Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 967 пъти
Здравейте, искам да ви споделя относно отношенията между мен и едно момче, мъж. Аз съм на 17 години, а той е на 26. Разликата ни не е малка, но в нашия град и въобще във времена като тези това се приема. Преди да кажете нещо грубо относно това искам да кажа, че повечето му познати имат такава разлика с приятелките си. Той знае че имам чувства, обаче не идва директно при мен. Като цяло е от срамежливите и ми дава знаци че има интерес. Постоянно е около мен, виждаме се често, отива на места които и аз и изглежда е разказал на приятелите си за мен и разбира се очен контакт, забелязва ме от далече, винаги ме гледа. Проблема е там, че въобще не вярвам, ​че може да се случи на мен. Определено чувствата ми са ужасно силни и единственото което изпитвам е страх че краят ще бъде ужасен или че не е споделено. В социалните мрежи забелязвам че проявява интерес към много момичета (следва ги в Инстаграм, харесва им снимките и т. н) но на живо не ми е давал поводи за ревност. Ситуацията ни е малко объркана, тъй като бившето му гадже е моя далечна роднина, но въпреки това с нея нямаме контакт, а те са в една обща компания. Което е още един повод за ревност. Много бих се радвала ако получа един нормален и зрял коментар и поглед над нещата. Благодаря предварително и ви моля за мнение по въпроса!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 26 дни
hash: 7a0dca4cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, пише ти мъж на 28 години. Всъщност, годините ви не са толкова много, тъй като в 21 век това е доста срещано.
След това, защо си мислиш,че щом е последвал някого, той директно се интересува от нея/него? Ако наистина един мъж няма чувства към теб,то той няма да си губи времето с теб,а с други пред теб. Вие момичетата/жените понякога мислите, че на нас мъжете ни е по-лесно да кажем ,,Влюбен съм’’, но не е така. Ако искаш някого в живота си просто се бори, всеки иска да е важен за някого. След като той идва, там където си ти, показва, че този човек иска да е повече време с теб. Не губи време като се чудиш дали има чувства или не ,защото може би ще е късно след това. Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 5622028e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да сваля теб, защото си малка и неориентирана, следователно няма да имаш много изисквания. Винаги е по-лесно да завъртиш главата на някой без опит. Хем е срамежлив уж, хем се интересува от много момичета дори виртуално. Забелязваш ли иронията? Това е донякъде червена лампичка-по-сериозните мъже не следят сумати жени и не им харесват снимките. Това го правят свалячите.
Ако те харесваше и искаше, щеше досега да е направил нещо. Поне да ти подари цвете или покани на кафе. Работите не стават с гледане отдалече. Нямаше да си седи само и да гледа, ако изпитваше нещо. Моят съвет е да не влагаш прекалено много в погледи и случайно появяване някъде. Гледай действията, гледането го може всеки.
Жена на 27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker