Не ви разбирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ви разбирам
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1529 пъти
Много ми е интересно защо като толкова много ви дразни това, че половинката ви се чувства зле (което е нормално) заради това, че гледате порно изобщо тръгвате с някого. Защо не си я карате на порно, вместо да поставяте някой друг в гадно положение? Та вие собствените си партньори не защитавате толкова колкото порното. Като толкова ви пречи, не започвайте връзки с " мрънкащи " хора и си се самозадоволявайте с порно. Оставете нормалните хора намира, мамка му. Нормално е един човек да иска партньора си само за себе си.
Същото се отнася и за изневярата. Мрънкате, че мъжете били ловци, че жените и те искали различни мъже и се оплаквате как нямате свобода, заради партньорите си. А тогава защо изобщо сте с хора, които искат МОНОГАМНА връзка? Защо не търсите такива, които ще са окей с това да се споделяте взаимно с други? Или за вас е по-готино да кръшкате и да наранявате партньора си, след което да мрънкате в този сайт, вместо да сте с някой който иска същото?

Като толкова си обичате порното или искате да се таковате с най-различни, поне не закачайте нормалните хора. Не създавайте семейства, след като ще се оплаквате от напълнялата ви съпруга, която "постоянно тича по детенцето ви". Не започвайте моногамни връзки, ако искате да кръшкате. Не се обвързвайте, ако нямате намерение да обичате половинката си истински и да я правите щастлива. Един човек, който е влюбен, няма нужда от други жени/мъже, а само от тази/този, когото си е избрал. Иначе защо човек да е във връзка, ако очите му ще шарят наляво надясно с надеждата да изч.ка някой друг?

Щом толкова искате свобода, не ангажирайте други хора с вас. Най-обидното е да приемате за даденост всичко, което някой може да направи за вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: f26d1c4ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Окей, ама за това с порното не съм съгласен въобще. Не виждам какъв е проблема.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 017b935e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1.

Ако имаш някой до себе си, който ти дава всичко в секса и извън него, защо ти е нужно порно изобщо? Ако толкова много искаш " разнообразие", защо изобщо тръгваш с някого, който ще ти е "еднообразен" ? Повечето жени, не искат партньорът им да гледа порно и с право. Същото се отнася и за осъзнатите мъже, които осъзнават, че порното е простотия и средство за съсипване на човешкото мислене. Те не биха искали приятелките им да гледат порно, докато те им дават всичко и в секса и извън него.

- авторката

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 932e68877e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Напълно съм съгласен и като мъж. Само жена без самоуважение не би имала проблем партньоря и да гледа като гладна котка някаква к...а по тези канали. И само супер малоумен мъж би карал жена си да се чувства така зле. Нужно е чувство за такт, но от къде.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: ebfbe2c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко, което си мисля си го написал/а. Нямам какво да добавя. Жалко е наистина, ако хората не бяха такива егоисти и лицемери, светът щеше да бъде едно хубаво място за живеене. Никой няма да си признае, защото са страхливци. Обичат сигурност, обичат да ги обичат, но не могат да отвърнат със същото, защото не са хора

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: a7fdfdb7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм научен още от малък, една жена до краят на живота ми. И съм безкрайно щастлив, а вас просто не мога да ви разбера как може да сте толкова тъпи.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 95c8f4ce75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като гледам какви са се събрали в тая тема, по-добре да не си пиша мнението. Ако искате обективни мнения, а не каквото ви харесва, не ми слагайте единички първосигнално като на номер 1 и ми пишете да ви кажа мнението си. Но не мисля да пиша нещо, само за да се харесам на коментиращите и автора. Не виждам смисъл от едностранчиви теми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: d9986a55f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2

Освен ако единият не значитело по-загорял от другия. Аз бях с момиче, дето 2-3 пъти на ден не и стигаше и се случваше, да ходи до таолетната, да се "изпишка", ама за 2 години един път не чух да пусна водата на таолетната, нито да спусне таолетната чиния, така че ... "изпишкваше" се за по 10ина минути.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 3008257cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не разбирам какъв е проблемът, ако единият има нужда от по-малко секс, другия от време на време да си удря по една. Или според вас ако любовта на живота ни има нужда секс от веднъж седмично, а ние от 3 пъти трябва да го заебем само за това? Абе и аз съм консервативен и моногамен, ама това дори и на мен ми идва в повече.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 37e328f86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ограничението е по-страшно от тумор.

Порното може да е проблем само на неосъзнати тетки.

Никога няма да спрете да сравнявате двете, като те нямат НИЩО общо. Това с кой си го слагаш и какво гледаш са две различни вселени.

А най-смешното е да си мислите, че щом един мъж гледа порно той респективно иска да ебе жената в него. Ами тогава мъжът, който участва в порното какво е?

Познавам жена, на която любимото ѝ нещо за гледане беше ганг-банг. Обожаваше да гледа много хора да чукат една жена, а самата тя е прекрасен човек, на който дори не му минава през ума да го прави това реално.

Та, лишени от фантазия тетки... стоите, дебелейте и си мийте чиниите. Не се заинмавайте с неща, които не разбирате.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 8fa8b4f02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Гледането на порно не само се толерира, ами се и очаква. Тези, които не са фенове, се водят странни птици и будят неразбиране. Порното е нормалното, мъжко нещо и в различни версии се пробутва навсякъде. Отделно почти всеки мъж иска красива, разкрепостена жена, която пуска винаги и навсякъде, ама малко имат късмета и даденостите да се докопат до такава. Затова и до толкова голяма степен се обръщат към порното - там всичко е лесно, бързо, без битовизми, мацките са различни, готини и само твои, а ти можеш да помечтаеш и фантазираш как я оправяш на воля, защото едва ли ще ти се случи нещо подобно в реалния живот. Тук нямам предвид да отваряш порнхъб от дъжд на вятър и да си свършиш набързо работата, защото жена ти е командировка или нещо подобно. Говоря за хора, които внимателно подбират, търсят конкретни актриси, интересуват се от тях и т.н. После следват всичките измислени оправдания, че това било нормално, всеки го правел, в правото си бил, защото е мъж и, любимото ми, да не би да искаш да ти изневерявам?! Демек, аз искам да си го мушна другаде, ама виж ме какъв съм благороден, затова само ще фантазирам как оправям Меган Рейн и ще въздишам по Стоя Дол. Затова, колкото и странно да прозвучи, разбирам много повече изневярата, отколкото гледането на розови филмчета. По-добре го направи наистина, отколкото тайно да слюноотделяш 24/7 по тази и онази, ама да се прикриваш зад някакъв измислен морал. Вместо да ти гледам 10-те отворени страници в браузъра с цици и дупета, по-добре отиди и оправи някоя мадама като сериозен човек. Ясно, че искаш да ги чукаш тия от снимките, ама просто нямаш шанса. Това не го прави по-малко неприятно за човека до теб. И, моля, нека не бъркаме възхищението и оценяването на една красива жена или привлекателен мъж с това да душиш смока три пъти дневно. Различни неща са... това е за онези, които ще кажат, че не е реалистично половинката ти да има очи само за теб. Да, не е, но когато не може да го вдигне, защото цял ден е зяпал чепове и дуди, вече става проблем.

От всички връзки, които съм имала, само двама не бяха чикиджии. Останалите не пропускаха възможност. Сегашният ми приятел дълго време си действаше всеки ден, педантично и внимателно подбираше, имаше си любимки, разглеждаше, интервюта гледаше и т.н. Няма значение дали вече сме правили секс, дали тепърва ще правим. Усети се по едно време, че е прекалено, сам поиска да намали употребата, което уважавам, затова и се крепим някак все още. Но е трудно... знаеш, че не е заради теб, но все се прокрадват едни мисли - "ами, ако имах по-големи гърди, по-хубаво лице, по-стегнато дупе, като тази или онази, щеше ли да има нужда да гледа толкова много?". Малко или много съм вдигнала ръце, не очаквам да намеря мъж, с когото да имаме консенсус по тази тема. Това значи да си стоя сама цял живот. Тук е същото като с мъжете, които мечтаят за порнетки - и аз мечтая за мъж, който да не мисли само за това, веднага го взимам... ама няма, затова работим с наличното. Примирение му се вика.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 дни
hash: c8e67da9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да, аз съм жена и гледам порно от време на време, но съм напълно съгласна с автора и темата.

Сега, ще уточня, че приятелят ми също си гледа порно, но не се ревнуваме от това. Приемаме го като забавление, а не като изневяра. Иначе и двамата не се интересуваме от нови хора, не бихме простили изневяра и не се заглеждаме по други...

Но ако бях с някой, който сваля и други жени, нямаше да съм щастлива. Както и ако бях с мъж, който ревнува от хората в порно клипчетата. ВАжното е да сте със сходни разбирания, принципи интереси, другото е лицемерие и подлост от страна на оня, който се прави на добро гадже, а тайно мишкува скришом от жена си. Прав(а) е автор(ката)!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker