Какво се случва с нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва с нас?
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1204 пъти
Здравейте. Момиче на 22 години съм. Преди няколко години се запознах с едно момче в тиндър, само че тогава ми беше интересно просто да се запозная с нови хора. Излязохме, той ме хареса веднага и вечерта ми го написа. Още тогава му обясних, че нещата между нас няма се получат, но можем да бъдем приятели. Аз наистина много го харесвам като човек, страхотен е, а и е много красив, но нещо не ми достигаше. Стана му гадно, но продължихме да си излизаме като приятели. Аз започнах нова връзка, той също. Тази моя връзка приключи, започнах друга, междувременно излизахме, макар и рядко. И наистина през цялото време го виждах само като приятел. Приятелката му не ме познаваше лично, но ревнуваше много от мен, караха се. Разбирам я идеално, аз също бих реагирала по абсолютно същия начин. Приятеля ми да си излиза с някакво момиче-в моята глава разбира се тя няма да му е просто приятелка. За това я разбирам, но тогава наистина нямаше повод за ревност, ние с момчето нито сме флиртували, нито каквото и да е повече от приятелски разговори. А и на мен той ми казваше, че я обича. Просто е свободолюбив. Нещата се случиха така, че приключихме връзките си по едно и също време. Лятото започнахме да се виждаме често. Вечерта седнахме на пясъка край морето. Беше романтично-луна, звезди, летен бриз. Изведнъж започнах да го желая. Сигурно го е усетил, защото ме целуна. Целувахме се дълго време. И така няколко пъти, докато не правихме и секс. Изяснихме се, че няма да сме повече от приятели. Направихме го и втори път. Без да преувеличавам, по-добър секс не съм имала.. Това не е присъщо за мен, случва ми се за първи път и от една страна съм отвратена от себе си, а от друга страна не съжалявам. Може би добрият секс ме накара да го искам толкова много. Само че изведнъж спряхме да се виждаме. Каня го да се видим, разбираме се, после отменя уговорката. После пак го каня, отказва. Не знам какво да си мисля. До някъде се чувствам използвана, но от друга страна той не е такъв. Винаги сме били в супер отношения, за мен е прекрасен човек. Докато го правихме беше толкова внимателен, мил. Не изглеждаше все едно ме използва. Но тогава защо вече месец не сме се чували? Аз го искам отново, но ако ме потърси и се видим не бих си легнала пак с него, защото излиза, че само за това ме търси. Дайте ми съвети. Какво мислите вие? Много се надявам модераторите да качат историята ми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 24ba295e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно ти е дал урок:
Урок номер 1: много рядко се случва мъж и жена особено в тиндър, от първата среща да се влюбят, че чак до връзка. Попринцип, ако човек има сериозни намерения излиза на поне 2-3 срещи за да знае дали си заслужава.
Урок номер 2: ако си казал на някой, че сте само приятели, то нека си остане така. Щом толкова е бързал значи е искал само секс.
Просто човека е искал да бодне в хепи, и малко те е метнал на върбата.
Не си първата вероятно няма да си и последната. Просто другия път изчакай до 2рата среща поне за да си легнеш с някого, Ее само ако искаш нещата да са сериозни де.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 86e5b4070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че приказката е свършила. На теб явно ти трябва повече време да го осъзнаеш. Ако някой иска да е с теб, за връзка, за секс, за приятелство, ще намери начин да ти се обади (най-малко). Щом отказва, значи не иска да е с теб. Толкова ли е трудно за разбиране? Научи се да вярваш не на думите, а на делата. Каквото и да ти е приказвал, искал е секс (затова е бил в Тиндър), направили сте го един-два пъти, вече не му е интересно с теб, насочил се е към друга. С една дума- страхотният човек е просто една обикновена мъжка ку..а. Забрави го ,спри да се унижаваш и внимавай със следващите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: fc22e4425e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само да уточним - какво точно искаш от момчето, понеже не успях да разбера? В началото нещо "не ти е достигало", за да имате истинска връзка - окей. Оставате приятели, което също е окей (поне за теб със сигурност). После правите секс с уговорката да бъдете нищо повече от приятели. Той спира да те търси, а ти искаш контакт с него, но НЕ и да правиш секс, 'щото ще изглежда, че е само за това. Демек - не искаш връзка, не искаш секс (искаш, ама няма да правиш), искаш да сте приятели, каквито така или иначе винаги сте били, откакто се познавате... Аз лично се обърках. Може би е добре първо да уточниш пред себе си какво точно искаш от него, след което да поговорите като големи хора и всеки да прецени за себе си устройва ли го положението или не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 35d9adc214
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчето според мен винаги си е имало чувства към теб и сега те отбягва заради твоята несигурност. Не може да обясняваш на някого как не го желаеш като повече от приятел, а в следващия момент да се ч*каш с него — непоследователно поведение се води това и е присъщо за хора с ниско ниво на контрол и самосъзнание.

И аз да бях на негово място, щях да те каня и после, осъзнал, че доникъде няма да доведе срещата ни, да отменям уговорки. Момчето си пази чувствата, това е.

Спрете да си играете и да се подиграсате с хората и чувствата им, за да не се подиграе с вас животът, защото тогава лошо ще стане! Днес е той, а утре ти, нали така?!

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: a3bf7ab187
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много ясно че те е използвал за секс,само в твойта глава е нещо друго.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 27b5582db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз ще ти кажа какво се случва. Той те е харесал, ти си го отрязала и той си е решил да ти даде урок. Работил е над себе си и тебе те е работил, докато не са се случили неща и не си затичала след него и те е отрязал. Идеята е "Аз преди като те исках, ти ми се направи, айде сега дръж и лека нощ!". Никой не обича да го режат, сама каза, че си е проличало, че му е станало неприятно, а не можеш да разбереш мъжката болка от "хайде да сме сампо приятели". И не ми казвай, че "той не е такъв", просто не разбираш от мъжки работи. Евала на пича! Така се показва ниво, не с тичане зад гъза и вдигане на акциите на надути фръцли!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 091b789b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен той си мисли, че искаш да го върнеш обратно във френд зоната или да го ползваш само за секс. Най-вероятно има чувства към теб и вече не гледа на теб само като на приятел. Затова, ако ти липсва и си готова да опитате да сте заедно, му го признай. Ако ли не, приеми, че в момента той не може да ти даде приятелство, защото има чувства и че ще му трябва доста време.

Било е грешка, че толкова бързо сте тръгнали да се обяснявате в началото - той бързо ти е признал, че те харесва, ти пък си го отрязала, защото още не си имала време да го опознаеш и да те привлече... Това си е нормално, просто сте се разминали няколко пъти. Въпросът е, че вероятно в момента и двамата се харесвате. Защо тогава не опитате? Не като приятели разбира се. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: c05fa9dcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
До номер 1: Говориш все едно съм си легнала с него на първата среща, а аз обяснявам цяла история преди да спя с него. :D
До номер 6: Замисли ме. Наистина е възможно да е това. Но не съм съгласна, че щом не съм искала да съм с него когато е показал интерес след първата среща, значи съм надута фръцла. Аз не съм го познавала, че да откликна. Не можем да сме с всеки, който ни иска.
И явно не съм уточнила нещо - той не ме е харесал чак толкова, че да иска да се женим. Просто е излязал с момиче и е пуснал въдицата. Но не е бил влюбен, или нещо такова. Другото което е -аз не си представям да имам връзка с него. Той държи на свободата си. Пише си с бившите си приятелки примерно, а аз съм ревнива. Няма как да просъществува връзка между нас, защото имаме различни разбирания. Това което искам от него е да сме си приятели, както до сега и да си правим секс. Това е. :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 4657012cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абсолютно лапешка работа. Бих предположил, че няква 14-годишно момиченце я е писало тая история, ако не пишеше годините.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker