Обичам двама мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам двама мъже
преди: 4 години, 4 дни, прочетена 1803 пъти
Ззравейте, драги читатели!
Пише ви едно отчаяно момиче, което има чувства към двама мъже. Първият е "вечният". Той е бивш приятел, когото аз сама пожелах да зарежа в следствие на непрекъснати скандали. Почти веднага след като сложих т.нар. край, се запознах и с втория и веднага започнах връзка с него.Може би не съм осъзнавала тогава, но явно съм искала да си лекувам раните от бившия. Тази връзка трае вече три години. Приятелят ми е изключително разумен, здраво стъпил на земята човек, изключително уважителен и добре възпитан мъж. Като се погледна от страни нищо не ми липсва- уважение, отдаденост, грижа, внимание и любов. С видимо удоволствие се задоволява всеки мой каприз. Просто страхотен. Лошото в случая е, че за тези три години аз непрестанно се интересувах от бившия ми- къде е, какво прави, има ли човек до тебе си и т.н.Винаги когато го търсех, той беше готов да се се събере с мен, казваше ми колко ме обича и как си мечтае един ден да се оженим. Твърдеше, че никога не е обичал друга жена след мен и въпреки, че аз го оставих и сега съм с друг, той пак ще ме обича. Обичайно след тези тайни разговори аз се настройвах негативно към приятеля си- започвах да си измислям причини за скандали, с надеждата че ще ме зареже. Не исках да го правя аз, за да не го нараня, защото той не заслужава това. Докато един ден не изневерих и не се отдадох на бившия си. Бях опиянена и привлечена от него, зарязах бързо приятеля си и започнах връзка с бившия. Няколко седмици след това ме обзе чувство за вина и започнах да се интересувам от другия. Сега отново съм с него, но отново поддържам връзка и с бившия си! Мразя се и знам, че ще бъда поругана от много читатели тук, но искам да знаете, че никой не е застрахован от нещо подобно! Моля за евентуални решения на проблема, а не за обиди!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 дни
hash: fd2a971637
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато слагаш край, нека да е настина и окончателно. Не си оставяш вратички и мостове. И на мен ми е било любопитно някой какво прави , как се е развил живота му,но ако разбера няма да се почувствам по-добре. Просто любопитство, все пак сме се познавали. Не съм търсила , нито писала на никой от тях, жалко е. Изгаряла съм мостове, вратички, и всякакви поводи някой да ми е приятел и да обърка бъдещият ми живот. Ако случайно се сетя за някой от бившите, му пожелавам мислено живота да му е добре, да си е намерил човека и така. Полза от злоба няма. Ти си направила именно грешката да се интересуваш от бивш и да го вкарваш в бъдещето си. Не си изгорила сама за себе си мостовете и така си се насадила сама. Бившият пък се е почувствал на седмото небе, защото предишна изгора от 3 години се сеща за него и го търси, и му вдига самочувствието. Може изобщо да няма чувства , а просто да преспи с тебе и да се чувства велик как не си го забравила за 3 години. Вдигаш му акциите, бившата ,която още върви подире му.
Според мен не заслужаваш това момче , с което си 3 години, защото за това време не си го оценила, а преследваш стари блянове. Най-добре е ще да останеш сама и да не объркваш живота на двама души.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: c8b6eb92c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Не питай старило, питай патило... Разбирам в каква ситуация се намираш, преживях нещо подобно и все още го преживявам... В случая аз бях бившия. Първо тя беше най-добрата ми приятелка, след това доста повече. Приятеля и също като твоя и дава всичко, а аз съм задник. Понякога сигурността не е от значение, по-важно е онова чувство, което не ти дава да спиш. Според мен на първо място остани сама със себе си за известно време и си помисли на къде те влече. След това си признай истината на приятеля си. Това, че нещо изглежда грешно за всички, не означава, че наистина е така. Пиша това, защото си казала "не ме съдете". Много хора биха те съдили, но това не означава, че ще бъдат прави. Послушай гласа на сърцето си, то само ще ти покаже. И тъй като ти се чувстваш най-вероятно като моето момиче... Да те питам... Има ли начин да си я върна?

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 4e2be2d52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей. Не знам как ще приемеш съвета ми, но все пак ще го кажа. След като обичаш и двамата, и не можеш да избереш, защо не им признаеш, предлагайки нещо по-нетрадиционно? Въпреки че сме в двадесет и първи век, тук в България сексуалността все още е нещо закостеняло. Предполагам, че и двамата ти възлюбени са хетеросексуални и няма да се съгласят на такова нещо, но все пак... Защо да не станете трима, вместо двама, ненапълно задоволени. И не говоря само за секс. Любовта, според мен няма граници, за такива дребни неща, колко хора, от какъв пол и т.н. Разбира се, ако двамата бяха бисексуални това би било вариант. Най-вероятно коментарът ми няма да помогне, но аз лично бих подходи така, без значение от какъв пол са хората, от които съм привлечен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: 51f848741b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш, че от два стола се пада на земята. Така ще стане и с теб. Мъжете не забравят изневерите. По-добре се раздели и с двамата и остани известно време сама, за да разбереш какво всъщност искаш от мъжете и от живота.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 70090db1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Еми ти си е..хти к....та, нямам какво да добавя.
Жена съм

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 ден
hash: bdb5f2ce75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Време е да избереш с кого искаш да градиш сериозна връзка и да пуснеш другия да си търси щастието.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 5d6ea4ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Евентуалното решение на проблема е от два стола на земята. Тоест да постоиш сама и да ти се избистри главата, защото ще психясаш. Да не говорим за мъжете, защо ги разиграваш като маймуни в цирка?

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 5d6ea4ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти нямаш чувства към двама мъже. Ти имаш чувства само към себе си, защото явно се смяташ за Мис Свят и Английската кралица взети заедно. Не заслужаваш нито един от двамата и според мен трябва да сложиш край и на двете връзки, но надали - такива като винаги са във връзка. Така че предполагам ще се увесиш на шията на трети...

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 2bcbf93e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто остани за малко сама, за да разбереш кой обичаш наистина и дано не направиш грешен избор. Но не ги наранява и двамата, не играй двойна игра.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: 38e4a435d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 2. Ако разумът е водещ пред сърцето, винаги ще се връща там, където " й дават всичко" чисто и просто,защото сякаш е длъжна да го прави.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 2814edb465
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Опиянена бях, не исках да го нараня, мразя се...глупости! Сценарий за турски сериал. Просто си ги въртиш двамата на принципа "един за продоволствие и един за удоволствие". Най-вероятно не обичаш никой от тях.
Дано поне провайдърът се усети и ти бие шута да не се мъчиш с решението на ситуацията. И това, че някои ще ти кажат неприятната за теб истина , не е поругаване, както пишеш. Ти се гавриш с чувствата на приятеля си, лягаш с "незабравимия" и очакваш уважение ли? Искаш решение? Ами ето ти - остави приятеля си да си намери свястно момиче, не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: a1c67f6241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 3 си е типичен пример за необходимост от психиатър. Преди време подобни извратеняци са пращани там. Но на една влиятелна група и потрябва да примитивизира обществата и вече тези станаха "нормални". Така и да им обясняваш няма как да се борят с тази си болест понеже са ги излъгали, че е нормално. Надявам се този сайт се води от нормални и политкоректносста към ненормалносста не е нужна за да ти публикуват коментар.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 часа
hash: c8b2eb50bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Признай си вината пред сегашния. Признат грях е половин грях. Не продължавай да живееш в лъжа, защото това ще доведе само до болка и страдания за теб и тях двамата.
А.А.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6fcc4a59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мила, послушай сърцето си. Това, че си толкова объркана не те прави лош човек, просто не си осъзната и макар това да изглежда като някакъв егоизъм в очите на другите, според мен е по- скоро мазохизъм. Причиняваш си сама болка. За това помисли... и избери. И не съжалявай за избора какъвто и да е той. Нали казват правилния път е този, който смяташ за такъв. Няма как някой да ти каже кого да избереш, сърцето ти ще го направи, но все пак аз много не съм за връщането при бившите, щом си живяла 3 год. без него, значи можеш и без него :) но само ти знаеш все пак какво чувстваш! Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 87d086e0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   1) "Обичайно след тези тайни разговори аз се настройвах негативно към приятеля си- започвах да си измислям причини за скандали, с надеждата че ще ме зареже. Не исках да го правя аз, за да не го нараня, защото той не заслужава това."

Заслужава обаче някакво мърленце да го тормози и да му пили нервите, защото не ѝ стиска да бъде пряма.


2) "Докато един ден не изневерих и не се отдадох на бившия си."

Браво. Другият явно това "заслужава"?


3) "Няколко седмици след това ме обзе чувство за вина и започнах да се интересувам от другия. Сега отново съм с него, но отново поддържам връзка и с бившия си!"

Милото не знае е*е ли му се, с*ре ли му се.


4) "Мразя се и знам, че ще бъда поругана от много читатели тук, но искам да знаете, че никой не е застрахован от нещо подобно!"

Много знаеш за някоя, която не знае къде да си начеше крастата. Всеки с поне грам мозък и елементарна съвест е застрахован. Отгатни сега защо ти не си.


5) "Моля за евентуални решения на проблема, а не за обиди!"

Моли се да не разбере човекът, който ти е бърсал разглезеното дупенце три години. Стана ясно от историйката ти, че си мекотело и ще криеш и това от него. Никога няма да ти стиска да му признаеш, както не ти е стискало просто да отрежеш отношенията ви. И ако ще молиш да не те ругаят, не признавай каква ***** си. Поне в това сайтче ще се намерят няколко дърти чанти, които ще се припознаят в такава като теб. Те ще ти ръкопляскат и ще рационализират как ти си реалната жертвчика тук. Дъртото чанте №17 е идеален пример.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 284b4d5455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19, по-лек ли ти стана живота?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6fcc4a59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   На номер 19 сигурно никак не му е бил лек живота , за да е толкова озлобен. Сигурно е една изстрадала душица претърпяла безброй предателства. Ще попитам има ли безгрешни хора ? Не подкрепям делата на момичето ,но какво да направим , да я линчуваме ли? Може човек да изрази критика ,упрек ,но тогава защо споделяме тука като ще се обиждаме ...яба какъв боклук си ,каква к**ва си.Това на кого помага? След като са ти слаби нервите и не можеш да сдържаш гнева си ,ами не чети тук, чети романтичен роман пълен с морал и принципи, защото живота е пълен с предателства, колко мъже изпадат в подобни ситуации и имат паралелни връзки с години.Тях защо не ги обиждаш? И пак казвам не подкрепям авторката ,това което споделя не е достойна постъпка,но като се нахвърляме срещу нея и я обиждаме няма да и помогнем да го осъзнае.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2814edb465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   № 17 и 21 Не съм 19, само искам да те попитам Ти в случая с какво ѝ помагаш на авторката да се осъзнае? Със сладки приказки ли? Ако някой се гаври с доверието ти, лъже те, че те обича, а зад гърба ти се плющи с някоя бивша, дали ще ги редиш такива палаври? В случая авторката постъпва курвенски, това е истината. А това, че ги обичала и двамата, пък не можела да избере и пр. е абсолютно дрън-дрън...
И мъж да беше го писал, пак щях да кажа същото. Курви има и от двата пола.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker