Приятелят ми е пристрастен към порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е пристрастен към порно
преди: 1 ден, 10 часа, прочетена 540 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 21. Ще се опитам да бъда едновременно максимално кратка, но и изчерпателна. С приятелят ми (на 25) сме заедно от година и половина. В началото всичко беше 6 със секса, всеки ден, после стана през ден, а вече е едвам веднъж в седмицата. Говорихме го много пъти, все ми обяснява, че просто бил такъв и нямал нужда от много секс. Мина се време, аз започнах да зацепвам какво става. Почнах често да му преглеждам историята (много съм отчаяна, моля не ме съдете) и в крайна сметка стигнах до извода че той гледа порно ВСЕКИ ДЕН. Не само това, но и съвместно в същото време е отварял профили на по-разголени момичета в инстаграм. В моята глава веднага изкочи мисълта че нагон си има, просто не към мен и ми е адски болно. С риск да прозвуча самовлюбено се имам за хубаво момиче, тренирам редовно, поддържам се, нищо не се е променило в мен от началото на връзката ни.
Всичко това се отрази ужасно зле на психиката ми, не мога да уча, не искам да ям защото се чувствам дебела за него, въпреки че знам че за себе си не съм. Не се харесвам, отбягвам дори да се оглеждам вече. Смачкана съм и отвратена.
Извън тези проблеми, всичко друго е наред. Това е човек който е правил страшно много за мен и на когото винаги мога да разчитам. Не е спрял да прави романтични жестове и да ме обгрижва и аз ужасно много го обичам.
Много ме е страх какво ще стане, имам приятелка на която преди 3г и се роди дете и се раздели с мъжа си, защото не можеше да понесе тази му адикция. Дори не знам как да започна този разговор с него, от дни насам едвам го гледам в очите.
Моля ви, дайте ми съвет! Моля и мъже, които някога са имали подобен проблем да изразят гледната си точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 23 часа, 13 мин.
hash: 4673c302c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Решението за спасението на вашата връзка е клетка за мъжко целомъдрие Chastity, продава се по секс магазините, и в Интернет. Има много информация как да го използвате, например ще му даваш да свършва по 1 път в седмицата, или докато не ти направи определен брой оргазми, ако се пипа ще го наказваш с ледени душове, и така.

 
  ...
преди: 23 часа, 11 мин.
hash: 08757df5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   А какво порно гледаше?
Според мен, се постарай да му задоволиш сексуалните фантазии.
Купи си секси бельо, излез някъде с къса пола без бельо, дръж се все едно го желаеш много. Изиграй го невинна, която много го желае.
Какво да ти кажа, порното много ни обремени нас мъжете и аз съм бил в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 22 часа, 44 мин.
hash: eef8e15345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По-скоро си му омръзнала, но явно с която и да се хване, това ще последва, ако си е такъв

 
  ... горе^
преди: 21 часа, 44 мин.
hash: ae1148de36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Пристрастяването към порно е съвсем реален проблем. Аз съм мъж на 36 и ще ти кажа няколко идеи, които са опиташ.
1. Свърши го с ръка. Най-вероятно няма да има секс след това, но идеята е да получи нещо различно от теб.
2. Свърши го с френска. Ако не е практика във вашите отношения, опитай да го направиш поне веднъж. Това е най-желаното от мъжете. Няма никакъв шанс да ти откаже. Отношението му след това ще бъде много добра основа да си направиш изводи.
3. Предложи му да си пуснете заедно порноклип или канал и погледайте докато не се стигне до секс
4 Вземи си вибратор и не го крии твърде старателно
5. Поговори с него за разнообразяване на секса. Попитай го съвсем директно и откровено дали има някаква сексуална фантазия.

Преди да говориш каквото и да е, си представи съвсем детайлно, няма никакъв проблем

 
  ...
преди: 19 часа, 45 мин.
hash: 8b9bf5df2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Все едно е писано за мен. Аз съм като твоя приятел, с тази разлика, че не гледам порно всеки ден. И аз гледам момичета в Инстаграм, но до там. Никога не съм и изневерявал, нито свалял с друга и т. н. въпреки, че има заинтересовани момичета.
Напоследък се замислих по този въпрос, защото се усещам да заглеждам други жени. Просто идва отвътре. Така че за нагона си права - има го.

Виж сега, проблеми с твоята външност вероятно няма. Поне при мен е така, аз намирам приятелката си за много красива. Причината да намалее секса е много проста - еднообразието. Тръпката намалява лека полека.
Това не означава, че всичко е свършило, то по тая логика никои отношения няма да вървят и всички ще изневеряват. Просто трябва да се запали отново.

Имам една доста добра идея. Разгледай какво порно харесва и какви жени оглежда в Инстаграм. Виж какво е общото между тях, така ще добиеш представа какво точно го влече. Виж как се държат там жените, виж как изглеждат и се опитай да вкараш малко такава енергия. Разчупи нещата.

Сега въпроса е как да говоря с моята приятелка на тази тема. Проблемът е, че ако и кажа тези неща ще се засегне, ще се почувства неадекватна и т. н.

Честно казано очаквам другите коментари, защото аз самият не съм много сигурен какво да се направи.

 
  ...


...
преди: 14 часа, 56 мин.
hash: 5a9becad17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щото му е по- лесно и по- бързо, а това изобщо не е добре. Кажи му, че имаш желание за повече и не ти харесва, че гледа порно всеки ден.
На колко сте години?

 
  ... горе^
преди: 14 часа, 52 мин.
hash: 5a9becad17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва мъжа да го иска, когато е нямало порно е било по- добре. Никой не го кара да го гледа, той си иска. За 1, 5 г как да омръзне една жена, а Тея дето са с години заедно сигурно не могат да се гледат. Порното предлага различни жени и не не е нормално да гледаш порно.

 
  ...
преди: 13 часа, 16 мин.
hash: eee61c05df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той лъже. Няма никакъв смисъл да се опитваш да оправяш нещата. Не се е находил, не се е наживял, а по всяка вероятност няма да се находи в близките 15 години.
Да, може да останете приятели, но не си губи повече времето с него.
Твърде млада си, за да живееш в лишения и да се чувстваш нещастна. Той е склонен да ти изневери и не само на теб, на всяка друга.
Причината не е у теб. С мен се случи същото след 4-годишна връзка, но тогава бях на 25 години. Прекратих я. Останахме приятели или по-точно той изпитва някаква нужда да ме търси и след 20 години. Сам е, няма семейство, няма деца, няма и връзка повече от 2 години, вдущност само 3 такива и над 200 бройки жени. Бях едва втората. Сега се е присетил, че твърде много бил избирал и спешно трябвало да създаде семейство и да има деца. Готов е и с жена с две деца да се събере и такава му беше последната връзка, но се разделиха, защото тя беше след 40 и вече не можеше да има деца, няколко спонтанни аборта. Не съм очаквала, че ще се докара дотам.
Но на 46 е сам и вече съжалява, макар да не му личат годините, спортува и има финансови възможности юного над средното, има си и няколко апартамента, нова кола и т. н, той е напълно отчаян и е готов да се събере с всяка прилично изглеждаща жена, която може и три деца да има от други, но да е готова на него да му роди поне едно.
Намери си мъж, който да те обича и да те желае.
Този още хвърчи из небесата.

 
  ...
преди: 11 часа, 58 мин.
hash: cb69b08ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приятелят ти е 4икибоец. Винаги ще си остане такъв. Зарежи го и си намери нормален мъж, не си губи времето. Въпрос на време и на шанс е да започне да ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 11 часа, 41 мин.
hash: 02f16b2ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Предложи му да гледате заедно

 
  ...

...
преди: 11 часа, 19 мин.
hash: 3f74e9202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ядката на цялата ни култура в момента се гради на това да те оставя незадоволен. Да ти усилва желанието до болка. Като започнеш от храната - лапнеш нещо, хапнеш нищо, минеш през технологиите, които са направилини така, че
да се развалят след известно време или софтуерът им да стане толкова тежък, че да станат неизползваеми и да си купиш нови... това е и при човешките отношения.

Най-базисни качества в човека се засилват. Търсенето на разнообразие е заложено в костите ни - замисли се как като отидеш на пътуване всичко ти харесва и искаш да останеш там - понеже сетивата са бомбардирани с нова информация и това ти доставя толкова много допамин... но остани на новото място седмица, и ще ти доскучае до гроб.

Въпросът е какво правиш със скуката си, не кок да избягаш от нея.

Богат не е този който има много, ами този, който се нуждае от малко.

 
  ...
преди: 11 часа, 14 мин.
hash: 07225acd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ама защо масово се съветва момичето тя да ходи да му угажда, да си взима бельо, да му изпълнява фантазиите? ! Това си е пристрастеност като всяка друга - хазарт, алкохол, наркотици и те не се лекуват, като поощряваш такова поведение.

Била съм в твоята ситуация повече от веднъж и знам, че няма да помогне, но проблемът не е в теб. Дори най-засуканата стрина ще му писне и ще си се върне към порното. То е лесно, разнообразно, момичетата са красиви и различни всеки път и един податлив мозък лесно пропада в този прекрасен свят.
Ако искаш да направиш нещо по въпроса, сядаш и говориш с него нормално. Тия глупости да се променяш, да му тичаш след гъза сякаш проблемът е в твоя външен вид, да се чудиш как ТИ да станеш по-добре, въпреки че той трябва да търси решение за проблемното си поведение... просто нямам думи за наглостта на някои хора. Та, сядате и човешки му казваш така и така, това не ме устройва, как мога да ти помогна, за да решим този проблем и изобщо дали иска да го решава. В зависимост от това колко държиш на него се подготви да бъдеш наречена луда, обсебена, ревнива и каква ли не, никой не обича да разкрият тази "срамна" тайна и да го изобличат като тъп чекиджия. На твоята възраст бих направила това, в момента обаче, ако попадна на още един такъв, директно си събирам парцалите и да се оправя. Не бих понесла отново да ми се срине самочувствието, да се смятам за грозна и недостатъчна. Отвратително е всяко твое усилие, както гениално се съветва тук, щото, нали, тя си е виновна, че не го задоволява... даже трябва да е благодарна, че не ходи да ѝ изневерява (очаквай и това да чуеш), та всяко твое усилие да се посреща с насмешка и безразличие. В техния мозък, дори и гевгир да си сложиш на главата, пак си оставаш ти, на един клик го чакат безчет руси, черни, рижави, оформени така и така, за чий да се разправя да бъхти с истинска жена...
Ще ти съсипе самочувствието на 21 години, ще ти създаде комплекси, ще станеш недоверчива и подозрителна, ще се сравняваш с всяка жена на улицата. Наистина се опитай да говориш с него - рядко, но понякога се усещат и имат желание да се поправят, аз не бих възлагала големи надежди, ама айде. Но истинският ми съвет е да бягаш с 300 и да не се хабиш с подобно чудо, ще те съсипе.

 
  ... горе^
преди: 7 часа, 15 мин.
hash: 27d28482f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Трудно е да намериш мъж, който да не гледа порно в днешно време, все пак всичко е на един клик разстояние

 
  ...
преди: 6 часа, 42 мин.
hash: 689b167727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 5 от авторката. Говори за проблема с приятелката ти, щях да съм много благодарна ако моят приятел сам си беше признал и го бяхме изговорили като големи хора, вместо да трябва да се правя на детектив. Смятам, че приятелката ти ще те разбере и заедно ще измислите нещо.
Благодаря на всички за отговорите! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker