Любов по време на Пандемия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов по време на Пандемия
преди: 4 години, 12 дни, прочетена 1521 пъти
Беше пролетта на 2020 година.. Пандемия от нов смъртоносен вирус обхвана целия свят. Беше наложена самоизолация, за да се запази здравето на човечеството.. Всеки ден нови и нови хора се бориха със заразата, някой за нещастие не успяха.. Живеем в технологично време и хората контакту Хуват чрез социални мрежи. Което до някъде спасява тежкото положение на населението, заради наложената им карантина. Карантина наложена през пролетта..
Беше вечер.. тя е омъжена, има и дете и дом и всичко, за което може да мечтае една съвременна жена. Липсваше и само любовта, онази истинската, която те изгаря, изпепелява и те кара да живеееш в свой собствен свят.. без нищо материално.. а духовно, топло и разтърсващо!
Телефона беше част от ежедневието понеже се разсейваше с приятели, чрез интернет разговори. Погледна, че има нов абонат, който иска да се свърже с нея, прие бе да се замисли.. необяснимо до днес. Започнаха разговори изцяло в хумористичен стил, обсъждане на ситуацията по света и нищо сериозно. Дни наред разговорите в интернет пространството зачестиха.. станаха по- лични, по- съкровени и истински!
Човека, който седеше пред нея я разбираше наистина, оценяваше хумора и красотата и.. в последствие на дни започнаха и разговори по телефона.
Всичко беше изумително.. те имаха техният свят.. този, за който са мечтали, жадуваха един за друг без дори все още да се бяха срещнали.. мечтаеха за това! За това когато се видят за пръв път, за първия поглед очи в очи, за първата прегръдка.. за целувката и за любовта, която беше пламнала с пълна мощ.. Пред нея седеше страха от бъдещето.. та тя е семейна и не можеше да преглътне предателството, което отправя към собственият си съпруг.. Но любовта беше заседнала като буца в гърлото и не можеше да се откаже от човека, който сякаш е нейната истинска втора половина.. мисълта за онзи, който я кара да се усмихва я задушаваше.. той бе нейния въздух, светлина и вода! Не можеха да спрат, не искаха, а и не биваше. Вече беше късно, душите им живееха една за друга и не виждаха път, по който да вървят един без друг. Жаждата за любовта, която имаха им даваше куража, въпреки измяната да продължат и да вярват, че макар и грешно да е те ще изживеят всяка секунда заедно. Чувствата ги заливаха, на повече приливи, отколкото отливи. Признаха пред себе си, че това, което имат е по- силно от всичко, за което някога са мечтали. Влюбени и изпепелени.. грешни, но чисти и не сломени.. вървяха ден, след ден по стъпките на любовта.. озаряваща пътят, листата, тревата и цветята около тях.. А все още не се бяха погледнали.. Душите им живееха в едно, сърцата им туптяха в едно.. гледаха едно небе, едни звезди и всъщност толкова близо, но реално далеч. Дали това е истинско се питате.. Истинско и неповторимо бе, ако света знаеше за тях, би им завидял, но те тихо криеха любовта си.. защото щастието обичаше тишината..
Следва продължение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: 2ada471206
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъпо.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 3b9380dd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някой не знам защо си мислят, че предателството може да изглежда красиво, че го и пишат, вместо да го скрият. Предател не може да обича, та това е самата противоположност на любовта. Истински обичащ човек по начало не може да предаде някой. Понеже любовта изчиства всеки човек изпитал я, а не може да си чист за някой и да се държиш като предател за друг. Независимо дали е било за раздел "проза" или има нотка реалност, то е наистина зле описано, а за историята на текста е ясно какво ми е мнението.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: f32962eb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Глупости на търкалета. Горкото ти семейство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: a5ecf4b0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке нещо много важно в главата ти липсва. Ти си мислиш че ще омагьосаш хората тук с твоите глупости. До кога такива тъпи истории ще се публикуват. Номер 2 ти го е казала много добре. Не те бива за смислен разказвач. Наистина нещо ти липсва в главата.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 49e1480ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предатели? Предателство ? Кой кого е предал ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: f7d7b54db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прилича ми графомански упражнения по време на пандемия. Че обещава и продължение...
В случай, че има нещо вярно, някоя недоклатена дашна булка се мъчи да представи сърбежа между краката за любов в душата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker