Търся си асексуален приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся си асексуален приятел
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 4574 пъти
Привет, ще опитам да бъда максимално кратка.

За съжаление, темата е абсолютно истинска. Моля, за сериозни и адекватни коментари.

Родена съм в извратено семейство, което не заслужава да има деца. Без да изпадам в подробности, ще кажа, че бях обект на физически, психически и сексуален тормоз от страна на родителите си, особено баща ми. Секс не е имало, но преживях наистина ужасяващи, мъчителни и срамни моменти. Толкова срамни, че не се осмелявам да споделя дори анонимно.
Всичко това в продължение на 16 безкрайни години...

Днес, почти 7 години по-късно, ни най-малко не съм се възстановила психически. По едно време бях изпаднала в изключително тежка депресия, пих антидепресанти (които само усложниха положението ми, четох книги за това как да се справя с тежестта на миналото), гледах видеа и абсолютно нищо не ми помогна, дори минимално. Примирих се, че никога няма да бъда нормален човек.

А сега по същество. Изпитвам нечовешка, неизмерима погнуса към мъжете. И не толкова към телата им, колкото към същността, душите им. Само като си помисля какви неща им се въртят в главите, приисква ми се да повърна. Като отворя социалните мрежи - навсякъде порнография, пълно с картинки на жени на каишки, хванати за косата, на колене и т. н. Всеки път като видя нещо такова, ставам една идея още по-голяма мъжемразка. Махам от приятели, блокирам и повече не ме интересуват. Въобще мъжете явно имат много, много, много грешна представа за женската сексуалност, или просто показват за какво си мечтаят? Такива "мъже", не, благодаря! По-добре да умра сама.

Въпреки всичко, не съм загубила разсъдъка си, или поне не съвсем. Мога да се влюбвам, да обичам, и то много. Мога да направя за любимия си всичко, бих си дала живота дори. Само да поиска. Но единственото нещо, което никога не бих позволила, е да ме правят на парцал в леглото, извън него - също. Тоест няма как да съм нечия секс-робиня, да се правя на ***** и да се съгласявам с всичко. Това е абсолютно невъзможно. Ако някой поиска това от мен, на секундата ще забравя колко го обичам и ще се изпаря. И понеже знам колко много мъже си мечтаят за извращения, колко много им се прави секс, какъв ли не... по вече изяснени причини си търся асексуален партньор или поне с много ниско либидо и да е нормален, НЕизвратен. Да се обичаме, подкрепяме във всичко, да си говорим на всякакви теми, да се прегръщаме, целуваме...
Държа да уточня, че пари, коли, имоти, не ме вълнуват по никакъв начин. Интересува ме само мъжът да е красив - и отвътре, и отвън.
Наясно съм и че да си намеря такъв, да си паснем и да се харесаме взаимно е трудно, затова пиша тук, с цел отговори на някои мои въпроси :

1. Къде да потърся такъв човек? Има ли някакви общества, например, където се събират, или поне си пишат, за да се подкрепят един друг. Като че ли такива мъже се срамуват от това, че са асексуални, а не трябва!

2. Наистина ли са толкова малко на брой, или крият?

3. Добронамерена съм, затова, споделете, ако знаете нещо, моля.


Интересува ме единствено възрастова категория 23-29 години. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: ecf9db4b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти за това, което си изпитала. Но това че баща ти е бил животно, не значи че всички мъже сме такива. Аз от доста време си търся нормално момиче, което да не е като другите. Самият аз съм много чувствителен, но и грижовен и обичлив. Харесвам нежния секс с обичания човек, в никакъв случай не бих искал да унижавам момичето или да я карам да се чувства робиня. Не само в секса, а в живота въобще. Сигурно си доста далеч, иначе можеше и да помоля за среща...понякога странните хора са тези с най-красиви души. :) Мога само да ти пожелая да намериш някой, който да те обича истински и да излекуваш раните от миналото.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6011f12050
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка преди да търсиш каквото и да било отдели си пори и тръгни наистина при добър психолог. Ти си обременена и дори да има свестен мъж пред теб, ти го приемаш като чудовище. Опита ти пжзмитя реалността. Моя приятелка минала през такова нещо, идва сега осъзна, че трябва да се махне от семейството си, да живее отделно. За съжаление за тея всички мъже са, и почна потока от обиди и квалификации подобни на твоите. А това е илюзия. Това, че някоя се е снимала с каишка назначи, че и робиня или нещастна. Тя го прави доброволно, но твоите възприятия са такива. В секса няма нищо лошо, напротив прекрасно е, но с подходящия човек. Наистина потърси помощ, ще видиш живота с други очи, мъжете също. Гледах Кобилкина, която разказваше за някаква жена с проблеми, която и предлага да наблюдават случайно минаващите мъже и с колко от тях би правила секс. Накрая всяка от двете казала колко мъже е харесала. Въпросната жена "видяла" мисля, че едва двама бяха, а Кобилкина видяла значително повече симпатични мъже. Кой има по-трезва преценка? Въпроса е какво виждаш. Лекувай проблемите си, а не затъвай още повече.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 50ac9df633
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   И след като връзката ти ще е "асексуална" - намери си приятелка, защо ти е точно приятел?

А иначе за мъжете и за това какви работи им се въртели из главите - я се огледай около тебе. Тези милиони и милиарди хора, всичките, до един, са се появили на този свят чрез СЕКС, не чрез деление... Освен това не на всеки животът и мислите му се въртят около секса. Има професори, лекари, спортисти, които и да искат обикновено са ангажирани с друго и почти не им остава време да мислят за секс.

И въобще - ти сериозно ли? Ако имаш психически проблеми и отклонения - лекувай се, вместо да си измисляш глупост! Асексуален приятел си търсела... И за какво ти е?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a06aff2eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, нали си видяла и разбрала кое е лошото за едно семейство и най-вече за детето. Точно ти трябва да създадеш нов човек и да се постараеш той да има това, което ти не си имала.
Това е моята философия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 902cdcfe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Търсиш меко казано противоречиви неща. Красивите мъже обикновено привличат интереса на жените, съответно либидото им няма как да остане ниско. По-скоро снижи критериите за външния вид малко, на някой нормално изглеждащ мъж и може да ти се получат нещата.
Иначе има разни социални мрежи за асексуални. Може там да откриеш нещо, но като състояние самата асексуалност не е много разпространено, тъй че пак може да се окаже трудна задача.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3df816d50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ами трябва да си намериш някой, като мен ем изглеждам мн добре, ем хич не ми и дреме вече нито за жени, нито за секс, нито за нищо ама то от там е цялото нещо, че не ме интересува и никой, щото съм студен човек и мн труден характер. А и като цяло не ми се занимава да имам човек до мен, човечната ми страна иска да си имам приятелка, но съм егоист и не ми пука особено за никой дори за близки и роднини, та такава личност изобщо няма да ти допадне, и това го казвам от гледната точка, че е имало жени дето са откачали по мен, една ако и бях казал, айде и щеше да ми скочи на оная работа, така и не направих нищо щото не ми пука, определено не го е очаквала, както и други, но това е мен човешките отношения не ме интересуват, нито хората, нито секса, нито парите им даже ме дразнят, като цяло съм социопат и даже се и радвам, щото хората са досадни.

Но определено едно нещо ми е направило впечатление, как хората навсякъде секс и ебане им е в главата, независимо за кой става дума, мъже, жени, млади, средни, по стари, чак ме отвращават...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8d70b973f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хем асексуален, хем пък ще живее с жена и ще се прегръща и целува с нея? Това ми прилича на нещо като дървено желязо.
Авторке, ако намериш такъв индивид, пиши, че направо ми стана интересно. И дружество да имат? Някакво общество на анонимните асексуални и импотенти? Едва ли. За криенето- не знам някой да се афиширал с гордост като такъв, крият се значи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4ff13bc7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Това ще е егати скучната връзка, предполагам и ти си скучна.
Имах такава приятелка, не и се правеше много секс, но във всичко друго беше ок, но просто беше скучен и праволинеен човек, загубих някъде 5-6 г. с него и просто си тръгнах един ден, защото ми се живееше още. И сега поддържам контакт с нея и си е все същата след 10 г.

Извратените неща в секса, според мен, са си в реда на нещата и няма нищо сбъркано. Преди година имах приятелка, с 10г. по-млада от мен и тя беше точно обратното - напълно нелогична, неправолинейна и всичко в живота и беше пълна каша и нищо не беше наред, но с нея се чувствах толкова жив и се върнах направо в буйните ми юношески години, когато не мислех за нищо, бях безразсъден и това време ми липсва адски много, защото сега съм на 35 и съм започнал да мисля рационално, а не емоционално.
Но какъв секс правеше това момиче, не е истина, камшици, вибратори, въжета, куки, абе луда работа, даваше всичко и навсякъде, роли, игри и т.н. по цели нощи всеки ден в седмицата. Аз също имам своите фетиши и тя се подчиняваше на всчико, което искам с голямо желание. Освен всичко беше луда купонджийка, спонтанна, обичаше пътуванията и живееше за мига в един вечен купон, придружен с алкохол и леки наркотици, множество мъже, афери и всякакви преживявания - пълна каша с една дума.
Но пак в един момент не издържах на бесния ритъм и се разделихме с епичен скандал, но пак си поддържаме контакт, а тя си продължава в същия ритъм.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ced6007f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   "Въобще мъжете явно имат много, много, много грешна представа за женската сексуалност"

Това което описваш, говори че и ти имаш и много, много, много грешна представа за женската сексуалност... Самият факт че тази част от човешката сексуалност (садо-мазо, която между другото е споделена от двата пола) ти се набива толкова на очи, потвърждава това които и ти пишеш - че не си преодоляла детството си. И да си говорим честно - няма и да го преодолееш. Такива неща не се забравят... Животът няма хепи енд. От лъжата повече боли, повярвай ми...

Иначе що се касае до реалната мъжка сексуалност (не снимките от интернет), повечето мъже, особено след 30, им трябват 5 минути полу-споделена "любов", и общо взето са доволни. Реално, повечето жени остават незадоволени сексуално, защото живеят с фантазиите от филмите и женските списания. Всъщност една жена омръзва сексуално на мъжа за няколко месеца (което за повечето мъже не е чак такъв проблем). Такава ни е биологията (освен ако не са извратени). Но за жените е друго, емоция, около която им се върти живота, и подобни нормални, неизвратени мъже, като цяло остават захвърлени като "безинтересни". Така че всъщно не, подобни мъже не са "редки", можеш да ги откриеш навсякъде. Повечето днешни жени търсят точно обратните - извратени, и това до голяма степен се популяризира от цялата ни култура, не просто от подобни мъже (които са реално малцинството).

Сега, като се интересуваш и от мъже под 30, сори, но повечето ги бие все още здраво хормона, и търсят здравословни жени с които да го удовлетворят. Ти не си такава. Ако искаш да избегнеш неприятни ситуации, трудно ще е на тази възраст, дори да им обясниш положението. Ако един мъж те харесва, да, би казал всичко което очакваш, само и само да спи с теб. Съзнателност, ако се появи изобщо, е на по-други години. Сексуалността е супер важна докато си млад, естествено за да се правят деца и да се репродуцира човешкият род, инстинкт. Да си говорим често - НИКОЙ не се интересува от теб като личност на тези години. Всичко е до намирането на подходящ сексуален партньор. Такива са всички животни, включително и човекът. С времето тази програма поотслабва. Ако наистина тогава все още търсиш парньор който не се върти около секса, може и да го откриеш... Но на 23, няма що да се лъжем - няма как да стане, особено с типичните ти безкрайни женски претенции. Ходи, говори с психолог, не се съмнявай че тези проблеми ще ти предопределят живота. Ако имаш шанс да водиш "нормален живот", пробвай. Моите родители също прецакаха животът ми ("нищо" в сравнение с това споделяш), но и аз нито искам деца, нито животът ми да се върти около секса. Това обаче те прави аутсайдер, защото човекшкият живот в крайна сметка се върти около секс, деца и т.н. Няма как един млад, здрав, красив мъж да се хване с жена която не може да му задуволи сексуалните фантазии и направи евентуално деца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c6f997d447
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напротив 5, колкото са по-обикновени и към грозновати, толкова са по-извратени, защото са по-комплексирани.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c6f997d447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Искам да кажа нещо и на 6: човек, ти може да се мислиш, че си студен човек и социопат, но звучиш като 100 пъти по-разбран и човечен от повечето коментирали дотук.

Желая успех и щастие на авторката.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ab087dcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно не всички са еволюирали в духовен план и примитивното у вас надделява. Много ми е жал за мъжете, писали по-горе, наистина.

Авторке, трябва ти мъж като мен - на 26 съм, висок 207 см, в лице също смея да кажа, че съм красив, (винаги има голямо женско внимание към мен), строен, тренирам, завършил съм МИО и работя по специалността си, имам добри доходи, но ти спомена, че парите не те интересуват и това допълнително те издига в очите ми.
Колко жалко, че не мога да се свържа с теб...

През целия си живот съм правил секс точно 3 пъти. Първият ми път беше 19 години с едно момиче на 16. Опитах от чисто любопитство. Беше хубаво преживяване, но не ми липсваше.
С въпросното момиче бяхме заедно 3 години и половина. Тя също не беше особено сексуална и се разбирахме прекрасно. Никога не сме си изневерявали. Доверието в асексуални връзки е безкрайно, защото го няма страхът от изневери.

Втората ми приятелка беше от Тиндър. Директно в описанието написах, че си търся асексуална и тя ми писа първа. Тогава бях на 24, а тя на 19. Беше супер мило момиченце, но възгледите ни за живота бяха твърде различни и това ни раздели. И с двете ми приятелки сме се прегръщали и целували много, ама наистина много. Харесваше ми и на мен, и на тях. Връзките ни бяха страхотни, но не си паснахме в други аспекти. Първата я обичах безумно, с втората се разделихме сравнително бързо.
(За невежите, които са се изсрали по-горе, уточнявам, че това се нарича романтична асексуалност. Човек изпитва нужда от ласки, любов, подкрепа и всичко останало в една връзка, с изключение на секса. И това е съвсем нормално явление, милиони хора по света сме асексуални и си живеем супер. Не сме роби на половите си органи и нагона. :)

Имам двама приятели, които са на същото мнение за секса - единият пробвал веднъж, другият се мъчил няколко пъти насила и се отказал, така че авторке, можеш да си намериш приятел преспокойно. Има достатъчно хубави мъже и асексуални, които на драго сърце бихме се запознали с теб. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1e937b0d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   ''Изпитвам неизмерима, нечовешка погнуса към мъжете''. Мога да се влюбвам, да обичам, и то много.'' В какво, в кучета, котки...? Някой пак ни взема за канарчета май.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ab087dcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Номер 8, ти си егати скучният тип, щом смяташ, че сексът може да ти разведри живота. Капацитетът ти не стига ли да се сетиш за друго? Явно не, щом отдаваш значение на възможно най-нисшите "страсти". Освен това авторката иска мнения на мъже ДО 29, а не НАД 29. Сигурно ти е било трудно да пропуснеш да се изсереш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a9b6c63b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Добре, миличка, ако искаш ми отговори, както прецениш. Как премина това предписване на антидепресанти? Какъв точно специалист ти ги предписа? Той не ти ли обясни, че депресията е следствие от детски травми, че е симптом и имаш нужда от дълготрайна и редовна терапия? Какво точно четеш за миналото? Чела ли си конкретно какво се случва с преживелите сексуално насилие, как им се отразява като възрастни, мисълта ми е, сериозна литература ли четеш, или женски сайтове?
Такава травма, обуславя съществуването ни, не просто сексуалността, изобщо цялото отношение към самите нас. Много е важно да работиш върху освобождаването си. Физическото насилие в детството кара човек да се отрече от тялото и той не е адекватен с реалността. Някои приемат тялото за предмет и страдат от хранителни разстройства, други се обезобразяват, трети не знаят колко могат да работят и се пренасилват, контузват се често, просто не знаят колко могат да повдигнат, колко да прескочат, все едно са на гости в това тяло. Адреналиновите джънкита, например имат такова диссоцииране с тялото. Човек порастнал с насилие може да прекалява с грижата, или да я отхвърли, при всички случаи трудно кореспондира с организма си и е много по-предразположен към автоимунни и хронични заболявания.
И това е само във физически план, а отражението на преживяванията са на всички нива.
Със сигурност има групи за подкрепа, но те не се афишират. Ако се свържеш с терапевт, сигурно ще знае.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0d95209862
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Разбира се,че има добри и стойностни мъже.Трудно ти е да повярваш,но да-има.А ако имаш шанса да откриеш такъв и да се влюбиш последното нещо,което ще искаш е да е асексуален.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 661edaed32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Правиш си регистрация в някой сайт и избираш такъв който не говори за секс в чата. Излизате и се опознавате.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7c99633a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   "мъжете явно имат много, много, много грешна представа за женската сексуалност". А ти твърдиш. че имаш правилна или каквато и да е представа за женската сексуалност, на която може да се закачи стойност и която не е извадена от контекст, който показва защо не трябва да се дава за пример, заради обстоятелствата, които са те сбъркали и травмирали? Айде стига дава мнения. Най-много на теб трябва да ти е ясно, че мнението ти е изкривено от това, което си преживяла. Не го забравяй и не давай мнения, защото позицията ти не е представителна и се знае поначало, че е изкривена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e1b6b3bb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Въпрос: какви страници харесваш и какви хора следваш, че "навсякъде порнография" виждаш? Харесваните неща и обикалящите познати говорят доста за човека.

Втори въпрос: трите вида тормоз и от двамата родители, но погнуса само от мъжете? Това, че другият родител също не е уважил сексулаността ти (и не само), това май под килима замина? Не видях и грам възмущение от представителите на твоя пол, които доброволно се снимат по такъв начин. Дай обяснение за това евтино лицемерие, любопитно е.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7f3ba1e690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Може и да има такива общества, за каквито си попитала, но те няма да са публично достояние. Мисля си, че е по-възможно да има психолози, които провеждат групови терапии на хора, преживели някакъв вид сексуален тормоз. А идеята за психолог въобще не е лоша в твоя случай. Когато страдаш от депресия, лекарствата помагат, но не премахват проблема. Един вид, спестяват от времето за лечение и дават добър начален старт, но изкуствен. Истинската работа е с психиката на човек, душата да кажем по-поетично.
Искам да ти кажа, че си си съставила много грешна представа за мъжете. Да, в тях има повече тестостерон, масата от тях са по-сексуални, но това не означава, че до един са извратени. Аз лично не познавам мъж, който си пада повече животно и се задоволява с насилие, принуждаване, манипулации, обиди и прочие. Сексуалните ми партньори са изключително малко, но досега винаги думата ми се е чувала, желанията и нежеланията ми са били уважавани. На мен мъж ми е казвал, че не иска да правим секс, ако на мен не ми се прави. Което е нормално, аз също не бих искала партньорът ми да спи с мен, ако днес просто не му е до това. Доколкото други жени са ми споделяли, а наистина около мен има такива, които си говорят за секс и без да си ги питал, при повечето е било същото. Тоест, към втория ти въпрос- не, нормалните мъже не са малко.
Запазила си разума си, но светогледа ти е през крива призма.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 70ac065994
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   12, всички знаем, че има асексуални мъже (и жени в това число). Работата е там, че авторката реално НЕ ЗНАЕ дали е асексуална или не. Тя просто има психологическа травма, която ѝ пречи да има нормална интимна връзка с мъж. Ти, за разлика от нея, си опитал, харесало ти е, но си осъзнал, че не ти е от първостепенно значение секса. Има огромна разлика между двете неща. Авторката има шанс да опита да има нормална интимна връзка, без това да е свързано с връзване, камшици или някакви други извращения, ако попадне на точния човек. И в този ред на мисли, според мен ѝ трябва не асексуален мъж (защото се обрича на това и тя да бъде асексуална по презумпция, без да има шанса да открие сексуалността си), а мъж, който знае как да подходи, има (така да се каже) консервативни разбирания за секса и е търпелив.
Авторке, без да нагазиш в дълбокото няма да стане. Излизаш, запознаваш се, опознаваш човека и преценяваш твоят човек ли е или не. Иначе, в разните му там сайтове ще откриеш асексуални мъже, но според мен всяка жена трябва да има шанса да открие собствената си сексуалност. Дай си го този шанс. Няма да е зле и психолог да потърсиш в тази насока.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: eac615cd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 1-Ти пък откъде знаеш,че е доста далеч?Пробвайте може да си допаднете!

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 65c3101ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Можеш да пробваш в различни сайтове, като напишеш ясно и точно каква си и какво търсиш. Определено, ще се навъдят такива, дето си мислят, че "ще те оправят", защото не си срещала "истински мъж", ама си личат много. И другото - мъж с ниско либидо, ще те чака доста повече от дургите, но после ще страда повече. Едно е, да ти откаже секс човек, с който слабо се познавате, друго е, да е някой, който се кълне в любов с теб, спи до теб и се надява, да е само с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 68bcac90e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Интересна тема. Но няма мъж който да не иска женат да е курва в леглото! Няма! Тези дето си гледала на каишки те също са го искали. Това е желание и на двете страни. Може и мен да намразиш но това е живота. Мъжете искат да е интересно и забавно в леглото.
Намери си гей!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 329134c8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   С радост бих пил по бира с теб ( ако си от София де, че нали е корона)
Иначе те разбирам, тъпа работа... ;)
Ама дреме ти - горе главата

 
  ...

...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 24d44aaa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Аз съм А-сексуален. Правя секс веднъж в месеца. И то, защото досега все да ме врънкали. Интересуват ме хиляди други неща, които са значително по- важни. Но ти имаш психични отклонения.
Не го казвам с лошо. Наистина ти съчувствам и съжалявам за това което ти се е случило. Просто гледаш на мъжете по същия начин по който си МИСЛИШ, че те те гледат. Т. е изобщо не си по различна от баща си, само че в женски род. И това си личи от изказването ти.
Истината е че мъжете които те заобикалят са тези които си мислиш че са. Накрая наистина се оказва че си заобиколена от извратеняци.
Ако наистина искаш да видиш истинската любов, започни да виждаш хубавото във всички и всичко. Няма да стане с магическа пръчка, защото травмата ти е голяма, но се лекувай. Споделяй. Тряба да се отървеш от този товар първо и после да почнеш да живееш..

Моята майка ме пребиваше от бой до 13-14 год. Всеки ден. Биеше ме с ярост. Отдавна съм й простил. Вече е на 72 и онзи ден й го казах и тя се разплак
Така че прости. Потърси живота.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 3c798f116f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Наистина това че случките от детството са ти повлияли на психиката, не означава че трябва да зачеркваш сексуалността на хората и да искаш да имаш асексуален приятел.
Всъщност, не знам дали има такива.
На всеки му идва желанието да прави секс, въпроса е човек да се сдържа и да отхвърля множеството перверзни мисли в главата които му нахлуват и рискуват да го дръпнат към лош път.

Всеки ги има, защото плътта е такава, тя има нужди. Появяват се тея желания. Просто имаш нужда не от асексуален приятел, а просто да ти се излекува психиката.

Имаш нужда от човек който да не е перверзен. Но не и асексуален.
Това всъщност те отблъсква - Перверзията в хората.

А вече думата асексуален е съвсем друга. Асексуален човек е човек с много ниско либидо и който вероятно най-много с триста зора да го накараш да правите секс 1-2 пъти в месеца, максимум 3.

Асексуалността е някакво разстройство според мен. Нещо което не е нормално човек да го има.
На теб точно обратното (както и на всеки друг) трябва ти сексуален партньор, за да може един ден да си създадете семейство. Той ако е асексуален, няма да иска, няма да може да го вдигне и т.н.

Тя психиката ти ще се излекува с времето и ще видиш как ще ти дойе нанагорно ако си си хванала вече сериозен асексуален. Едвам явно ще създадете семейство или по-скоро едвам едвам ще го подкараш с опитите за зачеване. Които вместо да са старателни и всекидневни, ще са има-няма 3-4 пъти в месеца.

Просто искаш неперверзен човек.
Защото има хора които не обичат перверзиите но са си сексуални/много сексуални.

Йо-Йо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 3db3a95f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Научи се да се изразяваш по-добре и ще получаваш по-добри отговори. Ето горе долу какво трябваше да напишеш (по мой разбирания поне):
"На 23 години съм и изпитвам огромна погнуса към доминанти,садисти и перверзници*. Бих желала да ми кажете къде мога да намеря мъж които не е такъв, приличен на вид с ниско либидо/асексуален?" 3те ти точки.
А сега да отговоря на въпроса ти по точките които те интересуват.

1. Къде да потърся такъв човек? Има ли някакви общества, например, където се събират, или поне си пишат, за да се подкрепят един друг. Като че ли такива мъже се срамуват от това, че са асексуални, а не трябва!

Списък от места където има висока концентрация на подобни типове (вие жените ги наричате мухлиовци): ИТ сферата и найстина хардкоре геймърите и колекционери (на колекционерски карти и подобни тъпотии).

2. Наистина ли са толкова малко на брой, или крият?

И двете. Едно време бях асексуален (подиграваха ми се сериозно защото много от пишлеметата от 10 до бая години намират чукането за смисъл на живота), не съм с най-високото либидо и по тема сексуални извращения влизам в границите на мазохист събмисив (демек аз ще ям боя в леглото или ще върша глупости които тя иска или неща които би трябвало да са унизителни за мен), но мога да мина и без тия неща. Това (асексуалноста и другото) са все неща за които другите мъже ти се подиграват. На 27 съм и съм девствен (мисълта беше да си намеря момиче което може би ставало за съпруга) и хора на които мечтаното гадже се е сабличало голо са ми се подигравали (може би за това че не съм изчукал гаджето).
Не бъди сигурна че искаш асексуален тип. Дядо ми заради прекаляване с брома в казармата е импотентен и баба ми (Бог да я прости) му налиташе на бой заради липса на секс в продължение на 50 години.

3. Добронамерена съм, затова, споделете, ако знаете нещо, моля.
Каза моля. Изпълних ти желанието дали сега ще оцениш загубеното ми време е друг въпрос.

*Не разбрах дали ти е проблем варианта където ти си доминанта или понагримирана, или всякакви други пози освен мисионерската.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: e524824598
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   А вие всички мъже дето пишете как искате жената всичко да ви дава и да е к*рва в леглото, вие давате ли се? С извинение, да бъдете доминирани, унижавани, чукани анално и прочие? Щото пък има извратени жени като мен със садистични, не мазохистични наклонности. Какво правим? Май вие искате интересното, ама не сте интересни. Авторката има травма, ама вие не знаете какво е сексуално насилие и как оставя белези за ЦЯЛ живот.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 4cbd4f30b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   За жалост твоите представи настина са сбъркани, както и на много други хора.
1. Кой ви излъга вас обърканите женици, че само мъжете правили жените на парцали.!?
Знаете ли колко много жени сами търсят и обичат всякакви извращения, даже много мъже са се оплаквали от извратеното женско съзнание.
Това, че ти си насилвана не значи, че жените, които си гледала на колене с каишки не го правят доброволно и не го търсят сами.
По извратено порно от лесбийското не съм гледал, (особенно с японски лесбийки) - повръщане, зверско и екстремно жестоко маструбиране, рязане с ножове и въргаляне в кръв, самозадоволяване с атрибути с размерите на конски чеп и още мн. др. , които пък не ми се иска да ги описвам даже.
2. Т. н. асексуален - не знаеш пък те с какви извращения и ултра перверзни мисли компенсират тяхната т. н. асексуалност.
Много от тях са скрити съдисти или мазохисти а някои дори потенциално опасни за жени.
3. Мъж красив отвътре и отвън на възраст 23-29.!? ( Че пък и асексуален - ай стига бе тука ме утрепа) - Ти отговаряш ли на този критерий.
Знаеш ли колко много жени търсят такива цял живот.
Доколко разказа за себе си този мъж трябва да понесе и пасивите от миналото ти заедно с твоите психични травми и да те заобича.
Виж съчувствам ти за преживяното, но света в момента не това красиво място, което всички мечтаем. Това което търсиш може да се окаже много различно от това, което очакваш.
Според мен ти си силно афектирана и объркана.
Когато нямаш контрол над съзнанието си има опасност да се подредиш по измислени идеали набуташ и в по големи неприятности.
Докато не се пребориш с демоните от миналото ти това няма да си получи.
Мисли в тази насока. Чао.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 65c3101ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Дано намериш правилния човек!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 452aa8bf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Аз съм асекс, но съм стар за теб, няма да ме харесаш, на 35 съм. :(

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d4710106cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Аз ще задам обратния въпрос от този на № 3. След като е асексуален за какво му е да се събира с жена?
Да не би като не прави секс да не може да бъде егоист, злобен, да лъже, да има всякакви недостатъци? Тя търси някакъв измислен образ, който съществува в главата и, някакъв ангел- красиво, добро и безполово същество, на чието рамо да си изплаква болките и нещастията от миналото. Защото тя самата си е останала в това минало, зациклила е там в него и не е намерила сили да го преодолее и да продължи нормално живота си. Дори и да намери така желания персонаж, нищо не гарантира, че ще е щастлива с него и ще се успокои.
Психиатър и трябва на тази жена и то добър.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 764309cbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   В чужбина, по-специално съм чел за Русия, има цяло движение на асексуалните,. Тях не ги привлича сексът като такъв и не желаят да го практикуват с други хора. Виж, дали със себе си го правят, това вече си е тяхна работа и е извън пределите на темата. Естествено е един асексуален да търси друг такъв за компания, да се разбират, общуват, подкрепят. Приликата между твоя случай и руснаците може би е в това, че и там има много битови извращения, насилие в семействата, там хората в голямото си мнозинство са доста примитивни, диви и груби. Не искам да кажа, че трябва да отидеш в Русия - напротив, сигурен съм, че и тук, у нас, има доста такива хора, и може би дори са свързани помежду си, просто трябва да ги откриеш. Съжалявам, че аз не мога да ти помогна в това, не знам къде да ги търсиш. Но ако се свържа с такова момиче, или жена, би ми било интересно да опитам, въпреки че не съм асексуамен, но бих уважавал нейното решение. Защото ще съм сигурен че няма да има изневери, това поне е добре.Освен това, границата между обикновената ласка и ласката, свързана плътска наслада, понякога е много тънка, затова нищо не се знае, ако нещата стават неусетно, без никаква принуда, с много деликатност и симпатия, то нищо чудно и ти след известно време да изпиташ удостоверението на еротичните отношения. Това е възможно, но от друга страна според мнозина сексът във връзката и в семейството неминуемо разваля в дългосрочен план контакта, това е много странно, може би затова са смятали, че това нещо е грях. Когато се намеси сексът, нещата се заплитат, усложняват, омърсяват..., почват проблемите. Има нещо такова, обективно погледнато, ако сме честни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 452aa8bf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Здравей, номер 37, авторката съм. Много благодаря за съветите и подкрепата, но не съм съгласна за едно нещо - Русия. Запозната съм доста отблизо със страната и манталитета на хората. Да, има много примитивни, които дори хора не могат да бъдат наречени, но нека не забравяме, че в страната живеят много мигранти от цяла Евразия, надявам се, знаеш кои страни влизат (и с какво се славят) в пределите на Евразийския Иконимически Съюз. Да, също и такива руснаци се срещат, но по-рядко. Иначе с огромно удоволствие бих отишла в Русия, ако ми се отдаде възможност. И там не е идеално, спор няма, но при всички случаи е поне малко по-добре от България. Лично мнение.

Силно ме "докоснаха" тези редове: "ако се свържа с такова момиче, или жена, би ми било интересно да опитам, въпреки че не съм асексуален, но бих уважавал нейното решение. Защото ще съм сигурен че няма да има изневери, това поне е добре.Освен това, границата между обикновената ласка и ласката, свързана плътска наслада, понякога е много тънка, затова нищо не се знае, ако нещата стават неусетно, без никаква принуда, с много деликатност и симпатия, то нищо чудно и ти след известно време да изпиташ удоволствието на еротичните отношения. Това е възможно..."

1. Ако решиш да "опитваш", имай предвид, че такива хора не сме за опити и за това, че ти (хипотетично) не си помислил за последствията, може да плати цената някоя като мен. Хубаво, тя няма да ти изневерява, но ти ще се справиш ли с нагонът? Той ли ще те победи или ти него? Помисли върху това.

2. Има някаква слаба възможност да поискам интимност някой ден, все плътта си иска своето, но едва ли. Дори не мога да ти опиша какви неприятни чувства изпитвам като си представя секс. Ако трябва да съм откровена, първата картинка, която изниква в съзнанието ми, е тази на родителите ми... Никога няма да забравя първият път, когато ги видях, бях на 8. Иначе винаги е имало от всичко останало, за което се сетиш, откакто се помня, все са били толкова примитивни, гнусни и егоистични. Мразя ги заради това (и не само). Иначе по време на овулация изпитвам желание, няма да крия, но не искам да го задоволявам. Тогава презирам себе си заради това желание.

3. Споделям мнението ти, че когато се появи сексът в една връзка, рано или късно нещата приключват. Виждала съм много примери.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 764309cbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   №39, благодаря ти за отговора, аз съм №37. Приятно е да прочетеш, че думите ти са докоснали някого (макар и в кавички).
Приемам твоите забележки за основателни. Експерименти с едни трайни отношения, с жив човек, понякога са безотговорно нещо. Но аз бих казал, че няма как всичко да се предвиди априори, изначално, дори в най-традиционната връзка, дори и в обикновения брак нищо не е сигурно, винаги го има елементът опит. Та, опитването, в смисъла, в който аз го употребих, е желание да хармонизираш живота си, отношенията и усещанията си с друг човек, в случая - с асексуална жена (момиче), с която вече сте си допаднали по някакви причини, с която изпитвате първоначално взаимно влечение, желание за духовна близост, да си споделяте, да се подкрепяте, зачитате чувствата на другия, приятно ви е да сте заедно, да си правите малки жестове, комплименти... Да загърбите критикарството, прекалените изисквания един към друг, а да се концентрирате върху позитивното. Пътуването един към друг е до някаква степен пътуване в неизвестното, малко риск, дори авантюра! Ако всичко е сигурно и предварително известно, няма да е интересно.
Всъщност, ако вземем коя да е любовна история, от Ромео и Жулиета, от Скарлет о Хара и Ред Бътлър, та чак до днес, то винаги, подчертавам, ВИНАГИ, най-светъл и най-трогателен е периодът на духовното влюбване, на романтиката, предшестваща плътския контакт. И винаги впоследствие за цял живот двойките си спомнят с умиление, именно това ранно, невинно, трепетно влюбване, как малко по малко са напипвали пътечката към един към друг, как са се напасвали и сближавали, как една по една са падали преградите... , а не когато са се въргаляли в чаршафите. Ето защо гледам с известна надежда на подобна връзка с асексуална жена.
Но ми е ясно, че ако тя ти е вярна, а ти правиш забежки настрани, за да си уредиш проблема, това нея няма да я устройва, това ще я наранява. Много момчета и мъже, обаче, дълго време живеят живота си без жена, дори на проститутки не ходят, но ги угнетява самотата. Така че едно приятелство и взаимна любов без секс е нещо напълно приемливо, дори в някакъв аспект за предпочитане.
Освен това, дано не те обиди това сравнение, но понякога човек е влюбен в собственото си коте повече, отколкото в съпруга или съпругата си…, та, искам да кажа, той не прави секс с котето, нали? Но го обича повече от този, с когото правят секс…
Ако пък много иска дете, мъжът може да прибегне до извънматочно зачеване, дали със сурогатна майка, или самата асексуална партньорка ще приеме повторно собствената си оплодена яйцеклетка, днес има начини. Така че не всичко е безнадеждно. Аз по принцип не приемам, че сексът е определящото. Достатъчно е да гледаш разкошния филм на Содъбърг „Секс, лъжи и видео“, където момичето се влюби в импотентен (за момента) мъж, а остави полово богато надарения си хиперсексуален съпруг…
Може да се опита и вид терапия – както мъжът да опита да е не толкова сексуален, така и жената да опита да е малко по-сексуална. Това не е съвсем невъзможно, ако се изгради лека полека на основата на желанието да направиш нещо приятно за човека до теб, да знаеш, че ще му достави удоволствие, макар и на теб да ти е безразлично. Например, жената подарява въдица на мъжа си, обаче тя ни най-малко не си пада по риболова - прави го заради него, защото й става приятно, когато чувства, че му доставя удоволствие. Мъжът пък й купува нещо, което тя обича, от което тя се интересува, но не и той. В този смисъл малко секс е като въпросната въдица. Отказваш се от егоизма, даваш нещо от себе си, за да угодиш на другия. И когато това става двустранно, не е обидно за никого.
Относно Русия - аз имах много голяма симпатия към тази страна. Бях абсолютен русофил. Обаче контактите ми с руснаци в Интернет с цел да поддържам езика, (завършил съм руска филология), тотално ме разочароваха. Сега съм на акъла на Драган Цанков: Не ви ща ни меда, ни жилото. Да не говорим, как цяла армия техни платени тролове се изсипа на клипа на нашето момиче Виктория “Tears getting sober”, (всъщност, тази песен е точно за теб – как раните зарастват и белезите се заличават… преведи си я), която имаше всички шансове да спечели Евровизията тази година, защото до последно, докато отмениха конкурса заради коронавируса, водеше в залаганията на букмейкърите, за да я плюят и тровят всячески, от завист и злоба, това беше нещо ужасяващо, безпрецедентно. Никой не прави като тях, те действат като някакви диви хуни, способни да стъпчат и най-красивото цвете, защото е конкурент... Плаща им, разбира се, Пригожин – готвачът на Путин. Много неща научих за руснаците, и все лоши.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ffc67ea64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Здравей авторке. Била съм изнасилена и знам какво ти е. Знам и за яда и психическите проблеми, заради баща ни който ни остави бях стигнала до паник атаки и исках да го изпитам и качих че е студен. Баба ми на майка майката и мама ни е изгледала, а сега като е стар иска да Ани вижда. Така че знам. Цял живот съм се чувствала като нежелана и необичайна. А съм от Смолян, не че съм асексуална, вярваща съм. Но след изнасилването съм забравила всичко. Имам приятел с шизофрения и съм с него вече две години защото ми пасва не е маняк на секс с сме буди по нощите и е добър и разбран но баща му е изрод и иска да ни раздели затова ако той не говори тази седмица с него ще съм сама. 6 мъже ми пропиляха шанса да имам деца. Аз съм странен случай, хипотетично дете, 14 г ми лекуваха ръста защото жлезите ми не работят. И съм била 1. 35 а сега съм с хормоните които приемах 1. 62. Направих ми гърди и ханш но не видяха по-важното, матка, яйчници и тръби, вагина. Те останаха неразвити. И цикъла ми е с хапчета Много трудно може да забременея, ако е ще си осиновя дете. Търся мъж който е същия както авторката го иска. Не точно асексуален, код а иска секс максимум 2 пъти в седмица. Когато правя секс после ме боли, вагината ми е с отвор макс 2 см. Ме се смейте. Много искам да си имам човека който ще готвя ще го храня, ще го обичам, дано имам късмет. Може момчето да дойде тук в Смолян и да си намери работа. Или аз да отида, примерно на морето, но да ми помогнете да си намеря работа, микробиолог съм. На 38 г, с приятна външност, с кестенява коса, нормално тяло, дълги крака, и съм разбрана. Никога не съм си разработвала клитор, вагина. Всички мъже са бърсали и е съм получавала оргазъм с мъж, а сама да. Сега искам да си купя клиторен стимулатор и вибратор колкото и да е грях вече изкуквам истинска как да се чукат като зайци а аз не. Нещастница съм. Сама не ми га да живея.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 190a4027b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Явно е вечер на тежките теми... Така и така сте изровили тая стара тема от преди 2 години, ще кажа, че като мъж ми е изключително трудно да чета за такива варварства, причинени от "мъже" на жени. Няма думи, които да оправдаят подобно зверство! Вярвам, че няма и думи, които да донесат пълна утеха.

Искам всяка от вас, която е преживяла нещо подобно, да знае, че тя не е заслужила това. Случилото ви се е поредното доказателство, че животът понякога е просто отвратителен. Всяка от вас, която още е е тук и лекува раните си, е героиня и истинско вдъхновение за останалите, показвайки ни колко силен е човешкия дух! Гордея се с вас! Продължавайте все така да не се предавате напук на ударите на съдбата!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4bf0290bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Жалко, че човекът е писал преди повече от 2г….
До н 29, написаното от теб наистина ме трогна, по редица причини!
Много бих искала да познавам човек като теб!
Ако случайно ме прочетеш, моля пиши пак тук!
Жив и здрав!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker