Мъжът на живота ми, с когото родителите ми искат да ме разделят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът на живота ми, с когото родителите ми искат да ме разделят
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1991 пъти
Здравейте, историята е много дълга, но ще се опитам да не бъда многословна. Накратко - родителите ми не харесват приятеля ми. Той е на 29, аз на 17. Заедно сме от една година и се обичаме безумно! С него ми беше първата целувка, първият път, първият мъж, с когото заспах и се събудих щастлива. За кратко време преживяхме много заедно, ама наистина много. Имахме шанса взаимно да се докажем един на друг и го сторихме. След това дори се заобичахме още повече. Той ме запозна с всичките си приятели, родителите си, бабите и дядовците му, познавам всички важни за него хора. Аз също го запознах с моите приятели и роднини, но... тук идва ГОЛЯМОТО НО... Родителите ми не го харесват, направо бих казала, че го мразят. Според тях, той е "застаряващ лентяй", който е с мен, за да се чувства по-млад и ме използва за пари. Първото определено не е вярно, второто също. Давала съм му пари, защото заради коронавируса беше в неплатен отпуск за 2 седмици, заплатата му беше малка и му помогнах. По-късно ми върна парите (по свое настояване, аз не ги исках), даже му беше много неудобно, но аз се радвам, че съм му опора. Обичам го. Според нашите, обаче, аз лъжа, че ми е върнал парите, а не е така. Дори и да беше, те са мои (работя) и тях не ги касае. Наистина ненавиждат приятеля ми, стигнаха до много грозни и долни лъжи, с цел да ни разделят, ама няма да успеят. Ние дори искаме да живеем заедно и нашите знаят за това. Заплашиха ме, че ако отида при него, повече не желаят да ме виждат. А аз обичам и тях, мои родители са все пак. Как да ги убедя, че той наистина е добър човек и се обичаме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: ccfd317c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо е линтяй.
Какво значи малка заплата и прекъсване от 2 седмици и той няма пари.
Трезво ли призитяваш нещата.
Дай си време преди да живеете заедно, в живота виж всичко е розово.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f3a02f857d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То и аз не виждам голямо бъдеще. Ще ти кажа, че.100% и на него му се присмиват, че е с толкова малка. Била съм свидетел на такива случки. Родителите ти искат нещо повече за теб, но понеже ти си малка още гледаш само тръпката и не виждаш в перспектива. Намери си някой перспективен мъж. Е, за целта трябва и ти да си перспективна, за което не зная, не те познавам.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ccc407b223
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Скъпа, само времето може да им покаже, че сте сериозни и наистина се обичате. В момента няма как да ги убедиш, че на 17 си толкова сериозна и разумна, че си преценила, че това е мъжът на живота ти и трябва да сте заедно. Хората се притесняват за теб и с основание - на 17 не си завършила дори училище, нямаш шанс за никаква свястна работа, ставаш напълно зависима от приятеля си. Повярвай, това дългосрочно не е добра идея.
Ако искаш да ги убедиш колко си зряла и как на теб може да се разчита, първо завърши училище, намери си работа и поживейте известно време заедно. Когато видят, че нещата вървят добре, ще си променят мнението, но постепенно. Всеки родител иска детето му да е щастливо, така че търпение и постоянство е решението в случая

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ee50a8ca14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, работя! Не си чел/а темата както трябва. Освен това уча, приятелят ми не ми пречи за нищо, камо ли за ученето. Въобще коментарът ти няма нищо общо с темата ми.

Авторката

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 87c574a4d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Определено си го бива за да хване толкова младо момиче. Обаче не са те излъгали и наистина сте под въпрос. Мъж на 29 И мъж под 25 се различават коренно но се срещат изключения. Това е често явление 20-годишни момичета да спят с 30 - 40 годишни мъже и това е логично да се случва. Ама ти така и така за сериозна връзка трябва да търсиш мъж който е поне пет години по-голям от теб. Родителите ти просто не са запознати с това какво представляват връстниците ти

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ccc407b223
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   И какво работиш, мила авторке на 17? Сервитьорка или барманка не може, сега всичко е затворено. На полето?
Чета ти историята и какво от това? Можеш ли да се издържаш с тази работа, че и семейство да гледаш, щото приятелят ти явно не може, поне в момента?
номер 3

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c6ea1f1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекалено е голям за теб.Не знам каква е тази мания на ученичките по батковци, но сте на различен етап от живота. Та ти още учиш, а той е на близо 30 години, човек за семейство и деца. Там, където ти отиваш като развитие, той го е минал отдавна. Не гледай на родителите ти като на врагове, прави са си хората. Пък и не знам що за мъж ще иска пари от приятелката си, защото нямал. Има си родители, приятели, от които да иска.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 179ba8d929
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Не разбрахте ли, че такива възрастни мъже ходят по ученички, защото само те им връзват с малките си мозъци, иначе 13 години е лъскал бастуна, защото свестните момичета са го отбягвали. Не мога да разбера как е възможно това нещо да ходиш с някой, който може да ти е баща. Повръща ми се от такива истории. А да ти кажа когато прочетох, че си му дала пари, ти момиче на 17 да издържа 30 годишен пръч веднага разбрах, че вашите са прави.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6a4b18019c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Да кажем, че 12 години се прецивява като разлика. Сподели ни какво работи той и колко изкарва? Питам не от меркантилност, а защото изглеждаш като свястно преждевременоо узряло момиче. Все пак на 17 години учиш и работиш, а някои хора във форума живеят при мама и тате, че и даже се женят и правят деца без да имат собствен дом. Ако продължаваш в същия дух, на неговите години ще имаш кариера, стабилен доход и ще вадиш много над средното. Казвам ти го като човек минал през това. Тук някой ти се присмиваше и омаловажаваше това, че работиш като барманка или сервитьорка. Е, и аз съм работила подобни неща - все пак непълнолетна и без висше. Такива тапири така се подиграват и на децата си и накрая от тях нищо не става, така че не ги слушай.
Сега си представи ти - млада, красива, умна, успяла, а той - някаква лекичка, нископлатена работа. Този сценарий е гаранция за разпдане на една връзка и затова те попитах какво работи и колко вади. Ако стигнете до него проблемите ви ще са много - той може да ревнува от средата ти (и то съвсем основателно), да се чувства подтиснат, че ти вадиш повече, да започне да ти изневерява от скука или пасивно агресивно да те кара да работиш, да вадиш пари, а после и да му прислугваш вкъщи, за да се “почувства мъж”. Ти от своя страна ще се развиваш, с годините тръпката няма да е единственото, което търсиш в един мъж. Ще искаш стандарт, дом, ексурзии, почивки, на които да ходите заедно. Прогресирайки в кариерата си ще срещаш все по-интелигентни и успели мъже и ще съжаляваш, че си се вързала с този. Ако той не става и го осънава, много бързо ще те притисне за брак и деца докато си още малка, за да нямаш време да осъзнаеш какво търсиш и искаш от живота. Повярвай ми на 17 още не знаеш какво те чака и до къде ще си стигнала на неговите години, но предполагам, че ще е доста далеч, ако той не ти спре развитието - да не отидеш да учиш в университет в София и да си намериш работа там (образованието извън столицата не става, а и работата после е много по-нископлатена, ако нямате собствен бизнес).
Може от това да се плашат родителите ти. Ако обаче приятелят ти е стабилен и амбициозен, има сериозна работа, стабилни доходи, собствен дом или квартира (не на 29 още да живее при мама и тате), няма намерение да те притисканза сватба и деца преди да си завършила образованието и не си намерила сериозна работа, давай смело напред. Изнасяйте се на квартира заедно и им тегли една на всички роднини. Никой няма право да ти избира пртньорите в живота. Това си е твое лично решение. Дори да е грешно, поне ще се научиш какво не искаш и те нямат право да ти го натякват след това, защото е нормално - всички правим грешки, за да придобием опит. Не ги оставяй да се месят от сега, защото после ще стане по-лошо. Родителите са до време - с пртньора си до гроб, ще ставате и ще лягате заедно всяка вечер, ще градите дом, ще гледате деца заедно. Каквото и да решиш - един съвет - завърши образованието си (висшето) и натрупай няколко години професионален опит преди да се жениш и да правиш деца. Успех и ни пиши после как са се развили нещата при теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0edae425db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Скоро ставаш на 18 и се махаш от там!
Какво изобщо те притеснява?
Стисни зъби още малко...

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 106767ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не съм против възрастовата разлика, но не намирам за нормално да даваш пари на мъж. Мъжът е този, който някой ден трябва да подсигури прехраната на семейството. Не казваш какво работите двамата. Номер 3 ти е писала "свястна работа", а на 17 няма как да имаш такава. Вашите вероятно имат право, че приятелят ри е лентяй и те използва. А как да им докажеш, че сте сериозни - просто не се поддавайте на чуждо влияние и останете заедно. Но не заживявай с него толкова рано, защото може да съжаляваш. Гледай себе си, учи и инвестирай в бъдещето си. Ако той не те разбере, има и други мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e6d2607135
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да знаеш, че си в голяма грешка, но не можеш да го осъзнаеш, защото си влюбена, заслепена и не мислиш трезво. Родителите ти са абсолютно прави да са против такава връзка. 17 годишна и 29 годишен звучи зле, отвратително. На този вече ми е време за женене и деца и понеже явно никоя не го ще, се е захванал с дете като теб. Горкия ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d03ffab7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Аз пък ще те подкрепя в решението ти. Никой не може да знае как ще се развие връзката ви, варианти и изключения на правилата има много. Ако си щастлива - давай. Съвсем млада си, няма какво да губиш, радвай се на мъжа до себе си. Единствено може да натрупаш опит. Да, има стереотипи (и не случайно) за хората на 29 и на 17, кой на какъв етап бил в живота си, какво искал, за какво му било време и т.н. Имай ги предвид, разбира се, за да не се разочароваш после, но не им робувай сляпо. Жена на 28 съм, очаква се да искам семейство и деца, даже вече и да съм ги създала, но нямам никакво желание за това. Ето ти едно изключение. Около мен хората са същата работа, много малко са създали семейства, макар че нищо не им пречи.
Та, изживей момента, чупи си главата, както се казва, трупай житейски опит. Ако нещата се развият благоприятно между вас - супер, ако не - пак е ОК. Харесвате се и това е важното, но ВИНАГИ си имай едно на ум във всяка връзка, не само тази.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1313bb4e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Няма да ти хареса коментара ми,не и на този етап на който се сега,но кой знае-един ден може и да си ми благодарна.Първо и най-важно-няма родител,който мисли лошото на детето си.Звучи като изтъркано клише,но това е истината.Щом те са преценили,че тоя не става-значи е така.Второ-много,ама много е унизително мъж във най цъфтяща възраст да работи за малка заплата и да се налага да бъде подпомаган от 17 годишно момиче.Че той на тия години ако не направи пари-кога?И аз мисля,че е лентяй.Той на това разчита-млада,глупава,не си имала друг освен него,та нямаш база и за сравнение.Знам,че не ти харесва коментара ми но да знаеш-милион пъти е по-добра болезнената истина,отколкото захаросаната лъжа.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5eb293868c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   След някоя година ще разбереш (дано) колко си наивна и колко малко знаеш още за живота и за хората. Нормално е на твоите години да нямаш голям житейски опит, но не е добре да си мислиш, че знаеш всичко и че всеки, който не мисли като теб е против теб. На този свят мъже много, но родителите ти са само едни и САМО ТЕ са хората, на които наистина им пука и се тревожат за теб и бъдещето ти. Това, че работиш е добре наистина, но едва ли с едно средно образование ще имаш хубава работа. Не искаш ли да следваш, да се развиваш, да пътуваш, да видиш и научиш повече за света (все пак пандемията ще отмине). Въобще не си ли поставяш други цели освен да заживееш с този мъж, да работиш навън и в къщи, евентуално да родиш и да гледаш бебе? За това време имаш.
За приятеля ти и аз се чудя що за мъж около 30те вместо да мисли за семейство,дом и деца се занимава с ученичка? Че и взема пари на заем от нея...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63c996e606
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ох, и аз като бях на 17, срещнах "голямата" си любов. Колкото и да ми обясняваха, не ги слушах. Мислех, че са безчувствени и не разбират от любов, а те просто имали малко повече опит от мен и са се върнали от там, където аз отивах. Даже бях убеден, че ще се оженим, ще имаме деца и т.н. Много от моите съученици също си мислеха, че първата им любов ще е последната. Нормално е - като си нямал други любови, първата е разтърсваща, чиста, наивна и си мислиш, че никога няма да обикнеш друг човек, че няма да има никога защо да се карате и разделяте, че той е перфектен и т.н. Е, рядко е така. После като отмине всичко и като натъгуваш, разбираш колко глупав си бил. Нормално е разбира се - всички сме били млади, неопитни, наивни, романтици-идеалисти. Запази си темата и ела да я прочетеш пак след 3-4 г. Тогава ще разбереш истински коментарите.

Не го познавам момчето, но една година не е кой знае колко време, за да го разбереш що за човек е, особено за човек на твоята възраст. Твърде възможно е родителите ти да са прави. Може и да не го изразяват по най-добрия начин, но те искат само да те предпазят. Защото има много момичета на твоята възраст, които са се подвели и са си прецакали целия живот. Ти даваш ли сметка колко опасно е да му се довериш и да се окаже, че не е правилния човек? Особено ако се подлъжеш до няколко години да му родиш и дете. Няма начин да ги убедиш. Трябва да мине много време и да се докаже наистина пред тях, за да му се доверят. Така че остави на времето, хем и ти самата да се убедиш, че той е човека, ако е той. Защото сега колкото и перфектен да ти се струва, ти си много млада, не можеш все още да преценяваш добре хората и има голяма вероятност да си се заблудила, така че не отхвърляй с лека ръка мнението на родителите си. Знам, че сега си влюбена и го идеализираш, но нека мине време, не бързай да се доверяваш на сляпо. Сега и да ти говоря, няма да ме разбереш. Но някой ден може да се окаже, че родителите ти са били прави и даже може да се чудиш как си била толкова наивна. Ако пък се окаже светен, добре, но не бързай все още със заключенията.

Перфектно те разбирам колко предадена и неразбрана се чувстваш, нормално е предвид възрастта си. Но и ти ще ги разбереш след някоя и друга година. Толкова си млада, че чак не знам как да ти го обясня, за да ме разбереш правилно. Май най-добре самият живот учи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b78a02b5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   От една година сте заедно, значи ти си била на 16,а той на 28,когато сте започнали връзка. Това си е жива педофилия от негова страна, в Щатите такива лежат в затвора. Само при нас законните подкрепят извратеняците. Сега си малка и не разбираш, но след 10 години ще разбереш и ще се погнусиш, когато този вече 40 годишен, тръгне с друга 16 годишна, защото това си е болестно състояние и няма да спре да си пада по такива. Направо е гнусно. Родителите ти са прави в случая, но късно ще го разбереш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1014690a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Ако ти беше на 29 а тойх на 17 - да! Става да му помогнеш. Обратното обаче ... не!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c6ea1f1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Мъж на 28-29 да зарибява ученичка на 16-17, която пък мисли , че той е любовта. На 28 съм, но нищо не би ме накарало да хукна с 17 годишен. За мен са деца вече. Нито сме на един акъл, нито искаме едно и също от живота, нито в сексуален аспект ще са много опитни. Единственото нещо, което би ме подтикнало е, че са наивни и лесно се манипулират. Това е и причината с твоя хубавец -младите жени на неговата възраст искат стабилност, евентуално семейство, деца, имат изисквания, които той не може да задоволи. И решението е да се хване с малка, защото усилията му да я впечатли ще са много по-нищожни. Спестени са му всичките ядове, комплекси и т.н. Много такива мъже знаят страшно добре, че това е временно и накрая ще създадат семейство с жена на тяхната възраст, но се забавляват с ученичката.
Що за мъж ще иска пари назаем баш от приятелката си? Не че по принцип не може, но тя трябва да е на едно от последните места за пари, ако закъса. Не е мъжко просто.
Момиче, внимавай този принц да не те върже с дете. Внимавай да не останеш сама майка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2987378777
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Много хора са имали история като твоята, познай колко са все още със същия човек с който са били на 17. Ти дори не знаеш какво е истинското значение на това да ти се докаже някой на тази възраст.
Не случайно ти дават разни съвети родителите ти и коментиращите, защото някои неща просто идват с опит. Такива "тръпки" са всъщност източника на фразата "любовта е сляпа". А тя не е, просто някои хора нямат трезва преценка за това какво е любов.
Отношението ти на родителите ти не е за оправдаване разбира се. Да лъжат и т.н. е доста подло от тяхна страна, и не е нещо което аз бих простил.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6a4b18019c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   “Няма родител, който да мисли лошо на детето си” и “всеки родител иска най-доброто за детето си” са пълни глупости. Повечето родители саботират кариерното развитие на децата си с цел да останат финансово зависими от тях и да не се изнесат. Други ги мачкат, бият и обиждат, за да нямат никакво самочувствие, да не вярват в себе си и отново - да стоят зависими и да не се изнесат. Трети за ужасно зли свекърви и тъщи къде от злоба, къде от завист, къде от чист егоизъм и желание децата им да “бъдат само за тях” (все едно са вещи), разтрогват бракове, не оставят децата им да са щастливи с партньора. Четвърти са ги направили, “за да има кой да ги гледа на стари години”. Колко свестни родители, тъщи и свекърви познавате и колко токсични? Май първите са доста рядко явление и от тук идва изводът, че малко родители искат най-доброто за децата си.
Понеже не познаваме родителите на авторката и не можем да преценим дали са от добрите или от токсичните родители, задаваме въпроси, за да видим имат ли право. Дори да имат, тя е свободна да прави грешки, но моят съвет е да си завърши образованието, да намери сериозна работа и да нв бърза със сватба или деца. Ако нямат право обаче може да са токсични и тя трябва да им се противопостави и да наложи граници - да се изнесе, да обясни, че личният живот си е неин и да не ги оставя да се месят. Монетата има две лица. Не пробутвайте заучени фразички от детството.
Един пример от личния ми живот - аз съм умна, красива и успяла жена, обичам и уважам съпруга си, както и той мен, много сме щастливи заедно. Минавали сме през всякакви проблеми заедно и подкрепяйки се сме успявали. Никой от нас не е егоист, никой не смята, че другият му е длъжен. Стараем се и се раздаваме и двамата на макс. Само че свекърва ми ме мрази от ден едно и се опитваше да ни раздели, което доведе до това да прекъснем контакт с нея. Според вас това ли щеше да е “най-доброто” за сина й? Вместо сватба, деца, любов и щастлив живот с мен, сам с мама и тате вкъщи?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5eb293868c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Да се смееш ли, да плачеш ли? Мъжът на живота и... Първият, който и обърнал достатъчно внимание и легнал с нея. Задача с понижена трудност за 28 годишен. Каквото и да и казват родителите и ние тук, тя си е взела решението. Като поживее с него ще види, че не всичко, което блести е злато.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e81a2a1d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Факт е, че всеки нормален мъж харесва млади и свежи девойки. :) В това число слагам и себе си. Жените обикновено са в разцвета си между 16 и 23-24 години. Да не говорим, че някои харесват и девствени (аз също). Просто младото момиче излъчва чистота, искреност, да не говорим за красотата и аромата на свежа, гладка кожа, допирът също си го бива. :) Все пак това са най-хубавите ѝ години.
На 28 съм и всичките ми приятелки досега са били по-малки от мен. Последната, с която бях, беше 9 години по-млада. Супер свястно момиченце, зряло за годините си, умно, добро, възпитано, но за съжаление и с богат, горчив житейски опит до момента, благодарение на родителите си. С това момиче бяхме заедно почти 3 години. Предишната пък беше 5 години по-малка от мен, също доста свястна. В приятелския ми кръг също всички са с по-малки от тях. Научно доказано е, че жените порастват по-бързо от мъжете, съответно и затова харесват батковци, в което няма абсолютно нищо лошо. Много завистници ще се опитат да те обидят и убедят в обратното, но не им обръщай внимание. Завистта и злобата са тяхното наказание.

А на въпроса как да убедиш родителите си, няма отговор. Явно са от отровните родители.

Всичко хубаво Ви желая с приятеля ти, даже и аз леко му завиждам.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3375de4091
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До 24
Прав си, прехвърли ли 25-26 е съвсем друго.
Младото си е младо и не може да се говори за противното.
Както мъжете искат младо, така и момичетата искат батковци, това му се вика природа

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8740def3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   И аз много обичам млади агънца. Никога не бих върнал момиче между 15-16 и 25. Дори и само за разговор, пак ще се съглася. Ще се любувам, без да пипам. :(

М33

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6f5f6ff5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Подкрепям последните коментиращи. Мъж на 27 съм. Никога, ама дори и за миг не съм поглеждал по-голяма от мен. Всичките ми приятелки са били по-малки от мен.

Първият ми секс и първата връзка ми бяха на 17 години с момиче на 15. Бяхме половин година заедно.
Втората ми връзка беше на 20 с момиче на 17. Третата ми връзка беше на 26 с момиче пак на 17. Още съм с нея. Обичаме се много. И много ме привлича. Само като мине покрай мен и се възбуждам... Яко.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1313bb4e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До №21-госпожо,сред моите близки,роднини и приятели наистина няма някой,който да не мисли доброто на детето си.Никой от тях не е насилвал децата си нито за професионалния им избор,а още по-никой не е искал децата му да живеят при нето.Това,че вашата свекърва не ви харесва,не ви дава повод да слагате всички под общ знаменател.Чудовищно правите,че давате уши на това объркано дете-авторката.Аз не знам някой на 17 години,който да не мисли,че всичко,което лети се яде.Самата аз съм творила доста глупости на тая възраст.Ако на вас се наложи да подържате финансово мъжа си и децата си ще се правите на героиня месец,два,три,хайде половин година.Давай сега заради вашата свекърва да оплюем всичко живо.Че тя и моята не ме харесваше,ама на мен това ми е било най-най последна грижа.И не искам да ме обича,няма да се женя за нея я.Със когото сме се обичали сме се събрали и живеем щастливо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2110a56985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   28, не те знам на колко си години, но има 3 типа хора. При първите акълът идва с годините, при вторите годините идват сами (а хората си оставят и дърти и тъпи), а третият тип са тези, които са наградени от съдбата, да се родят с активно-работещо сиво вещество в главата.

Ако определяте кой колко е умен, знаещ, или можещ само заради годините му, сами си правете сметката от кой тип сте. Разбира се, ако имате интелектуалните ресурси да решите подобна задача и ако въобще асимилирате думите ми.

Народът го е казал : "Не питай старило, а патило".

Забелязвам доста често явление, хора над 30-35 да злобеят към младите, без причина. Защо ли...

Ж,23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker