Разкаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разкаяние
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 1292 пъти
Здравейте! Незнам от къде да започна.
Преди две години и половина се разделих с бившият ми приятел, след 4 годишна връзка. Той беше инициатора, аз лесно се съгласих, бяхме се отдалечили много и емоционално и физически. Болката от раздялата беше голяма и продължи дълго. Винаги съм имала дълги моногамни връзки. Когато се отърсих от раздялата, започнах да се запознавам с нови хора през сайтове. Винаги съм си намирала гаджетата така, може би и в това се крият проблемите, които ще опиша по долу. Срамежлива и вглъбена в себе си съм, нямам приятели и социален живот, само работя. Пред малко хора мога да разкрия себе си.
Та да се върнем към търсенто на нови хора в сайтовете. Явно доста години бяха минали преди отново да вляза в сайт и преминах неусетно и 30 те си години, защото всички бяха разведени със или без деца, в сложни връзки и т. н. След няколко месеца намерх мъж, с доста години по-голям от мен, но като дете в мисленето си. Този мъж, не беше изключение, разведен след дълъг брак, без деца, бившата му била използвачка. Отначало всичко помежду ни, беше наред, но после стана много скучно, дори и за мен. Никъде не излизахме, само стоене вкъщи, чистене, готвене. На едно кино или театър, не сме били в заведение, също не сме били. Не сме и интелектуално близки. Скоро се случи че се запознах с друг човек по-интелигинтен, излизахме... , но нищо не се случи, не беше и правилно... Минаха още месеци във скучната връзка, казвала съм му, че трябва да се разнообразяваме, но все същото. Бях се отказала почти... След кавги той казваше, че ще си хване любовница, даже не ме интересуваше дали ще си намери, май и двамате с него не сме стока....
Отново се запознах се и с друг човек от сайт, не ме съдете, чувствам, че всякъш съм закъсняла в любовта, всички мои връстнички имат вече деца. Това момче беше най- младо и работливо, но уви след тежкият труд пиеше по 7-9 бири, рядко твърд алкохол, но пък всеки ден.... Той искаше семейство и деца, но скоро не се разбрахме и с него.... мисля, че се комлексираше от моята заплата. Последва самотен и скучен период със старото гадже, той е добър не иска да е сам и аз и той сме страдали по бивши, но това ли е пътят за нас? !
Разделихме се за кратко. Беше трудно, но след време, пак се запознах с нов мъж, пълно разочоравание, алкохолик по седмица се запиваше и не се обаждаше, изгонен от работата си, защото и там не се явявал. Разбира се не го разбрах това веднага, измисляше оправдания и се криеше. Загубени месеци, а аз наистина търся любов, споделеност, семейство и бързам. Мога да дам много грижа, но няма свестен човек.... Ще кажете така ти се пада... Сигурно сте прави, не бях вярна и праведна, но търся любов.
Често се случваше в началните етапи да излизам по срещи с няколко човека, само разговори... не е правилно разкайвам се и за това. Преминах през разочоровяниия.
Запознах се нов човек, неженен, но разделен отдавна, с деца, с 14 години по-възрастен от мен. Отначало излизахме приятелски, интелектуално превъзхожда в пъти всички други. Много се грижи за децата си ремонтира апартамент наблизо за да се отдели, но и да може да ги вижда всеки ден. Той казваше, че иска ново семейство и още деца, може дя си го позволи и физически и финансово... Крояхме планове да живеем заедно. Аз живея самостоятелно и успешно, през цялата тази одисея от последните 2 години и половина за която ви разказвам. За пръв път излизах с мъж с деца, щях да го приема така, дори и с издръшка и за бившата освен за децата, казвала съм му го. Направо я смятах за още едно негово дете, разгрезена и несамостоятелна жена, и той е труден, но го разбирам защо е избягал от нея.
В началото често го питах как ще му стигат 24 часа за 3 деца и ново семейство и малки деца. Той пък ми е казвал че имам право на първи избор и цялото време на мъжа. Също и че ще остарее доста по-рано от мен. Виждах че наистиня иска деца, че не е криза на средната възраст, беше сменил обаче и доста гаджета преди мен.
Въпреки всичко се влюбих, силно в него защото е умен, сръчен и любящ и още много неща... Обожавам и децата му, виждала сйм ги. Точно тогава той реши да се разделим само 2 месеца бяхме заедно, но много страдах... Минаха 3 месеца, в които и той и аз се запознавахме неуспешно с нови хора. След случайна среща време и размисли от наша страна, пак започнахме да се виждаме. Приятелски, но скоро станахме и интимни, със същата страст като преди месеци. Този път в отворени отношения, и двамата ходехме по други платонически срещи, всякъш не си вярвахме, че сме сериозни хора. Казвахме си че е докато установим други отношения, но аз се надявах да се съберем. Нещо силно ме привлича в него, въпреки, че е егоист нарцистичен и нервен. Всякъш той не искаше толкова силно деца, колкото аз, може би защото си има вече 3 деца, на принципа ако стане. Аз пък така не исках да правя първото си дете с несигурен в емоциите си мъж. Казваше, че не иска да ме наранява, но точно това се случи.... Наскоро отново се разделихме. Имах много хубави моменти и научих много неща от него. Много страдам обаче, пак загубих време, научих и ценен урок, да не се занимавам с хора, които имат деца. Дано не ме е изолзвал този мъж, с много повече опит от мен, защото аз го обичах и боли. Как да преодолея този мъж по-бързо? С другите смотаняци ми беше по-лесно да ги забравя...
Сигурно това заслужавам така ми се пада, защото както, ви разказах, в началото изневерявах в първата ми неуспешна връзка, незнам дали и той е бил верен, но това не ме оправдава. Разкайвам се....
Чувствам се ужасно и ми тежи самотата, над 30 години съм, като по-млада имах по-дълги и успешни връзки. Сега незнам, прибързвам ли, греша ли, никои нормален мъж ли не е останал, необвързан.... Къде освен в интернет пространството да търся? По принцип спортувам, но така не се запознававям с никого, несигурна съм в контактите на живо с нови хора. С тази изолация е още по-трудно...
Незнам какво не ми е наред, умна и симпатична съм. Амбициозна в работата и във всичко друго, все пак обърнах целият нет и виждате какво намерих като хора. Нежна, добра, търпелива съм, но в през последните години, ми се наложи да бъда лоша и да бъда наранявана от последният мъж....
Не се оправдавам, виновна съм, разкайвам се...
Пътят към ада, изглежда, че наистина е осеян с добри намерения...
Търся истинска и чиста любов, човек който да остане с мен и да отгледаме децата си. Дали ще го намеря? Дали на всеки от нас се полага любов? Няма да спра да я търся...
Благодаря, ви предварително!
Всяко мнение ще ми е от полза!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 5bb1416d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си от най-новото поколение до 24 г.,а пишеш, че всички гаджета си ги хващала от нета?! Защо? В това се корени проблемът ти. Нета е за новини, нещо по работа и порно. Това е!
Тук чета мислите на хората за да ги изследвам.
Намери си някой от реалния свят. Очи, уста нямаш ли?! Аз съм на 32 висок и красив и почти всеки ден някоя жена ме сваля в супермаркета даже. Върви разходи се пълно е с хора. 7.7 млрд. сме :)))
Научи се да говориш, да се запознаваш на живо!
Не е толкова страшно. Нито трудно. Както прочетох опит не ти липсва, не си девствена.
И други които четът това. ЗАБРАВЕТЕ ДА СИ ТЪРСИТЕ СЕРИОЗНИ ВРЪЗКИ ОТ НЕТА!!
Когато нета се появи се подигравахме на хората които си търсеха половинка от мирката.
Това не е нормално и затова няма нормални в нета самотници.
Комуникация на живо! Това е "тайната"!
М 32

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 374dca0587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, аз съм на 31 и си мисля, че никога не бих се хванала с някого само за да не съм сама. Дори да стана на 50. Дори да не се омъжа никога, дори да ми се наложи да си осиновя дете сама, или пък да нямам свои деца... Не можеш да се събереш с човек от отчаяние и самота. Това са временни "военни" съюзи. рано или късно ще се разделите. Все някого ще харесаш, просто се успокой и не се паникьосвай в ловуване.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: e0ac670d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На последния децата му определено не са му били проблем за да те остави Ами по-скоро това ,че е мнооого по -голям от теб ,както си написала гони 50-те ,а вижда ,че ти много желаеш дете ,а той е на друга вълна(лъгал те е ,че иска и той).
Мъжа ми също има две дечица ,с които много се разбирам и не са проблем ,но той беше на 36 когато се запознахме и можеше да си позволи да отгледа още деца ,защото имаме финансите ,а и сме млади.
Определено ще намериш човека ,дали разведен ,дали не,дали с деца или без ,важното е да е сродната ти душа

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: e0ac670d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Последния е имал лев ,признай си,че една от причините да искаш да си с него е тази.
А след толкова много неуспешни връзки явно може би и на теб ти куца нещо ,за което не казваш.
Успех,но не бъди с притенции ,че най-скоро време няма да търсиш мъж ами порода котка за в къщи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: a302bcea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Умна съм" и навсякъде пише "всякъш"... мхм, сигурно...

Ако излизаш с 15 човека и все нещо им има... може би нещо има на теб.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 8c2cfd1658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така-а-а! Поне като пише един и същи човек измислени истории, нека се постарае да не бият толкова на очи определени думи: по “всякаш” те познах. Спри се вече с различните сюжети.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 36839e3715
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моме, търсиш любовта само по визуални признаци, гледаш обвивката и затова такива резултати получаваш. Човек има и душа, от която извира любовта, тялото е само канализацията за любовта. От празна канализация не очаквай любов, вечно ще останеш жадна! Вникни в душата и тогава преценявай!

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 8961d6f0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Признавам, четох диагонално темата и съвсем им изтървах броя и качествата на авторкините избраници. Позната ми се стори историята с играча с 3те деца, имаше тема, посветена на него. От прочетеното се сетих за мисълта на Айнщайн "Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат". Авторката може да изръшка хиляда мъже от нета и пак накрая да остане сама. Мисля, че колкото по-отчаяно бърза да има любов, съпруг и семейство, толкова повече целта се отдалечава от нея. На някои изобщо не им се получава, въпреки желанието.
На мен да се омъжа не ми е било приоритет, но се случи да срещна своя човек и то без да имам някакви очаквания за семейство и т.н., но нещата се получиха... Въпрос и на късмет донякъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker