Развивам чувства към жена "ескорт" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Развивам чувства към жена "ескорт"
преди: 4 години, 3 дни, прочетена 2377 пъти
На 22г. съм, момче. Тя на 21г.
Изглеждам доста добре и имам доста добри финансови възможности.
Никога не съм имал проблеми с жените, връзките и тн. освен това, че винаги ми омръзват и никога не изграждам с тях каквато и да била емоционална връзка, дори в по-дългите връзки, които съм имал.
Бил съм при психолози, терапевти и тн. не вършат никаква работа, поне за мен. Винаги съм се чувствал самотен и съм искал да намеря някой който да ме кара да не се чувствам така(нямам близки отношения със семейството си). Преди около година реших(от глупост и любопитсвто най-вероятно) да започна да посещавам такива момичета, тъй като исках да намеря нещо с което да заменя нуждата си от наркотици(кокаин главно). Получи се. В началото не ходех никога по повече от веднъж при едно момиче, нямах причина, нито една от тях не ме впечетляваше по начин по различен от предишната или следващата. Един ден обаче нещо се промени и едно от момичетата ми се хареса много още от разговора преди другите дейности. Отидох пак на следващия ден въпреки, че не ми се правеше секс. След това пак и пак. Държеше се по- различно от другите момичета при които съм ходил, не се вживяваше в роля на порно актриса, нито ми говореше все едно съм най-прекрасния човек, който е срещала, просто се държеше естествено и нормално.
Започнах да ходя редовно, от нейна страна нищо не се промени, но за мен вече не беше секс а разговор след който правехме секс малко като по принуда(защото се срамувам да и кажа, че ми харесва да общуваме повече отколкото нещото за което хората обикновено ходят при нея). Знам че всичко това е крайно глупаво от моя страна, но наистина няма с кого да говоря и напоследак пак изпадам в старите си навици и започвам да се отчайвам защото не знам как да постъпя.

Имам ли някакъв шанс с такова момиче? Как да и кажа как всъщност се чувствам и да го правя ли въобще имайки предвид, че най-вероятно ще загубя единствения човек с който ми е приятно да прекарвам време или да продължавам да храня празни надежди? Как да и го кажа и за какво да бъда готов? Много въпроси на които не мога да си отговоря а и дори да можех би ме било страх да го направя.

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 дни
hash: 3020f899b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, любовта не пита и може да се появи в най-не очаквания момент. Ако е още толкова млада може да я извадиш от този омагьосан кръг, но няма да е лесно. Вероятно си има сводник, който няма да е доволен, че ще спре. Ти искаш ли да спре с това, искаш я за партньор или просто за приятелство, защото на този въпрос трябва да си отговориш. Помисли какво мисли тя за теб, дали чувства, че си човек, който може да му се споделя, дали те мисли за портфейл или пък в разговорите ви е пасивен слушател и ти ги търпи, защото й е работа. Може абсолютно всичко, което ти е казвала за себе си да е персонаж, да си живее хубав живот и да го прави за да си прави допълнителни доходи. Вариантите са много! Най-добре е да слушаш нейните думи и там ще откриеш отговора си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 8d5152fafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да и плащаш на час я направи своя държанка, щом имаш такива финансови възможности. Така ще си говориш колкото си искаш с нея, а и тя надали ще има нещо против ако я обгрижваш добре.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 8ad3a1359c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Няма как да я загубиш, с нея не сте приятели. Тя предлага услуга, ти си плащаш. Ако бяхте приятели и си прекарвахте времето заедно просто така, тогава би било логично да се тревожиш, че ако й признаеш чувствата си, тя може да те отблъсне и да не иска да се срещате повече. Случаят обаче е напълно различен. Дълбоко се съмнявам, че гледа на теб по начин, по-специален, отколкото на останалите клиенти. Следователно можеш да й говориш каквото искаш, обяснявай й се всеки ден, ако това те прави щастлив — тя има дори повече сметка в това да си влюбен и да те държи като редовен потребител.

Да не забравяме, че жените ескорт са жени с тежко минало, чиято психика не им е позволила да поддържат щастлив нормален живот. Живеят живот на ръба и това оказва влияние. Секс-услугите увреждат и изхабяват повече, отколкото можеш да си представиш. И не говоря само за тялото. Такава жена, минала през тази центрофуга, малко трудно ще я накараш да си позволи да се влюби просто така в клиент. От жени, работили точно това, знам, че гледат на мъжете повече като на банкомати; някои дори са отвратени от мъжкото тяло, но умело го крият. Една жена ескорт е чудесна актриса, най-вече когато изглежда нежна, отпусната, ведра. Ти може и да си при нея за удоволствие. Тя работи. И днес няма да е само с теб, чакат я още пет, десет. Със същите нужди като твоите.

Какво да очакваш? Нищо повече от сегашното положение. Ти ще плащаш, тя ще ти продава тялото и душата си за час, два. След теб — на следващия клиент. Вероятно също толкова отдадено.

Желая ти силата да намериш добър психолог, който да ти помогне наистина. Да замениш наркотиците с илюзията за връзка с проститутка не е добра идея. А ти можеш повече от това.

Бъди здрав.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: 22d453749c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези романи ходи да ги пишеш в "Измислени"...
Аман от ученически съчинения...

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: ffc04e7e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На нея това и е работата. Роля. Ако остави занаята заради теб-добре, но иначе ще трябва да свикнеш, че след и преди теб ще е други и може същите неща да им казва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 23d7aeee21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тя го прави за пари. Ако можеш да и позволиш всичко това, което има но без да е ескорт може и да се получи да имате връзка.
Друг вариант е да имате връзка, а тя да продължи да практикува. Ще бъдеш ли съгласен с това?

М36

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: dcb1965f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е така е. Свестните момичета стоят сами с години, а в проститутките дори се влюбват. Ало, къде ви е акъла?!
Искаш съвет...Тя на 21 вече е с изкривена психика. Не знам как си представяш връзка с обществена дупка за многократна употреба.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: a1d66c72c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен, най-важните въпроси спрямо момичето са следните: сама ли е решила да работи като ескорт? Или има сводник /което е нелегално в България, и веднага се появяват червени флагове/? Ако да - то какъв е тоя сводник? Колко е вероятно момичето да е насилено да проституира?

Тези въпроси са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важни, защото едно е сама да си е решила да практикува професията, било то заради добрите пари или просто докато следва или нещо подобно, СЪВСЕМ ДРУГО е, ако някой я кара насила. Във втория случай бих очаквал да те отреже отвсякъде без дори да се замисли. Във втория случай е много вероятно дори да не ти помни физиономията - ей така, защитна реакция.

Три начина на действие бих ти предложил тук, можеш да ги приложиш едновременно.

Първо: наеми частен детектив, който да проучи и отговори на горните въпроси. Колкото се може повече детайли за момичето/сводника (ако има), които са легални разбира се. Не знам дали биха се съгласили, обаче.

Второ: ходи при други момичета-ескорти и с тях експериментирай с директни въпроси. Така и така не ти дреме за тях, нищо не губиш ако те отрежат. Питай ги дали може само разговор, дали често им се случва клиенти да се влюбят в тях, какво правят тогава, предлагат ли възможност да бъдат наети като "гадже" и ако да - то при какви условия. И така нататък. Само така можеш да изградиш реална представа за ТЕНДЕНЦИИТЕ в ескорт сферата, какво е приемливо и какво - не. Само това ще ти покаже дали такъв въпрос няма да се стори прекалено странен на момичето.

Трето: отиди в МВР, и проучи кой може да ти даде най-експертно мнение за сводничеството в България. Като им отварям сайта, всякакви комисари/експерти имат приемно време за граждани. Дали ще те приемат и/или вземат насериозно не знам, но смятам че именно полицията би имала най-добра представа колко е масово сводничеството тук, и колко от проституцията в БГ е наистина доброволна.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: fc273831ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   На 22, без добри отношения с родителите и с много добри финансови възможности? Нещо не се връзва или пък понятието ти за добри финансови възможности не е реалистично. Също ми е много странно, че си намерил сродна душа у една 21-годишна проститутка?! Нормалните момичета (а и момчета), с нормално разбиране за нещата си намират и нормална работа, така че обясненията ти колко добър характер и душа е са ми смешни.
От толкова "задълбочени" разговори би трябвало вече да си наясно защо се занимава с проституция - такава е ценностната и система или просто е принудена от някого или нещо? Ако е втория вариант, ами, вземете се в ръце и ти с твоите добри финансови възможности я измъкни от дупката, в която се намира. Ако е първият вариант, просто е загубена кауза. Учудващо е, че от толкова разговори не сте уточнили нещо толкова съществено.
Като заключение ще кажа, че много мирише на измислена история. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 13d4bd2763
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредния "майстор на късия разказ"...

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 5af901ecee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пич на твойте години, ходих при една такава девойка един път и се влюбих. Много ми допадна и тя ме хареса и започнахме връзка. Работеше за себе си, но вярно цялата тази професия оказва огромно влияние на психиката на такива жени. Като жена беше много затворена в себе си, много мила, много изстрадала, изключително скромна и гледаше често в една точка. Мислих си че играе роля, такава да и е тактиката да задържа клиенти, но найстина беше с такова държание и отношение като цяло. Може би тези неща, които описах породиха в душата ми съжаление..не мога да го обясня и плюс красивата й визия се влюбих в нея. Ходихме около месец и нещо,ясно ми беше, че бъдеще с нея нямах. Но подчертавам не съм тръгнал с нея заради секса. Отношението й ми хареса.. секса също беше супер, говорихме си дали има желание да прекратява тази дейност, защото логично нямаше как да се води ... чиста любов това с нея. Тя искаше даже намали клиентелата си. Имаше вечери, когато сме спали в квартирата й или на хотел и й звъни тел. и тя ме пита ... ''да ходя ли ти ми кажи'' ... Когато я питах , тя сама ми призна, че е нимфоманка ... В крайна сметка причината за раздялата ни беше, че искаше да го правим без презерватив, а Аз естествено бях против. Искаше да ходим да си прави тестове и ако е чиста и няма болести да го правим без...ама пак каква е гаранцията след теста като отиде с някой клиент ... пак тест и така безмислено и естествено това беше причината да се разделим и то по нейно желание, тя спря да ме търси. Иначе правеше ми жестове и с неща, които бяха незначителни на пръв поглед и явно ме е харесвала истински, за да обръща внимание на такива ''незначителни неща'' храната която обичам, марката цигари която пуша и т.н ... Не съм бил в главата й, като се замисля, ако е имала истинско желание да бъде с мен, да беше спряла тотално да я работи тази професия...но може би парите са й били приоритет.. не знам минало заминало. Малко повече изречения изписах, но ми стана мъчно за нея, след години я видях сама ''случайно'' вървеше заприказвахме се, каза че се чувстваше много зле психически ... исках да й помогна, исках даже да я прегърна...тя отказваше.. (посъветвах я да не практикува повече..мъчно ми беше за нея) повече не сме се виждали, надявам се да е добре. Така че с това момиче не знам какво да ти кажа, ти си прецени, това е моя опит в подобна ситуация, ако има други хора с подобни връзки нека споделят.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 21d394f142
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ти кажа нещо - да се влюбиш в такава жена е най-голямата глупост , която можеш да направиш. Чувствата са могъщо оръжие и ако тя е малко по-тарикат ще обърне твоите чувства срещу теб , ще те използва. Не си и помисляй за миг , че тя би те обичала - не просто ще използва това , че си узявим , за да придобие облага от теб или да се измъкне по някакъв начин от ситуацията която е попаднала. Пиша ти го като мъж , защото ме е грижа за теб , защото виждам , че все още си млад и наивен. Запомни две неща младеж - най-голямата сила , която може да придобие човек е това да подтисне чувствата си (дори и такива силни чувства като любов или илюзията за любов) и да действа единствено и само в свой интерес. И не слушай какво ти казват другите коментатори - да я "спасиш" и такива общи приказки. Всеки сам се спасява и всеки сам да се спасява. Ти не си супер-герой , Месията и т.н. Ти не си длъжен да я спасяш по нито един кодекс , нито един параграф. Ти не си длъжен да спасявш света , не си длъжен да спасявш никого. В тази ситуация действай единствено и само в твой интерес. Съветът ми е да прекратиш всякакви контакти с нея , блокирай и номера или дори си смени твоят при нужда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d5152fafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж,ако наистина имаш толкова силни чувства към момичето няма да ти пука кой какво е написал тук и няма да имаш съмнения дали да бъдеш с нея или не- тука всички пишат как тя щяла да ти разбие сърцето, но ако стане точно обратното? Да я накараш да се влюби в теб и после да си биеш шута, защото не можеш да превъзмогнеш миналото и или някаква друга причина? Историята на 11 е такъв показателен пример, той може и да не го осъзнава, но е разбил сърцето на това момиче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker