Тя мастурбира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя мастурбира
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2571 пъти
Въпрос към дамите. Аз съм на 18 години и имам сестра по-малка от мен с 4 години. Според вас нормално ли е да мастурбира толкова често? Вече 5-ти път я хващам да го прави и понеже съм супер лоялен човек се правя, че не съм видял нищо. Понеже спим в една стая, на различни легла ми се случва дори през нощта да я засичам. Притеснява ме, че се влияе от нейните приятелки за тези неща, а те са меко казано утайки. Сестра ми и аз сме възпитани и отговорни, но се боя, че тя е в лоша компания и излиза с момчета, които могат да се възползват по някакъв начин от нея. Сега всички имат телефони и имат достъп до всичко и е много по лесно да се запознае с този и онзи. Аз като и говоря кои неща са вредни и, че не трябва да се занимава с утайки тя ми се сърди с дни все едно съм злодей. А сега и това с мастурбирането къде се научи да го прави не знам. В историята на лаптопа ми намирам търсене на порно и то над 20-30 линка. Не знам какво и става и се чудя дали да говоря с някого за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 29 дни
hash: 263e73a5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ясна е работата, чакаш коментари.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 8909fe096d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е, точно на тази възраст хормоните най много бушуват, а ти вместо да се оглеждаш в сестра ти вземи си намери някое гадже да си го клатиш !

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 4439e7c8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щеше да не е нормално, ако НЕ мастурбираше и гледаше порно на тази възраст. Според мен е време да спреш да възприемаш сестра си за малко детенце и наистина не е редно да сте в една стая.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 7650489997
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко пубертет. И колкото и да и говориш тя ще попадне на ситуация в която може да го направи с момче, зависи колко е възпитана, ако има мозък и сте я научили на култура сама ще се одръпне, ако ли не ще има сефте първа от тебе и ще те учи теб :)

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 3b32c0bc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "А сега и това с мастурбирането къде се научи да го прави не знам."
Вроден инстинкт

Сестра ти започва да има нужди, които има всяко друго момиче. Вместо да даваш етикети за утайки и прочие, кажи на майка си, да поговори с нея, а ти ѝ обясни, че не е удобно и че ако може, да го прави, когато теб те няма. Даже ѝ казва, ако си сигурен, че няма да си в къщта или стаята, когато си примерно навън. Това, че гледала 20-30 линка, онзачава че по-скоро гледа различни неща, защото е много непознато за нея. Важното е, някой да обясни две неща на сестра ти.
1 - Сексуалните и желания са нормални.
2 - Трябва да вснимава с кого си ляга и да носи кондоми. Ако не и се обясни днес, може да забременее от някой малоумник или да има живот, в който не разбира правилно секса.
Общо взето - не ѝ се карай, защото това няма да помогне.

 
  ...


...
преди: 4 години, 29 дни
hash: f75cb4464e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ей ти голям светец се извъди бе!На нейната възраст го правеше дори по-често,нали?А и си признай,че ти е приятно да я слушаш.Остави момичето да си мастурбира и си гледай своята паница и гащи.Ама че наглост!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: ebfdd27d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Като начало - мастурбацията не е вредна - нито психически, нито физически (освен ако човек не прекалява и не мастурбира по 2 - 3 пъти на ден), много от младите хора я използват като начин да разпуснат, да заспят по - бързо или искат да разберат повече за сексуалността си. В това няма нищо лошо, нормално е за хора в пубертета, независимо от пола, проблемът е, че сте в една стая и явно това ти пречи и те притеснява, но спомни си ти като си бил на 14 дали не си правил същото под завивките XD. Също така може да й намекнеш, че е добре човек да ползва инкогнито, ако ще търси подозрителни неща, за да не ти излиза порно в историята. Или като цяло спри да й проверяваш историята и й остави свободно пространство.
Проблемът идва при лошата компания. Според мен трябва да поговориш с нея и спокойно да й обясниш защо не харесваш нейните приятели и да й покажеш, че не искаш да й разваляш забавлението, просто се притесняваш за нея. Ако пък тя е по - близка с някого от родителите ви, може да споделиш за лошата компания на тях и те да проведат разговора.
Късмет и дано нещата да се оправят :)

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 5eb0983d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сестра ти навлиза в пубертета и е напълно нормално да проявява подобни сексуални „трепети“.

Спомням си, че когато бях на 14 години, се държах по същия начин като нея в сексуален план — единствено мастурбиране. Така човек си опознава тялото и отговаря на едни съвсем общочовешки импулси. Ако се притесняваш за това, че мастурбира, недей, не е в реда на нещата.

Другото обаче за компанията, с която се събира, го разбирам до някаква степен, но ти познаваш сестра си най-добре. Ето, ако ще помогне, ще ти дам себе си за пример. И аз бях обградена от приятелки, които на по 14 години се развяваха вече напред-назад, общувахме, но накрая сама се отказах от присъствието им в живота си, защото осъзнах, че не мога да бъда като тях. Никой не е повлиял на избора ми каква да бъда, запазила съм се и в момента на 20 години гордо мога да заявя, че все още съм девствена и не съм се хващала за никого като удавник за сламка. Имала съм връзки, но не се е получавало. Или не сме си пасвали адекватно, или са търсили прикрито само с*кс без реални чувства, което при мен не може да се случи.

Та, идеята ми е... ако сестра ти е такава като мен, няма повод за притеснения, това с мастурбацията е естествено и природно заложено. Ако скоро си намери приятел (на 15-16-годишна възраст) не се намесвай излишно, това е нормална част от израстването ѝ, по-добре да има опит навреме, а не вече на 26 години, когато се е развила, да грохне, защото не знае как да реагира, когато някой се раздели с нея или не я желае. Всичко според мен е с времето си и трябва да ѝ бъде дадено и поле за нормални грешки. Не казвам да не я пазиш, но само в краен случай, когато наистина си е харесала някой абсолютен идиот. Все пак не искаш от липса на опит и липса на „опарвания“ да се превърне в развалина след някой „пич“, когато е уж самостоятелна и стабилна, нали?

Успех и не го мисли много! :)

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: ffde5189a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Айде перверзникът пак се обажда. Не си на 18, а си педофил!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 6f407197af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха те жените май повече от нас мастурбират изглежда.

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 9529ec7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А'бе, нормално е да ти кажа. На тази възраст тя вече е в пубертета и хормоните ѝ бушуват, любопитно ѝ е да си опознае тялото. Щом мастурбира, значи или не прави секс, или не го прави редовно. Вероятно е почнала наскоро, иначе няма да го прави толкова често, понеже ще ѝ омръзне с времето. Много е вероятно приятелите ѝ въобще да не са наясно с тези нейни занимания, понеже малко момичета, особено на нейната възраст, излизат напред с такива признания.
Ти я осъждаш, но се замисли малко. Сестра ти сама опознава собственото си тяло. Не си ляга с разни чичковци, не си води вкъщи разни утайки. Гледа порно. Все едно ние, по-големите, не сме гледали навремето, за да видим за какво иде реч. Реално погледнато ние сме се замислили за тези неща малко по-късно. Обаче ние на 14 тепърва сме навлизали в пубертета, докато сегашните младежи вече подхващат пика. Не я съди. Всъщност не прави нищо толкова страшно и лошо. Темата може да е табу, но не е нещо ново за хората. Мастурбирането, за разлика от безразборния секс, не е нещо грешно. Родителите ви са ви възпитали, затова сестра ти си играе вечер под юргана, а не е навън гола на пейка с непознат.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 5a7bbc6d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е нормално. Всяко момиче от ранна възраст изпитва интерес към това и пробва. Не мисля, че се влияе от приятелките си. Ще си говорят кой, как мастурбира ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 02e2fb9b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   А ти не го ли правиш? Почти няма тийнейджър, който не го прави и това няма нищо общо с мода и приятели, а с бушуването на хормоните.
А и по-добре да мастурбира вместо да спи с мъже и то без да подбира. Да беше разбрал, че е сменила 5 гаджета за 2 месеца, да се притесняваш, но случая не е такъв.
Колкото до порното, просто е любопитна.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: ccd9286d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е ти не си ли го правил на тези години?
И след като се налага да делите една стая, ще се правиш, че нищо не виждаш и чуваш. Трябва просто да е по-деликатна.
На тази възраст хормоните да бушуват е нещо нормално и започва да преоткрива тялото си. Какво искаш, да е на 25 г и да не знае какво има отдолу ли?
Аз като бях на тези години прекарвах цяла нощ в гледане на порно и какво от това?
Единствено можеш да й дадеш съвет за връзки, отношения. Да излиза с когото иска, това че мастурбира не означава, че д заради приятелите. Аз съм била приятелка и с курви дето всички ги знаят, като гледам съм си съвсем нормално момиче.
Няма да питам защо делите една стая, може да нямате възможност, но се старай да не навлизаш в личното й пространство.
И я научи да си трие историята на браузъра.
Ако имате майка или друга близка жена нека поговори за това с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: a0fb259c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тя е на 14, аз почнах на 12.
Това е напълно нормално, няма за какво да се притесняваш, просто си затваряй очите, защото всеки трябва да разпусне понякога. А и това не че се научава - то ни е вродено, бих казала.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 0f4d361bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не навлизай в личното пространство на сестра си. Няма нищо срамно и неприлично в женската мастурбация. Сестра ти е сексуално същество, по-добре да се самозадоволява, вместо да води безразборни сексуални контакти. Удоволствието от секса на една жена не трябва да бъде задължително обвързано с наличието на мъж. Нека опознава себе си и собственото си тяло - нима има нещо грешно в това?

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: d22901b47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз се питам как може момче на 18 и момиче на 14 да спят в една стая. Големички сте вече, сестра ти също, трябва всеки да спи в отделна стая. Говори с вашите, да, да ви преместят да спите на различни места. Така няма и да се бъркаш в интимните й неща.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 72b4e4cd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Помогни и някоя вечер и после няма да мастурбира никога повече, ще чака теб!
Баси му и късмета, и аз искам такава сестра.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker