Живота ми се срути, тя си тръгна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живота ми се срути, тя си тръгна...
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1619 пъти
Здравейте! Моята история е прекалено дълга, но няма да се впускам в детайли. Мъж на почти 30 съм, завършил две висши образования, с идеи и цели. Когато бях момче на 18-19 не се интересувах живо от момичета. Много принципен и праволинеен съм. Винаги съм вярвал, че човек може да обича само веднъж. Не съм се впускал в мимолетни афери. В общи линии нямах опит с жените. Исках да постигна целите си, да се запиша в университет. Личния ми живот беше в режим на изчакване. Роднините ми живеят тук, в България, аз живея в друга държава по принцип. Всичко вървеше по план, приеха ме. Бях на 19. Лятото дойдох в България до семейството си и видях момиче на снимка, което е 10 години по-малка от мен. Прибрах се отново там където живея и живота ми си продължи както до преди това, но не можех да спра да мисля за това момиче. Тя тогава е била на 10. Всичко изглеждаше много абсурдно. Не споделих с никой. Минаха 6 години, завърших университет и така нататък. Тя вече беше пораснала. Роднините и живеят в България, а тя също живее другаде като мен. Лятото се беше прибрала, аз също бях тук. Така се случи, че се запознахме онлайн. Започнахме да си говорим, в началото аз не исках да бъдем заедно, просто защото е доста години по-малка от мен. Винаги съм бил много искрен, честен с нея. Отношенията ни започнаха да стават сериозни, аз казах на родителите си за нея. Проблема беше, че живеем в различни държави и все не успявахме да се срещнем. Тя излизаше с други момчета, карахме се, но все намирахме начин да бъдем отново заедно. До сега... Реших да се установя за постоянно до нея, но тя ми каза че има друг. Доста време се опитвахме да поправим нещата, но тя се отказа. Блокира ме, не си говорим от доста време. Никога не сме се виждали очи в очи, има съмнения, че я лъжа кой съм... Изпращах и цветя, обаждах и се, но не помогна. Моля ви, не ме съдете. Аз наистина от много години обичам това момиче и си я искам обратно. Какво да направя? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 2b47ffd9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сериозни отношения, а никога не сте се срещали?! Виртуална любов и загуба на време. Намери си момиче в реалният свят, това е най-добрият съвет, който мога да ти дам. Иначе твоето звучи като мания по човек,който никога не си срещал на живо.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 3c1ae14a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е нереално!
Все едно литературен герой или холивудски хубавец. Бих избрала Жан Клод ван Дам. Как на 30 години обичаш някого без срещи на живо? И си я харесал когато е била на 10!? Не правиш ли секс с някоа жива жена? Човек не живее с фантазии и надежди, има нужда от реален, физически контакт, от срещи, целувки, прегръдки от секс. Излез от виртуалната реалност и се огледай за живи хора, споделящи твоите интереси, надежди и желаниа.
Имам виртуално приятелство с професор от азиатски университет, не сме се виждали на живо, разменяме реални подаръчета. Абсолютни съмишленици сме и си споделяме и лични неща, съветваме се. Но в реалния живот моят мъж е всичко за мен, знае за приятелствого и участва в разговорите онлайн. Никога не съм си и помисляла, че едно онлайн приятелство е нещо повече. Ако сам не можеш дa се справиш, говори със специалист. Пиши ми тук, ако имаш нужда помощ,

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 695da7a73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извинявай ама ти нещо не си в ред. Аз съм на 19 и изобщо не мога да си помисля даже да погледна 10 години по-малка от мен, забрави да се влюбя в такава. То си е чиста педофилия. 10 години разлика и не сте се виждали понеже се намирате в различни държави. Вие никога не сте били заедно, че да ти се срути живота когато тя си е "тръгнала".
Това е някаква мания. Лекувай се.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 7c2ee3bed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти обичаш представата си за това момиче.А не самото него. Знам, в чужбина е трудно за мъжете, местните жени не ги предпочитат, затова си започнал да бягаш във фантазиите си...Бъди реалист-намери си реална жена до теб, може би от Източна Европа или от д уг край на света. И излез от света на фантазиите.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 9a9d470166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ебати психопатията...



Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 761e961669
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пак въдичка за шарани!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: bc00839fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чакай да уточним ..! Бил си на 20 когато си загледал дете на 10 ??? И след 6 години си започнал да я преследваш онлайн ? Никога не сте се виждали на живо , но тя трябва да ти е задължена да не излиза с никого ???
ОМГ ! Останах с отворена уста когато прочетох , че преследваш детето . Не те знам какви са ти намеренията , но за теб има криминален жаргон - sexual predator .
Остави момичето на спокойствие и върви с тея 2 висши да се реализираш сред жени със сходен житейски опит и възраст .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker