Обича ли ме изобщо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме изобщо?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1589 пъти
Момиче на 18г. съм, от 3 месеца съм във връзка с момче на 22г. и по стечение на обстоятелствата от 6 месеца сме съквартиранти. Работата е там, че и преди година и половина бяхме заедно, но замалко (1месец). Разделихме се, тъй като той не можа да изпита достатъчно силни чувства към мен. Все пак на мен това време ми стигна да се влюбя в него и както се подразбира докато не се събрахме втори път (случи се спонтанно, близо 6 месеца дори не си бяхме комуникирали, може да се каже, че всичко беше утихнало и от двете страни) не съм имала друга връзка, но не съм и чакала него. Но да, събрахме се, понеже след като станахме съквартиранти и започнахме да си общуваме покрай останалите хора в апартамента той ми каза, че има силни чувства към мен и иска да опитаме пак. Той не е от типа момчета, които си играят с представителите на женския пол. Нито с чувствата им, нито сексуално. Просто не го влекат тези неща. И тук идва главният проблем - какво го влече? Е, вече 3 месеца, когато не е на работа, играе игри на компютъра. Не ми обръща никакво внимание, а твърди, че ме обичал по негов си начин. Аз готвя, чистя, глезя го по всевъзможни начини, показвам му, че аз бих се лишила от какво ли не заради него, а той казва, че това му било хоби и не би намалил часовете пред компютъра нито заради мен, нито заради друго момиче. През първия месец беше направил лека промяна и дори изтъкна, че не я забелязвам, след което продължи пак така. Отделно преди пиеше алкохол, събираше се с приятели, излизаше поне малко. А откакто не бяхме комуникирали се оказа, че е спрял и с тези неща. Млади сме, имаме нужда от социални контакти, от разтоварване от време на време. Просто не знам дали има смисъл след като имаме различни интереси, различен начин на живот и тотално различен начин на мислене да продължаваме... не знам дали някога ще се нагодим. Обичам го, винаги съм го обичала и съм копняла да бъда с него, но малко по малко осъзнавам, че не съм щастлива. Липсва ми близост, знам, че в повечето случаи когато говоря с него за нещо не ме разбира правилно дори. И не, няма трети човек, който да ме разколебава за връзката ни и дали съм щастлива или не. Сякаш нещата ще стават все по-трудни и не знам дали си струва да се боря за тази връзка след като от негова страна не виждам положени усилия спрямо нищо. Прекрасен човек е, искам го до мен, но не ме прави щастлива и не мисля че ме обича/ знае как да изразява любовта си. А и дори да не знае как, той реално не опитва. Боли ме при мисълта да се разделя с него, но сякаш "колкото по-рано, толкова по-добре".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: acf21352fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом се бориш сама, няма смисъл да се бориш. Колкото до всичките му прекрасни качества, единственото което разбрах всъщност е че няма НАМЕРЕНИЕ да си играе с нечии чувства. Факт е обаче че си играе с твоите, независимо дали е нарочно или не. Бих казал че е по-опасен от хората които са явни играчи, защото мнимите по-лесно заблуждават.
От своя страна силните чувства които има към теб вероятно са свързани с това колко си полезна в домакинската работа и евентуално за секс. Така той не е толкова ангажиран в реалния свят и има повече време за игри. Самия факт че не би направил компромис говори че хич не държи на теб реално, а по-скоро държи на това което ти правиш за него.
Приказките че дори за друга не би се променил са вятър работа. Ако намери някоя от която е силно заинтересуван, изобщо няма да му е до игри, говоря от личен опит. Спри да го глезиш и започни да се интересуваш от собственото си развитие. Тогава нещата ще се избистрят и за теб и за него.
Най-слабата вероятност е наистина да бъде такъв какъвто се описва - е тогава хептен никога няма да получиш това което искаш от него. Чисто и просто ако е толкова емоционално резервиран, той няма да се промени току така, колкото и да нястояваш. Във всеки случай не си губи времето.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a76a4570bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обича ,че си наоколо и се грижиш за него. Ти самата знаеш истината и тя се крие в думите:''но не ме прави щастлива и не мисля че ме обича/ знае как да изразява любовта си. А и дори да не знае как, той реално не опитва.'' Сама си го казала. Прочети историята си като страничен човек- какво ти прави впечатление?
Трябва ли ти такъв човек?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d5814d9f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
Реално с това че помагам в домакинската работа не го отменям много,защото тъй като сме много съквартиранти все някой прави по нещо малко. Той не готви,не чистеше,преди да си направим график. Относно секса - имам съмнения,че е асексуален,така че не ме притиска в това отношение,по-скоро аз изисквам повече от него. Реално дали е с мен или без мен спрямо тези неща е едно и също,така че не изглежда сякаш съм му удобна. Казва,че е свикнал с мен много и е привързан към мен,както и че ме обича по негов си начин. Не е на "ти" с връзките и може би това допринася.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a76a4570bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, ако не се чувстваш обичана и щастлива жена, виновен е човекът до теб. Трябва ти човек, който е деен и няма да се чудиш иска ли те или не. Удобна си именно с това, че не искаш нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 97f7122524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не. Или не повече от World of Warcraft, Global Offensive,GTA, Call of Duty или каквото играе там. Игрите са пристрастяващи като наркотик. Няма да излезе нищо от връзката ти - то май и връзка не е. Губиш си времето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a0f5bf0891
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   По мое мнение, докато си във връзка и си влюбена в човекът отсреща си кон с капаци и общо взето колкото и грешни постъпки да прави половинката ти, винаги ще намериш милиони оправдания, които да се кажат, само и само да се защити любовта. От личен опит знам в каква ситуация си, повярвай ми ако можех да върна времето назад и да послушам близките си, когато ми казваха, че трябва да се отдръпна от тази ситуация - щях! Много често хората отстрани виждат по-добре нещата, за които ти си сляп, въпроса е че сама трябва да осъзнаеш в каква ситуация се намираш и да бъдеш готова да предприемеш действия. Постави се като приоритет и бъди щастлива, измъкни се от тази токсична ситуация. Ако ти самата не искаш да се видиш щастлива, то нито той, нито който и да е друг би ти помогнал, така че направи си услуга и се отдръпни, преди да е твърде късно! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 31a2305af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Игрите са болест, като хазарта и наркотиците. Най-вероятно никога няма да спре да играе. Ако за теб е важно вниманието - не е за теб. Това няма да се промени. А това че е асексуален, е още по-лоша комбинация - няма и какво да го извади от тези игри.
Може да пробваш да говориш с него - ако наистина те обича, да излизате заедно на разходки, с приятели, да си обръщате внимание. Да играе най-много един ден в седмицата. Едва ли ще се съгласи. Ако и се съгласи - едва ли ще го спазва.
А някой ден, като имате дете, какво ще правиш сама? Ужас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker