Само аз ли НЕ съм обсебена от любимия и не крия, че заглеждам други мъже понякога... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само аз ли НЕ съм обсебена от любимия и не крия, че заглеждам други мъже понякога...
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2650 пъти
Доста съм чела истории за заглежданките, проблема с порното, изобщо неоснователната ревност главно на жените спрямо мъжете си заради само визуално или интелектуално привличане. Все едно искате да сте центърът на света на вашия човек и той на вас е също. Имаше и няколко мъже ревнивци такива де.
Аз като жена не съм обсебена от приятеля си. Да, красив е, умен е, за добър - за мен е най-добър и всичко. Но нима трябва да лъжа себе си и света, че той е най-красив и съм сляпа за другите, че едва ли не са грозни? Ами нищо лично, но той е хубав, обаче има още купища други хубави мъже. С него никога няма да дебна и да се отнеса неуважително. Ама примерно навън съм с приятелки, не може ли да обсъждаме и заглеждаме красивите мъже? Плюс това да се наслаждавам на външността, стила или поведението на един мъж не значи, че искам да изневеря. Аз НЕ флиртувам и отблъсквам такива, подчертавам, че съм обвързана. Но гледам филми с хубави мъже, порно с хубави мъже, имам снимки на идолите си. С приятелки оценявам хубавите мъже и в интерес на истината правя комплименти на мъже приятели като ги видя, че се поддържат. Моят приятел изобщо не знам наблюдава ли другите жени, но това не ме интересува, защото ми се е доказал и дори е отхвърлял други при това прекрасни жени с намерения към него заради мен. Не крие нищо, но не му бърникам и ровя в нещата, дори има право приятелски разговори да води с други жени, както аз с други мъже, стига да не стигаме до свалки. Отделно аз съм шахматистка и ми е приятно да се запознавам с хора от моята среда или това не мога? Не ви ли писва да ограничавате партньорите си? Не е ли по-спокойно човек да не премисля толкова нещата? Наистина ли мислите мъжете/жените си за единствените неповторими що се отнася до външен вид? Просташко е пред гаджето да се заглежда и коментира, тези не ги броя, но нима вие не поглеждате? Аз като видя мъж с плътни устни умирам, много харесвам сочни устни на мъж, а моят няма. Това не ми е проблем, ама не трябва и да гледам ли? Предпочитам свободолюбив мъж хиляди пъти пред такъв, дето ще ми държи сметка за щяло и нещяло, но ще ме кара да се чувствам “единствена”. Не искам да бъда с друг, значи това е достатъчно. А вече всичко друго са подробности. Просто ми е интересна гледната точка на ревнивците. Не ви нападам. Също така си излизам с приятелки (макар че повече мъже приятели имам), той също с приятели, най-вече сме в общата ни компания. Не съм жена, която някога ще мрънка на мъжа си, че е излязъл по мъжки, но не съм и жена, на която мъжът може да забрани да излиза. Преди него бях с друг и той беше такъв ревнивец, че не изтърпях. Не ви ли е по-спокойно без ревности и драми? И ако ми кажете, че не се обръщате като сте сами и забележите мъж със стройно тяло или красиво лице? Стилно или секси облечен? Ще се разсмея, повярвайте ми. Трябва да отричам понеже имам приятел, че Брад Пит е красив ли и на сцените в Троя точа лиги? Себе си ли лъжете или другите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: d7c15046d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена на 22 и съм от отбора на ревнивците. Ами, честно да ти кажа, когато съм с някой, най-често съм супер влюбена и нямам очи за други, не съм такава, която харесва всеки под път и над път, трудно ме грабва външност на мъж, не ми е важно само да има хубави черти, а чарът, който излъчва, много трудно изобщо да се загледам по някой, както повечето жени и мъже, на чиито зяпания съм ставала свидетел. Не се усещат, или.. толкова ли им е интересно, не знам, но изглеждат като овце, особено мъжете, разбирам да е някой изключителен мъж, но такива не се срещат всеки ден. Това е от мен. И аз не ви разбирам вас свободолюбовите. :D

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bcfb021cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Това не е неоснователна ревност, научи се как да боравиш с думите.

А това, че не ти пука за този до теб, не значи, че и на другите не трябва да ни пука. Има ужасно много жени, които си обичат мъжете, но ти не можеш да го разбереш, очевидно е. Любовта не е за всеки. И, не, не заглеждам други. Обичам си моето момче, другите не ме интересуват по никакъв начин. Не ги гледам не защото той ме е накарал, или "така трябва", просто аз не желая да ги гледам. Разбираш ли?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f2adb2bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изглежда, че в днешно време, ако някой иска половинката си само за себе си това значи, че е егоист, обсебен и т.н.

Откога е грешно една жена да иска да бъде единствена за своя партньор и обратното?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b7f5a1c529
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Аз също съм сравнително ревнив, но нямам против жена ми да гледа други мъже. Просто и имам доверие, а и знам, че има и красиви мъже и е нормално жените да ги заглеждат. Не мисля, че това означава, че не ме обича, не ме желае и тем подобни. Ние сме заедно от толкова години, през толкова неща сме минали и толкова пъти сме си доказвали, че сме си верни и се обичаме, че просто в моите очи изглежда меко казано глупаво да правя проблем от това. Аз също си заглеждам жени, но това не означва, че ги искам неистово и че искам да изневеря. Сега жената като си е хубава, защо да не я огледам. И не, не казвам да го правя по неуважителен начин и да заглеждам всяка. Даже понякога се заглеждаме заедно по някоя жена и си споделяме колко красива е. Жената като си е красива и съпругата ми си признава, че наистина си е красива и нежна. Все едно да не гледам красиво цвете или красива картина, че жена ми да не ревнува, това е глупаво.

Според мен това поведение е по присъщо на хора, които си нямат доверие или са твърде млади и в началото на връзката си. Но ние сме заедно 15 г. и достатъчно сме се доказали един за друг, че за нас това изглежда чак смешно. И подчертавам, че това съвсем не означава, че сме някакви суингъри или че изневеряваме или че имаме нуждата да г правим. Не, просто си имаме доверие, това е.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2d87dfd0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Всеки гледа, обаче дали е в рамките на нормалното? Минаваш по улиците, погледнеш някой симпатяга, който минава покрай теб за секунди и обръщаш погледа на другата страна. За мен е неуважително. Случвало ми се е от много гледане да бъда свидетел как накрая се стига до запознанство, флирт и т. н. Нима не показваш с този взиращ се в него поглед, че не изпитваш интерес към него? Ще ти дам пример - един от моите бивши, не спираше да гледа, дори като сме заедно. Да кажем някоя си там, работи в магазин и след толкова погледи от негова страна, тя започваше да точи лиги и да става все по мила и да се държи с него така че все едно другиден вече ще му е увиснала на... А това е само от погледи нали.. Друга пък излизаше да пуши от една сграда, като го види и си въртеше г*за наляво и надясно за да я забелязва той все повече и повече. Жените сме много коварни същества. Независимо колко доверие си имате, една жена хитра ли е, властна ли е, красива ли е, умна ли е, така може да го умае, че ти е бедна фантазията. Независимо колко се обичате и т. н. Такива неща се случват всеки ден, защото такива жени има!!! Не казвам, че жената трябва да става падарин на мъжа си, но някои неща трябва да се ограничат за да не се стигне до фатален край. Влизам в някакво кафе с приятелки, виждам мъжа седнал на съседната маса, с татуси, мускулест, готин.. е какво от това? Видяла съм го, влизайки, защо трябва да продължавам да го гледам и да му подсказвам, че имам интерес към него. Нали съм обвързана? Не разбирам вашата логика, честно. А и имам самочувствието на жена, не е като да нямам. Във връзка ли съм, не ми е приятно и ми е отвратително, приятеля ми да заглежда по няколко пъти един и същ човек. Както и аз не обичам да го правя независимо дали съм с него или без него някъде. Не съм ли обвързана, мога да се забивам и с 10 наведнъж без грам колебание и срам ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0debefb9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Имам очи само за един мъж, защото е доказал, че много ме обича. Изцяло и тялом и духом съм негова. Друго и други не ме интересуват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 764160688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторка: Веднага, защото не съм ревнива, мислите, че не обичам мъжа си и не е единствен. Хората гледаме с очите си, освен ако не сме слепи. И не може да правите такива изводи без да ме познавате и всичките хора, за да е любов, да мислите, ме трябва да имате връзки като вашите! И двамата с моя сме свободолюбиви! Не съм се родила да бъда в окови, но именно това е доверието. Бъдете си каквито сте, но не очаквайте всички да са като вас и ограничено да казвате, че това не е любов. Да, има по-хубави от моя мъж. И по-хубави хора от мен. Поне според моя вкус де. Често си обсъждаме и ние. Във фитнеса последно един мъж обсъдихме какво хубаво и естествено яко е постигнал и моят мъж също участваше, той започна дори. Като видя някоя интересна или красива жена също отбелязвам. По тая логика и бисексуални ще ни изкарате сега? Аз не съм казала, че не е единственият, нито аз за него. Виж визуално не сме единствените. А и порно гледаме. Особено на единия ако не му се прави секс, нека си пусне вместо да тормози другия.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6c21c00be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Разни хора, разни идеали? Разни мотиви също?

Има разлика между обсебване, където нещата по-скоро допират до психични отклонения, и ревност породена от СТРАХ да не загубиш половинката. Последното го възприемам като разновидност на любовта, че си забелязал/а някакви качества които други не притежават и не искаш да го/я загубиш. За мен е по-скоро знак за оценяване на другата половина.

Че си имате доверие и нямате нищо против да гледате други красавици и хубавци - браво! Така сте си решили и достигнали консенсус. Браво също така че си прекратила отношенията с ревнивеца докато е било време. В същото време, въпрос към теб: не може ли пък всяка двойка да си определя правилата на връзката, както е угодно и на двамата? Да приемем че бившият ти си е хванал ревнивка, и сега двамата са много щастливи да са единствените един за друг - сериозно ли има проблем тук?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 82fbc01f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също не съм ревнив. Ако приятелката ми заглежда други, каквото и да и кажа, ще е все тая. Важното е, да се разберем как и какво ще правим. За едни любовта е едно, за други друго. Това някой хора не го проумяват и си мсилят, че ако нещата не са според техните разбирания са едва ли не "лоши".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d7c15046d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Съгласна съм с повечето коментари, гласящи, че има различни хора, така е със сигурност, преди време имах една връзка, в която аз бях страшно ревнива, не исках да заглежда други, тъй като той го правеше адски показно, в снисъл, че му личеше, и мен ме побъркваше това, а той реагираше с недоволство и ме обвиняваше, че се дуржа така, просто имаше несъответствие в представите ни, може би и в чувствата ни, не знам, но ако двама човека са с еднакви разбирания е най-добре. Аз бих искала например мъжът ми да е ревнив, това ще означава, че съм ценна, и се страхува да ме загуби, защото който не ревнува, не обича. Така смятам аз. Ние ревнивите далече от вас и вие от нас. Дистанция!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5bf9caa7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Нормално е, просто не си влюбена.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: cdc8de1a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз също се заглеждам, но го правя така че да не унижа човека до себе си, защото го уважавам достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 368fa50265
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Обсебването е лошо. Но липсата на ревност, изобщо каквато и да е, говори че на "твоят" човек просто въобще не му пука за теб, или поне със сигурност чувства няма

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a2298cc689
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   А! Мъжът ми си има "любими" продавачки, сервитьорки, касиерки и т.н. Той към всички жени се обръща с "мила". Връчват му сметката в ресторанта и казва: "Благодаря ти, мила! Днес си особено прекрасна" Момичето се ухилва до ушите и отвръща "За теб винаги, Тони!" А аз даже нямам представа, че е бил в този ресторант някога. Просто така си общува. Приятелките ми до една го обожават, понеже като дойдат им прави коктейлчета и ги засипва с комплименти. Ами той и с баба ми така се държи. "Бабо Марийче, абе ти от година на година се подмладяваш, просто не е истина..." Такъв си е човекът! И да го утрепам ли сега? Между нас ревност няма. Когато се оженихме, аз му казах: "Не смятай тази халка за брънка от верига. Ти си и винаги ще бъдеш свободен човек. Никога не бих накърнила свободата ти". От същото правило се водя и аз. Той също уважава моята свобода. Затова изобщо не ни пука кой кого е гледал, ама какво му казал, писал, говорил и така нататък. Просто сме над тези неща. Затова аз отлично разбирам авторката и не намирам нищо осъдително, опасно или ненормално в отношението й към връзката. Мъжът ми много добре знае, че ходя редовно да плувам, заради красивия инструктор, но се радва, че спортувам и имам хубаво тяло. В крайна сметка той му се наслаждава.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 78b5575ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   На 17 сте и вие ще кажете дали съм прав. Любовта е за всеки и всеки я чувства по различен начин. Важното е да си наясно със себе си по какъв начин я чувстваш и да намериш човек, който чувства любовта като теб, за да я споделите заедно. Нормално е да заглеждаш други хора, нормално е и да не го правиш.
Аз гледам да бъда джентълмен с жените, дори и с тези, които не са за такова поведение. Не заглеждам много момичета, особено когато имам своя дама(не бих тръгнал да обичам кифла, а дама), но ако тя повдигне темата дали мъж или жена е красив/красива, бих коментирал с удоволствие, без никакви задни мисли.


И за да няма обидени под кифла имам предвид момиче със хиляда снимки, цупеща усни, а дама -момиче което рядко се гримира, но знае за къде и как да го прави...
Поздрави!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 80225c59db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18, или че и има пълно доверие.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 31c8d1e531
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторка: Вие с мненията, че не съм “влюбена” и липсата на ревност показвала липса на интерес и чувства. Аз не съдя ревнивците, просто не ги разбирам. Ама вие сякак се опитвате тъпата си гледна точка да наложите! Значи пред всеки мъж, истински или не, предпочитам да гледам моя и да съм в свободното си време с него. И любовта, мили мои е, той щеше да ми даде бъбрек, когато мислехме, че имам проблеми. Беше готов! Аз до него също съм била в най-тъмните му депресивни мигове! Не смейте да ми говорите кое е любов и кое не. Но не пречи да отчитаме красотата на другите хора. Чисто визуално има по-красиви според вкусовете и на двамата, не е нужно да си го натякваме, но има. А и ние заедно си обсъждаме. Някой път даже аз гледам жените и се кефя колко е красива дадена и той така спрямо мъжете. Сигурно и обратни ще ни изкарате? Просто сме естети! А и другото, което е кои сте вие ревнивите да определяте какво е любов за всички? Те и полигамните може да се обичат по свой начин, все пак те си знаят. Любовта е много общо понятие. Избирайте си партньор като вас, ама спрете да казвате кое е любов и кое не е! Вие дето обичате много мъжете си колко за тях ще гладувате и ще си дадете живота? Защото аз бих! Без да съм обсебена иначе като ученичка, защото съм на 24 години все пак! Като фанатици сте или нацисти - налагате си гледната точка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8a376433f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   №4 - откакто тъпкачите станаха приятели с привилегии, колегите - тръпка, съпрузите добри, но скучни провайдъри, тройките- средство за укрепване на брака, да си куколд- върховно удоволствие, момчетиите взеха да точат лиги по дърти к.... и на годините на майките и бабите си, а чичета на средна възраст са мъжът на живота на малките кифли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 804c4367eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Много няма да те разберат, защото очакват, че всеки във връзка е сляп и глух за хората от другия пол. Че едва ли не от друг мъж ще ти се повдига и ще обръщаш глава с погнуса. Винаги ще има по-красиви от теб или от него. Това е факт.
Не разбирам крайните ревнивци, които изпадат в истерии от погледи. Мислех така, като бях на 15-16. Сега вече осъзнавам, че няма смисъл от такива изблици.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 475b533632
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторке, защо се ядосваш. Искаше мнение - получи го. Не разбирам защо трябва да хулиш другите, които не мислят като теб. Хубаво и ти и мъжът ти сте естети, но ти били казала за себе си"аз съм по грозна от еди - коя си жена..". Убедена съм не би казала. Ше ти е приятно ли, ако мъжът ти каже "леле тая мадама какъв цепеняк е, не можеш на малкия пръст да и стъпиш..". Няма да ти е приятно, разбира се.
Има едно нещо, което не разбираш. Всеки човек носи своя чар и го показва по различен начин, дали чрез тяло, дали чрез мисли и думи, дали чрез поведение - причините са комплексни. Именно с този чар ти опленяваш някой от противоположния пол и той се влюбва в теб, така и ти се влюбваш в него. Помисли си ти защо си влюбена в мъжа си? И защо той е за тебе единствен и уникален?
Тридесет години брак имам. Очите ми са били само за един мъж и той ми е отвръщал със същото. При нас няма тайни, няма чатове, няма емоционални приятели, въпреки че сме контактни хора. Всички други извън семейството са били на дистанция, включително и роднините. В семейния свят няма място за трети. Въздишките по други хора несъмнено показват празнота във връзката. Подчертавам празнота, а не липса на любов. Замисли се малко?
Успех и приемай чуждото мнение,
Ж58, съпрега и майка на три деца

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3fd4c709bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Изглежда, че си една от малкото такива жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a361e6405e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Много ми е интересно едно нещо. Освен сексусално и физическо привличане, и пари/коли и къщи естествено, изобщо има ли нещо духовно в жената или са просто празни опаковки?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 69cac163d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторке, хем нямаш никакви проблеми, хем се ядосваш тук. Хубаво,ние сме обсебени, но ти, след като си щастлива и с партньора ти мислите еднакво по този въпрос, какво значение има какви са останалите хора?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8a376433f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Кой както го разбира този живот, така да го живее.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9524c11976
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Хора, всичко е временно в тоя живот. Не се вкопчвайте в нищо и никого.
Аз мога да имам чувства на обич и привличане към повече от един мъж, но не съм к*рва и не правя секс с тях. Обичам ги по различни начини и само с един от тях мога да имам семейство. Няма как обаче, да прекъсна обичта си към когото и да било, защото някой иска.
Свободни сме, поне в проявата си на чувства и е насилие някой да иска, да ги контролира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker