Сексуално привличане от по-възрастна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексуално привличане от по-възрастна жена
преди: 4 години, 14 дни, прочетена 1247 пъти
Накратко историята ми е че от доста време цикля в приложенията за запознанства. Понякога попадам на нещо, понякога – суша. На 28 съм и с нея почнахме да си пишем в началото на годината. Тя е на 39, не бих я нарекъл дебела, а нормално изглеждаща, привлекателна жена. Добре налети бедра, дупе, гърди, както ми харесва. Секси лице и черна коса. С уточнението, че има дете на 10 и е разведена. В началото си пишехме общи неща, музика, филми, шеги, по-натам ставаха по сексуални. Показваше добро чувство за хумор. Имаше интерес за среща но или нещо с детето изникваше, или друго, или пък аз нямах възможност. Не сме писали до миналата седмица, когато я видях на линия и се заговорихме за положението в момента и всичко останало. Пробвах я за среща и тя взе, че прие да се видим. Понеже нищо не работи, си поговорихме в колата. Разказваше, че тъкмо си е сменила работата и се притеснява докъде ще стигне кризата. Видя ми се умна и добър събеседник. Съгласи се да я откарам до тях и да пием по бира. Доста се развълнувах защото от няколко месеца не бях го правил. Признавам, че секса и френската бяха доста по-добри, отколкото с предното момиче. Жената имаше много сексуална енергия и знаеше как да я използва. В дупето не позволи, само галене и леко с пръстчето. Два пъти ме свърши, а това почти не се случва. Сега се чудя да продължаваме ли да се виждаме за секс и дали тя иска само това от мен? Ако иска постоянен партньор би трябвало да търси някой по-възрастен. Въпросът ми е към мъжете и към жените – как бихте постъпили в тази ситуация и били сте така привличани от по-възрастен? Дали и за двама ни няма да е загуба на време последващи сексуални срещи, защото все пак не сме съвместими за по-сериозна връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 90c6c5cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ми и ти не си първа младост , иначе защо да е невъзможно , но ти явно не го търсиш с нея или я гледаш като жена с дете ?

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: a5f8d7b4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо да не сте съвместими ? Теб какво страх те е ако сте във връзка случайно да не те ангажирам нещо я финансово, я за детето. Много мъже на твойте години харесват по зрели жени. Тя е на 39 не е възрастна на 60 примерно.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: c60f6a041a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Правило №1, недей да разиграваш самотна майка. Прецени ти какво искаш от отношенията ви и я попитай тя какво търси съответно. След това прецени дали имате съвпадение с интересите или не, но недей да ѝ губиш времето. Дори и двамата да се съгласите на неангажираща връзка, прецени дали това няма да е време в което и двамата не бихте могли да си търсите подходящи дълготрайни партньори.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 72673667f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първото виждане и не ти дала да я онидиш анално? Много нравствено запазена тая женица! Дано поне си ползвал презерватив. Не го мисли толкова - каката е лесна и дашна, само внимавай да не щракне капана и да се окажеш поредния татко на 10 годишното дете и провайдър на позастаряващата мадам Играчова.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 100d438275
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И двамата искате само едно. Докато ти си намериш приятелка, тази жена ще ти е достатъчна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 23921cb8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Поправи ме, ако греша, но ми се струва, че намеренията ти към нея са твърде далеч от сериозни в смисъла на желание за евентуална връзка. Сексът с нея ти е харесал, останал си доволен, и сега се чудиш какво да правиш, защото категорично не желаеш да споделиш живота си с жена, чиято възраст е извън твоите критерии. Ти искаш да имаш истинска връзка с по-млада жена, защото така е правилно. Същевременно ти липсва качествен секс, а тук го има в изобилие. Добре. Ако това е така, нека тя да го узнае цялото това нещо навреме. Все пак е жена с дете, а е и човешко същество. Тя също носи сърце и би могла да се влюби в теб, да погледне на теб като на нещо повече от забежка за уикенда. Кажете си ги тези неща и разчертайте план дали и как ще се виждате оттук нататък, дали само за секс, дали с тенденция да опитате и нещо по-дълбоко, за да няма обидени, наранени, объркани и прочие. Ако си дадеш време да я опознаеш и ти се стори човек, който си струва да обичаш, обичай я. Ако предразсъдъците ти са твърде остри и невъзможни за шлифоване, кажи й го още сега, за да не ти отделя повече време. Желая ти успех. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: f3919467a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора. Първо да се извиня, че пуснах темата тук, трябваше да е в секс и интимност, но здраве да е. Не съм младеж, но не съм и възрастен. Не твърдя това и за нея. Спомням си как винаги като по-млад/малък се захласвах и мечтаех за слаби момичета с дълги крака, оформени гърди и дупета. Но реалността се оказа по-различна и рядко съм бил с такива момичета. Идеалната сериозна връзка, която искам да имам е с 5-6 години по-млада жена. Затова съм така несигурен тук, защото ситуацията е нова за мен. Иначе се разбираме добре, имаме общи теми, но не сме общували подробно за всичко. Това че има дете мислех, че е проблем от нейна страна и затова така и не идва удобен момент за среща.
Не искам да я разигравам, но ако нямаше желание от нейна страна нямаше да има среща и секс. Сигналите, които си разменихме онази вечер за мен бяха нещо като – да преспим няколко пъти за да си задоволим нуждите и кой откъде е. Но точно както Номер 3 казва, това може да е загубено време, което всеки може да си прекара със точно търсения човек. Смятам, че е най-добре директно да я попитам за да потвърди или отрече подозренията ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker