Обича ли ме изобщо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме изобщо?
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1547 пъти
Здравейте искам да споделя с вас.. колко унижена и безпомощна се чувствам... живея с мъж той е доста по голям от мене има дете от друга.. аз съм на 23г. Нямам деца.. още в началото на връзката ни той ми изневери.. както и да е.. преглътнах го.. продължих напред... след изясни време го хванах да си пише с някаква по малка дори от мен... тъпото му оправдание беше че са приятели... добре... но вече близо месец той знае че си падам и по жени малко.. но нищо не се случвало до сега с някоя жена да го правя... започнах да и пиша с няколко мацки които много ме желаят.. и той ми каза така давам те на тях ни не и на някой друг... мина се време и ми каза хайде да си направим тройка... и знаете ли аз се съгласих защото го обичам и мисля че по добре така да спим заедно с още едно момиче отколкото да ми изневери... тъпото е че той прекалява.. и иска и с най-добрите ми приятелки... на него не му пука коя ще е... явно май не ме обича.. вие как мислите?
Бихте ли позволили такова отношение..? Тежко ми е че се забърках супер много в тази каша.... и че се подиграва с мен... а аз ли...? аз го обичам в дъното на душата си.... ❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 дни
hash: 14aaa01e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти как мислиш, обича ли те? Като има прости жени, ще има мъже тарикати. Трябва много да се мразиш, за да правиш такива неща и то за човек, който те има за два крака с дупка между тях.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: ad8f360fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В последите минути изчетох няколко от пуснатите нови теми в Сподели. Във всяка една от тях има сериозни проблеми във връзката. Най-малкото жената не получава уважение. Оправданието е винаги “аз го обичам”. Не го разбирам. За мен една жена трябва да си пази достойнството на всяка цена. Дори влюбена до болка, усетя ли шикалкавене, липса на уважение, съм рязала до кокал. Боляло ме е, тръгвала съм от не една или две връзки. Това ми костваше и дълги години самота. Но! Към днешна дата съм омъжена за мъж, който ме уважава и с който се чувствам спокойна и обичана. Чакането си струваше! Колкото по-бързо човек се отърве от токсичната връзка, толкова повече се доближава до истинското!

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: eb1076fd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   "Обича ли ме изобщо?" - Не,не те обича!
След като ти е изневерил веднъж ще го направи отново!
Допуснала си да те смачка още в самото начало...
Сигурна съм,че ти изневерява многократно,дори и след "златните" тройки,които му спретваш в знак на обич.

"Бихте ли позволили такова отношение..?" - Не! Аз не съм се намерила на пътя,за да позволя да си играят и подиграват с мен.
Изневерите при мен не се толерират!
Ако не ме оцени - прав му път.
Колкото и да обичам не бих потъпкала достойнството си,за да му е кеф на него.

Разкрепостеността в секса не е гарант,че няма да изневери и да те замени.
Днес тройки,утре оргии,следва суинг,а накрая може да му станеш и боксова круша. :(
Бягай далеч от този!





~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: cae9094b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредната тема в която дамата е дълбоко влюбена в човек който се отнася с нея като с парцал. Отношението му е повече от лошо и ти сама се унижаваш търпейки го. Никоя жена с достойнство не би търпяла подобно нещо.
Едно нещо ми е любопитно обаче - в какво толкова си му влюбена в крайна сметка? Защото каквито и положителни качества да има, най-важното за връзката ви го няма.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: d55d53e8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако този въпрос го зададе някоя 13годишна, ще я разбера, но жена на 23? Така като чета, много те е заобичал чичето, направо умира от любов! Толкова ли нямаш малко достойнство и воля и да го отрежеш? Толкова малко ли държиш на себе си, че си се превърнала в секс играчка на някакъв коцкар на годините на баща ти (вероятно)? И тъпото не е, че той търси коя да изч-ка, тъпото е, че ти си се оставила да се гаври с теб. Аз бих го зарязала да си прави тройките и петорките, ако ще, но без мен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 4e77dadf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Естествено, че те използва за стръв, защото вижда, че си глупава. Прави трайките заради другите жени, но не и да ти направи кеф, но ти щом си падаш по жени, направили сте си добра комуна, всеки се кефи и остава доволен. Ако те обезпечава финансово, какво повече искаш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 4e77dadf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към №2, " Дори влюбена до болка, усетя ли шикалкавене, липса на уважение, съм рязала до кокал." Какво си рязала бе моме, за какво достойнство говориш, била си му подлога, той се е кефил върху тебе, тя за достойнство говори!? Знаеш ли колко му пука на мъжа за тебе, той си е постигнал целта, мушнал те е, пък ти си мисли, че имаш достойнство. Ето това ви е най голямата заблуда на жените, това, че сменяте мъжете като ностни кърпи го смятате за достойно, а това всъщност е най противно за мъжете и затова само ви прекарват и зарязват, защото нищо сериозно не могат да очакват от такива жени.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: d55d53e8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Изневерил ти, сваля се с някаква в нета, ч-ка друга и то пред очите ти и ти питаш дали те обича? Ами да, много те обича, направо умира за теб! :)))
Ако имаш поне малко достойнство и самоуважение, зарежи го! Ползва те само като безплатна проститутка.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: be144eaa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ти добре ли си? Изневерил ти е (сигурна съм, че все още го прави), дали те обича? Чати си с други - дали те обича? Потъпква достойнство ти - дали те обича? И сляпа да беше, пак щеше да видиш, че на този човек не му пука за теб и само те използва за да задоволиш сексуалните му желания. Жал ми е за теб не, че си се захванала с боклук, а че си загубила разум.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: a7efe1d2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дъното на душата ти явно е бутилка от мини-бар.


Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 4f391ad47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво му обичаш?! Толкова ли е неземно красив, надарен в кревата, умен, забавен, с пари?! Просто поредният тарикат и коцкар. Докато си с него ще си нещастна. Остави друга да се радва на този страхотен мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker