Как се отразява карантината на отношенията ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се отразява карантината на отношенията ви?
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 1224 пъти
Здравейте,

Интересно ми е да чуя мненията на хора със семейства или такива ,които са в съвместно съжителство с половинките си. Как ви се отразява цялата тази изолация и стоене в къщи на отношенията? Карате ли се повече ,по-напрегнато/досадно ли се чувствате или обратното? Предполагам за доста ще е изпитание, докато за други няма да има разлика по отношение на чувствата, а дори може да има и такива ,които това им помага да скрепят отношенията си.

Споделете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: 4f4b1c0928
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За нас е голямо изпитание. Той в чужбина, аз в Бг, не можем да се видим.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: fe55ce94bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живеем заедно с половинката ми. Отразява ни се добре, може би дори отношенията ни станаха по-близки. Никога не бяхме прекарвали толкова много време заедно. :)
Да вметна, и двамата не сме много екстровертни, не обичаме да сме сред много хора и не ни е много драматично положението.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 3e5c11481c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще има безпаричие, изневяра и раздяла. И много момчета ще прогледнат. Най трудно се живее в реалността. Повечето младите двойки са отписани от Covid-19. Който има да плаща наем;-) той си знае. Реторанти, кафенца, дискотечки т.н.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: ba56ac0d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжа ми работи , но се караме вечер с две деца , това не било изчистено и такива неща . Ама вечер седи да играе , а аз на другия ден ще измия чинийте , нищо че и той може да помогне .

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: e9d3cf3bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   При нас това положение ни направи много по-близки. За първи път имаме толкова време да сме заедно и е прекрасно!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 дни
hash: dddb2ee940
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отразява ни се чудесно. През февруари станахме родители за първи път и сега мъжът ми си е вкъщи да помага. Работи си дистанционно на пълен работен ден, така че проблем с парите също не е възникнал. Изобщо не искам извънредното положение да свършва скоро. :D

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 14f555d6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живеем с приятелката ми, на семейни начела. В чужбина сме и карантината не е толкова стриктна като в БГ. Тоест, ходим си в парка, излизаме на разходка следобед или вечерта. Занимаваме си се с нашите си хобита.
Държавата ни отпуска 80% от заплатите, така че за финанси изобщо не се караме.
От време на време имаме по някоя й друга дразга, но нищо по-различно от преди.
Рано сутрин бягам в парка, тя си спи до късно. По-късно готвим заедно, направо преоткрих кухненските занимания. Започнах да се интересувам от кулинария и мисля утре едни сладкиши да направя.
На моменти си досаждаме по цял ден заедно, но какво да се прави, живот.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: baba85096f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз от 16 март стоя затворена у дома и това ме побърква. Никога не съм била само домакиня. Мъжът ми ходи на работа както преди т.е. неговият живот с нищо не се промени. Отношенията ни - аз себе си в момента не мога да понасям. Започнах да завиждам на всички, които работят, включително и на него. Чувствам се безполезна, изпразнена от съдържание, без един цент, спечелен от мен. А преди аз печелех колкото него. Да, това се отразява на отношенията ни. Струва ми, че съм в някаква депресия, а бях много позитивен човек. Той проявява разбиране, но аз все повече се затварям в себе си.
Той е инженер, немец, а аз съм фитнес инструктор и учител по йога.Дано скоро свърши този кошмар!

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: be91362089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съпругът ми ходи на работа и се страхува да не полудея сама в къщи с децата. И детските градини и училищата са затворени. Нямам забележки към него, след работа се грижи за дома, помага ми за децата и ме скъсва от секс. Казва ми сега ми е паднало, в къщи си стоиш. Множко ми идва, но той ми казва да не мрънкам, защото не ходя на работа и всеки ден инструктира децата да ме слушат, докато се прибере в къщи. Ами, аз не мрънкам...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 191ebdd485
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бременна съм и с тази карантина всичко ми се обърка - от прегледи, през приемане на болничните и привеждане на парите навреме от НОЙ. Декември като се разбра, ме накараха два месеца да лежа, така че реално съм затворена от много повече време от другите хора. Ядосвах се, че пускат хора с кучета в парка, а мен не. Мислех, че това ще е един прекрасен и безоблачен период, но заради извънредното положение беше само нерви, нерви и пак нерви. Почти нищо още не е подготвено за бебето. На отношенията ми нищо не е повлияло супер много, макар че прави впечатление, че съм нервна. Живея и в мръсен и натоварен квартал и дори излизането по улицата не ми е приятно. Излизането се случва за много кратко, защото няма и къде да се отиде по заведения до тоалетната. Пълен хаос.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 дни
hash: ce76cd3283
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Зле. Въпреки че и двамата работим той си има неговия бизнес а аз моята работа.от началото аз работех дистанционно и си стоях в къщи а в лошото време и той е бях готова да го изтрепя и заровя.ние се виждаме за по три четири часа вечер само всеки ден. С карантината осъзнах още повече че не го обичам и го ненавиждам и че само детето ме задърга при него.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: c0a188d19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не сме спирали да работим и двамата със съпруга ми Като цяло не забелязвам някаква промяна в отношенията или ежедневието ни :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 074911e52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ние пък се оженихме! Напук на всичко! Шест години си живяхме без брак и точно сега решихме да си узаконим отношенията. Беше дискретно, само с кумовете и двете майки, а после у нас на вилата на почерпка. Подписахме в селската община, като до там се добрахме с декларации, понеже живеем в София. Но пак си стана сватба. Фотосесията ни беше в градината. Това се случи миналата неделя. И сега.... ами все едно вчера сме се запознали. Меден месец всеки ден, всеки час и всяка минута! Преди малко девер ми и етървата ни бяха на гости, спретнахме си едно весело барбекю на двора, прекарахме чудесно. И така... Ако мерките продължат, ще си черпим приятелите един по един, но пак ще бъдем заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker