Обичам я, но не мога да простя изневерите й! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, но не мога да простя изневерите й!
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1842 пъти
Жена ми е по-различна като характер от типичната жена, тя има малко мъжко мислене. Обича си свободата, има си повече мъжки интереси, практик е, не емоционална особено. Опитвам се да го обясня, че не е заради чувства и прочие това, което направи... а може би от скука. В началото още докато бяхме гаджета (2015), аз я навих с триста зора да сме официално заедно, обикновено мъжете уж бягат от връзка, но аз съм консервативен тип, уви точно в противоположността ми се влюбих. Имам чувството, че съм мазохист, защото тя постоянно ме игнорираше и винаги е била по-студеният партньор, аз винаги съм се хвърлял в краката й. Повярвайте ми, тя си е такава към всички. Още нямаме дете, защото още не се чувствахме съвсем готови, но скоро мислехме да започнем с опитите (с една година ми е кака иначе, на 28 е, аз на 27). Честно може би не ми е изневерила физически, може би ми е, това няма как със сигурност да знам. Но то не бяха чатове с други мъже, то не бяха свалки с колеги, имаше период всеки ден с нещо ме изненадваше, не го е правила за внимание, защото се опитваше да скрие, но аз ровичках, защото подозирах нещо, признавам си. Не се оправдавам, но не оправдавам и нея. Аз толкова я обичам, само за нея си мисля и дори съм малко обсебен, а тя върти очи по всеки по-приятен на външен вид с по-богат речник. Обгрижвам я с внимание, но не я задушавам и безпричинно не ревнувам. Поддържам се, смятам, че изглеждам добре. И двамата работим и двамата се грижим за домакинството, че дори аз повече. Не е лишена от нищо. Подаръци и романтични вечери редовно без поводи. Винаги е нейното накрая. Дори не споря с нея (наречете ме мухльо, но искам жената до мен да е щастлива и да остане при мен). В същото време в живота съм успял според собствените си цели и силен мъж. Сексът ни вървеше, всяко нейно желание съм изпълнявал. Тя не веднъж е казвала, че съм перфектният мъж. Но няколко пъти намеква, че и с Брад Пит да е, всеки човек рано или късно омръзва и любовта се превръща в навик. Само аз ли не смятам така? Обичам я с всеки изминал ден повече. Обаче как да имам доверие, че като се обърна няма да завърти друг. Преди мен е имала не малко, не и много, все пак брой връзки, разнообразни по вид. А аз съм имал само 2, сериозни при това. Но не ми липсва тръпката, на нея какво й липсва не знам. И не е това, че й трябва властен мъж, защото тя самата е властна жена и ми казва, че преди време е имала такъв приятел позволил си да я удари, тя след това не само че му налетяла на бой, но викала бащата и приятелите му, това са селски истории, но някои ще кажете, че има нужда от по-властен, повярвайте ми, няма да го изтърпи, нито той нея. Тя не търпи авторитети. Обичам я, не мога да я пусна, не искам друга.... но? Това със забежките ме дразни, не мога просто. С всичко друго съм съгласен, само да ми е вярна искам. Как ще е майка на дете, ако продължи самата тя като тийнейджърка да живее?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 2de60b98d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да я бъде вашата. Щом си задаваш такива въпроси това е началото на края.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d495b9e9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич ти не си малко, а си абсолютно обсебен - това не е любов. Нещата които ти се случват обикновено се случват на жени, които си навият на пръста че искат някой мъж и търпят какви ли не унижения заради въпросната мания. Истинската любов обаче е много повече от това което изпитваш, като най-важното качество е взаимност.
Колкото до това което искат жените и това което казват че искат - в преобладаващия случай са различни неща. Работата е че нито твоята жена, нито ти сте наясно какво иска тя. Но едно е сигурно - не иска теб. Цялото това угаждане което правиш е напълно излишно, и колкото да смяташ че показваш любовта си, пред човек като твоята това само намалява оценката ѝ за теб. Подсъзнателни са тия неща, та не очаквай да ги признае или дори осъзнае.
От теб зависи какво ще направиш с по-горната информация, но настоящото положение е път към края за връзката ви. Или започни да обръщаш повече внимание на себе си, вместо на нея, или направо се разделете и измисли как да преодолееш това болестно състояние.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 2d76c69ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Любовта не се превръща в навик, а в Уважение. Ако се превърне в навик не е любов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 4011accddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, не ти ли идва на акъла??? Разкарай я и си намери някое момиченце на 18-20. Истински ангели са, казвам ти от опит. Ако пък толкова искаш бебе, намери си някоя 23-25 годишна, това. Абсолютно недопустимо и ненормално е жената да е по-възрастна от мъжа. Без думи съм.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: fa5242524d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Горката ти жена, как те изтърпява. Напълно я разбирам и и съчувствам. Абсолютно си обсебен от нея и то до такава степен че ми се струва болестно състояние вече твоето. Потърси психиатър, дано успее да ти помогне.
Ако бях на мястото на приятелката ти веднага бих те разкарал, такива обсебвачи обикновено стават насилници а понякога и убийци.
Освен това не е мъжко и хич не му отива на един мъж да е словохотлив, подробен и обстоятелствен - виж си поста.
Дано момичето час по-скоро се отърве от теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 5d35975145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не те чака нищо добро е тази, ще страдаш и то не малко. Казали са ти го и другите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 0cf76ec613
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, разбирам те, понеже и аз бях така преди. Но този вашия модел просто не работи.
Когато угаждаш на една жена постоянно, когато я правиш център на вселената, когато пренебрегваш себе си заради нея, тя губи уважение и привличане към теб. И тук не става дума за това, което иска. Може би жена ти ИСКА мъж, който да ѝ угажда. Но това не означава, че е ПРИВЛЕЧЕНА от такъв тип мъже. Има разлика между това, което искаме и това, което ни привлича. И ако тя не може да има връзка със силен мъж, значи и тя има проблем.
Накратко мога да те посъветвам да се фокусираш върху себе си. Спорт, кариерно развитие, приятели. И ако не ви се получат нещата, всеки по пътя си. По-добре сам, отколкото в токсична връзка. Тук не става дума да си задник и да я биеш, а да си мъж.
Трудно ще е да си обясним нещата в един пост, ще ти споделя няколко книги. След като започнах да ги прилагам, любовният ми живот много се промени, за добро.
"No More Mr Nice Guy!" - Robert Glover
"The Way of the Superior Man" - David Deida
"Attraction is not a Choice" - David De Angelo
Не става дума за евтини пикъп трикове. Сериозна научно базирана психология за личностно развитие. Но е важно да промениш нагласата си, за да имаш щастлива връзка, било с настоящата ти съпруга или с друга жена.
Успех и не се предавай! Това, че си допуснал грешки до сега не означава, че не може да бъдеш силен и уверен мъж занапред!

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: be1d051d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Просто я зарежи. Без да й даваш каквито и да било обяснения или оправдания. Просто изчезни от живота й и я изтрии от своя. Излез един ден от дома ви или квартирата ви и не се връщай, блокирай й номера, блокирай я в социалните мрежи и край. Никакви конфликти, никакви конфронтации, никакви обяснения и никакви опрадвания. Може в началото да ти е гузно, но след време ще видиш че е било правилното решение. Не ти трябват хора като нея в живота ти ако искаш той да е нормален. Може да ти се струва крайно но си спомни поговорката, , Мера според мера " и се замисли дали тя заслужава различно отношение. Ако си мъж а не мухльо както ти е казала тя, ще ще се отнесеш към нея точно по начина по който заслужава. Действай решително. За твое добро е в крайна сметка. Късмет авторе и пиши какво е станало евентуално

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: aa140df4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Братле, послушай съвета ми и просто я зарежи. Аз имах подобен тип отношения преди време и от опит ти казвам, че това нещо е много токсично и е огромен стрес. Да се чудиш всеки един момент с кого е, къде е, сигналчета посред нощ, смс-и и т.н. Тъкмо си се отпуснал за малко и хоп идва поредното смс-че по никое време или позвъняване, което тя отхвърля. Бях направо се побъркал - не можех да спя, не можех да работя спокойно, винаги бях на тръни. След като приключих с това нещо, сякаш планина падна от плещите ми. Повярвай, не си заслужава и за миг да си причиняваш подобно нещо. Двама човека не се ли обичат, ценят и уважават - не ми го хвали това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 6cfea89375
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако това е истина, то ще напиша следното: за една успешна дългосрочна връзка трябва и двамата партньори да гледат в една посока. При вас това очевидно не е така. Толкова!
ж32

 
  ...

...
преди: 4 години, 27 дни
hash: a57b633ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е жалко, че не съм като нея. Аз харесвам доминантни мъже. Ти си си точно мухльото и такива не харесвам. Първо, тя е прагматична жена, която е тръгнала с тебе, за да има гадже, не по любов. Просто и тя сигурно си мечтае за готин мъж, ама никой не й е предложил нещо сериозно. Хладна е, защото не те обича. Ти от своя страна си й се набутал. Не знам защо си мислиш, че можеш да накараш някой да те желае. Явно си я накарал да тръгнете, ама не можеш да я накараш да те обича. Тия неща не стават така. Явно е готина мацка и с всеки ден я обичаш все повече, ама защо не си хвана някоя по-зле изглеждаща и по-смотана, ми се целиш на най-яките мацки. Искам да кажа, че кучето скача според тоягата. Нито те знам тебе как изглеждаш, нито я знам нея каква е, нито нищо. От написаното обаче се вижда, че ти си се прицелил към човек, който не те мисли за достатъчно готин. Не бих казала, че те лъже. Това за изневерите са си твои теории. Тя след като виси с теб от години, значи има сериозни намерения. Просто не е влюбена в тебе. Сега ако кажеш, че заради това ще я отрежеш, вече ще е прекалено. Извинявай, ама искате яки мацки, после били студени към вас. Ми и аз може да искам да съм с Брад Пит, ма той с мен не. Да навиеш някой за връзка не е вариант. Ти сам каза, че си по - консервативен и търсещ връзка. Ми скучно е с такъв. Намери си скучна жена като тебе бе. Къде си тръгнал да се набутваш на който не те иска. Аз на твое място щях аз да й изневерявам. Тя като не е влюбена, какъв е проблемът да спя с други. Търся си щастието. Ако го намеря, я сменям. А ти мислиш тя дали спи с някой. Е доста тъпо. Айде да престанеш да си луузър. Ако пак тръгнеш със стария морал и нагласа, после не се оплаквай. След като тя не демонстрира обич и признателност към теб, това значи, че ти няма нужда да си й верен. Ще си търсиш щастието. Когато го намериш, ще я оставиш. Бъди прагматичен като нея.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 4d79dcac9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятелю ти не си влюбен е нея. Ти си влюбен в манията да те тъпчат. Такива като тебе един ден свършват като куколди , дето лижат семето на другите мъже , направо от п***та на жена си. Да , има и такива порно. Бас държа ,че супер ще се възбуждаш ако го гледаш.
В момента си малко раздвоен . Имаш все още малко останало достойнство. Но и то ще се изпари и се превърнеш в завършен парцал. Тогава всичко ще си дойде на мястото. Тя ще се чука с кого и както иска , а теб ще продължава да те ползва за емоционална изтривалка . Все пак можеше и да е една идея по-зле , можеше и да те цеди като финансов донор.

Няма какъв съвет да ти дам. Ти си се вкарал в тая помия и сам не искаш да излезеш. Иначе много добре знаеш какво трябва да направиш.

П.с жена ти сигурно е грозна , щото те държи за резерва. Досега да те е зарязала за по хубаво мекотело. Явно не толкова често я свалят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker