Тотална промяна за дни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тотална промяна за дни
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2055 пъти
Здравейте. Живея в чужбина и историята е съответно с чужденец, разликата ни е 5 години, съответно 30г и 35г
Той е мюсюлманин, разведен, с дете, то живее при майката, , общо взето той е имал тежко минало и е изоставен, трудно преживяно, но вече преживяно. Останал му е страхът от ново нараняване и ми е говорил. много за това.
Работим заедно от 2 години, като през първата той правеше всякакви опити да се доближе до мен, непрекйснато, с гжлямо постоянство, проявяваше жив интерес от самото начало. При мен липсваше това отношение, но в някакъв момент поддадох. Той ми беше споделил, че след развода 2 години и половиня не е бил. с друга жена и. че. не поддържа по принцип сексуални отношения просто така. Склонна бях да му вярвам, защото имам и други приятели мъже в това положение или. по-скоро въздържание. Започнахме да се виждаме неангажиращо на първо време, въпреки това, но не редовно.. скоро след това започнаха да се дават смесени сигнали от типа 'имам интирес, нямам интерес', ревност на моменти, безразличие в други. Това продължи към 6-7 месеца, но краят на годината беше трагичен с много нерви, караници и противоречия и в лично отношение, и в работния процес, тъй като работехме пряко, а моментът беше много много стресов на работното място като цяло.
Впоследствие той затихна напълно и приключи огношенията помежду ни, в резултат на което аз бях на ръба на напускане на работа и страната. Впоследствие разбрах, че. той се е вижда с друга жена през това време и разбира се това много ме нарани, защото аз лично видях неща в дома му, които бяха нови и той излъга. Бях на ръба на решението си да напусна страната и той направи всимко възможно да ме задържи, предлагайки ми официално връзка. Да пробваме. Но с много условия. Изказа сш всички условия спрямо съвместни отношения, детето, намерения и т. н., искал сигурен човек до себе си, който няма да го изостави след време, нарани и т. н. идва лш ни шскаше обещание, клетва завинаги. Разбира се, никой не желае това, но опитах да му обясня, че нова връзка никой не започва с намерение за някогашен край, но и че стъпкатапми заптова не е клетва или т. н.
Първият месец беше блестящ, но и стряскащ. С много приказки, огромен интерес, той светкавично превключи на НИЕ за всяко нещо, заговори за живеене заедно веднага (все пак не сме непознати), за деца след година и за все все сериозни неща. Купи кола, защото му беше на зор, но според думите му нашата кола. Помоли да му помогна с някаква сума, която щял да върне и аз веднага откликнах, без съмнение.
Междувременно започнаха проблемите, които се струпаха за 2-3 дни. Бившата му. любовница, му е всъщност вманиачена влюбена съседка, която започна да тормози. мен със съобщения по фейсбук, как той спал с двете, лъгал ме и т. н, изказа всичките им дейности през критичните ни месеци преди връзката, показа жестока ревност, която мисля че жегна него. Защота той винаги е говорил, че обича вниманието, обича да знае, че е искал и да му се показва.. Скарахме се покрай нея, той избухна сериозно и заяви, че ако не му вярвам, по-добре всичко ди прекратим. Вярно е, че той ми коза за нея предш връзката, едшнствено скри периода на отношенията им, предполагам. за да не ме нарани.
От този скандал обаче, нещо си счупи и той се промени коренно. В следващите дни избягваше да ме докосва, говоренето намаля, нж междувременно ме искаше при него всяка вечер. Дори не сме. били постоянно интимни, а зарадш шдеята за съжителство. Нж аз си чувствах всеки път там като нешскатлна и нежелана, защото той се отдръпна. Тя висеше на прозореца всеки ден и ни следеше и той го знаеше. След това дойдоха проблемите с новати кола... голям проблем, двигателят бил скапан и за смяна, о той взе колата буквално с последните си пари. Уви, не е човек със спестявания, а това се случва в настоящият момент на Корона криза, който ни остави без работа, но с обезщетение все пак. Изнерви се, струпа му се, карахме се отново за съвсем никакви глупости или най-честш запнеговото физическо отдалечаване от мен. всичко това за седмица. Аз съм доста независима като цяло, в тотален противовес на неговите разбиряния и религия, култура и имахме и проблеми относно мои планувания на отпуски, за които не че. не съм искала да споделя с него, а които той не може да си позволи и финансово, и времево. И чисто заради интереси, защото не е като да се припокриват интересите ни на 100%
Критични 4-5-6 дни, след което аз пожелах да си ида вкъщи за ден два. Въпросното време бях тормозена от бившата му любовница непрекъснато, която пишеше и на него. Казапми, че някагахтой и бил казал, че аз съм бшла много наивна, и това повтори многократно.
Отраз той ми каза, че имал нужда от време за себе си, бил сдухан заради всички проблеми и имало нуждя на помисли за всичко. Една седмица пълен игнор, с което ме нарани жестоко, отхвърляше обажданията ми и накрая се раздели с мен чрез писаници във Фб, дори нямаше смелост да говори лично. Били сме толковя далеч един от друг, защшто сме имали различно мислене и разбирания и не можело да сме заедно.
Цялата тази ситуация ме остави толкова огорчена и разочарована, почувствах се използвана. Но което не мога да разбера е, как е възможно след толкова продължително постоянство, желание и интерес, накрая да се загуби за такъв кратък период и всичко да се преобърне на 180 след толкова заричане и говорене. Почти съм на ръба. да вярвам, че. всичко говорено е било просто празни приказки и заблуда. Което е обаче в тотален контраст на впечатлението, което бях създала през изминалите годинир

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1bb287e1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има антисоциално личностово разстройство, според мен е нарцисист. Прочети в интернет, отървала си се.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d1f0131708
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, мале. Хора на по 30, 35 години, а като пълни олигофрени. Този за нищо не става! Щях да му бия шута още като "ми изрежда условия" за връзка с него. Егати самочувствието. Връзката е щастие, подкрепа, приятелство, този нищо не ти е дал, а пък тая кукувица дето ти пише на тебе нямам думи. Тоя , ако беше мъж на място до сега да я е наврял в кучи гъз... Липсва ви сиво вещество на всичките.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9f3df77891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ужас. Моля, върни се в първи клас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ae31a6ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти по-голям боклук не можа ли да намериш да те чука?
Какво очакваш от мюсюлманин освен ревност за начало и бой след като те върже?
А тоя не му е достатъчно, че е мюсюлманин, ами и психопат. Няма да ти върне парите, не се хаби.
И друг път си опичай акъла, не рзабирам даже защо комуникирате с подобни.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0009beecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много си наивна.Това е просто един жалък неудачник,който те използва.Да му дадеш ти пари за кола-и щял да ги върне.Чакай и се надявай.Не случайно е казана народната мъдрост-къща без жена и мъж без пари-огън да ги гори.Не,нямам предвид да не си знае парите-няма как всички да са богати,а не е и нужно,но пък за една кола???Тотален неудачник.А ако ми кажеш,че си му повярвала,че две и половина години не е правил секс-директно бих те пратила при психиатър.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f7508a7095
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те напълно как се чувстваш, минала съм през това и наистина много боли, особено за по-чувствителен човек е разрушително. Очевидно си се влюбила, този човек е егоист и те е манипулирал. Основно си чеше егото. Предстои ти труден период, време да се изправиш отново. Трябва да го зачеркнеш, защото ако позволиш дълго време ще си играе на иде ми дойде ми. За да се съхраниш трябва да го изхвърлиш от живота си. Вариантите са два - утре му щукне, че пак иска да сте заедно, събирате се, после пак скандали, разделяте се, после пак и пак. За теб загубено време и разбити нерви. Краят в един момент със сигурност ще дойде и ще е окончателен, но ти ще си платила висока цена. Вторият вариант - край, още сега, без дали, без да му търсиш оправдания, абстрахираш се от емоциите си, ще минат! Мислиш колкото ти е възможно трезво. Бъдеще с такъв човек нямаш! Това е моят съвет. Аз навремето избрах вариант първи и повярвай ми безкрайно съжалявам. Накрая все пак изстинах напълно към него, но процеса беше дълъг и болезнен, загубени години, пропилени шансове да съм да кажем ако не по-щастлива, то поне по-малко нещастна. Спасявай се още сега, зачеркни цялата тази история и ти обещавам, че след време ще си бъдеш благодарна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a260585148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А, добър ден.

То от ден 1 е ясно, за всички, освен за теб.

Държението му крещи нестабилност, ама ти стоиш 6-7 месеца в положение stand by защото пичагата е на моменти...

Не си знаете собствената цена и от там идват проблемите.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 64a86a7ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми приказки е било, сама казваш, започнал да поставя условия. Той сключил договор, а ти си въобразявала, че има любов. Искал е да те върже.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: aa8a21ec83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стигнах да чета до "той се виждал с друга жена.."
Ти там да работиш или да се ебеш си отишла. Замисли се!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d66a5296ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Верно, си много наивна . Като всяка българка, която се хваща като удавник за сламка . Накрая е бил пределно ясен защо те оставя , а и в началото е давал същите индикации, които ти не си загряла .В което не те виня ,но като знаеш целия турски сериал-изправи се , стръскай си перушината и продължавай нататък.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 679bb1cd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нищо не се е преобърнало на 180*, била си в заблуда, искал е само тялото ти. Всички разведени мъже нямат повече вяра на жени, до краят на живота си се стремят само да ги използват, но това не е любов.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4d06e44ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Добре си се отървала. Колкото и да не ти се вярва, нещата са се стекли по най-добрия за теб начин. Сега отвори една бутилка шампанско, поздрави се за развръзката, дигни тост за свое здраве и си обещай повече да не правиш компромиси със себе си и с достойнството си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7b7a0c9236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Било каквото било. Не знам по-добре ли ще се почувстваш ако започнем да ровим дружно миналата ти история? Ако можеш да си извадиш поука и да не се хващаш с подобни занапред, добре. Най-добре не го мисли и си продължи живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker