Обичам я, ама е дебела. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, ама е дебела.
преди: 4 години, 21 дни, прочетена 4279 пъти
Аз съм мъж на 21. Имам гадже от 3 години. Тя е ниска. Само 155. В училище и се подиграваха че е ниска. А и тя имаше ниско самочувствие. Станахме близки чрез нашите. В училище е тиха. Хората говориха зад гърба и всякакви глупости. Тя не беше мой тип, но се замислих че такива рядко се срещат. И тя ме е харесвала, но я е било срам да ми го каже. След първата година надебеля с 10 кг. Е, ясно че се случиха ужасни неща, ама аз и казах че искам да отслабне защото не е здравословно. Не ме послуша. Тя беше 40кг, а за 2 години стана 65. Нали ви казах че се случинещо лошо? Точно заради това тя живее с мен(живея в мой собствен апартамент от както съм на 18). Вече даже секс не ми се прави с нея защото тялото и не ме възбужда. И с тая карантина през час яде. То и аз така, ама тренирам, а тя почти не тренира. Един път се скарахме заради това докато бях пиян и съм казал "Ако нямаш намерение да отслабнеш се махай от тука. " и се мразя заради това. Обичам я, но не и килограмите и. Искам да я мотивирам да отслабне, а не да я обиждам. Тя не стига че страда от депресия все още, ами и аз и казах по най-грубия начин да отслабне. Хората казват че рядко се среща любов като нашата. Не искам да провалям всичко. Сега тя ми се сърди и с право. Как да и се извиня и да я мотивирам да отслабне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 19 дни
hash: 7a639b2035
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо си постъпил, наранил си я. Болезнено е да се чуе такова нещо от любимия. Но мен страшно много ме дразнят извиненията. Като изключим заболяванията при пълните хора, то всичко друго е мързел. А тя няма такова, доколкото разбирам. Прав си за себе си, но трябва деликатно да и се каже това. Не на пияно. Когато бях бременна станах 75 кила. Висока съм 1,70. Един месец след раждането бях 60. Десет години по - късно варирам 55-57. Значи можело. Каквото и да си говорим не може да се отпускаме. Не знам защо масово хората решават, че като са във връзка може да се разпуснеш от всякъде.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: e0c8661236
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Като прочета ей такива мъжки изказвания и се сещам защо не желая да съм във връзка. Мъжете сте нетактични, кученца, които мислят само с чепа си .

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 5db61cb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Или си повърхностен и лъжеш, че обичаш. Хората растат и тялото им се променя. От училище се е променила-ами нормално е, не е дете, оформя се като жена. Тялото и придобива по-женствени форми и става млада госпожица.
Може сега да е стресирана , изолацията да и влиее. Всеки го преживява по различен начин. Трябва сама да се сети и да го направи за себе си, не заради заплахи как ще те изтърве. Излезте навън, макар и около блока и се разходете. Никой не е забранил да се върви из града. Ако работи, да се опитва да ходи пеш до работа. Ако ли не, можете двамата заедно да походите малко-чист въздух, слънце. Дори и да е безцелна разходка, пак ободрява . Стоенето по цели дни вкъщи само вреди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 90498abf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано наистина рядко се среща "любов" като вашата. Ти си пълен идиот. Момичето е в депресия ти трябва да я подкрепяш и разбираш, а не да я караш да отслабва.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: cb559a8957
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   До 1

Еее, нали трябва сме откровенни. Не може да загрухти, а като пита, излгеждам ли дебела, да я лъже човека, ся!

 
  ...


...
преди: 4 години, 18 дни
hash: a5bd79e0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Така. Представи си, че допреди малко тя е седяла на компютъра ти. Забравила е да затвори сесията на браузера. Ти сядаш и случайно виждаш тема в Spodeli, която тя е пуснала за теб.

Заглавието е: "Обичам го, но му е малък и свършва много бързо". Надолу е описала колко много те обича, как всички смятат, че сте идеална двойка, но има проблем... Сексът с теб не я кефи. Тя смята, че ти е малък, че отбиваш номера, че си егоист в леглото и че... понамирисваш. Казвала ти е да се къпеш по-често, ама ти все си отговарял с "да, да, много ясно" и пак не си го правил... Описва те без капка жал и съчувствие, както се описва дефектна стока в магазина, а междудругото пише, че си занижил секса и хигиената след като си загубил свой близък роднина примерно. Вече звучи леко коравосърдечно. Но пък те обичала!

Е, как би се почувствал?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: cb559a8957
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   До 6

Ами ако можех да си го направя по-голям, щях да си го направя. Ама тя може да си напъне дебелия задмик и да изгуби някое друго кило.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: cd4204f136
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   Аз пък ще ти дам друг съвет. Бягай батко. Животът е твърде кратък, за да си причиняваш каквото и да било негативно преживяване.
Защото знаеш ли какво ще стане? Ще отслабне, ще си качи самочувствието и накрая ще те зареже. Щото ще види, че може да я харесват и други. А ти през цялото време си бил до нея, съвети си и давал, накрая ще ти тегли една майна.
Не ги слушай жените тука. Любовта е пълна илюзия. Трае известно време и после всичко изчезва. Жените като станат 25 почват да мислят за сигурност и за други неща, а не дай си боже ти не отговаряш на нейните изисквания и ще те зареже. Ще се чудиш как ти е дошло. Уж в депресия уж не знам си какво.
А от такива депресирани колко ми е писнало. Все са в депресия бе.
На мъжете всичко трябва да им е наред, обаче те видиш ли все били в депресия. Еми в край на сметка вината не е твоя, че е в депресия.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 610f6b5a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един готин, богат и световно известен мъж- Пиърс Броснан не се срамува да ходи на всякакви светски събития и да го снимат с пълната му жена. Обаче един наш световно неизвестен ганьо, горд притежател на апартамент, купен от мама и тати, обижда и мачка психически приятелката си, която уж обичал, че не била слаба. За каква любов говориш, бе каун, когато обичаш някого го приемаш какъвто е , не му казваш промени се или се махай и не се пишеш, че те отвращава. Не се чудя на твоята простотия, чудя се на нейния акъл, че още не си е събрала багажа и не те е напуснала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: c92b4de4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Приятелката ти се тъпче докато е с теб, това означава, че не се чувства емоционално удовлетворена с теб и чрез храната наваксва празнината, която усеща. Най-добре ще е или да помислиш върху собственото си отношение към нея, или да поговорите и да се изясните защо се разделяте.

 
  ...

...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 080761a1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако е такава от мързел и застоял живот, да, направо сменяй. Не ги рсзбирам мъже в топ форма с разни отпуснати и невзрачни момичета, и мацки топ форма с гейове и мухляри. Тъпата ни система създаде тъпаци.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 5bc4a38ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   На такива като теб обичам да казвам само едно - тя със сигурност може да отслабне, но ти ще си останеш все същия типичен, прост български Ганъо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 18 дни
hash: f2f44c3b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Поне си имаш, бъди благодарен. Аз от 1г съм влюбена в едно момче, а то само ме реже като с ножче. А съм много яка мацка :)) И нищо не мога да направя, колкото и яка да съм. А ти поне си с човека който обичаш, ако я изгубиш ще съжаляваш. Сега си се фиксирал за тези килограми, но повярвай скъсате ли-ще отслабне! Такива сме ние жените. :D

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 5db61cb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   А после любовта на мъжете била безусловна и истинска. Ако някой така ми каже, взимам си нещата и надалеч! Нека да си търси момиче като има претенции. Авторе, да не искаш анорексичка? Не можеш да очакваш ,че на 21-22 млада жена трябва да е 40 кила, не е нормално. Не може да очакваш ,че ще е същата като на 18 вечно, както и ти не си същият. Вземи прочети малко колко е здравословно и нормално да тежи една младо момиче на 21 години, после имай претенции. Заради такива с изисквания , някои млади жени се разболяват само и само да им угодят, и после същите тези принцове ги зарязват, защото били прекалено слаби.
Момичето трябва само да се сети, не да я тормозиш. Сега всички са потиснати и изнервени. Така не се помага на човек в депресия, пообразовай се и за това.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 2267b0cbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Ами аз бях с човек, който страшно много надебеля. И аз не му казах да отслабне, защото не исках д го обидя и нараня. Той страшно много се беше запуснал и продължаваше да се тъпче. Когато се разделихме започна диета и беше отслабнал - за да си намери друга явно. Наясно е, че това не е ок. После се бяхме събрали отбово и той започна пак да се тъпче и пак стана страшно дебел. Зарязах го, защото не беше добре и психически и сега изненада - пак е отслабнал
Ами направих си извод, че не му е чукало за мен. Всеки ден ядеше дюнери. Изключително е обидно, че заради други жени или там каквото харесва отслабва, а като е с мен надебелява безумно, даже не искам да напиша и килограмите. За това пък не липсваха забележки за моя външен вид, а аз съм много слаба, и се грижа за здравето си максимлно, колкото ми е възможно. Ами вече не изпитвам никакво съчувствие към такива прасета, защото това СА прасета. Ако не полагаш усилия за здравето си и на човека до теб му се налага да спи с мазното ти туловище, дето ти постоянно тъпчеш с дюнери, ами ти не само, че не го заслужаваш тоя човек, но и си абсолютно прасе и дегенерат. Като видеше някоя дебела жена на улицата иначе се отвращаваше и правеше гадни коментари, чак ми ставаше нвудобно за жената, ама иначе това не му пречеше да е обсолютен тюлен. Едно е да надебелее човек от болест, но да се опитва да отслабне - ок, тогава той полага усилия и това е временно състояние. Но да се разхождаш по тоя начин, да тъпчеш мазни дюнери и да си мисилиш, че останалите са длъжни да те харесват - ами не, в грешка си. Твоята приятелка, ако не полага никакви усилия да отслабне, зарежи я, това не е добър човек, на който му пука за себе си или за околните. Съжалявам, но това е истината. Едно е да си с някой, който е дебел, но полога усилия да отслабне, друго е да живееш с мазен тюлен, който с години нищо не прави, а само седи и пърди. От къде на къде ние ще полагаме огромни усилия за здравето си всеки ден, а тоя до нас ще трупа мазнини и токсини и ще се влошава физически, емоционално и всякак. С какво са ни заслужили тия хора, извинявай. Ми всеки може да се запусне и да стана 100 кила, не е трудно. От там започва да деградира и психическото здраве защото това са токсини и шлаки, които се натрупват и причиняват депресии и други психични състояния. И какво, ние трябва да живеем под постоянен стрес и в постоянната им депресия, която те изкуствено налагат, както на себе си, така и на нас с безхаберието и мързрла си, така ли? Не само, че е гнусно да спиш с такъв, ами и се влошава качеството на живот емоционално. Това, с което живееш вероятно не е добър човек. Кажи й да иде на ендокринолог и да провери щитовидна жлеза и хормони. След това й трябва детокс с подходящ препарат, да си направи проучване кой е такъв. После, след месец два, когато са измрели всички гъбички и вече няма зверски глад за сладко, трябва да започне диета. Но не с гладуване, за да си скапе повече психиката, а да изключи захар и брашна. Така ще приема дневните витамини и минерали, но и ще отслабва. И ако не го направи всичко това, тогава я зарежи, защото тя е в депресия, понеже не се грижи за здравето си, за това е дебела и в лошо психично състояние. Съгласна съм, че малко си прекалил в изказванияти си към нея, не е нужно да я нападаш, но я помоли да ги направи тия неща от грижа за здравето си. Ако не е съгласна и продължава да дебелее и да се депресира я напусни без повече обяснения, защото не те заслужава. Не може едни да да полагаме усилия непрекъснато за здравето си, което неминуемо влияе и на хората около нас, а те така да се дънят.. Никой не иска да живее с депресар и прасе и причината, поради която са такива е изцяло в тях и само те могат да я променят. Ти не можеш да я накараш насила.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 1c2d5e0bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Каквото и да си говорим, външният вид е важен, особено в по-млада възраст като вашата. Човек обича и чрез очите си. А и има значение дали човек полага усилия да изглежда добре или го мързи и му е все тая.
Щом сега не те привлича и възбужда, представи си какво ще бъде след 5-10 г. Според мен ти не я обичаш, може би си я уважавал като човек, но само толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 5db61cb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   16, явно ти си била проблема за човека и вашата връзка. Щом без теб се е живнал и взел в ръце-причината си била ти. Само по писането ти става ясно защо се е запуснал така и защо се е променил след раздялата ви. Хората може да се депресират и да ядат повече, когато парньорът е кофти, токсичен човек и чист нарцис.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 610f6b5a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   # 16 - Интересно защо такава перфектна като теб е била с мазното прасе? И то даже втори път се събирала с него? Въпреки, че не бил заслужавал?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: 538b130a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Откровен добронамерен разговор.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 610f6b5a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторът сам си е виновен, да не се е събирал с това момиче като не го харесва. Да си е търсил някоя като номер 16. Тогава тя щеше да го тормози, че не я заслужава. Кой го знае на какво мяза и той външно, щом само тази му е вързала. Държи се с момичето като абсолютен задник.

 
  ...

...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 63e5453899
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Изключително лицемерни и солидарно отговорни същества сте жените. Тук в сайта имаше две теми затова как две съпруги изневеряват на мъжете си, защото са дебели и вече телата им не ги привличали. Абсолютно всички жени ги подкрепихте дори им ръкопляскахте, че така трябва да се прави, когато не искат мъжете им да се вземат в ръце. Еми много е грозно.
Сега авторът поставя един проблем и всички жени го оплюхте. Някак си това лицемерие в повече идва. Заради това повечето мъже не искат да се обвързват. Просто се забвляват с жените и хвърлят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: 4920d7a6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Аз пък ще кажа една моя теза. Малко по различно мнение. Хората пълнеят , заради емоционален излишък. Както искайте го разбирайте, но има хора , като бившата ми приятелка например, като влязат във връзка и почват да пълнеят. Това е защото вече няма мотивация . Купона е свършил - крайната цел е достигната, да си намериш гадже и да се размножаваш. Друго освен ядене и пиене няма.
Когато друго в живота на човек няма - като например изкуство , духовно израстване , целеустременост за благото на хората и тн. , Се стига до яденето и пиенето. Посли е идва момента, в който някой ти дава позитивни емоции и тук идва излишъка .

С други думи хората , които живеят живота си с цел не са предласположени към напълняване.

Сега, понеже тя явно е паднала много духом(ако изобщо някога е била извисена) това което може да направи е да си постави за цел да отслабне. И тук автора е прав. Ако един човек мисли само за ядене и пиене и се самосъжалява не излъчва сексуални феромони. Има хора ,които изначално са пълни и гена им е такъв , те могат да излъчват сексуалност. Запуснатите не.
При всички положения обаче от нея си зависи

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 83d9c39f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хм, вярна е приказката, че за всеки влак си има пътници...
Познавам млад, направо слаботелесен мъж на около 20, който върти секс, ама май и любов ще стане..., с почти 120 килограмова, 18 годишна...
Та...всичко е възможно!
Пусни момичето да си намери човек, който ще завира лице в дебелото й дупе и ще се кефи, точно като моя познат, че и за още ще пита!
Насила хубост не става в този живот, и в прекия, и в преносния смисъл!
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 51119e9f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Ако човек САМО не пожелае да влезе в здравословна форма, а вместо това ИЗБИРА да продължава да се тъпче и мързелува, то по моето мнение не заслужава до себе си човек, който полага грижи за своите здраве и фигура.
Авторе, не слушай тези от жените в темата, които съскаха злобно и те обиждаха. Те лицемерничат и съдят с двоен аршин, когато този наболял проблем е обърнат - поддържана жена с напълнял мъж. Тогава същите тези устатнички навиват жената да напусне пълния мъж или злобно я навиват да му изневерява "защото така му се пада". Когато обаче жена е напълняла и избира да се тъпче все повече и повече, изведнъж тези същите я защитават и се озлобяват срещу поддържания мъж, който е разтревожен за здравето и фигурата на жената до себе си. Номер 24 го написа много точно!

От един мъж с тегло почти 100 кг, който напълня след здравословен проблем и ежедневно полага грижи да възвърне предишната си форма. :) Но за целта се иска желание, спортуване и да не се посяга към хладилника през час. :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 43a8545c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

28.   Не не я обичаш, защото в цялата тема се разбра, че е ниска, дебела и мързелива. :)
Защо споменаваш училището? Училището не е фактор, всеки е подиграван и нагрубяван. Завършили сте преди 3 години, това с какво ти помага да я опишеш? !
Нима да си с ниско самочувствие е грях? ! :D
Толкова много въпроси има, но авторът ще смее ли да отговори искрено на тях? ;)
-Защо си с нея?
а) Ниското ти самочувствие. б) От съжаление. в) Невървеж с други момичета.

Няма как да я мотивираш с тези грозни и обидни думи. :)
Изготви режим по който да тренирате заедно.
Махаш всички вредни храни от хладилника.
Хранете се еднакво, ако ти ядеш боклуци, не очаквай тя да спазва диета.
Предразположи я като приятел, за да ти споделя повече какво я измъчва.
Не очаквай да се мотивира от днес за утре, всичко е постоянство, авторе.







~darkgirl~

 
  ...

...
преди: 4 години, 15 дни
hash: a01fb4c7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Преди години, като тинейджърка, бях лудо влюбена е един приятел, а той не ми обръщаше внимание по този начин. Реших, че съм дебела и започнах диета, спорта от 3 пъти седмично стана всеки ден, а аз горката 40 килограма и пак без гадже. И тук развръзката, след години ми сподели, че винаги ме харесвал, но съм била твърде слаба за вкуса му. Той човека харесвал не закръглени, а пълнички момичета. В днешно време след две раждания и развит диабет боря едни сериозни колограми. Има няма трябва да сваля цели 30, а мъж ми не ме поглежда, секса е мираж, аз знам каква е причината, за това не го тормозя с тъпи въе става. Ей това е едни харесват дебеланки, други фиданки. Оставям на страна как се чувствам емоцонално от факта, че ме отхвърля физически, но бил ме бил обичал и развод за такива глупости не искал. Съвета ми е разберете се разумно, но не се мъчете, раздялата е решение, когато другия не те привлича.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 51119e9f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 27 съм. По погрешка съм написал "Ако човек САМО не пожелае да влезе в здравословна форма", вместо "Ако човек САМ не пожелае да влезе в здравословна форма".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 51119e9f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 28, това, че един мъж е непредубеден, разсъждава трезво и осъзнава фактите такива, каквито наистина са, няма нищо общо с това дали обича или не една жена... Вредно е влюбеният човек да бъде кон с капаци, оставащ сляп за здравословното състояние на човека до него! Без значение кой в двойката е мъжът и кой е жената.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 987dafb9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Направо съм потресен от жените в сайта. Авторът бил безчувствен, не я заслужавал, не я приемал такава каквато е и.т.н. Наднорменото тегло е БОЛЕСТ. Това е ключа към сърдечно-съдови заболявания, диабет, високо кръвно и още куп неща. Да си дебел не е само това как изглеждаш. Това е болестно състояние и е нормално, когато обичаш някого да му го кажеш. Ако детето ви започне да употребява наркотици веднага ще му кажете, че това му вреди и трябво да спре, но когато запчочне да пълнее това си е нещо нормално. То си пораства детето и си става дебело, трябва да го приемаме такова каквото е и да не му казваме да отслабне, защото иначе сме безчувствени и го нагрубяваме. (???????) Авторе не ги слушай, напълно си в правото си. Не може ти да се поддържаш, да тренираш, а тя да се тъпче и да лежи и да пърди на дивана по цял ден. Човек който не се грижи за собвственото си тяло, не зачита себе си камоли някой друг. За 2 години качила 25 кг, по 1кг на месец в продължение на 2 години. Ми тя след 10 години може като нищо да стане 150 кг. и после пак ти ще си безчувственика, защото "не я приемаш такава каквато е". Утре като има куп заболявания, причинени от нейната немарливост ти ще си даваш парите по доктори понеже тя ще е неспособна да работи. Въобще нямаш бъдеще с такава жена, ако не настъпи промяна в нея няма смисъл да ти обяснявам повече.
До номер 6: Той не може да си увеличи размера на пениса, но тя може да намали размера на задника си.
До номер 10: Това че на Пиърс Броснан жената е дебела не променя факта, че тя е БОЛНА от затлъстяване. Да си дебел не е само визуално явление.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 9cf9f41e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Е, стига де №24-тук пишат много жени, едва ли едни и същи са писали и по тая тема, и по темата със затлъстелите съпруги. Аз, като жена смятам, че ако това, което казва автора е истина-в смисъл, че приятелката му се тъпче като прасе той е прав да недоволства. Прекалено са млади за да се запуснат толкова. А със затлъстелите съпруги бих се изказвала далеч по-предпазливо-може да е напълняла от бременноста-аз например с първата си бременност качих много килограми, не че някой насила ми е слагал храна в устата и сама си знам какво ми костваше после да се оттърва от тях. С втората бременност вече имах обица на ухото и не качих и един излишен килограм. Но мъжът ми ме изтърпя и дебела, защото точно в такива ситуации си проличава толерантността към обичания човек. Но и тук правя уговорка-все пак по-рано или по-късно трябва да се вземеш в ръце. Също така и когато се дебелее вследствие здравословен проблем. Познавам жена, която от фина, перфектна мацка след която точеха лиги всички мъже сега прилича на бъчва. Но мъжът и не само че не я заряза, а и не виждам никаква промяна в отношението му към нея. Значи добрият външен вид никак не е лошо нещо, но може би има и по-важни неща от него.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 5db61cb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   32, като не я иска, да я остави друг да я оцени. Защо се мъчи с нея тогава? Като с един човек не върви, разделяте се и толкова. Няма смисъл от обиди, заплахи. Всеки да си продължи по пътя. Авторът просто звучи като поредният комплексар, за който видът на жената е най-важен. Вместо да направи нещо като един добър приятел и половинка, той я обижда и гони.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1b4ce28809
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Жена съм, казвам, някой да не помисли, че пише мъж с мъжка солидарност. Години наред лекувам депресия с хапчета, които засилват апетита с тенденция да ги взимам до живот. Била съм и много дебела, но отслабнах 25 килограма, смених терапията с лекарства, които не влияят толкова на апетита. На мен също ми беше намеквано, че съм дебела навремето, а баща ми директно ме нарече прасе. Супер съм благодарна за което! Бях стигнала момент да не си давам сметка колко съм пълна, дебелеенето става постепенно. Тези хора ме мотивираха да се стегна. Аз също дебели не харесвам, обичам слаби мъже, всеки си има предпочитания. Разбирам автора, а приятелката му вместо да се засяга като ощипана, да се стегне. Била съм на нейното място, депресията не може да ти е оправданието в живота за дебелеене, неработене, непоемане на отговорност. Познавам доста хора с депресия и има два вида. Такива, които се стягат и други, които престават да работят, да се поддържат и се превръщат в живи зеленчуци. Въпросът е приятелката ти от кой тип хора е? И защо ще се извинява автора, че е казал това, което мисли и е факт? Да й се извинява, че яде през два часа тя? Не разбирам.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 5b01007e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

36.   До 31 - Това което ти си написа/а няма общо с моето! ;)
Има хиляди начини за изразяване към нехаресването на теглото ѝ,а не да е "директен" чрез злоба и омраза.
Като става въпрос за директност,защо авторът го е казал в нетрезво състояние?
За 3 години до такава степен му е омръзнало от нея,че всячески се опитва да намери повече кусури,за да оправдае потенциална раздяла.
В коментар по-горе съм намерила решение за нездравословното тегло на приятелката му и неговото решение!






~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 38c51c09cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Накратко, раздели се с нея. Тя надали ще отслабне. Какавото е ти не я приемаш и няма смисъл да се лъжете. Отделно, наднорменото тегло е голяма мъка. Натоварва се целия организъм. Аз напълнях 6 килограма за три години, не мога да ги сваля и имам жестоки проблеми с коленете. Така че...

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 16ea07ca64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Номер 19, събрах се с него, защото не беше добре психически и ме беше страх да си оставя детето с него, това беше с надеждата да започне да се лекува. Той се кълцаше с нож, разправяше ми, че секса между роднини е ок и такива други потресаващи неща. Ти ще оставиш ли детето си само с такъв? Почна да се друса и откачи. За мен външния му вид не беше от значение, въпреки острия ми коментар. Той първоначално надебеля, заради хипотироидизъм, наследствен. Започна да го лекува и беше ок. Аз си мислех, че не може да отслабне вече и ми беше все тая. Ама после като видях, че всъщност може, просто няма желание, се отвратих да го гледам как се тъпче с най-долнопробните дюнери и то всеки ден. Това е, което дразни, разбира се е нищо в сравнение с всичко останало, което направи, но темата е за килограмите. Ако беше добър човек, щеше да ми е все тая, но просто си мисля че е от безхаберие и е показател,може да не съм права. Ако не беше отслабнал, щях да си мисля, че просто си е болен човека и толкова и нямаше да ми направи впечатление разбираш ли разликата? А иначе относно това дето казваш, че заради мен е пълнеел, може до някъде да е така. Искаше да му се възхищавам непрекъснато и да съм ок с факта, че се сваля с други жени по интернет. Спрях да обръщам внимание, но тогава пък реши, че искал да спи и с мъже и ми каза че трябвало да си каним хора в къщи, с които да спим. След като отказах, реши че не съм толерантна към него, може би това го е депресирало в допълнение. Иначе съм го влачила по семейни консултации, за да разбера какво не е наред, психоложката каза, че той е с нарцисизъм, а аз прекалено много го оправдавам. След като си спря хапчетата за дригите му проблеми и започна пак да друса и да вади пистолет пред детето си тръгнах. Сега има право да я взима и да я гледа сам, нещото което се опитах да избегна като се събрах втория път с него, беше ми ясно че в България правосъдие няма. В момента не е по-щастлив, иначе и аз си бях помислила, че не му е ок с мен, но продължава да си е зле, друса, съобщава ми че ревял всеки ден, защото не съм искала да съм с него,а то аз не говоря с него, въобще не се знимавам, той си продължава. То мина една година и се влошава, ама няма как да му помогна, като друса, надявах се да е добре, за да не го вижда детето така, но няма резултат. Та не съм му аз основния проблем, до сега трябваше да се е оправил, нали се сещаш. То е ясно, че в тоя сайт е пълно с тролове, които се чудят как да се заяждат, за забавление, на следващия, който мисли, че този е пълнеел, защото не се е чувствал комфортно с мен, ще му дам телефона му да го удовлетвори, след като се мислят за по-добри хора. То ако ще одобрявате такива коментари със заяждания между потребителите, направо махайте филтрацията, да четем всичко и да стане като в днес.бг.

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 5db61cb2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   38 от 19
Човекът си е бил зле от самото начало. С такива как правите деца, че да са нещастни и те цял живот?! Къде гледате, не мислите ли?! Не знам каква ще да е тая любов, че да оправдава събиране и деца с подобен човек. Чист Стокхолмски синдром отново.
Още преди да са се появили децата, е трябвало да си кажете чао. Съжалявам , но не мога да изпитвам съжаление и подкрепа към жена, която очевидно се е събрала поначало с луд човек , и после се вайка как сгрешила. Проблемът му не са килата, а психическото състояние.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 25bbf3f19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Мен никой няма да ме мотивира за нищо ако ме упреква. Трябва да го почувства сама. Това,че й натякваш само ще я демотивира още повече.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: c2fd283131
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

41.   До 35 - Като ви наричат с обидни епитети ви действа мотивиращо? :DDD
Има разлика между родител да се изкаже директно и гадже,не бъркайте двете взаимоизключващи се роли. :)
С разликата,че родителят го казва от обич и загриженост,а гаджето защото не може да те търпи такава.

Никога не съм виждала дебел човек да не се обижда когато коментират теглото му!

Никой не знае какво е преживял друг човек,авторът така и не разясни какво ѝ я е подтикнало към депресията.
Аз също не толерирам дебелеенето,алкохолзмът и зависимост към наркотици,но реално не знаеш през какво са преминали тези хора,за да ги съдиш,че си играят на "ощипани ученички."






~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 02b1c2e9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Тя е дебела, защото е нещастна, не е нормално да си гладен през един час, особено когато няма и движение! Това момиче трябва да стои надалеч от теб, защото си токсичен, егоистичен и вреден. Не само ти имаш апартамент (сигурна съм, че дори не е на твое име) и не знам за външния ти вид, но интелекта ти е на много ниско ниво и дори не осъзнаваш,че просташкото ти отношение говори за нулева любов към това момиче. Ти не я искаш слаба,защото не е здравословно, а защото те е срам от нея, а мен ме е срам, само докато те чета!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 55f5faa707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Ами закачай я. Шегувай се (но не се подигравай), говори си. Задавай ѝ въпроси, на които не се отговаря с Да или Не (кога, как, какво, защо - тези думи ще ти помогнат с въпросите). Разбери конкретната ѝ болка и измисли въпрос от вида на: Ако аз... Ти би ли...? Като същевременно представиш решение на предизвикателството. По принцип мога с още нещо да ти помогна, но нямаме жив контакт на този етап. Намерѝ какво я прави щастлива. Попитай я за мечтите ѝ. Пишете си на листи хартия какви неща искате ти, какво тя и така... Правѝ ѝ комплимент(и). Кажѝ и всъщност какви неща харесваш нея. Не си отговаряй на въпроса какво мислиш за нея, а КОЕ харесваш в нея. Говорете си за т'ва какъв ви е плана да завладеете света там. Де да знам вече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 446da4aa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Е ти пък баш за килограмите ли реши да й се подиграваш? какво като е с аднормено тегло??? и аз съм дебел ама не се подигравам на другите. При мен нещата вървяха къде по обре преди карантината. Тогава бях 90 92 кг сега съм 105. Много ти е смотана постъпката, чудя се как не те е зарязала още

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4581c1dd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Аз когато стана на годините на Пиърс Броснан, и сексът е невъзможно начинание, и за мен няма да има никакво значение с какъв хипопотам живея, стига да не е в малко апартаментче и да не мога да се размина с нея.
Обаче в началото г-жа Кийли Шей Смит не е била като топка. Потърси нейни снимки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c4e065c07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Номер 44, "карантината" не е причина човек да качи 15 кг. Пиша ти го като човек, който преди 9 месеца качи именно толкова след злополука и продължително обездвижване и зная какво е. По време на извънредното положение свалих повечето от това излишно тегло и всеки ден имам подобрение, защото спортувам. Без да спазвам диети. Но вечерям не по-късно от 18-20 ч. и преди лягане, след ставане и още няколко пъти през деня правя лицеви опори и клекове. Ето това е причината много хора да напълняват - не спортуват и нямат воля да вкарат в ред хранителния си режим. Защо ли? Защото най-лесно е човек да не помага грижи за здравето и фигурата си и вместо това да обвинява други обстоятелства за собственото си бездействие.
По време на извънредното положение никой не спираше хората да ходят, да тичат, да правят упражнения вкъщи или навън, да вдигат тежести, да изкачват стълби (вместо да ползват асансьор) и т. н.
Не е нужно и да се яде нещо твърде специално или скъпо. Просто спрете да ядете и пиете калорични боклуци с безчет Е-та в съдържанието. Тази година съм пил газирано само веднъж при среща с приятел. Нула цигари, никакъв алкохол, никакви дюнери и т. н..

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 94a64d069f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Жена съм, но няма да те нападам, защото те разбирам. Не оправдавам това, което си казал, но разбирам. По-горе ти бяха писали да си измислите общ режим (хранителен и тренировъчен), който да удовлетворява и двамата, т. е. не твърде тежък откъм тренировки, но и не чак дотам щадящ, за да има ефект все пак. Това е добра идея, защото ще го правите заедно и тя няма да се чувства единствената, която има нужда. Обясни й, че и двамата се нуждаете от това, особено в момента, когато почти нямаме движение повечето хора. Колкото до думите, които си й отправил, извини се за тях, но в никакъв случай не се оправдавай и не ги оттегляй, това би било неискрено и тя ще го усети това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker