Обичам го и ме боли много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го и ме боли много
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 1828 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 19г. За първи път се влюбих истински в един мъж, на 25г. От 1 година сме заедно, но има едно нещо, което много ми тежи и именно - чувствата му към бившата му приятелка, С нея са били 3 години и знам, че тя му е първата любов. Отначало не съм го мислила това въобще, винаги гледах нас , и не съм от онези налудничеви и обсебени момичета, които ревнуват от бившата на някой без причина.. Проблема е там, че мисля, че още я обича. Един път, когато се скарахме жестоко, беше казал че не мога да стъпя на малкия й пръст.. това е нещо, което адски много ме нарани и е страшна тежест за мен, защото така се чувствам недостатъчна и още повече, че го обичам много... наскоро си прехвърляше снимки от телефона на лаптопа, спомени, в случай , че нещо стане с телефона разбира се, и видях в компютъра му папка с името “ние”.. когато я натиснах видях, че има много снимки с нея, и се почувствах много гадно, защото с мен нямаше нито една никъде.. споделя във фейсбук някакви спомени, снимки, на които тя го е снимала и са били заедно, и пише “какви прекрасни времена”, и някаква изрязана снимка с нея, на която се вижда косата и.. не знам дали полудявам,но това боли страшно много,когато обичаш този човек... с мен дори вече не се снима , а камоли да каже че ме обича.. а в същото време се държи сякаш ме обича, по различни начини.. чувствам се объркана и постоянно изпадам в някакви нервни кризи и плача... та как не се усеща, че ме боли от тези неща и ги прави така показно? Написах това, за да поискам съвет от вас, неправилно ли съм се настроила или как да преглътна това нещо, как да се справя с болката и черните мисли.. защото това е голям товар, когато държиш на някой толкова много.. благодаря ви !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 13 дни
hash: 4d30ab8ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още си я обича,ти си прецени дали си заслужава да продължаваш с него.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 3db6cf6255
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си му казала, че те боли, а той не прави нищо по-въпроса, можеш сама да си отговориш, не просто колко те обича, а колко те уважава.
Бившата му приятелка, е това което е - бивша. Първа любов всеки е имал, и го пази като ценен за себе си спомен. Натякването на стара любов по време на новата какво ти намеква?
Не я е забравил. Няма и да я забрави.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 5c72b0864d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мъж, започне ли да сравнява с бивши и то на глас, работите са ясни. Намекни му тактично ,че не е нормално да пази толкова много снимки и така да ви сравнява. Вие с това момиче сте различни хора и не бива да има база за сравнения. Или започни и ти да сравняваш с бивши на глас в тяхна полза.
Имах подобно преживяване с такъв- само се оплакваше от нея, пазеше снимки. Чашата преля, когато започна да изтъква как била повече в нещо си. Казахме си чао.
Ако имаш търпение да изчакаш да я преодолее и да стискаш със зъби когато ви сравнява-давай. Аз нямах. Пратих го при нея, щом толкова се искат. Място за снимки от бивши, спомени, сравнения няма между двама души. Има само бъдеще, не минало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: bfe18b1a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Съжалявам за това, което ти се случва, поставям се на твое място и предполагам на теб какво ти е. Ще ти се извиня предварително ако прозвуча много грубо, но ще ти кажа мое мнение и неща, които не искаш най-вероятно да ги чуваш. Знам, че отстрани е много лесно да се говори, само ти си знаеш какво ти е, но според мен този човек не те обича. Той няма избор, освен след нея да продължи напред, да влезе в нова връзка и да се опита да обикне друга. Сега с теб се опитва да забрави за нея, опитва се да продължи по някакъв начин напред и за съжаление е избрал теб и ще ти кажа защо " за съжаление", защото от цялата тая работа страдаш ти и то незаслужено, защото ти го обичаш и то наистина много, щом до сега толкова си изтърпяла. Виж аз ако бях на твое място до сега да съм се разделила с него, когато ти е казал, че не можеш да й стъпиш на малкия й пръст- аз щях да се замисля, а когато вече си видяла и папката - щях да бъда сигурна, че трябва да го оставя. Разбирам те, обичаш го този човек, затваряш си очите, дори си запушваш и ушите, но според мен никой не заслужава това, всеки заслужава да е обичан, ти също. Трябва да имаш уважение към себе си и да знаеш, кога да си тръгваш, иначе боли. Ще те боли и сега, и да останеш и да си тръгнеш все ще те боли, но ако избереш да си тръгнеш ще боли за определен период от време докато не се отърсиш от всичко това, но ние тук само може да пишем. Ти най-добре знаеш за себе си, помисли си много добре и вземи правилното решение за теб. Аз съм едно анонимно момиче, но въпреки това ти мисля доброто и ти го желая, пак казвам, никой, който обича и мисли добро, не заслужава това. Желая ти успех, избери най-доброто за себе си и се обичай!

Момиче на 20

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: e62a1ec967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говори с него, кажи му ги тия неща. Ако ти каже глупости, тогава му дай примера с "прекрасните времена" и му кажи, че ако държи на теб ще спре да го прави. Ако ли не, примири се, че още страда за бившата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 7a14c3e74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си малка и влюбена , затова ги търпиш тия работи и съзнанието ти е замъглено. На секундата изчезвай от тоя. По добре ужасен край, отколкото ужас безкрай !
М29

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: cb114a54d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, здравей ! Това са чувства, които всеки е изпитвал в различни ситуации. Разбирам те и това, което мога да те посъветвам е да поговорите. Говоренето отваря много врати и помага за решението на много проблеми. Липсата на достътчно комуникация и примирението водят до това. Говори с него , питай го дали още има чувства, питай дали обича теб, питай какво му липсва и дали иска да бъде с теб. Отговорите ще променят положението предполагам , а ако не го променят просто си тръгни. Никой не заслужава да се чувства нежелан, недостатъчен , комплексиран, сравняван и наранен. Тръгни си ако това е постоянно чувство и няма промяна след разговора. Това разбира се е само мое мнение и съвет. Не се оставяй да те подценяват и да се чувстваш недостатъчна, не си го причинявай.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: c4dbb32f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Преди много време бях качил една история тук " Бивши и настоящи на една маса" и тогава всички жени говореха, че е нещо нормално едва ли не, а сега същите тези жени съветват момичето към коренно различни действия...
изводите оставям на вас

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 22fecc11d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Още я обича и иска да бъде с нея. Вярвам, че човек има само една голяма и истинска любов. Другото са просто връзки нейни заместители, които всъщност не могат да я заменят. деца. Съчувствам и бих те посъветвала да не си причиняваш повече страдания. Той е обсебен от предишната си любов,а това трае понякога цял живот. Не си губи времето, раздели се с него. Пак боли, но се преодолява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: c704487563
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стига със съветите за "говорене", много наивно. Тя вече е говорила с него и тоя "хубавец" продължава, защото му харесва да я тормози и да го ревнува, чувствя се ценен. Няма да спре, ако говори пак с него ще й каже как е ревнива и това е нормално, защото не изпитва никаква емпатия тоя психопат. И ще продължи да я дразни нарочно. Никой нормален мъж няма да говори така на приятелката си, камо ли да продължава, когато го е помолила да спре. Такива се забавляват от чуждото страдание, стига сте го оправдавали тоя, той много добре знае какво прави и го прави нарочно, никой не е толкова тъп. Никакви чувства към бивши не са оправдание за подобна селяндурщина. И папката със снимки е нарочно оставена там на видно място най-вероятно, за да я види тя и да го ревнува, а той да си повдига самочувствието. Както и постоянните постове във фейсбук, които вече минават границите на нормално. Нищо чудно и да няма чувства към бившата, такъв психопат малко вероятно е способен на обич. Айде да спрем да се лъжем вече и да си ги казваме нещата направо, каквито са. Има разлика да обичаш бившата и това да тормозиш настоящата ненужно с коментари и постове, за които никой не те е молил. Противоположни неща са.

 
  ...

...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 113185b279
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ти си пълнеж.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 8e5c09c70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много неща съм склонна да простя, но да се гаврят с мен, никога!
По-добре сама, отколкото зле придружена!
Не си губи времето с този плазмодий, а директно му бий шута да си ходи при голямата лИбов!
Нахалство и безочие, как изобщо му търпиш наглата физиономия в полезрението си?!
Имай малко себеуважение, за да те уважават и другите!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 5c72b0864d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Прави го нарочно, за да ревнуваш и да се сравняваш с нея. Не е нормало мъж да пази снимки с векове на бивши и така явно да въздиша по тях. Че и да прави класация и да дава оценки. Като са толкова незабравими да си седи с тях, да се събират отново. Щом не му дреме, че това те дразни и така явно и грубо ви сравнява, си е направо психопат. Не се оставай да те сравняват с друга жена. Ти си си ти.
Щом са се разделили е имало защо. Или не е била чак толкова уникална, или твоят не става. Но това теб не те вълнува-важно е настоящето. А то е токсична връзка с човек, който ти насажда комплекси и принизява. С такива хора няма оправия-емоционални насилници и вампири.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 22fecc11d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 10 - него го охарактеризира, ок. Хайде кажи сега нещо за нея. Каква жена се събира с психопат? Че и не може без него, въпреки, че я тормози психически и страда? Защото няма самоуважение и воля да го напусне. Всеки сам си е виновен за това кого допуска до себе си и за това, че позволява да го унижават.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 70a89fce54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   „Връзката“ ви е токсична и за двамата. Той не е готов за нова любов. А ти имаш очаквания, които няма да се случат. Надяваш се на промяна, но това е илюзия. Сега разбираш ли, че ти си избрала да те боли, седейки с него? Болката е твое решение. Защо си го причиняваш? Просто си тръгни, това не е твоят човек.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: cbe2feb20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Този въобще не те обича, ползва те, за да не е сам и за да накара бившата му да ревнува, да си спомни хубавите моменти, да си промени мнението и да се върне обратно. Нямаш място около него и няма смисъл да страдаш, просто си попаднала на катил, който още не е преживял предната си връзка, на всички се случва. Следващия път гледай да не се събереш с някой, който още таи чувства към предна жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker