Започнах да гледам на него по друг начин и не знам какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започнах да гледам на него по друг начин и не знам какво да правя...
преди: 4 години, 26 дни, прочетена 1400 пъти
Здравейте. С риск да получа хейт ще споделя и моята история. Момиче съм на 19 г. Преди 3 години в живота ми се появи момче, което си падна по мен и всячески се опитваше да ме спечели, но аз съм трудно доверчива и трудно влюбчива и му отне доста време и усилия да ме спечели. Помислих си, че ще се откаже бързо, но в продължение на една година и нещо той не се отказа. За цялото това време го опознах и аз също се влюбих и се събрахме. Сега сме заедно до ден днешен. От начало всичко вървеше прекрасно. Не съм му давала поводи за ревност нито той на мен и до ден днешен, но дойде един момент в който всичко тръгна на долу. Наистина се случиха ужасни неща, които ми повлияха много зле, както психически така и физически.
Той много вярваше на другите хора, но не и на мен, че не веднъж си е позволявал да ме обиди заради неща, които не са верни. Оставял ме е много пъти заради пълни глупости, а аз накрая винаги прощавах. Започна да ме игнорира и да ме приема за даденост, защото знае, че го обичам твърде много и ще простя всичко. Знам, че е трябвало да го оставя, да не прощавам и т. н., но освен това, че много го обичам го познавам и знам, че той е добър човек и въпреки, че има недостатъци аз искам да остана до него.. всеки път в който опитах да поговоря с него за това, че ми тежи това да ме приема за даденост, че не ми е приятно да че игнорира, защото знае, че го чакам и винаги съм на линия за него завършваше със скандал. Беше спрял да се вслушва в думите ми и това ме нараняваше зверски много. Ходех 24/7 с една буца болка насъбрана в себе си и не можех да се оттърва от нея. Живота ми се преобърна и всичко ми беше черно.
Аз исках просто да се изясним, като хората. Един ден реших, че ще седна и ще му кажа каквото има пък да става каквото ще.
Казах му как се чувствам и че трябва да правим компромиси. Той се вслуша в мен и се разбрахме най-накрая и сега нещата са доста по - добре. Както казах по - горе, когато нещата между нас бяха трагични го преживях много тежко, бях в депресия, приемах анти депресанти и не излизах изобщо на вън и какво ли още не. Има много повече детайли в тази история, разбира се, но опитвам да съм кратка и казвам нещата на кратко.
Ето тук идва и проблема. Гаджето ми има един приятел, който смятам, че е симпатично и добро момче. С него никога не сме били близки, но се е случвало да си говорим, когато сме в една компания. Преди седмица и нещо сънувах, че плача отново заради приятеля ми и това въпросното момче през цялото време беше до мен и се опитваше да ми помогне. След този сън не ми излиза от главата и когато мисля за него се усмихвам сама и усещам как сърдечния ми пулс се усилва :D, което не е обичайно за мен. Не искам да им развалям приятелството не ме разбирайте погрешно, нито искам да изневерявам, нито нищо. Просто фактът, че започнах да го мисля толкова много ме притеснява, а реално погледнато дори не се познаваме толкова добре. Имах нужда да споделя и ще се радвам да чуя вашите мнения по въпроса. Благодаря, че прочетохте и се пазете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 25 дни
hash: 5d4fc80e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да гадая за точната ти нагласа, но впечатленията които ми оставят тази изповед са, че си падаш по-приятеля на приятеля си. Дали всичко е с причина или не, не мога да кажа, но отбелязвам! И това, което най-много остава в мен е, именно, че ти се иска да изневериш :D
Дай си време е моят съвет. Нещата се подреждат с времето. Ако се оправиш с приятеля си, ето. Ако не, по-добре не налитай на приятелите му :D Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: d77557eff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би се случва с някаква причина всичко това ,а дали за добро или лошо - не знам.До колкото разбрах гаджето ти се е държало много зле с теб и ти си търпяла толкова много.Нормално е! Но фактът ,че точно приятеля му те е привлякъл по някакъв начин е странно.Виждам,че не ти е много приятно това, което се случва :D ,но както казах може би с някаква причина толкова внезапно,безпочвено така да го кажем и безпричинно си се влюбила в това момче.Щом не ти е давал никакви сигнали (предполагам ,не знаем какво се случва в главата му) ,но е доста сложно именно ,защото с твоя човек са близки.Предлагам ти щом вече приятелят ти се държи по-добре да опитате да възвърнете това ,което е било в началото , за да спреш да мислиш за приятеля му.А ако не се получи най - вероятно ще се разделите.Тогава ще видиш дали си се влюбила в приятеля му с някаква причина или ще остане несподелено.Наистина е по - кофти,че точно с негов приятел обаче имам двамата познати ,които бяха в подобно положение.Единия ходеше с въпросното момиче половин година и нещо ,но той се държеше тъпо с нея.След като се разделиха тя тръгна с един от най - добрите приятели на бившия си и се разбраха всички,като хората.Без караници и глупости.И сега са заедно от почти 3 години.Е ,мога да ти кажа ,че по прекрасна двойка от тях двамата не съм виждала.Надявам се след всичко ,което си преживяла това да е началото на една прекрасна нова история в твоя живот! :)

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: d77557eff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче, няма причина да те нападам. Нито си изнверила, нито искаш да го направиш. На всеки може да се случи нещо подобно, колкото и да не е яко.

Бъди умна. Надявам се да откриеш любовта в очите на новия човек, някой ден. Никоя жена не заслужава да се чувства, като даденост!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: 87bee472e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, то така се започва - мисли, чувства, тръпки и пеперуди, нещата ескалират и стигат до възвратно-постъпателни движения от кръста надолу.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 9e2b3910b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам, аз забелязах, че когато имаме проблеми с моя приятел и се караме и сънувам други мъже ама всеедно съм във нова връзка, даже сънувах един от бившите ми, което е било преди повече от 5 г ;д. Последно се скарахме с моя приятел за простотия и вечерта като легнах сънувах приятел на онзи бивш, който казах, че съм сънувала, а аз дори не съм го виждала нито съм мислела за него нещо.. И всяко момче, което сънувам, сме заедно във връзка ;д което е адски странно, тъй като самата аз не желая да съм с никого освен моя приятел. Та според мен такива сънища означават, че има проблем във връзката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker