Защо жените на 21 век имат толкова много очаквания от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените на 21 век имат толкова много очаквания от мъжете
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2801 пъти
Та така жена съм на 26 години и въпросът ми е следният, защо жените на 21 век имат толкова много очаквания от мъжете: да бъдат млади, красиви, да ги обичат, да ги уважават, 237да имат къща, кола, да им се правят щедри подърици, мъжът до тях да се чувства длъжен да им осигури прическа, маникюр, излизания, след опреден период от време да се омъжи за тях и да имат деца, но отново мъжът да се грижи за всичко, жената да е просто мълчалив трофей, който да продължи рода?

П. С. За жалост не виждам връзки, които да са нормални, взаимността е все по-рядко явление! Вие, кога за последно засъдихте заедно цвете, разходите кучето си хванати под ръка или си сготвихте и хапнах те ЗАЕДНО?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: eac1011c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Провери какво и PESTEL в бизнес контекст. Сичко това в PESTEL рефлектира и върху хората. Не са само жините ами и мъжете бивайки афектирани и не е феномен само в България

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 174cb5ff5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същият въпрос може да се зададе и за мъжете и техните изисквания. Всеки човек иска да е обичан и уважаван от половинката, няма значение пола. Нещата ,които спомена ги правят много хора. Много двойки се хранят заедно, готвят заедно и ходят по излети и разходки. Ако намериш себеподобен човек като характер и очаквания , нещата се получават. Има ли материални подбуди- често нещата завършват зле. Има ли фалш, изневери- рано или късно се разбират и нещата приключват.
Човек си търси и намира партньор според своите разбирания за живота.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7fecf7d292
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж сега, едно е да наблюдаваш връзките отстрани друго е да разбираш хората. Всеки е индивидуален. Много жени, които не работят се чувстват щастливи, същото се отнася за съпрузите им. Нормално, жената ражда, гледа дете, поне в първите години на отглеждането си седи вкъщи. Важното е двама човека да се обичат и подкрепят Какво значение има кой ще изкарва парите? Всяко семейство си е отделен свят, едни жени работят, други не, това се отнася и за мъжете. Напълно излишна тема, абе всеки да си живее както иска. Ти гледай себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4107cd4b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А мъжете защо имат толкова много очаквания и то все нарушаващи човешките права, тоест подсъдни нагли очаквания?!! ;)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4107cd4b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   И ако си мислиш, че някой ти се върза, че си жена... ;)

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8ee3a4bfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Виж с какво ви промиват мозъците в списания от типа на Cosmopolitan, виж какви неща се популяризират във филмите и сериалите, и ще разбереш... :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 03e5e624fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами повечето нормални, обикновени жени учат, следват, работят, издържат се сами. Спортуват, грижат се за външния си вид сами. Не чакат някой да ги обгрижва, обслужва. Аз сама си поемам разходите, плащам си глезотиите и не чакам на никого. Печеля двойно повече от моя мъж - професията ми е доходна, и не мога да очаквам подобни финансови инжекции. У нас внасяме определена сума и двамата за транспортни разходи, сметки, храна, имаме сметка, в която заделяме пари за почивка, за големи покупки. Каквото ни остане спестяваме. Кой колкото може в обща сметка. Очаквам цвете за празници, защото се е сетил, подаръче, както и аз му правя подаръчета, но нужното не е подарък, а необходимост.
Имаме син, снаха и внуци. И двамата работят, помагат си в домакинството и отглеждането на децата, парите им са общи. Той ми е колега, заедно работим и печели много повече, но разпределението на средствата е съвместно. Ние купуваме повече вещи, те са минималисти.
Жените 99% не сме плеймейтки, манекенки, миски и обикновени кифли златотърсачки. Те не са стандарт в живота, а изключения.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5ef5e2a406
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Тая тема си е чиста провокация.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 37caff33c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Грешиш , на всяка и се иска все пак изброеното , но сме реалистки или харесваш кифли , всички харесваме нормални мъже .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c7ca5d0af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти колко цветя и дървета си засЪдила? И кога за последно учи родния си език? Поне спелчек програма ползвайте, че е грозно българин да не знае да пише на български.
Кога най-сетне ще се научите, че двадесетте, петдесетте, стоте души, които познавате не са ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ/МЪЖЕ? Глупаво и невярно е да се правят всякакви обобщения от сорта жените искат това, мъжете правят еди какво си. Какво те засяга теб защо жените имат такива или онакива изисквания /дори и да ги имат наистина? Прецени си ТВОИТЕ собствени изисквания към мъжа, с който искаш да бъдеш! А също и какво си готова да му дадеш в замяна? Защото и той има същото право да изисква от теб. Това е важно за успеха на собствената ти връзка, не разните философии , локуми и наплювки от анонимни хора под една тема-провокация.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 92e0660bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   В моите среди нямам приятелка, която да иска някой да я поддържа финансово и да и плаща кипренето. Нито аз самата бих се чувствала ОК с това. Иначе, да имам някакъв стандарт за мъже. Не искам да има милиони, а да не живее с мама и да се издържа сам. Не искам аз да правя всички задължения, а да може и без мен да ги прави. Искам да е инициативен, не аз да му кажа имам рожден ден купи ми това. Никога не съм имала гадже, което да му купува скъпи подаръци и нямам приятелка която непременно търси такъв мъж, Може би ти си в токсичната среда, такива момичета аз ги наричам ПЛАТЕНИ.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c535bc37e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е твоята леща през която виждаш света. Аз го виждам по друг начин, за това и животът ми не е основан на написаното от теб. Дори богати хора осъзнават, че света не е само пари, заражда се течение за това да живееш на колела и да пътуваш и това да е твоя дом. Тези жени въобще не се вписват в написаното от теб. Светът е шарен, всякакви хора и ценности, какво искаш да видиш и какво търсиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b13b4d3d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мерси на тези от вас,които са отговорили честно!На тези,които се заяждат не пишете в коментарите щом няма да напишете нещо повече от заяждане!!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 021a38eb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Защото повечето мъже главно мислят с оная си работа и само се чудят къде да си го вкарат. Поправете ме, ако греша.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1a8b733ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Изисквания, изисквания, философстване като н. 11 и накрая какво предлагате - една гола путка и то не на човека, който ви обича и се грижи за вас, а на поредния мърляч, който ви омайва със сладки приказки, за да ви вкара в леглото.
Иначе на приказки го докарате: сами се издържате, не сте златотърсачки, не ламтите за много, абе въобще смятате се за уникални, а в живота реалността е друга.
Затова за себе си намерих решение на проблема. Намерих си жена която няма никакви очаквания от живота. Много трудно беше, но се случи. Има и такива жени но са на изчезване. Те не задават излишни въпроси, не влизат в безмислени спорове. Те не правят от мухата слон, не мрънкат за глупости, а се радват на неща, които трудно могат да ги асимилират останалите празноглавки. С такава жена се живее с удоволствие. Тя без да се натрапва на мъжа си получава своето винаги и на ниво, защото е умна.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b563582073
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Виждаш това, което ти изнася и което оправдава твоята самота, но това, което виждаш, не е действителността. Имаш доста погрешни мисли за живота, като това, че ако една жена роди е мълчалив трофей. Не съди строго тези жени, които имат майчински инстинкт, който при теб в детеродна възраст липсва.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b77c597b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Заучените фрази и оправдания ,,Мъжете искат жените да са хубави и поддържани бля бля.. И трябвало господа с възможности бля бля". Това означава ли, че сте тунинговани с парите и нямате натурална красота, щото нещо не ми се връзва. Тъпи оправдания и клишенца. Грозната жена, никога няма да изглежда хубава с процедури. :) Не ми пука, че зяпате в джоба на мъжете, тъпо е как им внушавате, че са желани и стойностни, а реално са смотани повечето от избранниците ви. Това е дразнещо. Прави впечатление и на хора от други страни. Имам приятел от Москва, казва се Максим на 27.. Водих го из София по НДК, Витошка, Борисова градина, Паметник на Съветската.. И той се чудеше, как може момичетата в България да движат с такива смотаняци. И е прав

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 037d98d13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Темата е чиста провокация.
Абсолютно всеки един нормален човек очаква, че половинката му ще го обича и уважава. Някак е нормално във връзката да има любов, която да се изразява по разни начини. Напълно е естествено домашните задължения да са съгласувани и разпределени така, както и на двамата партньори им е добре. Все пак говорим за общо домакинство.
Освен това е факт, че повечето жени не са тип "трофей".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: dbd344cc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А ти кога хвана за последно учебник по български език? Срамота е млада жена да пише така неграмотно. Повечето жени не са такива като тези, които описваш. Смени си обкръжението и сама ще се убедиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fdb629c2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Аз нямам кой знае какви очаквания към мъжете. Интересува ме само човекът до мен да е красив, поддържан, интелигентен, верен, добър, свестен и с адекватни възгледи за живота и хората. Също и да е подбирал винаги с какви се събира/ляга. Нищо друго не ме вълнува. Нито пари, коли, имоти, подаръци ме впечатляват, нито нищо материално.

Ноо грешиш, авторке, че жените са тези с големите изисквания. Всъщност мъжете са тези. Искат жената да им е домашна прислужница, инкубатор, секс-робиня, винаги да се съгласява с тях и да няма мнение. Според тях, идеалната жена ходи от 8 до 5 на работа, после слугува из къщата, после децата, после пък на "принца" в леглото. Задължително трябва да прави свирки, да дава отзад, може даже и 3 с друга жена, а дали иска или не, дали и е в природата да е парцал или не, няма никакво значение. Единственото важно е да се угоди на "принца".
Между другото, горката женица с поне 12 часов работен ден (като включим всички "задължения" за деня и вечерта) трябва винаги да изглежда идеално - да ходи на фризьор, маникюр, козметик, за да може "мъжът" ѝ да се хвали наляво и надясно колко красив трофей има. И за благодарност за всички жертви на жена си, ходи да и изневерява с други курви като себе си. От негова страна друго няма.

Ето затова съм тотално отвратена и погнусена от мъжете у нас - тотално извратени, неадекватни, ненормални, мързеливи, зли, използвачески настроени. На ръба съм да стана мъжемразка. Не съм го искала, неприятно ми е, но мъжете сами си създадохте такава репутация. И не казвам, че всички са така, но един много голям процент ще се припознаят в коментара ми.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6fd2a5e07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Че то останаха ли жени ?
Повечето се държат като разни шафрантии.
Да не говорим колко семейства са разплакали, колко способни хора са изместили с разни свиркаджийски истории !
Къде ги видяхте "жените" ?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: bd0b91b236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ти към твоя мъж нямаш ли очаквания да те обича и уважава? А за цветята, ние си ги купуване посадени.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c0ff7bbe29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   В каква среда се движиш? Извинявай, но явно средата ти е такава.
Да, всяка жена трябва да си знае цената и да има изисквания, но това, което си описала, да някакви кифленски истории.
А иначе при положение, че имам образование и прилична работа, нормално е да очаквам същото и от мъжа до мен. Освен това да има хигиена, да ми помага в домакинството и т.н. Другите неща като скъпи коли, подаръци и т.н. да екстри. Ако ги има, супер, ако не-заедно ще работим и ще си купим нова кола. Обаче да лежа и да чакам да ми плаща маникюра и фризьора, това е смешно! Да не кажа обидно. След толкова години учене и труд да се моля за 30 лв за фризьор, хайде де!
Ама щом на някои мацки това не им е проблем...
Само, моля, не приравнявай нормалните жени към описаните от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9645960dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Престанете да налагате подобни глупави клишета. Има една част от жените, които си търсят парите, колата и тн и в Средновековието ги е имало и сега ги има, и винаги ще ги има, но това няма как да е масов модел, защото богати в България едва ли са повече от 1%, тоест всяка една жена има избор дали ще влезне във въпросния 1% или ще си намери нормален/беден мъж. Пък и сами разбирате, че един много богат мъж много добре знае че момиче Х е при него заради парите му, като и омръзне-следващата и така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 92e0660bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   От номер 11 към номер 15 - а ти какво предлагаш освен един чеп, който може и да ни го използваш както трябва? *с извинение
Номер 20 много добре е писала мъже, като теб. Мъже които гледат само на тях да им е добре, гледат само техния кеф. Аз ако имам изисквания, то значи ти нямаш какво да предложиш на жена си и за това си хванал някоя отчаяна девойка без никакви очаквания.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c6c200c2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ех 25. Веднага даде характеристика без да познаваш човека. Разбрахме, че имаш изисквания, но само едно не написа - ти какво предлагаш?
Да не би тялото ти да е на Богиня.
Да не би умът ти да е като бръснач.
Да не би да си моногамна.
Да не би в секса да си тигрица.
Да не би доходите ти да са 10 бона.
Да не би да знаеш 2 и 200.
Да не би да си полиглот.
Да не би да притежаваш уникални знания и умения.
Такива като тебе съм ги минал и подминал. Те или са разведени с по едно дете или останаха сами. Освен да плюят по мъжете друга работа нямат.
А тази "отчаяната" ми роди три деца, като последните са близнаци. Висока е 1. 70 и тежи 65 г. От 14 годишна гледа майка инвалид с отрязани два крака и по-малката си с две години сестра. Баща и загива в автомобилна катастрофа. На малкия и пръст не можеш да стъпиш нито по разбирания за живота и семейството, нито по разум, нито по търпение, нито по интелект.
Хайде със здраве

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d3814065b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Отново тема, която цели предизвикване на ненавист. Има най-различни хора. Ако някой ми беше казал преди 2 години, че приятелят ми, който изневеряваше тогава с която му падне, и не се интересуваше да засАди каквото и да е заедно с мен, днес ще грижовен и любящ баща, който посвещава времето си изцяло на семейството, само щях да се изсмея грозно и нагло. Е, хората са пъстри и различни и това му е хубавото на живота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ef693e34ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Жените на 21 век гледат много погрешни филми и четат измислени списания, като Cosmopolitan.
Жените на 21 век са на път да се превърнат в психо-морални пропаднячки и тотални дегенерати.
Все по-често виждам млади момичета-тауирани овце приличащи на бивши затворнички лесбиики.
Маникюри с по 7 цвята кич до безобразие и цигания до дупка.
Това ако не е форма на дивашки материализъм здраве му кажи, оставяики на страна другото споменато в темата.
Тука чета и умирам от смях как се изтъкват какви кариери направили и какви хилядарки печелили.
То това българката е двигател и турбогенератор на държавната икономика.
Може би за това сме наи-развитата и икономически силна страна в Европа.
Нямам нищо против да се омъжват и събират по сметка и да раждат, а после да се развеждат и да страдат.
Все пак популацията трябва да има някаква въпреки че...
Като един обикновен наблюдател мога да кажа само, че предстоят мрачни и несигурни години, а това ще е в тотален разрез и шок с вече сформирания сбъркан женски светоглед.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 26864e7464
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Не си жена, не ни слъгвай. :)

И не жените са тези с много изисквания, а мъжете. Но проблемът не е, че изискванията им са много, а че са неадекватни. Жената да дава отзад, да прави свирки, да слугува на мъжа, на къщата, на децата, да ходи и на работа, между другото и да намира време за фризьор, маникюр, козметик, да спортува, да няма право на мнение, да не изневерява (ама мъжът да изневерява)... и тн и тн... До безкрай мъжки неадекватности и простотии. После се чудят защо никоя не им обръща внимание и всяка втора (поне) българка си търси мъж в чужбина. Вината е у мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: f9f6e4c877
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   29, така е, и все пак ги прави същите неща, като покупко-продажба се получава, ама с мъж от чужбина. Мъжете от чужбина се хвалят много със сексуалните си преживявания. И са големи фенове на българката.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 68e3d9a428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   И мъже и жени са изпаднали в масова психоза и нервно лингвистично програмиране от глобален мащаб. Останали са шепа хора, които все още имат мисъл в главата си. И е факт, че има и жени представители на тази група хора. Нека да кажем че са около 1%.
Масата жени обаче или са потенциални затлъстели лекички, домакини, с ютуб каналите за готвене на картофени пюрета за малки деца. Или са самотни майки, с бройка от 100ина мъже преди да ударят 25. Третия, по- рядък вариант са онези, които пишат в раздела за изневери, че са осъзнати 40годишни хубавици, изпуснали много в живота, търсещи тръпката и пеперудите, които съпруга им отдавна не им дава.

Ония 1% са в манастирите(или подобно) и търсят нещо, което някак убягва в повечето хора. И то няма нищо общо, нито с брака, нито с кариерата, нито с раждането на деца, нито с каквито и да е емоции от битов характер.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 31f7ac3193
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторке, ако си жена, струва ми се трябва да поработиш малко върху себе си и самочувствието си, защото явно не вярваш, че заслужваш да бъдеш третирана добре и грижовен мъж до себе си. Мислейки така си вкарваш автогол, повярвай ми. Жена на 29 години съм, щастливо омъжена, за съжаление все още без деца. Уважавам мъжа си и се грижа за него, както и той за мен. Готвя, поддържам и къщата, освен това имам и работа и се грижа и за своя външен вид. Мъжът ми е добре финансово и разбира се щом има възможност и любов към мен ми осигурява нещата, които си изброила. А защо и не? Аз преди да го срещна съм учила, работила, и така или иначе сама съм си осигурявала някои неща, така че не съм една от тези, които си мислят че мъжът им е длъжен, но аз съм имала някакъв стандарт преди да го срещна. Това, че сме се срещнали, обикнали и той има възможности, проблем ли е? Много ясно, че ще се грижи за мен и ще иска да има една поддържана, щастлива жена до себе си, така както и аз мисля за него и да се грижа за него. Само, че разликата е, че аз го получавам защото си го позволявам, защото вярвам, че го заслужавам. Давам, но и изисквам точно защото давам и не ме мързи да се развивам като личност и жена и през ум не ми е минавало да не съм му вярна :) Когато сама се цениш и най-важното- имаш покритие, мъжете го усещат и се държат с теб реципрочно. Ако имаш покритие, обаче не се цениш и вярваш, че не заслужаваш, същото отношение ще срещнеш- ще те използват, без анганжименти, а ти само ще се раздаваш и физически и емоционално, без те да се раздават за теб и това ще доведе само до чувство за непълноценност и празнота. Да не споменавам, че по този начин ставаш и лесна плячка на някой женен господин, защото само жени, които не вярват, че заслужават всичко, а някакви огризки, биха могли да попаднат в тъжното положение на любовница.
Ако разсъждаваш така, то значи не вярваш че си ценна и че заслужаваш добро отношение и грижа, а по този начин сама си вредиш. Защото утре когато те срещне някой мъж, той ще си каже "Тази няма изисквания за бъдеще и добро държание, сама не си вярва, че заслужава такова, тогава за какво да и го давам и да се раздавам. Ако сама вярва, че е жена 2ро качество, най-вероятно наистина е такава", и започва се държи по дадения начин и най-вероятно да те използва за секс и емоции и до там.
Не знам защо имам чувството, че това е написано от необвързана жена или такава, която е използвана само за секс, която също така има приятелки около себе си, които получават цялото това обгрижване и понеже тя не съумява да изгради такова отношение на срещуположния пол към себе си, храни жените, които го умееме :) А защо да не е написано и от някоя озлобена любовница?
Авторке, виж, и аз преди, когато бях по-малка разсъждавах като теб и си мислех, че ако сама осигурявам всичко и не изисквам нищо от човека, за които се раздавам, това е героинско. Няма нищо героинско, а сами се прецакваме и тук не говоря за това, че си "прецакана" да не получаваш от него, колкото за самото отношение. Когато нямаш самочувствие и мислиш, че не заслужаваш и че всичко сама трябва да правиш, тогава и отношението към тебе ще е по-зле

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker