Защо мисля за него постоянно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мисля за него постоянно?
преди: 4 години, 5 дни, прочетена 1359 пъти
Всичко започна на ски почивка. Постоянно се закачахме и си говорехме непрекъснато. Споделяхме си неща, които рядко можем да кажем на някого. След време разбрахме, че имаме чувства един към друг. Първоначално всичко си беше наред, излизахме заедно, смяхме се заедно и се обичахме силно.
Измина малко време и скоро ни пускаха ваканция. Понеже не сме от един и същи град, решихме да се видим преди да е заминал... В продължение на една седмица ние си писахме и говорихме онлайн. Но изведнъж спря да ми пише в следващите два дена и си викам сигурно иска лично пространство. Писах му само съобщения от сорта на "Добро утро! " или "Лека нощ !", но дори на това не ми отговори. И неочаквано ми написа в 23:00 да скъсаме. Заболяме! Проблема беше в това, че сме избързали. Мислех, че грешката е била в мен, въпреки че той това го отричаше. Помолих го да си останем приятели, а той ми написа "Аз не искам да си губя старите взаимоотношения с теб!", но той не осъзнаваше, че тази раздяла ще ни отделечи още повече. Раздалихме се и той продължи напред доста бързо, но не беше същото за мен. В продължение на 4 месеца в мене таят все още чувства към него, понякога даже го и сънувам. А дори да го помоля да се съберем, няма да е същото. Не мога да накарам човек да ме обича само, защото аз го. А и пък не мислите ли по-скоро, че може да се е разделил с мен, защото е имало вече друга? Моля Ви кажете ми какво да направя? Какво е вашето мнение? Аз ли съм тази която е сгрешила? Как да я спра тази болка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 дни
hash: c8b86c0c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж който те обича ще е с теб. Всичко останало не си заслужава нервите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: ba1b7622cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-вероятно друга е имало замесена. Ужасно е ,но е често срещано-мъжът не пуска една жена, освен, ако няма друга на изчакване. Затова и е продължил толкова бързо, защото просто отдавна е бил във вашите отношения. Просто го блокираш и толкова. Не те е оценил, няма смисъл да си тровиш нервите. Времето лекува.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 8610eba1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само той знае защо се е отказал от връзката ви. Може да е заради разстоянието, може всичко да му се е сторило твърде бързо или да е поискал да има връзка с момиче от неговия град. Честно, няма никакво значение. Ако той имаше по-сериозни чувства към теб, нямаше да може просто така да те остави. Щеше поне да му личи, че му е трудно. Надявам се, че ме разбираш.
Колкото до твоите чувства в момента, напълно е нормално да помниш и сънуваш. Явно си вложила повече чувства и надежди, затова все още не ти е минало напълно. Случва се и на най-добрите, не се притеснявай. Някои хора преодоляват раздялата за дни, а на други им отнема месеци. Зависи колко си вложил и какъв човек си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 дни
hash: 161b28e5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мишкарското му отношение показва че има нещо за криене. Съответно те е лъгал през цялото време и колкото по-скоро осъзнаеш това, толкова по-лесно ще ти мине. Всички правим грешки в преценката си понякога, няма как. Ти си се оставила да те излъжат с мили приказки и "лични неща" споделени. Със сигурност ги е говорил същите на 10на други мадами.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker