Мисля, че ми изнверява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че ми изнверява
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1692 пъти
Здравейте! Приятелят ми от известно време се държи странно, хващам го в социалните мрежи на линия по нощите -4-5 сутринта като казва че е спял, пслед две седмици такива изказвания от негова страна реших да му проверя телефона. По принцип не обичам такива неща но нещата които ми казваха и се оправдаваше не се връзваха, та реих да го направя. Видях че преди 2 седмици в писал на някакво момиче “здравей” но не е получил отговор. Отделно видях чата с една негова колежка-беше изтрит, незнайно защо, а знам че са поддържали комуникация и преди. И отдолу имаше едно ненно съобщение “донеси ми часовника”. Бях в шок- как нейния часовник ще се е озовал у него, няма друг вариант освен да са спали заедно, прехвърлих няколко въображаеми варианта, но просто не се връзват. Не дъм му казвала нищо, не знам как да постъпя, защото реално ако попитам ще се издам че съм проверявала телефон, но аз какво да направя като имах съмнения и май оскователни. Кажете как да постъпя? Да изчакам още време и да видя кк се държи, или да призная какво съм открила? Само да вметна че аз съм на 21 а той на 22, работим и сме самостоятелни. Благодаря предварително за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: e15581ccf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако историята е реална със сигурност ти изневерява, но все пак трябва да си на 100% сигурна. После всичко зависи от тебе, аз бих му била шута(:

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 31b8dafc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не питай и не прави сцени, защото веднага ще обърне нещата така, че ти да излезеш виновната и маниачка, защото си му пипала телефона. По-добре го наблюдавай, сам ще се издаде, ако върши нещо нередно, бави се след работа, изведнъж започне много да излиза с приятели.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4165b470b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О, не е познал, определено има нещо. Аз бих си направила профил и бих му писала да го видя хубосника... Опитай да си инсталираш вайбъра му на твоя телефон или на компютър и следи там какво се случва, също кликни да създава копие на чата към пощата ти, за да имаш инфото ако го изтрие...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1b3047fd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Донеси ми часовника - не ми звучи като правихме кекс.
Прибързваш и си вреш носът където нне трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8115692b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом крие нещо такова, със сигурност не е за да ти поднесе приятна изненада. Да не говорим че лъжи по принцип не трябва да присъстват в една връзка. Дори да не е преспал с някоя, не е защото не се е опитал.
Прави си сметка дали все още искаш да бъдеш с този човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1c0047e82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещата са ясни, няма.какво да го питаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1d053a95b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В днешно време няма мъж, който да не клеца и друга... Свиквай, защото мъжете в БГ са водени САМО и единствено от нагона за савокупляването !
В моята компания шефа е женен и има деца, НО това не му пречи да си урежда оргийки със служителки, значително по-млади (направо деца) от него...
Явно в БГ е така... Не знам вече !!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 45375b9db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много е гадно да видиш нещо, което да те накара да се съмняваш, но пък и да не показва ясно какво се случва. Според мен, ако сега го питаш, той само ще отрича и ти ще се объркаш още повече, така че изчакай да видиш няма ли да има по-явна издънка. Вариант е и направо да скъсаш с него.
Успех, ще следя темата!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9b89197a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Заедно ли живеете? На твое място щях да поизчакам, да проверя пак телефона. Ако открия пряко доказателство, снимам с моя телефон, защото сигурно ще изтрие чата и искам обяснение. Ако е колежка, може тя да си е забравила часовника в работата. Говори с някакви момичета, не е задължително това да е изневяра. Има една приказка - ако обичаш човека до теб, пусни го на свобода. Ако те обича, ще се върне при теб. Във връзката си съм дала тотална свобода на човека до мен - той има фейсбук, аз не. Преди проверявах, тайно, нищо нямаше. Сигурна съм, че не ми изневерява. Но изневяра може да има дори да го държиш изкъсо човека. Не му забранявам да си говори с жени, нищо. Той ако ме обича достатъчно, няма да изневерява. Предлагам ти така да подходиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c80ce1fbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че е бил на линия в социалните мрежи 4-5 сутринта не означава, че наистина е било така, възможно е чаосвете да се разминават, при мен така се получава.
Щом си имала свободен достъп до телефона му и той не го е взел при себе си/скрил, или щом не е изтрил съобщенията то може да се притесняваш излишно. Човек, който крие нещо и неиска да се разбере то той ще изтрие абсолютно всичко, така че да не го разкрият. Това с часовника е малко наистина странно, но да предположим че са се видяли някъде, то ти няма как да не си разбрала според мен, ако живеете заедно и да си го усетила дори интимно.
Според мен бъди открита към човека до себе си, от истината по-добро няма. Няма смисъл да се лъжете, той тебе че няма нищо и ти него че не знаеш нищо. Кажи си всичко в прав текст и ще получиш отговорите според мен направо. Странното му отношение може да е и поради тази причина, че може да са се видяли и той да не ти е казал и сега да се чуди как да ти признае, но другото здравей което той е написал на друга девойка е малко съмнително, мъж който има човек до себе си според мен не трябва да търси друго женско внимание, особено ако ти му даваш всичко от което има нужда, та то нали затова все пак сте заедно... говори направо, сподели му какво мислиш ти и какво си видяла, обясни му че ако има нещо е най-добре да ти каже всичко още сега, защото лъжата ще излезне наяве, ако все пак има такава. Казвам го от личен опит. Поговорете! Късмет!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2776974588
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте! Искам да попитма номер 3, как е възможно да инсталирам неговия вайбър на мов телефон, и няма ли да му пеатят имейл че стм влязла с друго устройство в профила му и така да се усети? Също не знаех и за опцията да се записват чатовете към имейла. Иначе засрга аз също реших да изчакам 2-3 седмици да видя как ще се развият нещата и пак ако тряба да проверя телефона. Сега се случи ткаа че сме в различни градове и чак след 2-3 седмици ще се върна при него, та затова чак тогава ще имам възможност да проверя телефона. Иначе откакто е станало това , забелязвам че всяка вечер вече 5та поредна е до късно на линия, не знам аз ли вече си втълпявам , но досега това не се е случвало и дъмненията още повече нарастват, но не мисля да вдигам никакви панаири защото най-много ще изкара мен виновна че съм ровила. Вие как бихте постъпили в тази ситуация ?

От авторката

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d8462d658e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "не мисля да вдигам никакви панаири защото най-много ще изкара мен виновна че съм ровила."

Виж, дори и със 200 жени да ти е изневерил, ти СИ ВИНОВНА за ровенето.
Съжалявам, но това е факт.

"Вие как бихте постъпили в тази ситуация ?"

С пълни самопризнания, поднасяйки извинения и надявакй се, че няма да е краят на тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c80ce1fbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пак от номер 10, следя темата ти. Няма как да излезнеш виновна в никакъв случай, защото ти няма да казваш че си погледнала веднъж в телефона му. Аз мисля че да го следиш по имейл, вайбър и ум. Е супер унизително за жената все едно му ходиш по свирката и го следиш което той няма да удобри най-вече, тва ще се превърне в мания. Да споделиш какво мислиш и рациално, като големи хора да помислите и да решите дали всичко е наред или не, според мен е най-удачното решение. РОРО

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ce98ac816d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз също съм проверявала телефона на бившия. Той правеше многп съмнителни неща и усещах, че ме лъже. Затова реших да го проверя. Видях, че си беше писал с едно момиче и аз полудях. Не знаех как да постъпя, защото ако го бях питала щеше да ме пита от къде знам, затова реших да се направя на луда и да кажа, че някой ми е казал. Но понеже нямаме общи познати той не се върза и ме притисна да му кажа. Аз си признах и той взе да ме упреква да ми се кара, да ме убеждава, че съм направила нещо многооо лошо. Почувства се много виновна и реших да не ровя повече. Така минаха 4-5 месеца и той пак започна да става странен казва ми някои неща които просто не се връзват. За това реших пак да го проверя и просто не вярвах на очите си какво виждам. Не си пишеше само с една, а с многоо. С едната дори си пращаха голи снимки, снимки направо на интимните си части. Бях потресена. Беше се срещал с момичета, дори едната я беше канил вкъщи наглеца. И имаше чатс едно момиче, което не му отговаря само а той си води монолог. Тя му пише пречиш ми не ми пиши и той продължава. Като разбрах с какъв психопат живея, директно си събрах багажа, блокирах го от всякъде, без да му искам обяснение и до повече не го видях и не искам да го виждам.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d4e48a4c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако някоя ми врътне нещата като предложението на номер 3 , ще я изритам и ще оповестя в социалните мрежи, че ме е заразила с венерическа болест. Ще види ново гадже на куково лято.
Колкото до авторката - пак правиш нещата по женски - хем не ти се иска да го изпуснеш, хем търсиш уверение тук , че си постъпила добре, а отбягваш най- простото решение - сядаш и му казваш притесненията си, и какво мислиш да правиш по-нататък, той да е наясно с последствията от действията си. Както и ти трябва да си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker