Какво кара мъжете да си тръгнат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво кара мъжете да си тръгнат
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1558 пъти
Питането ми се отнася до мъжете, които влизат във връзка със сериозни намерения. Които открито споделят всичките си мисли и намерения преди връзката?

Познавахме се 2 години преди да се решим на връзка, бяхме приятели и колеги в работа, с общи виждания и ценности, но не и съвсем общи интереси. Различни култури и народностш сме също.
Той е разведен с дете и преди да вземем решение да опитаме, той открито ми заяви неговите притеснения и същевременно намерения.
Емоционален е, от самото начало започна да говори на съвместно съжителство, за бъдещо семейство, почивки, за компромшсш ш компромиси и компромиси, как т. ябва да правшм един за друг и т. н. Песен за месец и малко. Не заживяхме заедно, но прекарвахме доста време и нощи у тях като начало.
Изведнъж той се промени за дни, охладня и се затри от полето за няккаво време. След появата му отново, директно ме отряза, без обсъждане, дискусии и други, заявявайки причина, която не е на 100%.

Кажете мъже, при навлизане в едни сериозни намерения към момиче, с която непрекснато говорите за ВИЕ и планувате, какво ви кара да привключите и да се отръпнете за отрицателно време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b12a716cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм,но само като четох как отначало е кроял велики планове, си направих някакъв извод. Просто ти е казвал това, което ти искаш да чуеш, пък и може и на него да му се е искало да има нещо такова отново. Казваш, че той е разведен с дете, следователно е живял дълго време така като част от семейство с всичките му битовизми и радости. Така е свикнал, това му е било ежедневието години наред примерно. Когато това е приключило, му е било трудно да свикне да е пак сам,да ергенува, да се грижи сам за всичко, да няма жена около него. Да не е част от нещо. Затова може да е искал да се върне пак в такава зона на комфорт, защото е позната. Това е едното ,което ми дойде наум-просто му е писнало да е сам.
Другото- тези бързи планове за светло бъдеще са много нереални и несериозни. Всеки може да ти каже как ще живеете добре, как ще сте единни, как ще ходите по почивки, ще имате деца и т.н. Абсолютно всеки. Не бива да хващаш вяра на бързи планове и обещания. На мен не ми прави добро впечатление, ако мъж започне да ми чертае прекалено розово бъдеще години напред. Все едно се опитва да убеди повече себе си, отколкото мен. Пък и звучи доста сладникаво.
Може да ти е казвал всичко това ,за да останеш с него и да спи с теб. Може и симпатиите му към теб да се охладнели бързо. Може просто да е несериозен.
Вярвай на действия, не на приказки. Всеки мъж може да ти рисува бъдеще като на принцеса и любов за завиждане. Но истински сериозният ще действа, а няма да говори. Неговите намерения ще виждаш всеки ден.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0a0c2b18a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз съм на много години вече и винаги съм влизал със сериозни чувства и намерения във всяка една моя трагична връзка, но винаги съм се разочаровал от това, което жените до мен правеха. То не бяха изневери, то не бяха драми, капризи, лиговщини и тн.
Аз съм човек и искам да бъда заедно с друг човек, а не да бъда роб.
Навярно твоят се е опомнил и решил да прекрати този паразитизъм, който ти си използвала.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 56e8f814a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз съм жена, но от моя опит и наблюдения, мога да споделя, че сериозните отношения рядко се случват от раз.
Не може някой, с когото ходим от седмица-две да ми говори как ще сме семейство и да ми се врича в обич. Просто не е сериозно. Ние дори не сме се опознали...
Такова поведение е характерно или за силна, но моментна емоция, или за опит да ми завърти главата.
Сериозни отношения се градят във времето, след като първата вълна на влюбването премине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: eac3494a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разговор с приятел, който вижда трезво нещата и ни събужда за някои истини относно партньорката/връзката, които ние сами не виждаме. Или му се е случило нещо голямо в личен план, а ти още не си била човек, с който може да го сподели.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e457d4cd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката.

Искам да кажа, че ние се срещахме близо година преди да започнем връзка, т.е не е до секса.
Той позволяваше да прави планове смело, защото не бьхме сйвсем непознати. Но разбирам, че е немалко различно, когато опознаеш човек във връзка.
Той е човек, който има определени разбирания и конкретни очаквания..Склонна съм да мисля, че вероятно не съм ги оправдала. Но не се състоя никаква дискусия на тази тема, никакво обсъждане и т.н. Затова не мога да проумея как човек със сериозни намерения може да превключи за седмица.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa6fd1a7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Tака става като си мислиш, че познаваш някого и му вярваш на сладките приказки. Хората от години живеят заедно и пак не са застраховани от подобни "изненади". Най-вероятно е харесал друга повече от теб и същите локуми сега ги разтяга на нея. Мъжът си има някакъв "репертоар" и почти при всяка свалка дрънка едно и също след като разбере на какво "кълват" жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a3d2e61d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той си е получил своето, за какво си му повече? Не разбрахте ли, че разведен( а и не само)мъж повече никога няма да има доверие на жена? Жените станаха толкова меркантилни, че за да се върже мъжа, трябва да е или глупак, или мазохист. Затова напоследък има само връзки за чукане, но не и душевни, защото чисти души не останаха, всичко се опорочава още в детството, 12-13 годишни вече се чукат като кучки!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5dca8cf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти попита ли го защо се е развел?И за отношенията му с жена му след раздялата?Това,което чета ме навява на мисълта,че той още има чувства към жена ти.А теб те използва в опит да се излекува от тях.Дано греша,но това се случва много често.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e78dc47485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Лъгал те е най-нагло, за да влезе в леглото ти. Ясни са ми мъжете, които от самото начало на връзката градят планове и свалят звезди. Всичките са балони под налягане, изхвърлят се нарочно, за да те впечатлят, а след като си получат своето, внезапно се отдръпват без особени обяснения. Болезнено позната картинка, и мен така са ме лъгали.
Пичът случайно да е арабин, турчин, мюсюлманин?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 821aff5b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ти кажа в моя случай какво го накара да се оттегли. Говореше за пръв път за семейство, деца и тн без дори да съм се натискала за това, той сам подхвана този разговор. Само месец след това ме остави, казвайки че силно обича друга. Която друга понзнаваше от 2 месеца и малко. Иначе всичко може да в. Може да има друга, да е съжалил, да се е уплашил от твърде голямото щастие или обратното. Нека мъжете кажат, аз вече всичко очаквам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e7c41268ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   То е трябвало да ти светне лампата от самото начало. Той не ти е запомнил името и вече ти говори за деца и компромиси. Тия дето се женят и имат деца, не се случва така:
-първа среща-
М: здравей
Ж: здравей
М: знаеш ли искам 3 деца и брак, но трябват компромиси
Ж: добре
-живели дълго и щастливо 60г-
Не такива неща попринцип не се обсъждат а се случват или ако се наложи да се обсъдят се прави когато му дойде времето
Ж22

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 514143bc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен пък се е появила друга.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ebb73778df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първо - случката която описваш не е характерна за всички мъже, нито дори за повечето. Човека щом е емоционален, вероятно е и силно непостоянен в емоциите си. Най-малката дреболия може да му направи лошо впечатление и дотам. От друга страна може също така да се влюбва лесно, и съответно да променя обекта на интересите си в относително кратки срокове. Отговор за точно конкретната причина можеш да получиш само от него, но той просто не е наясно със себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker