Изпитвам невероятно привличане към мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитвам невероятно привличане към мъж
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 977 пъти
Здравейте, реших да се допитам за съвет и мнение тук, тъй като съм малко объркана. Накратко за мен: на 34 г и имам сериозна връзка. Проблемът е, че сексът не върви и като характери сме много различни с моя мъж, но съм го приела и примирила с тази ситуация. Иначе като човек не е лош, но просто вече отдавна нямам тръпка към него. Както и да е. Преди време се регистрирах в сайт за запознанства и там се запознах с интересен мъж. В началото не го харесах на първата ни среща, но на втората като се видяхме преспах с него и нещо ме халоса по главата и хлътнах по него. Държеше с мен като загрижен батко и усетих нещо адски секси в него, което винаги съм търсила в мъж. Не говори много за личния си живот, живее в чужбина, разведен е с дете, бившата му е изневерила с друг. Нямаме сериозна връзка, а и си мисля, че той не се стреми към такава по принцип. Може и да се е разочаровал от жените като цяло, не го разпитвам. Това, което ми се струва странно е, че само ми пише и никога не ми звъни, просто ей така да се чуем за малко, не държа всеки ден, а само от време на време. Даже вече ми пише веднъж на 3-4 дни и то все някакви безсмислени глупости, че чак се дразня, че въобще пише. В началото имахме интересни разговори, с което ме и впечатли, но сега като че ли се въртят само около секса и какво щял да ми прави като се видим. Отделно има проблем с ерекцията, понякога не му става въобще и по време на секс му пада, а иначе се бие в гърдите какъв голям любовник е. Това, което искам да помоля за съвет е, как да го накарам да ми пише по-често и да съм му постоянно интересна, така че да хлътне по мен дори. Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно. Как да го завладея и да го подчиня емоционално? Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b285d0c05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И защо не би имала нищо по-сериозно с него?
Ако е така го остави и не се занимавай .
Явно той вътрешно усеща,че нищо не искаш от него затова и той не се раздава както би искала ти,усеща ,че си играеш с чувствата му ,така мисля

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 16733863e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не искаш нищо сериозно, но си си навила на пръстта да го накараш да хлътне по теб и това е - ок, разбирам, психика. няма да те съдя за т'ва.
Не ми е ясно обаче, как така жена на 34 години все още разсъждава като момиченце и живее в илюзии. Май май ти липсва опит и не си минала през това по-рано.
Ще ти го кажа максимално кратко и ясно, наистина без желание да те укорявам или да ти пукам розовия балон - просто ми става жал и искам да помогна на един непознат човек със съвет, щото такива като твоя хубавец са ми "любими", а като гледам как ви въртят на малкия си пръст ,лошо ми става.
Пиле, не се самозалъгвай ,че е едва ли не наранен и за тва не се отваря и не ти споделя за личния си живот ,горкия той "предадения и наранения". Страх го било да се отдаде на чувства ,да се отпусне , да те допусне по-близо, щото бил наранен от бившата си или жените като цяло - да бе да, перфектното оправдание за човек ,които не иска да задълбава повече с теб ,освен за секс. Дори не ти звъни да те чуе, пише ти там 1 път на 3 дни и то няма да те пита как си ,да се позаинтересува от живота ти , от проблемите ти ,с какво се занимаваш ,от предпочитанията ти за всякакви други неща, а просто му се е доебало и ти пише как ще те... нали.
Имай малко самоуважение и не му бъди подлога. Не се опитвай да го спечелиш изобщо ,знам че си си го навила на пръстта просто за да си почешеш егото, той тва го използва като оръжие за да получава по-голямо старание и раздаване в секса. ВИНАГИ мъжът трябва да е този ,които да се опитва да те спечели, да ти привлече вниманието и да те завоюва ,не обратното. Ти не трябва да си тази ,която го моли за чувства.
Ясно ти е показал ,че може и без теб. Я пак да обобщим - не ти звъни да те чуе, пише ти там през 3 дни, не се интересува от теб и живота ти, а почти изцяло само ти говори за секс, НЕ те допуска до личния си живот, нито ти дава информация за него, даже най-демонстративно те държи в страни от това и в невидение, не търсел сериозна връзка (по-скоро не търси с ТЕБ, осъзнай го, а не щото е наранен).... как ти звучи така като го чуеш?

А ето и моите предположения на база на цялата тази гавра - кара кола ,която никога не е можел да си позволи в живота ,и сигурно дори подръжката и не е по неговия джоб (някоя гръмко звучаща марка би трябвало да е ,една от тези които са популярни сред мъжкото съсловие - БМВ/ Мерцедес примерно ,може и друга); никога не ти е подарявал цветя, а най-много бутилка алкохол ( и тва ме съмнява); е*е те или в колата, или в някои евтин хотел за да не се прецаква да дава пари по теб ( ти и без тва сигурно си навита за секс където и да е и в неговата глава това е знак,че си евтина и за какво да се набутва като си ОК с тва); задължително има някакъв фалически символ по него - или е с гола/мнг късо подстригана коса, с ланец, с мускули или разкопчана риза, татуировка по него. И не на последно място - и 1 година да те ебе ,няма да чуеш признание или че те обича.

Малко дълго стана, но просто си отвори очите. Не започвай игра, която не знаеш как да играеш и която няма да спечелиш. Сега може да ти звучи като игра, но ще затънеш. Имаш си работа с класически нарцис

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 040c25f75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото връзката ви е само сексуална - той се вижда с теб за секс, това го интересува, не вътрешната ти природа, нито комуникацията. В началото е гледал да те спечели, вече си му в кърпа вързана.
И второ, като гледа как изневеряваш на мъжа си с него, мислиш ли, че има високо мнение за теб? Имайки предвид, че и на него преди това са му изневерявали. Не гледа ли на теб като на бившата си жена?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 16733863e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Използва те, сигурно си има и сериозна приятелка/жена

М 31

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 16733863e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, какво стана? Дай ъпдейт. Успя ли да го накараш да хлътне по теб?
Ако да, ще споделиш ли как става тази работа ,че съм в същото положение вече 5-ти месец, ебем се и нищо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker