Къде и как да се запозная с артистични жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде и как да се запозная с артистични жени?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1172 пъти
Здравейте, в Тиндър и ФБ постоянно попадам на отчаяни от живота жени, постоянно ми се оплакват колко е тъпа и безсмислена работата им в поредния кол център или бек офиса на голяма фирма.

Искам да ви попитам къде човек може да се запознае с артистично момиче, което работи като актриса или певица? Или пък такава, която има страст към науките и иска да преподава в университет в бъдеще. Като че ли повече се разбирам с хора на изкуството и науката, от колкото със средностатистическия тип офис планктон (не, че нещо и аз съм от тях защото в Джобса само такива обяви има, и аз се оплаквам от посредствената ми работа, но реших да си търся докторантура, за 4 години обикаляне по фирми разбрах, че това не е живот, или поне е посредствен и нещастно изживян живот)!

И съответно не искам да имам нещастна отрудена пчеличка за гадже, защото взаимно ще си подхранваме негативността. За мен работата е призвание и не мога да изключа след като изляза от офиса, по цял ден мисля колко мразя офиси и как ми се иска да преподавам или да се занимавам с изкуство, а защо не и двете. Сега съм в кол център, добре плащат, но човек няма никаква автономия, следят те по строг график и въобще има микроменажиране, следене, интриги, много от колегите ми са някакви вчера завършили гимназия, шефовете са неуки и прости и т. н. Няма и накакви пътувания, движение. Един ден живот и здраве като се махне пандемията пак ще има представления, концерти и академични симпозиуми и конференции, та от сега се замислям за смяна на работата към по-научна или артистична и съответно искам човекът до мен да има същите виждания, а не да живее за уикенда като офис дроновете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: c5639a489f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак казвам - превърнаха ни в кол центърът на запада.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d212fea5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Много идеализираш хората, занимаващи се с изкуство. Реалното положение е като във всяка друга сфера - друсане, секс, изневери, интриги, мании за величие и оригиналност, посредственост, курволяк и скандали. Най-лошото е, че доволен процент от артистите оправдават факта, че са тотални мизерници, с идеята, че са свободни, възвишени и ексцентрични или просто, че това е бохемският живот и така е "куул, брат". Цялата ситуация е нещо като чалготека в Студентски, но с огромни претенции и превзетост. Няколко вечери в КЕВА, Tell Me, Фабрика 126, арт пространства и т.н. из центъра на София ще ти дадат ясна представа какво е масовото положение и бързо ще слезеш на земята. Както навсякъде, така и в тези среди, изключения има, но са малко. Срещала съм няколко такива - иновативни, готини, интелигентни, без крещяща нужда от внимание и признание. Вечно пияните и нашмъркани студенти от НАТФИЗ, които се търкалят около Народен и Кристал, дори няма да ги коментирам. Предложенията за секс в обществени кенефи от подобни и коментирането на отказа, като "оф, ти нищо не разбираш от живота" пък севсем.
По-нормални може да срещнеш на представяние на книги, откривани на изложби (имай си едно наум със съвременното изкуство) и, евентуално, на отворени лекции и срещи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 170f6c5a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш, както е казал Хайтов. В коя точно наука и в кое изкуство си работил и колко си добър? Струва ми се, че никога не си се занимавал ни с едното, ни с другото и имаш погрешна представа. Не познаваш нещата от вътре, виждаш само външната страна. Мога от първа ръка да ти кажа, че отношенията и в науката и в изкуството са доста по-хард от тези в твоя офис, кариерата отнема години и е работа, а не кеф, пътувания и безделие. Аз работих в научен институт, съпругът ми е човек на изкуството на свободна практика, снаха ми свири в опера. В България големите пари и на двете места са за малцина. Заплатата на начинаещ учен е смешна, а в изкуството получаваш ако успееш да продадеш. Конкуренцията е голяма, трябва да си наистина добър, да имаш интересни и нови идеи, което се постига с много учене и много труд. Отделно хората в тези среди доста често контактуват и се събират със себеподобни, малко затворена среда са. В повечето ни приятелски двойки и двамата са колеги.
Нищо не пречи да опиташ, но се лъжеш ако очакваш бързи резултати и нещо много по-добро от офиса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1c89df2560
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние не влизаме в тези сайтове. Аз съм човек на изкуството - танцувам и рисувам реалистични портрети, работя в университет като преподавател по английска литература...
Обаче в бар не можеш да ме натикаш, кафене или сайт за запознанства.
Според мен опитай повече със срещи на живо!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2dc6fc7d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В някой бардак !

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fcc85bd534
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Търсиш си артистично гадже, за да не ти мрънка тя за тъпия си офис, а пък ти да можеш да й мрънкаш за твоя? Хахаха, чудно си го измислил, ама дали на нея няма да са й тъпи бръщолевенията ти?
Иначе ходи по кафетата и градинките около НАТФИЗ, Художествената академия, Музикалната академия и тн и заговаряй момичетата там. След карантината, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 363582837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За жените учени не знам, но те съветвам да избягваш "артистичните" момичета. Възпитаничките на училищата по изкуствата са предимно измет, има причина все пак изразът "art hoe" да съществува.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c5639a489f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   3 ама и си вярваш. Алооо, какво изкуство бе, ти си човек на изкуството колкото Иво Аръков е актьор. За нищо не ставате родните певци, драскачи-писатели, поети, актьори и прочее лъжетворци. Само гледате да се напиете някъде.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 393fc3e540
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Артистичните жени са най-опасни. Имай в предвид, че те за да са "арт", играят повече "игрички" и от най-долните слътс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 170f6c5a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   № 9 - Първо се научи да четеш, после осмисли прочетеното и след това бълвай, какъвто бълвоч си измислил. Къде в коментара ми прочете, че се занимавам с изкуство? Много ясно съм написала къде съм работила, сега имам частен бизнес.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 537ccb3436
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, авторееее... Внимавай какво си пожелаваш, че може да ти е случи. Аз съм, с извинение, човек на изкуството. Цял живот, отново с извинение, съм заобиколена от хора на изкуството. Ха, сега си задай въпроса защо се омъжих за електротехник?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ff0392fde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 9, не е отправена към мен репликата ти, но само ще попитам. Ти кога за последно отиде на театър или концерт и си купи и прочете книга от съвременен български автор? Зная отговора, така че минавам на следващия въпрос. След като си илитерат, откъде знаеш, че бъргарските музиканти, белетристи, поети и актьори са некадърни?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker