Много е груб с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много е груб с мен
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 1712 пъти
Здравейте хора. От известно време имам проблеми с дългогодишния ми приятел, 10 години сме заедно, имаме 1 дете. Държи се страшно грубо на моменти, заяжда се, каквото и да кажа все нещо го дразни.Давам примери: отиваме на едно събиране, завърта се разговора около храна и моят почва да хвали жената на негов познат,която другите от компанията не познават, каква отлична кулинарка е (аз също готвя много добре, но това не беше споменато), колко е добра и т.н. Стана едно такова конфузно за всички присъстващи...Веднъж бях приготвила за хапване нещо по-специално, и го помолих да не изяжда всичко, за да си вземе и детето. Последваха крясъци,че му броя хапките...Отиваме на друго събиране, за което бяхме приготвили подарък за домакините, едва сме влезли и той започна да ми повишава тон като на някаква идиотка, кога съм щяла да се сетя да поднеса подаръка.... Или пък аз харесвам някакво предаване, той започва да ми се подиграва за това. След известно време се оказва,че негов приятел харесва същото предаване и изведнъж това става много интересно и важно. И много други случки в този стил.
Тъжно ми е и не мога да разбера какво става, какво в моето поведение чак толкова го провокира да се държи така. Аз съм спокоен човек, не вдигам скандали, гледам да решавам проблемите с разбиране и на двете страни. Гледам си семейството, детето, отнасям се с уважение към родителите му и мисля,че и те ме уважават.
Не съм сигурна дали няма друга жена намесена, просто поведението му към мен не мога да си го обясня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 28 дни
hash: c4cf497b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз на такъв лайнар бих му била шута още на първото повишаване на тона. За какво го търпиш този? Сигурно с детето ще се оправдаеш... Ами, не, не е оправдание. Аз съм израснала с такъв баща, може би и много по-лош. Съсипа ми детството, психиката, разболях се от стреса и завинаги ще ми е тази болест. Ти такова бъдеще ли искаш за детето си?

А ти? Нямаш ли поне малко достойнство, самоуважение? Слугуваш на някакъв идиот, мълчиш и търпиш изцепките му? И за какво, нещо дава ли ти в замяна, освен да ти трови живота? Ако не се махнеш, след време ще съжаляваш, гарантирам ти. А детето ти ще съжалява милиарди пъти повече и ще го обречеш да е нещастно и с увредена психика за цял живот. Децата са много чувствителни, запомни това. Като горещо желязо. Както ги оформите като малки, такива остават и като големи. Аз бях бита, обиждана и дори сексуално насилвана от собствения си баща... Сега съм една 100% развалина... Боклуците, като баща ми и мъжът на авторката, никога не се оправят, само по-зле стават.

Хора, вземайте поука от историята ми, докато вие, или вашите близки не са станали като мен.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 8ce5143a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв е тоя дългогодишен приятел?! Какъв е този термин?! Не ти ли е предложил брак досега? Дори само това е показателно за отношението му към теб.
Само от написаното звучи като емоционален вампир и просто ужасен човек. Но търпението на някои жени и заслепението им е безгранично. Бих те посъветвала да бягаш, това не е добра среда за детето.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 9abad0c801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо-от много време сте заедно, писнала си му. Мълчиш му, а и най-вероятно има друга. Ако искаш да се променят нещата започваш да си отстояваш правото да не те обиждат и унижават. Най-малкото да му правиш остра забележка при такова държание. Направи го докато все още не си затънала съвсем, защото и физическото насилие ще започне скоро.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 6264a07f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж маска Кколкото и да не ти се вярва проблемът не е в теб,а на тоя тъпанар трябва да му покажеш че не си му в кърпа вързана. Той си мисли че след като си му родила едно дете и вече край няма накъде да ходиш. Стани и отиди някъде за три-четири дена и виж как ще започне да ти се моли. Такива шибаняци нищо не заслужават

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: d5d3469f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Значи няма смисъл да играеш игрички и да го зарязвяш, ама само за няколко дена, за да се осъзнаел. Няма да помогне, ще започне пак същата история. Нарочно се заяжда, защото му е забавно да те разстройва. Това е психопат. Няма смисъл да стоиш повече или да го заплашваш, че ще го оставиш, най-много да има временна промяна, за да не изспусне жертвата, с която да си избива комплексите и да се подиграва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 26c99f166f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Звучиш като много благ човек. Което е лошо... на такива има се качват на главите.

Мъжът ти звучи като тотален лешпер и толкова много ми се искаше хората да не си причиняват подобни страдания, просто защото "обичат".

Не може да се обичат подобни примати.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: 50efa9a19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти дам един пример с мен и бих искала да го осмишлиш добре.Баща ми се държи много зле с мен и най-вече с майка.Когато той прави скандал,тя повече си замълчава и ако тя му отговори е готов и да й посегне,но не го е правил,защото всички ще разберат какъв ненормалник е.А той държи сред хората да го знаят като добър мъж.През последните години абсолютно никога няма спокоен ден.За жалост усещам,че ще заприличам на него.Трупам постоянно гняв и лоши емоции и на моменти се държа зле с близките ми.Ядосана съм и на баба ми,защото тя е отгледала такъв син като баща ми,а той прилича познай на кого ? Кръвта вода не става.Не си писала,дали сте говорели защо се държи така ? Трябва да бъдеш твърда и решителна,вече имаш и дете и не му давайте лошо бъдеще.Според мен,ако един мъж се заяжда и прави скандали без причинно,той е изгубил уважението и обичта на жената до него.По-скоро би си затворил очите за някои неща,но не и по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: bf905cc425
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На мен също ми се струва, че проблема е по-скоро в него. Не търси вината изцяло в себе си. Твоята вина е вероятно от търпимостта ти която е в повече при по-мъдрите хора. Наблюдавай го три поредни дни как се държи точно в една и съща ситуация. Ти я създай. Измисли нещо. На четвъртия ден му сервирай с най-сериозен тон, че искаш да се разделите. Мълчи и го изслушай какви ще ти ги наговори. От написаното от теб изглежда, че не иска той да ти го каже, заради детето.Той се бори със себе си. Има нещо. За да се изясните другият вариант е без скандали просто му кажи, че имаш нужда от въздух, да останеш сама със себе си и детето за 10 дни без контакт с него. Това винаги помага и за единият и за другият. На двамата ще Ви стане ясно най-важното! Един за друг ли сте! Успех мила!

М 32

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: b2ad660fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не те уважава. Това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker