Бъдещия татко не се радва. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъдещия татко не се радва.
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1528 пъти
Привет на всички, не знам от къде да започна. Бременна съм в 6 месец. Известно време правихме опити за бебенце. Накрая се случи, малко късно разбрах бях вече в средата на 2ри месец. Мислех да го изненадам за рождения му ден, но уви. Претърпяхме януари месец леко птп и се наложи да кажа по-рано на мъжа ми, че ще става баща. Когато се прибрахме, беше ме много страх да не е станало нещо с бебето и му дадох кутията, която беше под формата на сърце и в нея бях сложила теста за бременност, беберон и трябваше снимка да сложа, сложих първата, която ми бяха дали. Дадох му кутията, леко се зарадва, но дори не попита в кой месец съм.. нищо. След няколко дни беше писал на бившата си (с която са разделини от години и тя има мъж и дете вече), имаше рожден ден и от пожеланието едната част беше "Ще си най-страхотната майка на света". Помислих, че е и катастрофата и тази новина и преглътнах всичко. Поотпусна се радваше се, не иска да идва с мен на прегледи нямал време.. Вчера разбрах пола - момиченце ще е. Бяхме се настройли за момче, но се зарадвах. Направих му клип при АГ-то. Вечерта като се прибра му пуснах клипа, но отидох до котлона. Той остави телефона на масата, не го беше изгледал и отиде да се съблече. Някак си видях разочарование в очите му. Спомена, че второто ще е момче. Че тук на нашата улица само момичета имало, нямало едно момче... Мъжът ми е стройтел и го разбирам, че иска след време някой да му помага... Имах и още едно видео на което записах как бие сърцето му. Много се разтройх мисля, че се депресирам, постоянно плача, не ми се яде.. Чувствам се виновна. Нещастна съм. Споделете, какво бихте направили в такава ситуация. Не искам да се караме. Самата аз съм израстнала без баща, но имам двама братя от друг. Страх ме е да не ме изгони/остави и детето да бъде като мен, да няма на кого да каже тате...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: e29595c9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърсете семейно консултиране...
Изключително неприятно щях да се почувствам, ако бях прочела пожеланието към бившата. Все едно да кажеш на друг мъж "Ще си най-добрият баща на света!"...
Ако още сега "няма време и е зает", какво ще стане след раждането? Във форума присъстват много истории за бащи, нежелаещи да изпълняват родителските си задължения...
Възможно е съпругът ти да е объркан и да се страхува от бащинството... Поговорете си сериозно, по мое мнение потърсете и професионална помощ... Ако не те подкрепя и след като се роди детето, по-добре се разведи. В противен случай ще вгорчи и твоя живот, и това на бебенцето ти.
Желая ти лека и безпроблемнна бременност! Дано всичко с нареди!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 84f609176c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами такова решение не се взима сама, ако той не е искал да бъде баща и не сте говорили на тази тема е нормално да не му е готино в момента. Понякога не е нужно само финансово, ами и емоционално да си готов за такова нещо. Най-вероятно като види бебчето друго ще мисли, но... Това мисля аз.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 39ed503521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тъжно. Не сте ли си говорили преди да заживеете заедно какво мисли за деца, момчета, момичета? Има какива бащи, искат синове. Нямаш полезен ход, да сте живи и здрави желая!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4655734cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, това да живееш в страх, че ще те остави е супер голяма грешка. Мъжете доста пъти се държат странно и нелогично, когато една жена е бременна. Мен и въпроса "Защо забременя?" ми беше задаван, а го искаше това дете. Не очаквай голяма логика при един мъж в такива моменти. Не си сама, много сме в твоето положение и невинаги мъжа е супер разбиращият и осъзнаващ и оценяващ, не винаги помага достатъчно. Радвай се на бременността си, той има време да се зарадва, че е момиче, татковците си обичат момичетата. Ако някой не се държи ок с теб в този момент - да не ти пука! Гледай себе си, ти да си спокойна, на теб да ти е добре. Ако има важно решение или проблем, отложи за след раждането решаването на тия въпроси. Това са и хормони, и промяна - много бременни плачат, понякога и без голяма причина. Прегръдки и горе главата!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e2e9379a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На колко сте? Сигурно е в шок и не е очаквал детето, не се напрягай, просто е дошъл в реалността, а хора искащи определен юол дете, не са готови да имат дете. Гледай да си спокойна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ef2dc71441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Или преживява шок, или не е искал дете. Писането с бившата няма да го коментирам-неприемливо е и може още да има нещо към нея. Аз моите бивши не искам нито да ми пишат, нито аз на тях. Всеки си има живот, няма нужда минали хора да са там. Странно е, че поддържат връзка. Ще има дете от теб, и честити на нея. Или не е бил готов, или ти не си мечтаната майка на детето му. Всеки нормален човек би проявил интерес, а все едно не се отнася за него. Или е стресиран, или не си е представял семейство с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 338c7dbc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не разбрах защо е казал на бившата си, че ще е страхотна майка? Тя с неговото дете ли е бременна или какво??

Не се притеснявай, че можело да те остави, вероятно няма д го направи, но и така да стане, това ще означава че е безотговорен и без това и няма да имаш чудно бъдеще с него, ако е така. Децата могат да растат и с един родител и са си ок, в случай, че другият не иска да участва. Това, че е разочарован, че детето е момиче, а не момче е върховна глупост. От къде накъде детето трябвало да му помага в строителството като порастне, това дете не е роб и има свободен избор. То може да иска да стане адвокат или музикант или готвач и т.н. Много егоистично от страна на мъжа ти, ако е така. Според мен не е лошо да го питаш какво се случва. И от къде на къде ще пише на някаква, че ще е страхотна майка, а на теб не? Не бих била останала с такъв, ако правилно съм разбрала до тук, по-зле ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1cc57d235b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мили боже кога ще се забрани на индивиди, които дори елементарни думи не могат да изпишат, летят в облаците или искат дете с определена цел, да отглеждат и възпитават деца. Аман!

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 59d41bec4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нито ще си първата нито последната ,мъже много

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: d8fcde593a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остави го тоя загубеняк! Не те заслужава,по-добре си вземай детето и се изнесете от него,преди да ѝ е съсипал и на нея психиката. По-добре да расте без баща,отколкото да расте с баща сексист,който като дъщеря му порастне да се опитва насилствено да направи от нея син,да я кръсти с мъжко име,да я кара да се облича с мъжки дрехи,да се държи мъжки,и най-накрая да я направи лесбийка. Ти това ли искаш за дъщеря си?!? Ако не,ВЕДНАГА се изнасяй с момиченцето си и заживейте някъде на квартира. Можеш и ти да се хванеш на работа,а не само да висиш и да клатиш крака у дома,за да си финансово независима и да не разчиташ на някакъв си мърльо, който да те издържа с цената на развалената за цял живот психика на твоята дъщеря. Не се страхувай,зарежи го и си вземи детето,а пък той като толкова иска момче,за да му помага да си хване някоя друга и да си направят момче и да си му помага там колкото си ще. Следващото щяло да е момче. Ами ако не е момче?! Ами ако се налага да родиш още 10 пъти,докато се роди момче!? Ти да не си разплодна крава,я?!? Това не му е руска рулетка,нито тото,и ти няма да си разпориш ******* за да му родиш на него момче,и той трябва да се примири с това,ако ли не,директно му теглиш майната и правиш така,както ти казах по горе. Повярвай ми,знам какво говоря,от личен опит е. Моля те,не причинявай това на твоето момиченце!

Марина

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 0ca61a877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мъжът ти е пълен нещастник щом дели децата по пол! Няма значение какво ще е детето по - важното е да се роди живо и здраво. Докато някои ограничени индивиди разсъждават все едно още сме в каменната ера други с години правят какво ли не, за да се сдобият с рожба. В твоя случай по - добре детето ти да расте без баща отколкото с баща, който няма да го обича само защото е от нежелани за него пол.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: bd32f8c227
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък много искам да имам момиченце след време,но всеки различно мисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: ca367d5910
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   "Мъжът ми е стройтел и го разбирам, че иска след време някой да му помага... "
Леле майко. Нищо, сега момичето пак може да помага, ще му прави баници и мусака и ще мете двора.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 150b611e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе, хора, вие не четете ли, жената казва, че са опитвали от известно време за дете. Очевидно е искал да има дете, иначе е нямало да правят опити.
Авторке, от хормоните си по-емоционална. Не се връзвай, мъжете са такива, аз не съм видяла един мъж да се радва на бебе и да възклицава така, както го правим ние жените. Видеото, което за теб и приятелките ти е емоционално, за мъжете е скука. Просто така им работи мозъкът. Това не значи, че не иска детето или ще го изостави. Коментирай подробностите около бременността с майка си и приятелки, за мъжете повече от 5 мин разговор на тази тема е скука.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 9710543269
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз пък на пък на всички ще ти разкажа една истинска случка, от която в крайна сметка е излязло нещо добро.

Една от най-добрите ми приятелки има по-голям брат и когато се е родил бащата е бил на седмото небе че е момче. Искал е още едно, но майката забременяла с приятелката ми. Бил супер разочарован, изобщо не го искал това дете, дори когато са ги изписвали от болницата не е отишъл да ги вземе, говорел е на големия брат, че тази малката ще му съсипе живота. Все такива негативизми... Обаче нещата с течение на времето така се обръщат, че в момента, и всъщност от много готини за същия този баща няма по-скъп човек от дъщеря му!

И много бащи са така... мечтаят си за момчета, но реално имат по-силна връзка с момичетата. Спомням си когато самата аз бях малка - приемах баща си за герой! Вечно се въртях около него, когато си беше вкъщи и в същото време виждам той колко много ме обича и до днес!

Съветът ми е да изчакаш... Знам, че ние жените сме много емоционални, постоянно си задаваме въпросът къде сбърках, защо се случи така. Недей да се обвиняваш... поговори с него, попитай защо първо е искал дете, а след инцидента вече не иска. Дай му шанс да види дъщеря си след като се роди, ако успееш да го изтърпиш до тогава де... но съм сигурна, че той ще се влюби в нея, ако не от пръв поглед, то в първия признак на характер, в първите стъпки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker