Приятелят ми е бавноразвиващ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е бавноразвиващ
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 2277 пъти
Здравейте, аз съм жена на 26 години. С приятелят ми сме заедно от половин година, и чак сега ми сподели, че е учил в училище за бавно развиващи. До сега не ми е доказал с нещо, че отговаря на това, че е идиот или нещо. Напротив много ми е забавно с него, и правим най различни забавни неща. Забавлявам се с него, много ми е приятно да съм с него. Обичам го, но това ми дойде като гръм от ясно небе. Особено като се има в на предвид, че и родителите ми ако научат за това няма да го одобрят, и ще искат да прекъсна отношенията си с него, понеже държат много човека до мен да е '' начетен''. А аз много го обичам. Моля ви, ако някой е имал същия случай да ми даде мнението си. Много ви моля, понеже много го обичам, приятно ми е с него и винаги ме кара да се усмихвам, и ме е страх да не го загубя заради това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 0283bac3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупости на търкалета.
Все още не си получила цялата налична информация, но вече изпадаш притеснение за мнението на другите хора. Това, че като дете е бил в такова училище може да означава просто, че в даден момент е изоставал умствено от другите деца. Като временно явление, а не като постоянна диагноза. Просто поговори с него и го разпитай повече неща. Водили ли са го при невролог, за да изследват мозъка му и така нататък. Какви проблеми е имал точно- нещо в поведението или с ученето.
Ти си жена на 26 години, мнението на родителите ти е последното нещо, което трябва да те притеснява. Странно е, че мислиш те какво ще кажат, а не дали причината е изменение в мозъка, което би се предало на вашите деца, ако имате такива. Поговори с него като зрял човек. Ти сама решаваш дали да си с него, никой нищо не може да ти каже.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 66caebbd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Синът на мои познати имаше изоставане в развитието като малък и ходи в такова училище. Някъде към 7-8 клас обаче навакса и се премести в нормално. Сега вече е по-възрастен и не може да разбереш, че нещо му е имало. Според мен това е просто временно изоставане.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 9d6073dc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хм, много малко предлози! Аз мислех, че е "в на зад около и отгоре предвид"...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: fb4d4a8f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той може и да е наваксал в умственото си и психическото си развитие. Защо му лепваш едва ли не етикет и веднага все едно го приемаш за втора категория човек? Щом ти е забавно с него, щом се чувстваш добре в тази връзка, не виждам причина за притеснение засега.
И не се пише "в на предвид", не е зле и ти да се опиташ да си "начетена".

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 720ffc6b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имахме едно съседче, което учеше в такова училище, но не му личеше, трябваше доста време да мине мине, за да се види, че взима някакви грешни решения в дадени моменти,но в разговор, не се разбираше. В северна Европа каъо отидох, нормалните бяха доста по-тъпи от него, така че всичко това си е доста относително. Имах и един съученик, който също беше по-тъп от него в нормалното училище. Приятелят ти е бил в това училище по преценка на родителите му, но те са могли да го запишат и в нормално училище, съседите бяха в чуденка дали да си запишат детето в помощното. Вашите какво мислят, няма значение. По-добре ли е да си с някой начетен, но психопат, който да започне да те бие като ви се роди дете примерно? Гледай го и ти го преценявай. Също така не е нужно да им докладваш всяко нещо, нали така? Това си е личния живот н приятелят ти, който няма да му е приятно да го разгласяваш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 580b27237c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Викаш по-добре да ходиш с идиот или олигофрен,който е завършил в нормално училище.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 968c1130a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това,че е учил във такова училище не означава,че и сега е такъв нали му виждаш поведението?Ти си станала жена на 27 какво те интересува мнението на родителите ти нали ти ще живееш със него?Няма нищо срамно във това,че е учил във такова училище!Хората се променят!

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: d1bf4d7f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз познавам такова момиче и тя завърши такова училище и след това завърши средно и сега има семейство и са много щастливи работи си нормална работа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: afbd7d3071
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако го обичаш и ти е приятно с него - не го оставяй.
Една позната се омъжи за лекар, много добър и търсен специалист, който обаче я тормози вкъщи. Дори ми сподели че и посяга, а тя не смее да го остави, а и всички ще обвинят нея, защото нали той е много добър лекар и никой няма да повярва...и тя продължава да живее в ад...така че образованието не е гаранция...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 09b6f170c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме разсмя! Вие сте с една диагноза от какво се притесняваш?!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 дни
hash: b8be3cd6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А ти случайно "В НА ПРЕДВИД" да не си му била суъченичка или си беше в нормално училище, ама часовете ви по БЕЛ бяха съкратени?


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 924b2c11c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам познат, който в момента успоредно с професионалната си кариера е и преподавател в университет, а като малък е закъснявал доста в развитието си и са го обучавали в клас за бавноразвиващи...не бих съдила по това човека до себе си, особено ако както казваш в момента очевидно всичко си му е наред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 76e8b9d48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Какъв точно е бил проблемът? Вероятно е бил лек, щом ти не си забелязала да има някакви проблеми като млад мъж сега.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 25c4c7935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако има болест на Даун или аутизъм си е притеснително. Ако няма заболяване, то всеки човек е различен и се развива по различен начин. Сега ако е ок , има професия и пр. Няма причини да се рритесняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 53a16cef4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моят съпруг е намерен в кофа за боклук. Свекърва ми го е взела от Майчин дом още като бебе. Били са голямо семейство - още три деца, така че мъжът ми е започнал да работи още в седми клас. Продавал е вестници по пазарите, в закусвалнята на някакъв арабин е месил баници, изработвал е пластмасови украшения, каквото намери... През това време е ходил и на училище. И защото е нямал време от работа да чете учебници, си бил измислил следния номер: слуша много внимателно какво говори учителят и го запомня. До ден днешен има невероятна памет. Между другото, завършил е с пълно отличие, виждала съм му дипломата.
Така че, авторке, не забравяй, че Айнщайн е бил двойкаджия по математика! Това не е метафора, а исторически факт. Прав е човекът, който по-нагоре ти е задал въпроса дали не предпочиташ олигофрен от нормално училище.
Аз съм щастливо омъжена за едно прекрасно същество, намерено в кофа за боклук.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 дни
hash: b6f297c9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имах един познат, който повтаряше клас и му се подигравахме заради това, но няколко години по-късно го приеха в английски университет, който завърши без проблем. Щом преди това не си усетила нещо странно у приятелят си, значи няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: cb6807cfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не разбрах от цялото описание какво им влиза на родителите ти в работата? Той е споделил личен факт с теб, защото ти има доверие, без да е длъжен. Ако ти имаш проблем с това, ти си го решавай. Не е във връзка с родителите ти, така че не виждам какво и защо има да им се казва на тях. Не мама, не тати ще живеят с него. Така че те нямат глас във взаимоотношенията ви, а и не е като да не може този факт да се държи в тайна. Това с родителите дойде като гръм от ясно небе. Май си търсиш повод да го зарежеш и искаш друг да поеме вината.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1411be3a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти звучиш като бавноразвиваща се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker