Любов или гейминг - това е въпросът ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или гейминг - това е въпросът !
преди: 4 години, 12 дни, прочетена 1766 пъти
Здравейте!
Реших и аз да споделя нещо, което ме тормози напоследък.
Имам си гадже от друг град. Той е супер запален по игрите, все играе на нещо. Аз също играя в свободното си време, но не чак колкото него. В момента е студент. Заради извънредното положение не можем да се виждаме. Последно се видяхме в края на месец януари. Няколко дена след това той се промени. Все по-рядко казва и показва, че ме обича. Не си говорим толкова често по телефона, както преди. Обикновено е зает да играе разни игри. Ако все пак се чуем, то ще говори за игри.
Единственото, което продължава да прави, е всяка сутрин да ми пише щом стане и да пита как съм. Не казвам, че е малко, но не е и много (сравнявам преди и сега). Попитах го няколко пъти какво не е наред, дали нещо съм направила, а той винаги казва, че всичко е нормално. Аз не мисля така. Не знам какво да правя. Искам да ми обръща повече внимание и да си говорим нашите неща, да се гледаме по камерите, да се смеем и да общуваме до късно (както правехме преди това). Многократно е казвал, че иска да бъдем семейство и да си имаме деца.
Обичам го. Понякога се отчайвам и се чудя какво да правя. Не искам да го наранявам, но и не искам да се чувствам зле заради него. Чувствителна съм и сълзите не са ми чужди.
И още инфо - имал е връзки и преди, но сериозна като тази не е имал. Правили сме секс и аз му бях първата.

Накратко е това историята.
Бихте ли дали мнение/съвет как да постъпя?
Благодаря на всеки, който ще прочете моята писаница.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 7856a49b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Внимавай с такива , искаш ли семейство с такъв , ще гледа ли децата или ще разцъкеа ?

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 23f638ad76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обясни му, че нямаш нищо против, ако играе понякога, но ако спре да ти обръща внимание, просто ще прекратиш връзката си и това е.
Ще се шашне и или ще ти каже, да си ходиш или ще започне с обещанията. Ако продължите да сте заедно и до месец, пак се налага, да воидте този разговри, направо режи и точка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: bef79b9454
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Игрите разбирасе,любовта е временна,игрите завинаги.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: c347ff11af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с него. Кажи му най-спокойно и без драма, че преди сте говорили повече и на различни теми, а сега се чувате рядко и той говори само за игри. Просто му сподели наблюденията си и му кажи, че имаш чувството, че връзката ви е на заден план и се притесняваш. Помоли го да измислите час, в който да се чувате задължително всеки ден или нещо такова.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 0a6d17cdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Айде стига обръщахте всичко на "игрите или аз"! Това, че с тях си запълва времето не значи, че ЗАРАДИ тях не общува с теб. Замисляш ли се, че може да му е голяма липса всъщност да се виждате и това висене по камери само да му дразни нуждата да те види и да е с теб? А може би просто като няма избор освен да си стои вкъщи, е решил да се отдаде малко на игрите, които се извършват само вкъщи, с други думи сега им е времето, когато няма работа и излизане за учене. А може би просто сте излезли от началния период в който двойките прекарват по часове на камера и не спират да си пишат, а после се успокоява това малко. Момичетата все свиквате с него и после се сърдите, че няма да е завинаги така. Ами няма да е, да! Той пак показва грижа за теб и че те обича, просто ти искаш да е постоянно. Хората си имат периоди - сега се е отдал малко на игри, нали е карантина. Уж го обичаш, а не го приемаш. Какво искаш от нас? Щом игрите са му страст, от време на време в живота си ще им отдава значение и време повече от иначе, на прилив-отлив, сега е карантина и е прилив. Ти всеки път ли ще мрънкаш по форумите за това, че човека, който си избрала е такъв, какъвто е? Струва ми се, че в тая карантина ти е скучно, както на много други хора и ти се иска и на него да му е скучно и да си висите на камера по цял ден и да си казвате по 300 пъти, че се обичате, и се сърдиш, че той си е намерил с какво да си запълва времето, което е принуден да прекарва у тях. Момчето достатъчно красноречиво си е казало, че има планове за бъдеще с теб, че те обича и все още всяка сутрин се старае да полага грижа, просто ти не го обичаш както е, а искаш да мрънкаш на непознати за някои от чертите и хобитата му. Чухте, че нашумя да се мрънка, че на някой хобито е виртуално и се впуснахте да играете "мъченица" по форумите. Научете се да приемате партньорите си. На един хобито коли и по цял ден е под или в тях и може да се убие всеки един ден, на друг хобито спорт и не му виждаш очите от фитнеси и игрища, на трети игри онлайн. Такъв е човека и това го влече, понякога ще играе малко, понякога - много. Сега е карантина и много ясно, че е период с много. Просто ти не си се научила да го приемаш. Откажи се от женската си болна амбиция, че той ще окупира цялото или повечето си време с теб. Научи се да приемаш човека, който "обичаш" или го остави на по-зряла и разбрана.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 9cf1baf6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Какви спомени ме навяха от историята ти... имах такова гадже преди 5 години. Този по цял ден на компа седеше лепнат, и сега все още го прави, дори е задълбочил положението... срамота! Това е заболяване...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: b7f9a97a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно авторката не желае да се включи в дискусията, а само да чете. Нека разкаже на колко са години, работят ли, учат ли , на какъв етап са в това свое развитие, за да си направим сметка за ситуацията. И още нещо. Как знаеш, че си му първата? по негови думи?

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: f48b905756
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   3-така си е!
Игрите са много по-интересни от някакви общи приказки и обяснения в любов.
Playstation е най-добрия приятел на човека.
Игрите и порното ще спасят света от вируса, не любовта и висенето по пейки и паркове!

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 83f67060bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като бивш пристрастен, казвам ти го прямо: не си прави труда.

Тази зависимост не се лекува бързо и ти няма нужда да чакаш с години (може би десетилетия), за да му дойде акълът. Думите са евтини. И аз мога да твърдя, че съм самотна майка на три деца, и трите момиченца, и трите кръстени на чичо Гошо. Дори мога да го изпиша в прав текст и да го кача в коментар, за да го прочете всеки желаещ. Словото не е истина, гледай изборите му. Следи действията.

Не е готов за семейни отношения и ако зареже сегашното си "хоби" (наркотик) заради теб, после само теб ще обвинява. Няма връзка тук, само паразитно съжителство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: b7f9a97a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не трябва да вземаш под внимание мнението на номер 9. Макар да съществува такова нещо като зависимост от игри, то случая изобщо не изглежда да е такъв. Ти твърдиш че прави това в момента, докато не сте заедно. Което е нормално. Дори да играе, когато сте заедно, не вярвам да е толкова често. Просто има нужда да разпусне по някакъв начин или просто да запълни времето си. Най-добрия отговор до момента е на номер 5, поне от това, което си ни дала като информация.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 дни
hash: c7085e55f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Подкрепям номер 5. Всеки има право на хоби и интереси. Не може по цял ден само писане, камери.
Сегашната ситуация е такава,че някой и да иска ,няма къде да отиде. Затова хората си намират отдушник. Дали ще е спорт, книги, филми, сериали, рисуване, или като твоят приятел-игрите. Няма нищо трагично в цялата работа.Просто момчето си запълва времето и се разсейва. Може разговорите с теб, за вас да го натоварват. Не заради друго, а защото не можете да отидете някъде, да се съберете с приятели и това да му тежи.
Не знам на колко си години, но мъжете трябва да имат свободно време. Както и ти не би харесала прилепчиво гадже, така и те не харесват.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: ca6d1863ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пробвай да го вкараш в правия път, но да знаеш, излезне ли GTA 6 - всичко е загубено. ;) :D

-усмихнете се на живота

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 дни
hash: f2ac24c3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Остави момчето да играе.Под карантина сме и е по - трудно сега да се виждате.Липсва ти това да се виждате и съответно - повече внимание.Това те навява на мисълта ,че прекалява с игричките,но дори и така да е не значи ,че не те обича ?!?
Какво да прави ? Цял ден да кисне пред телефона и да ти пише ли? Разбирам те ,като жена ,че би ти било хубаво и аз съм в твоето положение ,но седнах и поговорих с него и му казах ,че искам малко повече внимание ,за да не ми нахлуват такива налудничеви мисли в главата ,че не искам да ми лази в краката и да пише 24/7,а просто да комуникираме повече,защото и без това не можем да се виждаме кой знае колко често.Стига сте нападали така момчетата заради игрите.На повечето им е хоби и не можем да ги откажем и нямаме правото да го изискваме.Просто говори с него ,като нормален човек и ако е пич ще те разбере.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker