Помощ!!!! Не мога да го забравя по никакъв начин!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ!!!! Не мога да го забравя по никакъв начин!!!
преди: 4 години, 21 дни, прочетена 1669 пъти
Здравейте. В момента съм доста пияна пиша това в 2:23 през ноща и Ви моля за помощ. Ако имам правописни грешки е от пиянството- по принцип пиша много грамотно. Моля да ми помогнете да ми укажете подкрепа, защото съм много отчаяна. Аз съм много хубаво момиче, което може да си има буквално всеки който пожелае, ама наистина (всеки би ме пожелал), но съм влюбена в един от вече една година, който грам не ме иска. Направо не мога да го преживея, че точно този не ме иска. Не знам какво е по-скоро явно ми е ФИКС ИДЕЯ и не мога да спра да го мисля, а той не ми обръща и ГРАМ внимание. С него сме имали секс взаимотношения преди време, но аз забременях от него и той както очаквате не беше очарован. Направих аборт защото той пожела така. Даже въобще. Мисля, че ме намрази. Не мога да си го избия от главата. Постоянно се опитвам да го забравя и от доста време се напивам всяка вечер и само мисля в него и ме е страх да не започна да посягам към алкохола заради този простак!!!!! Като не съм пияна не е толкова зле, но всяка вечер нещо вътре в мен ме кара да пия заради гози човек!!! Според вас за психолог ли съм?? Той казва, че съм луда ненормална мисли ме за откачалка буквално, и аз вече почвам да си мисля, че съм такава. Уж не му пука, а като ме види с друг и се ядосва то си личи, но не иска да има никакви взаимотношения с мен- ПРОСТО НЕ МЕ ИСКА!!! Какъв му е случаят на този може ли да ми обьсните? Защото аз не мога!!!!! Направо отчакам и ме. Е страх да не се пропия. Дали да не потърся психологическа помощ?? Помагайте. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 20 дни
hash: cd122d6bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма ли кой да ти начеше котето качествено няколко пъти и да престанеш с тези глупави мисли?
ГЛУПАВИ са, наистина, и не постигаш нищо, освен да се самоизмъчваш по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 86f12a99bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дет' вика №1 трябва ти нов да ти "помогне" с мъките. Няма страшно - всичко минава, само смъртта - не.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: e17bb11f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не разбирам за какво ти трябва този човек ако при първия проблем (в случая нежелана бременност) ще бяга. Той не е достатъчно отговорен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: 2f774c4b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Макар и пияна, не ти липсва самочувствие. Свали малко гарда, едва ли можеш да имаш всеки, когото пожелаеш. Щом един простак-това са твои думи, ти го наричаш така, не те иска откъде си сигурна че другите са приритали за тебе? Е, ако е за еднократно чукане, може но аз не мисля, че има жена, която иска да я употребят и захвърлят. Иначе не, не си луда-просто си влюбена. Има много жени като теб-колкото повече ги отблъсква един мъж, толкова повече се амбицират. Най разумното което можеш да направиш е да прекратиш всякакви контакти с него, да не го търсиш, да не му се обаждаш. Да, много е трудно но трябва да проумееш, че колкото повече му се слагаш, толкова повече го отблъскваш. Нека той те гони, не ти него. Тайничко ще ти кажа нещо-колкото и да не го признават мъжете предпочитат трудно завоюваната плячка. Разбира се, имам впредвид за сериозни отношения. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: fe855e7466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тва жените колко ств тъпи бате не е истина. А има мъже дето ви ходат по задниците, те са още по зле.
Поредното доказателство, че се ебете само с тея, които ви мачкат, другите са да плащат масрафа и да гледат детето.

 
  ...


...
преди: 4 години, 17 дни
hash: dc327358f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Малко пиеш затова. Следващия път се нафиркай докато паднеш под масата. На другия ден изобщо няма да мислиш - ни за него, ни за никой, освен за главоболието. Вечерта - пак същата схема. И така докато го забравиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1ba1b06c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам сходен проблем.. не си за психолог.. влюбена си - и аз като теб без бебето само.. всичко друго е едно към едно.. наздраве! Ще ни мине.. ама не знам кога, мен ме държи вече 2 години ..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1f49c09751
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако той те искаше нямаше да те кара да правиш аборт. Щом си направила аборт от него, значи всичко между вас е приключило. И ти не го обичаш, ами не можеш да приемеш, че макар и красива има мъж, който не те иска. Изобщо. Наранена е гордостта ти. Не го обичаш. Спри да пиеш. Времето лекува всичко.. Просто е урок в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3f80e972c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не минава, вече 7 ми месец. Лошото е че работим заедно и го виждам всеки ден. Седем месеца си блъскам главата да разбера защо изведнъж се дистанцира. Без дума да каже. Целуна ме, тръгна и на следващия ден имаше само "добър ден" и така седем месеца. Твърди че ме желае и харесва, но можел да се контолира. Какво по дяволите не ми е фред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1464dbc9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Всеки пияница си има повод. Непрекъснато си намира. И ти така. Не смесвай двете неща. Едното е любов към алкохола, другото, чувството, че си отхвърлена, което е накърнило самолюбието ти. Естествено, че никой няма да иска жена, която веднъж е направила аборт от него. Втоеото забременяване, няма да му остави шанс за измъкване. Тоест, дори да те хреава, щом не иска да е с теб, значи не желае обвързване или поне не с теб приеми го. В живота има и такива моменти. Трябва да се научиш да губиш! Това е, което те изгржда и надгражда! Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 872b8370cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сега ще ти кажа какво е станало, но ти премълчаваш доста истини. Забременяла си, и са започнали скандалите ти си искала да задържиш детето а той категорично не е бил готов за това. После си започнала със заплахите че ще се самоубиеш и т.н. Това е предостатъчно за един мъж да те намрази. Той също има вина че не се е контролирал да не кажа че би трябвало да поеме отговорност. Тук идва тънкия момент че той може и да те харесва но ти не си за него. Той не вижда в теб жената с която да за задоми не отговаряш на профила му. Той и затова не е искал детето. Казвам ти го от опит по подобен случай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker