Искам да ме мислят за момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да ме мислят за момиче
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1944 пъти
Здравейте, сигурно съм особен но правя неща които аз сам не мога да си обесня, в инста и фб си пускам снимки облечен като момиче и имам супер много лайкове, говоря си с хора от цял свят които ми казват че изглеждам сладко и секси и това ми харесва. Не съм гей и не съм кросдресър или нещо такова, не знам какъв съм но ми харесва просто това че никой не разбира че не съм момиче, това ми вдига адреналина на макс. Когато съм себе си не ми е толкова интересно, а така съм все едно в някаква игра, тийн съм и може да е от пубертет нещо незнам но ми харесва а има хора влюбени в мен в това момиче на което се правя, ненормално ли е това и защо искам да го правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: adce5b9aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Качваш си снимки, като момиче, за да трупаш лайкове и също, за да ти пишат.
Ако използваш грим и имаш женствено лице и тяло и качваш снимки с хубави тоалети, то е нормално да получаваш много лайкове. Изградил си си интернет образ и това ти харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 09a529139a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Май си гей или имаш комплекс някакъв. Имаш ли сестра.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5554ab333f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Травестит си. И като всеки траверс не си съвсем мъж, най-меко казано.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a046f8f237
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Кросдресър си! И това е нормално. Също така голям процент от кросдресърите са хетеро. И това се случва често. Дори не си трансджендър, щом говориш за себе си в мъжки род. Еми света е пълен с кросдресъри и травестити, тъй че какво толкова... Само внимавай в реалния живот ако решиш да го правиш, да не те набият някъде, че тука в Бг сме малко ...нали ги знаеш Българите, макар че и в чужбина би могло да се случи, ама малко вероятно, но така или иначе за сега си го прави само в нета..

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7ecde11d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Стига с тази дума кросдресър-това е травестит на български.За мен си абсолютен гей,просто не си осъзнат още.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f0e6d048e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Честно казано, не мога да разбера какъв е смисъла от подобни теми. Всички знаем, че различните не се приемат добре в България. Не знам и автора какво очаква да му бъде казано. Нормално ли е да се правиш на момиче? Еми не, не е. Какво очакваш да ти кажем?
" Нормално е. Продължавай в същия дух. Прави се на какъвто не си." Ние каквото и да ти кажем ти ще си правиш каквото искаш.

Напълно безсмислена тема с цел провокация.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a4f69f66bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Чудесен коментар от номер 5! Подкрепям го и съм съгласен, че това е абсолютно нормално и въпреки, че казваш, авторе, че не си кросдресър, може би точно това е определението. Може да се поразровиш за повече информация и различните вариации на половата идентичност. Само малка поправка на иначе добрия коментар 5, авторът влиза в групата на трансджендър лицата, защото това е термин-чадър, който покрива всички лица с някакви вариации в пола, а именно транссексуални, джендър флуидните, небинарните, кросдресър /травестити/ и т.н., като при всички изброени има и хетеросексуални представители. Хетеросексуалността при трансполовите пък след промяна на пола се води хомосексуалност, защото в частния случай жена има романтично привличане към жена.
Така че, авторе, пази се, защото в България транс и хомофобията все още имат нездраво високо ниво и просто прави това, което ти доставя удоволствие.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 79a6201235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За мен си транс. Сега кажи - мъж или жена искаш да бъдеш? Или още не ти е ясно? Има време да решиш, разбира се, но не е лошо да го правиш това, защото наистина искаш да си такъв, не заради лайковете.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6011ad106f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, изобщо не си гей, неее. Скоро след женските дрехи ще започнеш и да си го слагаш отзад

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 640bbd43f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момиче и ми е много забавно да се правя на момче. Понякога ми се получава в реалния живот, например привечер, или рано сутрин, когато е още сумрачно. Понеже тренирам и фигурата ми е спортна, като сложа суитчър с качулка чувам доста коментари от типа дали съм момче, или момиче. Правя го в реалния живот, понякога срещам мъжка злоба, или пък момичета ме заглеждат. Изобщо, много е интересно да си някой друг. Изобщо, аз съм томбой както се казва в една част от личния си живот. Не го правя за лайкове, просто за себе си. Иначе харесвам момчета. Пиши от голям град ли си, или от малко градче. В малките населени места е много опасно да се появиш, както искаш, ти знаеш защо. Поздрави. Пази се. Ая.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 197b3d6047
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това е нещо като играеш роля според мен.Е не съм се обличаш като жена.Аз експериментирам с поведението си и понякога се държа по - хладно с хората ,а друг път много весело.Обичам психологията и човешкото поведение.Обаче.Мисля че проблемът ти е материален.Не знам какво правиш освен това което си написал,обаче се замисли .Какво ,ако се беше родил сляп.Или ако нямаше майка и баща.Ако си обичал толкова силно някой,а той е починал.Ако си преминал през известна доза мъка ,не мисля че щеше да ти е до такива работи като Инстаграм и други.
Замислял ли си се дали си помогнал на някого в животът си ?Дали си наранил някой? Дали се носиш по течението на живота или твориш и вършиш нещо.
И няма да те обиждам ,но ако не можеш да обясниш действията си ,значи си глупав.Но не ми се вярва да си.
Защо ставаш всяка сутрин?

Имаш ли цел ?

Звучиш сякаш нямаш приятели,но се надявам да не е така.Аз имам познати и тук там някой добър приятел.Хубаво е че се запознаваш с нови хора,но ще е по- хубаво да им покажеш кой си всъщност.

И последно ,ще ти дам съвет,който гласи ,че никога не знаеш със сигурност дали този на снимката ,е човека ,за когото се представя.
На света има по- важни неща от това да се чувстваш секси.
Обмисли защо го правиш.Но не се вманиачават много.За да не се превъплатиш изцяло в ролята си.
Ако имаш въпроси,имам фейсбук с друго име- Ачо Петров ,ще се радвам да помогна.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 062c9a81d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Автора съм.Хора,казах че не съм гей или транс,съмнявам се и да съм кросдресър защото мен не ме кефи самото обличане на женски дрехи а това че никой не разбира и съм като герой и/или героиня от някоя манга игра,аз съм момче но нямам нищо против и да съм понякога момиче,без да искам да спя с мъже и такива неща...затова питам как се нарича Това?
Аз съм много слаб и не съм си слагал сутиени чак с разни глупости в тях защото ще е не естествено,слагам си само перука с дълга коса ,мноого лек грим гледал съм как се прави в yt и даже шал вместо пола или скъсана тениска с много надписи и са ми казвали че приличам на момиче от някоя кпоп група ,не го правя само заради лайкове защото като момче имам също много лайкове и ме харесват много момичета но не ми е интересно.
Номер 12 ме е разбрала наи добре забавно е,но доста мъже се влюбват в това мое..алтер его не знам как да го кажа,аз виновен ли съм за това? и те май не го приемат като игра,което за мен е точно това.
От средно голям град съм,излизал съм няколко пъти така навън е не като на снимките,а с дънки и женски блузки понякога с къса пола ,нарочно съм влизал в женските тоалетни в барчетата и никой не е имал подозрениа само опити за свалки,и това просто ми качва адреналина че никой не знае тази тайна!Не съм транс защото ме кефи да се правя на момиче а не да съм момиче ,a в училище и иначе съм нормално момче ,но това ми е скучно ,това е че тази игра ми харесва и затова питам има ли други хора които я играят като Ая /благодаря за коментара Ая/ и наистина ли е опасно?
Нямам сестра..за който питаше :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 062c9a81d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пак съм автора,забравих да кажа че и номер 2 е донякаде прав за интернет образа,то е като мой аватар един вид ако бях момиче какво щеше да стане...харесва ми да съм харесван под всякаква форма и когато това става е някак мистично и е в пъти по интересно отколкото да съм само себе си :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 055565db22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Какви са отношенията ти с твоите родители? Обиждали ли са те? Омаловажавали ли са те? Осмивали ли са те? Желанието да се възприемаш за нещо, което не си може да води началото си от себе омраза, породена от родителско отхвърляне.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 65c152553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Според мен живота е скучен за теб и се опитваш да си го разнообразиш. Но определено клониш леко към г...й. Дано изчистиш тези неща във времето иначе... че ти е трудно да намериш половинка, защото не са много такива като теб.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 79a6201235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз на твое място бих се консултирал с психолог. Не е нормално това поведение, нито желанието ти да излъжеш другите, да прикриеш истинската си същност, да харесват някой, който не си. Това говори за проблеми със самооценката ти и възприятието ти за теб самия.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5554ab333f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Маскирал се като жена той, майтап да става...Че маскирай се и като клоун, бе, още по-смешно ще ти е или като Джокера. Абе баш пе-растки изпълнения.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: adce5b9aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 14

Според мен клониш си косплеар.
Все пак се правиш, като героиня от някоя игра.

За носенето на женски дрехи мога да кажа, че има женски дрехи, които могат да стоят добре на един мъж, ако има атлетично тяло. Женските блузи седят добре, ако един мъж няма шкембе.

Мисля си, че може би ти е скучно и имаш доста свободно време и с обличането на женски дрехи и с косплея си запълваш свободното време и отделно превличаш вниманието на хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8b534b3d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Пише ти 100% хетеросексуален мъж, който се занимава с актьорско изкуство. Има си хора (като мен и явно като теб), на които просто им харесва да влизат в образи и колкото по-отдалечен е от нормалното "аз" този образ, толкова по-вълнуващо е. Играл съм в шекспиров театър, където всички роли, дори женските, се играят от мъже и знам какво е да си в роля на жена. Чувстваш се странно, но някак ти се ще да "изследваш" образа още - да изследваш аспекта на съблазнението, физическия аспект (например стъпването като жена), говоренето като жена и тн. Въпреки това, в реалния живот съм си мъж, хетеросексуален (с гаджета и тн.) и не съм обличал никога женски дрехи, освен в театъра.

И така казано ти препоръчвам да видиш дали няма школа по актьорско майсторство някъде в града ти, за да се развиеш в тази насока. Според мен ще ти е интересно да си не само жена, ами още много образи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker