Не мога да се преструвам на добро момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се преструвам на добро момиче
преди: 4 години, 22 дни, прочетена 1800 пъти
Аз съм 24 годишно момиче и не се чувствам добре в кожата си. Винаги съм се чудила защо всичко мои роднини очакват от мен да бъда най-прилежната, най-красивата, НО разбира се без да ползвам грим(съвсем лек) и задължително дрехите ми да са максимално покриващи тялото ми. В нашето семейство имаме роднина, който е влиятелен човек и общо взето всички и от страната на майка ми и от на баща ми се съобразяваме с него. Дори ме карат да си заключвам профилите в фб, инстаграм, камо ли да кача някаква по хубава снимка на себе си. Яд ме е как майка ми е създала някакви правила в къщата и ми говори за морал, при положение, че с извинение тя също лиже гъза на този мой роднина. Понякога имам чувството, че ще ме продадат само за да му се харесат. Приятел не може дори да стане дума да си имам. На мен ми е забранено всичко. Съжалявам и се извинявам на всички, че ще го кажа, но на мен също ми се прави СЕКС. Искам да бъда не с едно а с 10 момчета. Да нуждая се от излизания, от грешки и каквото ви дойде на ума. Сега общо взето се опитват да ме уредят и да ми говорят за някакво момче, семеен приятел на досещате се кой. Две думи за него-грозен комплексар. Ще повърна. Най-ми е болно, че родителите ми никога не са се застъпвали за мен. Унижават ме дори пред други хора с цел да създадат някаква смешка и да всички се смеят, но на мен ми засяда бучка в гърлото и се сдържам да не се разплача от безсилие. Гледам родителите на другите момичета и момчета супер свестни хора, дават им да излизат с момчета и да правят каквото си искат. Мен също ме свалят доста момчета и ми е толкова приятно докато не се сетя, че ако разбере някой от нашите ще ме изгонят от нас. Да напусна няма как, нямам доходи, те ме издържат и уж ме подготвяли за някакъв измислен бизнес, който дори няма приходи вече. Толкова сме зле цялото семейство, че за мен ще е рай да си започна някаква работа дори за 900 лева, но да съм далеч от тях. Срам ме е, че не съм била с момче за сега. Срам ме и, че нямам никакъв опит в секса, а реално само за това мисля. Ще се радвам да разкажите и вашите истории като коментар под моята и ще ги прочета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 22 дни
hash: 9c0f9e3cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вече си на 24, а по Закон всеки над 18 има право на избор-дали ще гласува, дали ще си купува алкохол и цигари, дали ще играе хазарт (което не е за препоръчване, говоря по принцип), дали ще заживее на квартира-няма никакво значение! Не е добре така, да те държат насила! Трябваше още на 18 да се разделиш с тях! Та те не те оставят да се развиваш-един ден как ще градиш семейство при този стрес, не знам! По-вероятно е да не стане! А не знам дали имаш висше! Трябва да си намериш работа и да се разделиш с тези хора! Това е от мен!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 8bb9e7db4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам трудната ти ситуация и че до голяма степен начинът, по който сме отглеждани и възпитавани, могат да ни нанесат голяма вреда и дори когато сме възрастни, да не можем да се откъснем от това, което ни е било налагано цял живот. Но в случая, вината за начина, по който протича животът ти и контрола върху него, вече не е само върху семейството ти. Ти не си на 15, че да си зависима, не си и на 18-20, ти си голям човек на 24 години. Мнозина на твоята възраст учат, работят на 2 места и се справят. Не ме разбирай погрешно, в никакъв случай не те критикувам. Искам да ти покажа, че не си малка и няма да живееш вечно. В теб и само в теб се крие силата да промениш това, което не понасяш! Животът е твой и трябва да бъде в твоите ръце и да го изживееш, както смяташ за редно. Но това няма как да стане, докато те е страх, че ще те изгонят и няма да те издържат. "Претегли на везните" дали искаш да излезеш от комфортната си зона и да се устроиш като самостоятелен човек, разполагащ с живота СИ или искаш някой да те издържа, но с цената на това да определя решенията ти и пътя, който да следваш занапред.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: cc9bc67066
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Подкрепям номер 1. Можеш да прочетеш в нета за съзависимостта. Има родители, които създават съзависимост в децата си и им кастрират бъдещето. Разбунтувай се, опълчи се. Намери си работа, стани финансово независима, махни се оттам. На 24 нямаш опит в секса и връзките, това е вредно. Някои жени на 24 вече са с дете. Ти си зряла жена, но живота ти е в застой заради родителите ти. Седейки около тях нищо няма да се промени. Годините летят, утре ще се обърнеш на 30 в същото положение. Опълчи се докато е време и скъсай пъпната връв, която те задушава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: 292482c995
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Даа.. за съжаление строгите мерки на родителите не са гарант, че ще стане нещо от теб. Просто се постарай доказването на тази проста истина да не е така очевидна. Горкия ти евентуален бъдещ мъж, горкото ти семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: f824df1906
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ми се мисли като се отприщиш и започнеш да наваксваш. Завиждам благородно на щастливците с теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 4d5e3d4719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пътят към Ада е постлан с добри намерения... За съжаление в желанието да ти осигурят най-доброто бъдеще са ти причинили повече вреди. Подобен е случаят на една моя приятелка- и тя е на 24 години, с изключително вторачили се в нея родители. Тя буквално все още пита техните дали може да излезе от тях, не води полов живот, техните дори я взимат като излиза...Истината е,че единственият изход, който виждам от това положение е да си намериш работа и да се изнесеш. Ако ще да е в квартира с ужасни условия, просто спешно се нуждаеш от свобода. Така може да я карат още дълги години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: ba21c54f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Искам да бъда не с едно а с 10 момчета."

Пробвай във Факултета. Не 10, 100 ще ти се навъдят.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 439e787355
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си доброто момиче, но не защото носиш дрехи покриващи тялото ти и не водиш полов живот. Ти си доброто момиче, защото слушаш майка си и баща си, а на 24 години си пълнолетна млада жена, която има правото да взима самостоятелни решения.
Има едно нещо за живота, което много хора с властни родители не осъзнават твърде дълго. И вие не сте виновни, така сте отгледани и наистина е трудно да се откъснете от наложените норми. Родителите ви не могат да ви контролират от един момент нататък. Твоите родители единствено могат да те изгонят от дома ви, но ти и без това не искаш да си там. Не ти давали да си намериш работа, защото те гласили за някакъв бизнес, който ти дори не намираш за доходоносен. Какво означава това? Ако те изгонят, все ще си намериш работа да се издържаш. Същевременно можеш да си намериш работа и да се изнесеш сама. Осъзнаваш ли, че никой не те е вързал на въже? Ти сама отказваш да мръднеш, защото ти е набивано нещо в главата многократно и макар да го намираш за глупаво, явно те е страх да действаш самостоятелно. За мен лично е хиляда пъти по-добре да работиш, ако ще и за минимална заплата, но да имаш свободата да взимаш решения сам. Съчувствам ти, но се погледни в огледалото. Не си дете. Ти си жена, която има права и може да си осигури всичко необходимо. Вдигни това самочувствие, помахай с ръка за сбогом и вземи живота си в ръце, защото той е твой. Трябва да живееш, както ти искаш, с когото ти искаш.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: cc9bc67066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, много вярно мнение. Също съм потърпевша от властни родители. Това не го осъзнаваме, защото с години ни се набива друго в главите. Като дете ми беше много болно, че виждайки колко е строга с мен майка ми, всякакви хора го използваха срещу мен. Оплакваха й се от мен и доста пъти си измисляха, примерно ако детето на тия хора е излъгало родителите си за някаква наша караница. Следваха такива кавги за моя сметка, после учителите в гимназията - същото. Това много ми се отрази, сякаш винаги имаше доверие на другите, на мен не. Плюса беше, че ние в такива махленски ситуации не сме се поставяли първи - моите родители никога не постъпиха така с другите деца, не отидоха да искат сметка за детски истории. Да си с властен родител не е лесно и определено в един момент се слагат ясни граници, иначе нищо не става. Точно затова стигнах до темата със съзависимостта, първо търсих спрямо моя случай съвети.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: 15d5b6fa37
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти. Аз също минах през това,преди години. НАПЪЛНО те разбирам.
Ще кажа само едно,щом задушават до такава степен живота ти,събирай си чантата и да те няма. В началото,когато избягаш от зоната си на комфорт е кофти и тежко,но нали ти трябва да избираш как да живееш и да управляваш живота си ?!
Успех!

 
  ...

...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 83d915f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Докато живееш с ваще ще е така. Избирай изнасяй се от вас и прави каквото си искаш или Стой с ваще и като гледам може и да те оженят, за който те изберат. Та аз съм момиче на 23 и вече с гаджето ми си търсим квартира в София. Иначе до кога мислиш да живееш с ваще?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker