Просто възхищение или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто възхищение или...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1786 пъти
Здравейте, читатели.
Пише Ви едно момиче наскоро навършило 17 години. Забелязала съм от много време, че винаги женският пол е привличал повече вниманието ми. Например, ако гледам някакъв филм или срещна двойка по улицата, жената ще е първото нещо, на което ще обърна внимание. Във филми или книги, образът на интелигентна и властваща жена ми е любим, но съм забелязала, че по-скоро бих искала да БЪДА КАТО НЕЯ, отколкото С НЕЯ, затова реших, че може би не ме привличат по този начин. Хем искам да имам приятел, за усетя какво е да получаваш специално внимание от любим човек, но хем тази мисъл ме кара да се чувствам, че все едно ще бъда в клетка. Досега никога не ме е привличало момче, за да опитам, а и не искам да давам напразни надежди на човек, който не ме привлича. Занимавала съм се с момчета, като с няколко от тях дори излезнах. Единственото, което почувствах, обаче, беше приятелско чувство и след като се убедих в това, просто признах, че са ми ценни като приятели, но не искам нищо сериозно( измина една година от първото момче, преди да излезна с второто).
Получавам доста мъжко внимание и по домашни, и по дискотеки винаги има желаещи, но просто аз не го чувствам. От няколко месеца започвам сериозно да се чудя дали не съм би, въпреки че не обичам да се държа мъжки и определено не харесвам мъжкарани. Пускала съм си лесбиийско, но по скоро ме е гнус, отколкото приятно. Имам една приятелка, която попринцип харесва момчета, но усещам как постоянно ми прави някакви намеци, че явно харесва и момичета. Често, когато се обърна към нея, ме гледа или се опитва да седне по-близо до мен или пък случайно ръцете й попадат на кръста ми. Първоначално си мислех, че си въобразявам, но след като споделих на близки приятелки, разбрах, че и на тях им е направило впечатение. В такива моменти гледам да се отдръпна тактично или да кажа някаква шега относно, , ръцете й", но усещам че това започва все по-малко да ми пречи, даже сега, докато сме под карантина, винаги аз започвам с някакви намеци, докато си пишем, които разбира се, тя продължава. Дори не знам защо пиша всичко това, просто съм страшно объркана и ще се радвам да споделите мнение или опит.
Пазете се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 344331623a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е индивидуално, не е задължително да си би, лесбийка или дори асексуална. Напълно възможно е да си хетеро, а просто сексуалния ти интерес да се събужда по-късно. А някои хора ги възбужда интелекта, вместо физическата страна, може да си от тях.
Това което казваш за властващите жени конкретно, може да е израз на желанието да бъдеш сексуално доминантна, затова да не намираш момчетата за привлекателни сами по себе си. Представи си такава ситуация например, прецени дали я намираш за възбуждаща и дали има значение пола на другата страна.
Важното в случая е да не бързаш да си лепнеш някой етикет ей така за спорта. Нито е задължително да правиш секс преди да навършиш 18, нито да определиш сексуалността си в някакъв срок. Може да се свържеш с мен на hidd3n във абв.бг, ако имаш нужда да поговориш с някой по-задълбочено по темата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 058445251b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Пускала съм си лесбиийско, но по скоро ме е гнус, отколкото приятно." Не си лесбийка и хич не се напъвай в тази посока.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7a5c79adf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На твоята възраст още не знаете кои сте като личности и си търсите на кой да подражавате.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7ab9f8612d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да гледаш сериала “Еуфория” (“Euphoria”). Има го с български субтитри в HBO GO, може би го има и в интернет. Ще те накара да преосмислиш някои неща. Аз бях като теб, когато го изгледах осъзнах, че съм бисексуална и е имало много знаци преди това, но някак не съм се замисляла дотолкова. Освен това видях, че да си извратен и различен не е нещо грешно и лошо, съответно и това нещо преоткрих в себе си. Кратък сериал е, от няколко епизода се състои. Гледай го и смятам, че ще откриеш отговорите на въпросите си. Другият ми съвет е да експериментираш. Докато не опиташ с жена, дали просто ласки или ще стигнеш до нещо повече, няма как да разбереш на 100% дали искаш да бъдеш с жена. Възможно е да те привличат чисто сексуално, или на чисто емоционално ниво. Както и да е, с годините ще разбереш така или иначе какво те привлича. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3f707b99f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Модератори, моля Ви, качете вече коментарите!
Лека работа!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 937e457d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ми звучиш да си лесбийка. Но нали казват, че дори хетеро жените имали би наклонности. На мен например ми харесват женските гърди. Гнусно ми е да гледам лесбийско порно, но пък ми харесва как изглежда голото женско тяло. Би ми било гнусно да целуна жена.
Мисля, че описаното от теб е нормално. А за би приятелката ти - вероятно е от скука това покрай карантината.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 27d7aa45f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да си бисексуална трябва да си се влюбвала в жени. Аз съм се влюбвала и съм се възбуждала при мисълта да ме доминират понеже съм пасивна. Но иначе харесвам и мъжете. И мъжкараните също така. Първото ми влюбване на 15 години беше в жена. Тъй че аз съм би. Ти по-скоро май си просто любопитна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker