Проблемна ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемна ситуация
преди: 4 години, 20 дни, прочетена 1230 пъти
Здравейте! В момента се намирам в много заплетена ситуация и се нуждая от вашите съвети. От 1 г. насам имам връзка с мъж, който в момента е на 30 г.
Проблемът е, че с неговите родители не се разбираме изобщо, според тях не съм достойна за сина им. ( за тях никоя не е достойна)
Преди е живял с друга жена на семейни начала и имат 2 деца- но не е сигурно дали едното дете е негово и не се води на негово име. Ще карам направо:
Преди 1 седмица моят приятел получи поредното обаждане от бившата си жена, която звъни всеки ден по 24 часа като ни кълне, заплашва по всякакъв начин, обижда и т. н. Тя не може да осъзнае, че между тях всичко е приключило и пред нищо не се спира. В момента тя се е свързала с родителите на моя приятел и заедно правят планове как да ни разделят. Те самите не са в добри отношения с нея, но целта да ни разделят ги сближава. В момента не живеем заедно, той живее с техните, а аз с нашите. Той работи с баща му в една и съща сфера на едно и също място, а аз съм студентка. През тази 1 г. се срещахме тайно от техните и нашите, защото са против нашата връзка. От 1 седмица насам не сме се виждали и чували. Разбрах от негов братовчед, че техните са му взели телефона и не му го дават.... телефон, който е купен от негови пари, но картата е на името на майка му, защото по не знам си каква причина в близката 1 г. няма как да изкара карта на негово име. Премахнал е профила си във фейсбук, блокирал е номера ми и този на всички наши общи приятели и нямам известие от него. Той работи с баща му по цял ден и след това останалата част от деня е пак с техните, може би е и под ключ.
В момента колата му е в автоморгата на части и не разполага с друга. Няма телефон, за да ми звънне или пише, защото телефонът е в техните. По цял ден е с техните и няма откъде да ми звънне, защото са плътно до него. Обеща ми, че при първа възможност ще ме потърси. Знам, че звучи нереално и смешно, но в момента и на него му е трудно и го разбирам.
Няма собствено жилище, няма кола, няма телефон, техните го манипулират, заплатата му зависи от баща му и бившата му го притиска по всякакви начини, за да се върне при нея като замесва и децата им. Не знам колко дълго ще продължи тази неизвестност и какво ще прави той от тук нататък. Трябва да избере : техните, които ръководят живота му или аз, която го обичам. Според вас как да постъпя в тази ситуация? Обичаме се много, доказали сме си го, просто в момента са го притиснали в ъгъла... какво да направи, за да се освободи от техните окови..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 18 дни
hash: 9f87d7e7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да си намира друга работа за да не зависи от родителите си, излизате на квартира, намирате някакво решение да сте си само двамата, ако той не иска -оставяш го, 10000% родителите му са го разделили от бившата му, така, че имай не едно, а две на ум

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: a0113db9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Благодаря за съвета! Това решение да излезе на квартира и да си търси друга работа е най- уместно, и аз съм му го казвала много пъти. Проблемът е, че неговите родители са властни -бъркат му се във всичко( колко и за какво си харчи парите, с коя жена да бъде и с коя да не бъде, с кои приятели да дружи и с кои да не, как да си гледа децата и т. н. ) Не знам защо изобщо се е съгласил да работи с баща му като знае какъв е той. Не знам как ще се измъкне от тях безпроблемно, защото и преди го е правил, но в която и квартира да е отишъл са го намирали и са идвали на скандал, говорили са с хазяите да го гонят от квартирите род предлог, че няма да си плаща квартирата с цел да го изгонят и да е на улицата. Също са ходили и по работните му места, за да накарат и шефовете да го изгонят или съкратят с цел да е зависим от тях и да го мачкат. Той от дете не е бил обича но дете и до ден днешен е така, той сам ми го е казвал. Има брат, за който си дават душата, изучили са го, купили са му кола, апартамент и къщата, в която живеят техните също цялата е на него записана. Той също бута фитили на техните и му се бърка в живота. За бившата му жена да не говоря- тя ми беше писала и ме заплашваше чак. Прави всичко възможно, за да ни раздели като намесва и странични хора, включително и техните. Какво да направим, за да не ни пречат нито техните, нито бившата му? Все още нямам известие от него, не знам какво се случва вече 2 седмица започна. Как да се свържа с него? Телефонът е в техните, отива на работа с баща му, прибира се с него и 24 ч. е с техните. Полудявам вече, а искам да вземем някакво решение, не знам дали сме във връзка още дори, за 1 път ми се случва такова нещо. Отчайвам се...

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 93b19579a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е, какъв е тоя мъж на 30 години да не тропне с ръка по масата и да им каже да не се месят? ! Че и под ключ бил и без телефон, да не е тийнейджър или малко дете? ! Не знам, но лично на мен това ми звучи смехотворно и чисто пързаляне. Май те будалка. Кой мъж няма да се свърже с уж приятелката си, ами чак блокирал, телефон нямал и други фантастики и неща, присъщи за малките деца? !
Не знам, но май в тази връзка си сама. Или те лъжи, или е мамино синче, зависещо от техните. Не е добър избор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: a0113db9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам да разбера как да направим така,че да вижда децата си и в същото време бившата да не ни се бърка в отношенията и да ни прави мизерии . Тя му е казала,че ако иска да си вижда децата трябва да се върне обратно при тях,ако не няма да му ги дава и в същото време го заплашва,че ако не плаща издръжка ще го даде под съд. Звъни му всеки ден и,ако той не й вдигне започва да звъни настоятелно,да праща есемеси и да го заплашва и кълне. Държи му сметка къде и с кой е ,а са разделени. Ако той не й вдигне тя звъни на техните и оттам ги намесва като си измисля истории от типа: " Дава си парите по к***и и не си плаща за децата",


лъже че е бременна постоянно техните, иска да му взима цялата заплата и още куп глупости. Оттам идват и проблемите с техните, които го обиждат , хем му се бъркат в решенията ,хем не му дават свобода, натякват му неща,които не са верни и те го манипулират и заплашват. Как да се отдели от всички и да започне на чисто без да му направят нещо - намеса на работното място и квартира? Без да дойдат на скандал ? Как да избяга,когато баща му не му дава парите,които той изработва, колата заради него е на автоморга и за капак и телефона са му взели...Не допускат да има социални контакти???

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 93b19579a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, май е избрал гаден и страхлив начин да скъса с теб. Лично на мен така ми звучи цялото това блокирване и изпаряване от лицето на Земята. Винаги може да се свърже с теб, дали чрез имейл, служебен телефон, профил на друг човек, да си направи друг профил, или каквото и да е. Отдавна е минал 18 години, че да не може да се оправи сам стига да иска. Дори и да е вярна цялата тази версия за злите родители и как се държат с него като с Пепеляшка, този мъж просто не е надежден и не може да защити семейството си. Изгубена кауза.

 
  ...


...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 93b19579a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А колкото до лудата бивша, всяка жена е чувала , че предните жени са луди, ужасни и направо демони. Но щом въпросният е бил с нея, че чак и деца имат, значи истината е друга . А може просто още да се виждат тайно.
Или отиди лично до там, където в момента се намира твоят, и поискай да се видите. Нахалствай, настоявай, звъни на вратата, колкото трябва. Не си стой и чакай той да се сети уж да те потърси. Намери истината сама за себе си. Просто цялата тази история не е много наред и има доста съмнителни неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 4167057efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8: Не мога сама да го потърся на вратата му,защото техните ще подадат сигнал срещу мен,че отивам със злом и ще викнат полиция,повече ще влошат нещата. А и така доказвам ,че наистина имаме връзка и те още повече ще му правят проблеми.
Разбрах,че са ограничили обажданията му към нас.
Остава ми да чакам отговор.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 0a1bf09717
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, вложи и малко разум освен чувства и престани да гледаш на приятеля си само като жертва на властни родители, лоша жена, брат-използвач и какво ли не, а на връзката ви като спасителна мисия! Човекът е мъж на 30 години и баща, не е на 10! Вината за това, че се е докарал до това жалко положение е изцяло и единствено негова. Той им е позволил да се държат така с него, защото е безхарактерен, слаб и безволев човек. И каквото и да направиш, ще си остане такъв. Дори да успееш да го "спасиш" от родителите и бившата, няма да имаш мъж, на когото да разчиташ и да се опреш, а дете, което да ръководиш. На твое място не бих си губила времето с подобен.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 93b19579a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От 8
Авторке, просто това е начин да получиш информация. Не знам как си седиш и чакаш той уж да те потърси. Тук става въпрос за мъж на 30, не за дете, че чак такъв надзор. Смешно е и жалко . Просто това звучи съмнително и то доста. Нали си представяш ,че в 21 век може да ти драсне имейл, смс от друг телефон, да ти напише от друг профил. Варианти бол ,ако някой иска да се свърже с теб. Винаги може да помоли някой колега да драсне един ред от неговия телефон. Другото са оправдания. Просто да не останеш неприятно изненадана. Аз не бих имала твоето търпение и не бих повярвала и грам във версията за Пепеляшка и домашният арест. Първо става въпрос за мъж на 30, който даже и деца има вече, второ как в 21 век не може да се свържеш с някого? Те даже и затворниците пишат писма и намират начин за контакт. Просто да не останеш неприятно изненадана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 93c3ac8c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Но щом въпросният е бил с нея, че чак и деца имат, значи истината е друга . "

Има кондоми за 24 стотинки, има и такива за 89 стотинки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 5684e5bd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тоя ще ти направи и на теб две деца и ще те зареже точно както е зарязал бившата си.Точно днес,на кафе с приятелки коментирахме един такъв хубостник,наш познат,който има 6....да,шест деца,всичките момчета от три жени.И кое е най забавното-децата са на една и съща възраст,малките ходят в една група в детската градина,а по-големите-в един клас в училище.Разбирай-с разлика от дни или седмици,той е оплождал и трите.Тоя твоя като образ ми се препокрива с нашия познат.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: c23a57fa20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мъж на 30 е под ключ, без телефон, без фейсбук, без никакви средства за комуникация от родителите му??? Моля, кажете, че се шегувате, това не може да е истина в 21 век :-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker