той е всичко за мен! Както и аз за него! Да обаче ето го проблема аз съм от Шумен а той е от София и не можем да се виждаме. Никога през живота си не сме се виждали но това не пречи на нашата любов но имаме нужда да се видим вече. Аз искам да отида при него в София и това ни е плана от 3 години вече, той ме моли да кажа на родителите си да ме заведат в София и да ме види, но майка ми не ми дава!!! ; (((((((( само ми пълни главата с глупости и се опитва да ме убеди че това са безсмислени неща, че съм била смешна и наивна да смятам тази връзка за сериозна... че съм била малка за него и нямало как да ме обича сериозно. Да бе. Годините нямат значение в една връзка.
Аз съм на 16, той е на 27 и това не пречи да се обичаме!!! Той е голям, зрял, сериозен мъж, виждала съм го вече много пъти на камерата, снимки във Фейсбук съм му виждала, знам какво представлява той като човек!! Той работи и учи. На него ежедневието му е много натоварено като цяло и ми е казвал че затова няма възможност да дойде до Шумен защото е много ангажиран като хем работи хем ходи на лекции, показвал ми е курсовите си работи, показвал ми е какво учат на практическите изпити и аз самата виждам колко му е натоварено и че наистина не му е лесно. Той всичко преживяно споделя с мен.
И моля ви се майка ми тъпата ми философства как той ако ме обичал истински щял да идва до Шумен да ме вижда, че ангажиментите му не са оправдание, че трябвало той като мъж да го прави и да идва до моя град и според нея щом той веднъж за 3 години връзка не е отделил един ден да дойде да ме види на живо значи не ме обичал и затова тя нямало да ме пуска да пътувам до София, да ми плаща пътя и да си дава парите за глупости. Тя просто не разбира колко натоварено му е в университета и работата му! Само аз го разбирам.

Какво да правя хора? Толкова много искам да го видя наживо. И той толкова много иска и каза, че с нетърпение и със сърцебиене чака този момент и си го пожелахме и двамата като посрещахме Новата година. Разбирам, че скоро няма как да е заради извънредното положение, но по принцип говоря. Като отмине. Ако ще другата година да е. Просто имам нужда да дойда до София да го видя. А никой от семейството ми не ме разбира, никой!!! Молех баща ми да ме закара някой ден там да прекараме заедно и тъкмо и аз да го запозная с гаджето ми и му казвам да погледне на нещата от хубавата страна и, че тъкмо ще си направим една екскурзия. И той не иска! И той ми казва, че това са глупости. Моля леля ми да ме заведе и тя ми казва, че е безсмислено да го правим за човек, който не ме обичал.. много пък знаят те какви са чувствата му! Защо никой не ме разбира? Той ме обича много! Казва ми го и ми го показва всеки ден!! Няма и един ден в който да не ми е писал! Няма и един ден в който да не сме си говорили по телефона с него! Може би просто няма време да пътува по други градове, но факта че ми се обажда по телефона всеки ден и че се виждаме в Месинджър по камерата всеки ден е достатъчен! И ми разказва как все по често сънува как идвам до София, как за първи път успява да докосне цитирам "прекрасната ми мека коса, която само на снимки гледа". Сънувал е как ме посреща на гарата и как тичаме един към друг и се прегръщаме... и как в следващия момент му звъннала алармата на телефона, било е време да става за работа и как му потекли сълзи че е било само сън... казва ми, че най - голямата му мечта е да ме види, че съм най - скъпия човек в живота му... че съм неговия ангел, неговото талисманче... казва ми такива думи, които ме разплакват. После ще се опитва майка ми да ме убеди, че не ме обичал. Как да дойда до София? За него света ще обърна, искам да го видя вече... как да навия майка ми, баща ми, баба ми, леля ми, който и да е просто да ме заведе до София или поне да ми даде пари за пътя. Дайте ми идея. Всеки ден си представям този дългоочакван момент и се чудя как ли ще го възприема наживо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b744b12224
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти е права. Ако е искал да те види е щял да го направи до сега. Университета не е 24/7 и работата също не. Той не те взима на сериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4362cab202
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти е напълно права, а ти си много много заблудена. Първо това не е никаква връзка, никакви гаджета не сте, вие сте едни познати дето си чатят и се чуват по телефона. Колкото и да не ти се вярва, това е реалността, момиче, това са три години и тоя мъж, да не е дошъл един път да те види, имал ангажименти ахахха. Той си общува с тебе е така, ако цъфнеш някой ден в София да правите секс. Ако си мислиш, че е само с теб и наистина това е любов, честно ми е жал за теб. Почти на 18 години би трябвало да си много по-зряла, а не като детенце, наивно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d42ffa5a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Майко мила! Не й е леко на тая жена майка ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: cc6d667cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти е много добър човек. Не ти е спестила истината.
На мен обаче друго ми прави впечатление..от три години си пишете, т.е. 24-годишен мъж е свалял 13-годишно момиче... Аз съм в шок. Този освен,че те мотае, не е добре и с главата нещо. Изобщо не отивай при него, намери си някой на твоите години.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2ccc9acad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   "Аз съм на 16, той е на 27 и това не пречи да се обичаме!!!" - пречи, защото утре като те напомпи ще се види в чудо, или трябва да се върже, или трябва да ходи в пандиза, защото ще го обвините в изнасилване на непълнолетна и живота му ще отиде навятъра. То, че дечурлигата нямате акъл, но и той е още зелен, щом се занимава с деца. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Действай го, щом е глупак!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c2efc62de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Майка ти е права. На 27 съм, колкото този принц, но съм жена. Повярвай ми, ако някой иска да те види, ще го направи! Има празници, почивни дни, отпуски. Това, което този ти дрънка са празни приказки с цел да те баламоса. Никой мъж няма да търпи и един месец да не види някое момиче, ако го иска наистина. По действията ще познаеш мъжете, не по думите. Направи си майтап- пиши му утре идвам, имам възможност. Измисли нещо. Сега ситуацията е трудна за път, но все едно имаш роднина там в неговия град и някакъв спешен проблем има. И просто наблюдавай реакцията му. Ако това не те отрезви-не знам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 86d75516ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти е права , а ти се засрами , че я наричаш с такива обидни епитети .
Какво знаеш за любовта ти дете ?! Какво знаеш за отношенията , за действителността , за сериозните връзки ?!!
Живееш в измислен свят , където 27 годишен мъж от три години заблуждава и подвежда непълнолетно дете ( била си на 13 а той на 24 ОМГ !!) . Нищо не знаеш за този човек , връзката ви е измислена , имагинерна . Ти си твърде млада и неопитна . Дете . А той е педофил .
Нима смяташ , че 27 годишен мъж става и ляга с измислена любов ? Не , разбира се - среща се с жени , прави секс с тях , а теб омагьосва да му дойдеш на гости . Няма ли той пари и един почивен ден да дойде да те посети ? Нима ? ... Въобще не му е чиста работата . Ако не е някой педофил ( макар че ако беше щеше да се задейства отдавна ) , то тогава е някой непълноценен индивид , който не буди интерес сред връстничките си . Никой нормален пълноценен мъж в разцвета на сексуалността и младостта си , няма три години да се занимава с дете и да търси оправдания , че е зает за да я посети .
Свети червената лампа момиченце , свети отдалече !
Имам 12 годишна дъщеря и ако тя ми сервира такова безумие ще изнеса таблети , телефони , лаптопи и компютри от стаята й и ще съобщя в полицията за този психопат , с който си чати .
Безумец . Кой го знае какъв ненормалник е .
Пази се момиче . Думите ми са остри и груби , но ти трябва да се събудиш от този сън в който живееш , защото ситуацията ти е абсурдна . Послушай майка си и намери някой на възрастта си , с когото ще имаш пълноценен контакт и сходен житейски опит .
Наистина ти желая доброто и подкрепям мнението на майка ти - този мъж не е за теб поради ред причини и не бих допуснала дори да продължиш контакт ако бях на нея !

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c2efc62de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От 6
Малка си,простено ти е. Няма мъж, който да чака 3 години, в които има сумати празници и да не те види. Приказването по камери и телефона е най-лесно и не изисква никакви усилия от другата страна. Дори и да не вземем впредвид разликата в годините, пак е доста несериозно и е загуба на време. Няма лошо да общуваш с някого, дори и да флиртуваш, но да не влагаш нещо по-дълбоко и да ставаш емоционална. Докато губиш време в мисли за някой, който за 3 години не намира един час дори, а не ден да те види, там някъде сигурно има момче, което иска да го забележиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9cc69f1e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Майка ти е абсолютно права!
1. От къде знаеш, че е напълно искрен с теб. Онлайн всеки може да разправя каквото си иска.
2. Ти си момиче на 16, той на мъж на 27 и въпреки всичко ти трябва да идеш при него?! На 27 години не може един уикенд да намери и да дойде при теб, а иначе е много влюбен. Интересно защо ли? Ако толкова те обичаше за тези години не 1 път, а 100 пъти щеше да е намерил начин да дойде при теб да се видите. Хубаво, учи и работи, а през отпуските и ваканциите какво прави? И тогава ли е супер зает! Момиче, това са има няма 300 км, не става дума за друг континент! И сега ще ми кажеш, че 20 дни платен отпуск и 2 месеца ваканция от университета не са му достатъчни за да дойде. Истината е, че това е просто едно глупаво оправдание! Извинявай, но аз мога в рамките на един ден да ида от София до Шумен, да се срещна с теб, да пием кафе и вечерта да съм си вкъщи. Въпрос на желание!
3. Сънувал те значи, че и чак се разплакал. Леле! Значи може да плаче, но няма 1 свободен ден за всичките тези години за да иде да те види...
Не бъди наивна! Човекът най-вероятно си има приятелка и за това измисля всичките тези глупости, че няма как да се видите. Много добре знае, че ти няма да можеш да дойдеш до София сама, а в същото време самият той е "страшно зает" да пътува до Шумен. 3 години са това! Човек когато обича толкова много и то от години, не до Шумен, а до друг континент ще намери начин да иде.
Твоето ми прилича на момичета, които си дават телефония номер на някое момче, което уж ги обича и после когато той не се обади повече започват да си измислят глупави обяснения, че най-вероятно са му откраднали телефона и за това не им се е обадил и всякакви такива небивалици. И ти така, учел, работел... а отпуските, а ваканциите? А, да тогава е при баба си на село, да и помага с градината. Вярно! И сама знаеш, но просто не искаш да го повярваш, че той просто не иска да си прави целия труд да пътува до Шумен, което пък ясно доказва колко е влюбен в теб! Влюбен е само докато му разнообразяваш ежедневието. Знам, кофти звучи, но е крайно време да го проумееш, не всички хора са чисти и искрени и това, че ти говори нещо, не значи, че е вярно.
И на твое място и през ум нямаше да ми мине да хукна сама в друг град при някой непознат. Не знаеш какво може да излезе от цялата работа! В най-добрия случай ще си с разбито сърце като се окаже, че те е лъгал за куп неща, а в най-лошия... чети криминалните хроники.
Така, че лети в облаците колкото си искаш, но не прави глупости! И най-важното слушай добре какво ти говорят вашите и леля ти. Те със сигурност ти мислят доброто и искат да те предпазят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 325c0b53e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Той е голям, зрял, сериозен мъж..." - леле, как прихнах от смях, като прочетох това. Понеже си малка, ти се струва така. Аз съм жена на 28 и мога да ти кажа, че мъжете на 27 нито са големи, нито са зрели, камо ли сериозни, особено пък тези, които се занимават с 16-годишни момичета. Да, акълът не му лети като на теб, има някакъв житейски опит, който му позволява да те будалка, но дотам със зрелостта му.
Страшно си наивна, миличка. И нормално, все още си дете. Този младеж те лъже най-нагло в очите, а ти му вярваш. Първо, никой сериозен и зрял мъж на 27 години няма да води връзка с 16-годишно момиче, камо ли пък виртуална. Второ, дори да я води, ще намери начин поне по веднъж на месец да ходи до града на изгората си да я вижда. Всички сме работили и сме учили едновременно, и гаджета сме имали, аз даже пътувах да виждам моето в чужбина на всеки 3-4 месеца. Неговите се смешни оправдания. Ползва те за разтуха, да си запълва времето, а ти си повярвала, че имате връзка. Ако имахте такава , любимият ти досега много пъти да е дошъл при теб, за да те види.
Това, че искаш сама да ходиш на гости на някакъв непознат, с 11 години по-голям от теб мъж и не слушаш родителите си, е много лошо. Прави са напълно, че не те пускат. Този може да е всякакъв психар, извратеняк или сводник. Това, че си говорите по телефона, не значи, че го познаваш.
Ако толкова искаш да се видите, да дойте той при теб. Ако действително го иска, ще намери начин и време. И залягай повече над уроците, не си губи времето с инфантилни 27- годишни "сериозни мъже".

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f013c04978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Този човек НЕ иска да те вижда. Номер 6 е прав. Ако го известиш, че заминаваш, моментално ще му се появят "неотложни ангажименти" извън града. Но това е по-малкият проблем. Имам дъщеря на 16 години. Ако ми сервира подобна история, със сигурност ще издиря въпросното момче, защото ще заподозра, че не му е чиста работата. Не е нормално на неговата възраст да проявява интерес към непълнолетно момиче. Да не говорич, че когато е започнала кореспонденцията ви, ти си била дете - на 13 години. Учудвам се, че майка ти реагира така спокойно. Не казваш каква е реакцията на баща ти. Мъжът ми би откачил, ако около нашата пикла вземе да се навърта някой такъв дангалак.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f42c9d9fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И как ти доказва ,че те обича ? Само по чат, без да сте се виждали нито веднъж за тея три години ? Като ти праща много сърчица и ти лайква снимките ли?
Момиче ,мисли логично.И аз мога да ти кажа ,че си моето талисманче ,моето всичко ,да говоря постоянно по тел.с теб и т.н.,но думите не винаги съответстват на чувствата ,а във вашия случай не мисля ,че има такива ,защото няма истинска и силна любов ,която да трае само виртуално.Нито може да си доказвате обичта по този начин нито нищо.Поне един път да беше дошъл...повярвай ми ,че човек има ли желание намира и начин.Ти просто си наивна и заблудена и ти го казва едно 18 годишно момиче ,както виждаш не съм много по - голяма от теб ,но гледам по - реално на нещата.Няма по мило нещо от това да те целуне по челото,да ти хване ръката ,да дойде да те види ,както се казва дори за 5 мин.,да виждаш как човекът до теб иска да прекарвате време заедно ,да мисли за теб ,да те разбира ...така ще разбереш ,че един човек те обича истински,но това не мисля ,че се случва виртуално.Ако си му била някога приоритет ,както твърди щеше да направи нещо по въпроса ,за да се видите поне веднъж.Опичай си акъла.Ако винаги си толкова наивна живота ще ти го начуква постоянно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker