Секс, порно, реален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс, порно, реален живот
преди: 4 години, 21 дни, прочетена 2447 пъти
Здравейте!
Ще се опитам да съм максимално кратка, за да не ви отегчавам излишно.
На 19 години съм, все още не съм била интимна с мъж. От скоро, може би защото попаднах на такива клипове, адски ме възбужда порното с подчинение и малко по-странни неща - удряне на шамари, плюене, лизане на краката на мъжа, опикаване.
Реално като правя секс едва ли ще практикувам всичко това, опикаването абсурд. Защо така ме възбужда не мога да кажа, може би гледам повечко порно.

Питането ми е дали е възможно да си намеря партньор, който в секса да е малко по-груб и доминантен, а извън него (в живота) да ме уважава, цени и обича? Със сигурност не желая да имам отношения с човек, който да ме третира неуважително и като кучка, но пък парадоксално това ме възбужда в секса. Двама различни човека ли са това и възможно ли е да намеря някой, който съчетава и двете неща? И възможно ли е, ако намеря такъв мъж, с времето да започне да се държи постоянно зле с мен, дори и извън секса? Питам, защото съм виждала много подобни отношения между съпрузи и изобщо не е привлекателно да гледаш съпруг, който не уважава жена си и тя си търпи от ниско самочувствие. Не знам какъв тип сексуални отношения имат, но останалите мен лично ме отблъскват и ако трябва да избирам между скучен секс, но уважаващ партньор и готин секс и унижаващ партньор със сигурност избирам първото.

Благодаря предварително, надявам се на адекватни отговори! Тези, които пък имат опит с подобен тип отношения МОЛЯ да вземат участие, особено ценни ще сте ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 18 дни
hash: fe4361a971
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, възможно е. Моят приятел е такъв. Пляска ме по време на секс, плюе, доминира, говори много мръсотии, но в живота нищо общо. Адски мил е, всъщност е най-милият мъж, който познавам. Никога не обижда, не псува, възпитан и прекрасен човек. Така, че, разбира се, че е възможно, хора всякакви.

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 6f7c94317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Директно на питането ти - възможно е, но доста трудно бих казал. За повечето хора е трудно да правят разграничение между живота във и извън леглото, въпреки че на думи говорят друго. Напоследък мачо културата пропагандира точно типа отношения които виждаш в порното. Дали ако намериш някой подходящ ще се промени с времето не се знае. По-скоро е вероятно да е такъв от самото начало, но да се преструва че те цени и уважава, докато свикнеш с него и хлътнеш.
Иначе мога да дам пример със себе си че подобни хора каквито търсиш съществуват. Стига да знам че на жената ѝ харесва, бих изпълнил почти всякакви желания, разбира се в определени граници.
Според мен нещо върху което трябва да помислиш е дали всъщност тези неща те възбуждат сами по себе си или идва от факта че повечето порно изглежда фалшиво. Това обикновено поражда интерес към по-екстремни клипове където нещата изглеждат "по-реално и страстно" заради адреналина, но са също толкова нагласени всъщност. Прецени дали всъщност не търсиш страст, дори без унижения. Такъв вариант е по-лесно да откриеш според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 83db5acbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На това му се казва БДСМ и си има цяло такова общество в България. Това са хора, които в реалния живот са си съвсем обикновени, работят, имат семейства и т.н., но само в секса си позволяват неща като камшици, маски, въжета и т.н. Освен това се делят на 3 групи, доминантни, подчинени и суич (влизат и в двете роли според случая).
Всичко обаче е в определени граници и по желание и на двамата партньори. Извън секса отношенията са си като при всички останали двойки. Обичаме се, помагаме си, изслушваме се, грижим се един за друг... само понякога нощем влизаме в роли на господар и подчинен.
Почети малко повече из нета и ще ти стане горе-долу ясно за какво говоря. Обаче щом си девствена едва ли е добра идея първият ти път да е докато си вързана с белезници или въже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: f15f5f8436
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, плюенето и обидите са показател, че не те уважава :) Това не е страст и е редно да зарежрш неможкото, има по-качествени от него. Малко на филмар ми прилича. Авторке, скучен партньори има, скучен секс няма. :) Ако искаш да правиш хубав секс, търси мъжете над 25 години.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 8a93b0e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм сигурен, че сега ще ти се израдят една торба хора да ти обесняват как това е възможно но аз си мисля, че това е театър. няма как наистина да обичаш човек, да го уважаваш и да го третираш като животно. То даже не и като животно, не вярвам някой нормален така да бие , души, пикае( или всичките тези извратени работи които те възбуждат) върху тях.

Винаги единият образ е истинският, другият е игра. а повечето хора не са толкова добри актьори и маската рано или късно се пропуква. Ако се окаже, че е миличък и не те "доминира" достатъчно, ще цъфнеш обратно тук след някоя годинка да ни обесняваш как "мъжа ми не ме задоволява" или "намерих си друг дето ме обича и разбира но не искам да зарежа добричкия ми мъж който ме издържа".

Ако пък е лошо момче и се държи с теб като с най долната курва щото наистина смята, че си най долната курва, пак ще цъфнеш тук :) Само, че тогава ще обесняваш колко лоши са мъжете, как те малтретирал, а ти искаш само любов и уважение.

Което ни докарва до основния проблем - вие не знаете какво искате. Най често искате 2 напълно противоложни крайности, по едно и също време, на едно и също място. Но за сметка на това го искате сега, веднага. Сбъркана ви е психиката. или манталитета, не знам и аз.

и понеже повечето като теб не сте особено в час с реалните процеси дори и у вас самите, а само ходите и повтаряте като зомбита "аз искам...", дори не можете и да си дадете сметка какъв ходещ парадокс сте.

 
  ...


...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 1d39ac2423
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Възможно е. В мен например царят и двете - мога да съм романтичен и да се държа мило, но също така се възбуждам много от грубия секс (дърпане на коса, леко душене, пръсти в устата и доминантност)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: a8090b5319
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   виж, сега. Била съм с такива момчета. Възможно е. Но е много РЯДКО срещано. Трябва ти късмет за тая работа.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 247ff150ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ъммм, прекалено много порно си гледала. Мъже като Крисчън Грей са измислица, обикновено бруталните мъже са такива вэв всички сфери на живота.
Пробвай първо да правиш нормален секс, после сподели с човека фантазиите си, може и да се навие да пробвате.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: afe3a9d951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не го мисли преди да започнеш да имаш истински сексуални отношения. Порното е едно, много хора даже гледат и се възбуждат от анимации (хентаи и тн.), а реалността - доста по-различно. Поне съдейки по моя опит. Но като цяло много връзки са така както описваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 6d3264566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като начало намали порното. И осъзнай, че там всичко е режисирано и изпълнено от актьори. На теб ти е интересно да гледаш извратен секс ( за мен е такъв), но ако попаднеш на истински такъв тип, няма да се кефиш, ами ще оревеш света.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: f8e0d9805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В илюзия си,че ти допадат БДСМ игрички именно от порното.
Когато започнеш да правиш секс ще го разбереш!
Не порно видеата трябва да са водещи за "желанията ви",а да го почувствате от вътре,да си представяте с години едно и също нещо и да изпитвате адреналин от случващото се.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 3d9cb31f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 5, много съм наясно, че двете неща са парадоксални, ако прочетеш историята ми внимателно ще видиш, че дори е написано. Да ме квалифицираш като ходещ парадокс от споделеното обаче е грубо и не на място, защото не ме познаваш в реалния живот, а познатите ми, както и аз познавайки се, никога не биха ми дали подобна квалификация.

На останалите благодаря много за отделенето време! Бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 90b3585391
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз имах един такъв, даже може би двама.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 8a93b0e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Тези хора не те познават истински. Те познават маската която показваш пред тях. А ти че имаш високо самочувствие, стана ясно, споко. Поредната. Така, че тези 2 довода които ги изтъкваш, не означават нищо. Ама щом си толкова горда със себе си , хайде да си направим един експеримент, и после ще си говорим пак, искаш ли? :) Тези твои познати, дето толкова много добре те познават, и чието високо мнение за теб самата така гордо ни развяваш тук, дали знаят, че тия дни честичко си търсиш "по-различно порно"? :)

Що не се пробваш да хванеш некой от тях, дето най много те уважава, да речем мама(по добре тати :)), и да му кажеш "Днес ще си направим една неделна кино-вечер - ще ви пусна едно клипче дето много ми харесва, та от време на време си го пускам". И после им пускаш как разни хорица си пишкат един върху друг, докато други се галят през това време :) И после осбъждате надълго и нашироко тяхното високо мнение за твоята особа. И ти после ще дойдеш да ни разкажеш как е протекъл разговора :)

Подозирам, че моята "грубост" ще ти се стори като нежен морски бриз (или в твоя случай - като приятно топла жълтичка струйка отгоре ти ) в сравнение с това което ще ти кажат те :)

Разбира се, аз знам, че нищо от това няма да направиш. Ще продължаваш да се гордееш с хорското високо мнение за тебе самата, докато играеш двоен живот, отчаяно търсейки някой който да те приеме такава каквато си, и каквото се харесваш наистина. И тепърва ще разбереш какво значи "ходещ парадокс", когато най накрая голото ти самочувствието се изтърка, и отправиш откровен поглед върху себе си и най накрая се запиташ "Коя съм аз всъщност".

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 6f7c94317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №15 в реалния живот същността на човек не се изчерпва със сексуалните си интереси. Ти и подобните ти е редно да спрете да си бутате предубежденията там където не са ви поискани. Авторката е задала конкретен въпрос и изобщо не е дала индикации че е объркана относно "коя е всъщност". Ако някой е с високо самочувствие тук, това си ти, че даваш цялостна оценка за нечия личност, на базата на почти никаква информация.
Най-добре спри да коментираш, че някой който наистина е объркан може да ти се върже и да се превърне в нещо което не е, следвайки твоите "проникновени" съвети. Иначе съм убеден че винаги когато гледаш порно каниш цялата рода, запасен с пуканки.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 3d9cb31f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   5/15, инвалидната ти теза не успя ясно да покаже защо съм ходещ парадокс, но пък си пролича, че ти си ходещ идиот. :) Не мисля, че който и да е нормален човек ще пуска на приятелите си или родителите си порно, за да ги пита какво мислят? ! Ако не знаеш, ще те информирам, че сексуалния живот /и сексуални фантазии/ би трябвало да е нещо интимно и лично, което не развяваме наляво и надясно сред познатите си. Общо взето ако имаш подобни взаимоотношения с твоите приятели сериозно трябва да се замислиш колко са ти нормални взаимоотношенията и мисленето. Иначе с кого, как ще правя секс и какви са ми предпочитанията си е лично моя работа и да, винаги ще ходя с гордо вдигната глава особено пред неудачници като теб, които винаги ще си мечтаят да са с жена като мен. Темата пуснах, за да видя дали има жени с подобен опит и как се развиват взаимоотношенията им - е, приятно съм изненадана.
Айде чао!

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 8a93b0e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз те съветвам да се въздържаш от такива цветисти епитети на лична основа защото не е културно, а и е против правилата на сайта, най малкото. Дали аз съм неудачник... не знам, но точно на тебе ми е под достойнството да ти обеснявам за себе си. Най вече защото съм наясно със себе си, със своите сексуални предпочитания, и нямам нужда такива като тебе да ми нищят психиката и окуражават промените в моя сексуален живот. Това много отдавана си го реших и си имам половинка която вярно, нема твоето самочувствие, но е чудесна домакиня и майка. и много отдавна се напаснахме в леглото и пробваме всичко което ни харесва и задоволява. Така, че лично аз съм доволен от своя живот. На теб лично ти пожелавам да стигнеш тази точка и да обърнеш поглед назад и да си прочетеш темата и отговорите. Кой знае, може пък да ги видиш в нова светлина. Казват, че с годините човек се научавал на нещичко...

От хапливия ти тон си вадя изводи, че си млада и явно това което съм написал е вярно и те е жегнало. От истината най боли :) Особено много ми хареса изакването (ма тва не е "хубаво", да не се объркаш с твоите видия :)) ти с "само мога да си мечтая за жени като теб" :) Това пък как го реши :) Поредната проява на парадоксалният ви начин на мислене който никога не ще разбера :) За твое успокоение такива като теб ги заобикалям отдалеч, все едно са остро кашлящи хорица без маска , в светлината на текущата пандемия :)

От наивната тема дето си я пуснала , си вадя изводи, че немаш и кой знае какъв сексуален опит. Повечето хора след 30-те са пробвали всичко във секса, вече са си намерили партньор с който си пасват и си мислят за други работи вместо кой да им пишка отгоре. Ти от своя страна, явно не си наясно с тези работи, много си далеч от този тип израстване, и затова си решила да се допиташ до този сайт за такива сериозни и както ти правилно улучи, поне веднъж - лични теми. Този простичък факт лично на мен ми нашепва доста повече за теб. Другото - при първото неприятно мнение за теб което не те възхвалява и не е това което си очаквала да прочетеш (което впрочем е кристално очевидно - ти си очаквала да видиш отговори от сорта "Разбира се, че е възможно, мила, аз съм с такъв. Търпение и ще си го намериш") и веднага почваш да обесняваш колко високо мнение имат хората за тебе, все едно има някакво отношение към разговора :) Което е парадокс. Защото както ти каза - сексуалният живот е личен и много хора не са наясно с него. Това, че изтъкваш това високо мнение на останалите за себе си ,като довод , в този разговор, особено в анонимен сайт, само по себе си е парадокс. Да не кажа трагико-комично. Аз лично го приемам като акт на прикриване зад мнението на другите. Акцента ми не беше, че задължително трябва да обсъждаш сексуалният си живот с другите, а по скоро експеримента да пробваш да наменкнеш предпочитанията си пред тях и да видиш с какъв поглед ще те изгледат. Което би трябвало дори и на тебе да ти подскаже, че сериозно са ти паднали точките в техните очи.

И за номер 16 - първо ти нема как да ми кажеш дали ще говоря още или не. Ето това за мене е парадокс, разбираш ли? Как въобще ви ги ражада главата да предявавате претенциите си тук, ума ми не го побира, честно. И точно на тебе да ти обеснявам, че у един човек винаги има някои дребни издайнически черти, изказ и детайли, които говорят много за самия него, надявам се е излишно. И да ти отговоря на въпроса все пак - не, не дискутирам порно предпочитанията си родата си , на маса с пуканки (тва ми хареса , впрочем :)) Преди всичко ги дискутираме с жената и пробваме това което искаме да променим и пробваме. В тесен кръг от приятели като се съберем, се е случвало да споделим предпочитанията си, защото мъжа ми е близък приятел , и неговата жена е близка приятелка на моята жена. И си говорим без притеснение за предпочитанията си защото са , как да го кажа - малко или много "стандартни". Сещаш се, падаме си по неща като редуване на нежен и малко по груб секс, малки жестове преди и след акта. Различни пози и места където да го правим. Неща което да разведрят и да гарнират секса за да се подържа огъня и страстта през годините. Но сме донякъде консерватини и примерно се въздържаме от ползването на играчки , особено от жената за да стимулира мъжа, както е много модерно последно време. Или ето такива предпочитания да си пишкат отгоре. Моето лично мнение е че това вече са крайности и говорят за друг тип проблеми в характера и имат нужда от професионална помощ. Иначе кво ще кажеш за страни в които е прието да се чукат животни? или деца? Навярно не сте в течение, но това е факт. И кво - понеже "сексуалният живот на човек е личен и не изчерпва всичко за него" , ние сме длъжни задължително да харесаме иначе прекрасния характер и качества на този човек :) И не на последно място - да си мечтаем да сме с него :) Ох, добре се посмях, благодаря ви :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 6f7c94317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От 16 до №15/18 - пич успокой се. Ти си този който дава разни "съвети" за киновечери с родата, аз просто те парирах.
Относно твоя сексуален живот и ограничен мироглед нямам никакъв интерес.
Иначе ще ти обърна внимание на твърдението че е "под достойнството ти да обесняваш за себе си" за себе си, и факта че в следващите 2-3 абзаца поне половината текст е отреден на собствения ти сексуален живот. Ще оставя сам да прецениш кой е ходещия парадокс в случая.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 1388eddada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   16/19, благодаря искрено!

18, "задълбочените" ти анализи за възрастта и сексуалния ми опит са напълно безсмислени (както и целия ти коментар), защото недвусмислено са написани в историята ми. Мен не ме "жегна" това, че казваш истината, а напротив - подразни ме глупостта ти и това, че си правиш изводи, които нямат нищо общо с реалността, не знам как с такава убеденост говориш за мен при условие, че не ме познаваш. И ако трябва да говорим кой се е ядосал повече на истината, ами то си пролича по излишния ти дълъг коментар. Май от първия път улучих квалификацията.
Нас хората ни дразнят у другите нещата, които сами си забраняваме и в този ред на мисли най-вероятно историята ми така те подразни, защото ти самия имаш такива фетиши и фантазии и в момента реакцията ти е някаква форма на самозащита на ограниченото ти мислене. Дано жена ти по-скоро осъзнае с какъв ограничен мъж се е събрала, за да спре да се чувства длъжна да бъде домакиня, но да се развива и като човек.

И понеже ми цитираш правилата на сайта, аз също искам да ти напомня, че историята ми не би трябвало да е повод за това да си избиваш комплексите, не за това съм я пуснала, не е това и целта на сайта. Най-учтиво този път ще те помоля да престанеш да спамиш под темата ми, защото нито си полезен, нито целта ти е да бъдеш такъв, нито аз бих взела под внимание мнението на човек като теб. Коментарите ти освен да показват колко ограничен и лош човек си не служат за друго.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 1388eddada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А, ще допълня и още нещо, понеже от писанията ти ми стана ясно, че не си прочел темата или си чел избираемо. Едно е да имаш такива фантазии и съвсем друго да практикуваш в реалния живот. Както и съм написала, едва ли реално ще практикувам изброеното, но ще се радвам ако мъжа до мен е по-доминантен в леглото и естествено уважителен в живота. Не разбирам защо е тази злоба от твоя страна към мен, че чак си позволяваш да ми преиначаваш думите, за да излезеш прав. Темата пуснах от любопитство и за да споделят хората, които имат такъв опит какво се случва при тях. Отново ще кажа, че коментарите ти не са на място, комплексарски са и с нищо не са полезни на мен като авторка. Ще спра до тук, защото сигурно пак ще ми изтрият коментара, но заслужаваш доста по-цветущи епитети. Завършвам с пожеланието да уважаваш съпругата си и извън ванила сексуалния ви живот. Наясно съм, че мъже с ограничено и злобно мислене като твоето са способни на издевателства с човека до себе си, защото комплексите винаги избиват някъде, не е само под формата на злобни писания под темите на неопитни момичета във форумите. И пак те призовавам, спри да ми спамиш под темата, не ти е желано мнението, комплексарско е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d5f98f793d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Да, възжможно е да намериш такъв партньор, аз съм такъв :) Интересно е ако случайно прелистиш темата, три години по-късно, дали си открила такъв?

Проблемът в такъв тип отношения е, дали партнорът ти ще усеща кога трябва да излезе от роля и какви са границите на тази роля. Затова се иска интелект, социален опит и дълго съжителство. Тоест, това си е игра за хора с изострени социални умения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker