Първа Любов, как се преживява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа Любов, как се преживява?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 801 пъти
Здравейте. С моята кратка история бих искала, не само да потърся съвет, ами да разбера дали това се случва на много дами и колко време продължава.
Накратко, преди почти 4 години се разделих с първата си любов. Бяхме заедно три години, но все още бяхме тинейджъри, не знаехме в какво се състои една пълноценна и сериозна връзка и затова реших, че ще бъде най добре да приключим връзката си. Беше любов от пръв поглед. Буквално. 3 дена след като се запознахме решихме че искаме да бъдем заедно. Както в повечето тинейджърски "любови", естествено, сме за разделяли не малко пъти, но след най много седмица се събирахме пак. Няма да изпадам в детайли, защо се разделих с него, главната причина беше, защото той искаше да изпита нови неща, да се среща с други хора и да бъде независим и не ограничаван във всяко отношение, което няма лошо, стига да не се превръща в лъжи и изневери спрямо човека до теб.
Месец след като се разделихме се запознах с друг. В началото не беше нищо сериозно, но в последствие в него намерих всичко това което някога съм искала като отношение, любов, грижа и внимание от мъж. С този човек съм вече 4 години. Дори живеем заедно. Обичам го. Но това което ме притеснява е факта че не мога да забравя първата си любов. Нямам предвид, че отново искам да бъда с него или ми липсва по някакъв романтичен начин, ами просто този човек е постоянно в съзнанието ми. Когато се събудя сутрин се питам дали ще го видя днес. През деня постоянно се оглеждам за него когато съм на публично място. Вечер ако не съм го видяла през деня, заспивам с мисли за него. Това продължава вече 4 години. Всеки ден. По цял ден. Знам, че първата любов в някои случаи се преживява тежко, но след толкова много време аз да не мога да се оттърся от него ми идва в повече. Не мисля че е нормално. Чувствам се зле, сякаш емоционално изневерявам на човека с когото съм сега. Мислех си да потърся помощ от психотерапевт, но не знам как да го направя без да трябва да обесня на приятеля ми, защо искам помощ от него. Та, въпроса ми е към всички дами, които са преживели нещо подобно, бихте ли ми дали съвет как да постъпя, защото аз се изчерпах от идеи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 29 дни
hash: f10991a800
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Загубих приятелката си от невежеството и егоизма си и вече 4 години заспивам и се събуждам с мисълта за нея. Виждам я почти всеки ден. Тя вече е омъжена, но не е щастлива. Както и аз разбира се. Утеха намерих само в работата. Постигнах неизмерими успехи, но щастието ме напусна.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 926aa86d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, тежко е. Много е хубаво, че имаш тази съвест или по-точно, че не бягаш от нея. Ако разберем, че любовта наистина е като цвете и се стараем да живеем по този принцип, много е възможно скоро да успеем да подредим мислите си и да не тревожим съвесста си(Божия глас).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker